Nyheter om Bakke


Ber nettselskapa betale tilbake millionoverskot til kundane

Øystein Bakke (49) har spart på straumen i heile vinter. Då han oppdaga kva nettselskapa har håva inn dei siste ti åra blei han provosert.
Les mer om:

Stortalent frykter drømmen ryker: – Føltes helt for jævlig

Storhamars problemer fortsetter. Nå har nøkkelspilleren Eskild Bakke Olsen fått kyssesyken.
Les mer om:

Lindvik vant i Zakopane

Med et strålende finalehopp på 139,5 meter, tok Marius Lindvik en suveren seier i søndagens verdenscuprenn i polske Zakopane. Han slo andremann Karl Geiger fra Tyskland med nøyaktig 10 poeng. Anze Laniesek ble nummer tre. Lindvik var nummer tre etter et solid førstehopp, og hevet seg altså ytterligere et hakk i finalen. Med det tok han sin femte verdenscupseier – den andre i Zakopane. – Det er en bakke jeg trives veldig godt i.

Sogndal spiller Daniel Eid kunne velge og vrake, landet på å spille for Rikard Norling

Sogndals hovedtrener Eirik Bakke har bare godord å komme med om Daniel Eid som ble en umiddelbar suksess etter han kom til klubben før 2020 sesongen. – 23-åringen leverte ti målgivende pasninger og fire scoringer i debutsesongen, han er definitivt på vei opp, men det skjer ikke i Norge. «Spennende klubb med høye ambisjoner, jeg gleder meg til å komme igang» Les: Jesus Corona er endelig på plass hos en av de «fem store» Flere klubber i Allsvenskan, deriblant Djurgården, har meldt sin interesse, i tillegg til flere Eliteserie-klubber.

Se LSKs første trening

Mandag starter LSK oppjøringen til 2022-sesongen. Det blir intervju med sportssjef Simon Mesfin underveis og med spillere og trener Geir Bakke etter årets første økt.
Les mer om:

Derfor er ikke Ukraina med i Nato

– Vi vil hjelpe Ukraina fram mot Nato-medlemskap, sa generalsekretær Jens Stoltenberg mandag. Det er en bratt bakke. Internt i Nato har det lenge vært uenighet om medlemskap er klokt.

Det ble litt hett på gjenbruksstasjonen: Ikke bare bare å kvitte seg med udetonert fyrverkeri...

Det ble litt hett på gjengbruksstasjonen, forteller Stein Øberg, da han skulle levere fra seg udetonert fyrverkeri. – Dette er kronglete for alle parter, og derfor har Miljødirektoratet ønsket å endre forskriften slik at vi i kommunene kan ta imot mindre mengder selv, sier pressekontakt i Renovasjonsetaten, Jørgen Bakke Fredriksen.

- Jeg kjente ingen glede

Interiørekspert Halvor Bakke har opplevd flere jobbsmeller, men nå er TV 3-profilen blitt flinkere til å lytte til kroppens signaler og roe ned i tide.
Les mer om:

Åpner nytt spisested i gågata

I januar åpner forhåpentligvis Harald Maalen (48) og kompanjongen Marcus Bakke (24) et nytt spisested i gågata.
Les mer om:

Soldat fikk topphemmelig julebesøk på russegrensa

Da Pål Trygve Bakke (20) fikk nei til juleperm, ordna leirsjefen et topphemmelig besøk som plaster på såret.
Les mer om:

VG: Politiet sikter kjendismanager

Oslo politidistrikt har tatt ut siktelse på kjendismanager Erland Bakke, melder VG.

Politiet sikter kjendismanager

Manager Erland Bakke etterforskes etter anklager om at han la frem fabrikkert e-post i forbindelse med et søksmål.
Les mer om:

Bydelen skal gjøre noe utradisjonelt, som kan sikre demensplassene på Skjerven

Tori og Jon Ivar Bakke møtte torsdag i Åpen halvtime og ba nok en gang om politikernes hjelp til å redde demenstilbudet på Skjerven gård. Bydelsutvalget kom dem i møte og vedtok å lyse ut en egen anbudskonkurranse for kjøp av dagtilbud for personer med demens. Det kan være redningen for Skjerven gård – men det er ett skjær i sjøen.
Les mer om:

John Christian Elden klaget inn til disiplinærutvalget i kjendismanager-sak

Artist Kim Wigaard klager inn advokat John Christian Elden for brudd på god advokatskikk, etter at Elden Advokatfirma droppet ham som klient til fordel for hans tidligere manager Erland Bakke.

Zen (23) kan bli en av de siste frisørene som utdannes i Øst-Finnmark

Flere linjer vurderes nedlagt i Finnmark, det kan bety lang reisevei for de som skal begynne på videregående skole. Zen Bakke hadde ikke tatt utdanning om hun måtte ha flyttet langt hjemmefra. Utdanningsforbundet frykter flere elever vil droppe ut.

Uforandret helsetilstand for 6-åring etter akeulykken

Den 6 år gamle gutten, som søndag traff et plastrør under aking i en bakke på Grålum, pådro seg skader som betegnes som alvorlige.
Les mer om:

Røiseland spurtet inn til seier etter kanonløp

Skiskytter Marte Olsbu Røiseland hadde et tøft utgangspunkt før søndagens jaktstart i Hochfilzen. Hun gikk seg imidlertid opp og vant foran Hanna Sola fra Hviterussland. Sola ledet nemlig med hele 50 sekunder etter sprinten og skulle i utgangspunktet ha full kontroll søndag. Men etter siste skyting gikk Røiseland ut 11,3 sekunder bak hviterusseren. Hun nærmet seg på den siste runden, og i siste bakke tok hun seg forbi og kom seg først i mål, fire sekunder foran Sola. Ingrid Landmark Tandrevold var 2.37 minutter bak teten ved start og gikk et imponerende løp.

Sentrale LSK-fravær: – Vi har utfordringer, men vi har også spillere som er villig til å løse dem

Den siste halvtimen mot Molde ga LSK-trener Geir Bakke noen utfordringer som virket helt fjerne da LSK ledet 2-0. Både han og spillerne hans er klare for å løse dem.
Les mer om:

Johaug stresset av egen form: «Åh! Jeg mangler noe»

DAVOS (VG) Therese Johaug (33) er trygg på at hun har mer å gå på til OL-formen, men innrømmer at hun blir plaget av at «syra» setter seg i første bakke.
Les mer om:

23 covid-innlagt, de fleste er uvaksinert(pluss)

Antall covid-innlagte går til værs, de fleste er uvaksinerte. Intensiv i Molde og Ålesund fylles opp, flere er på respirator. – Vaksinering er viktigste måte å hindre flere innleggelser på, sier toppsjef Bakke.
Les mer om:

26 covid-innlagt, de fleste er uvaksinert(pluss)

Antall covid-innlagte går til værs, de fleste er uvaksinerte. Intensiv i Molde og Ålesund fylles opp, flere er på respirator. – Vaksinering er viktigste måte å hindre flere innleggelser på, sier toppsjef Bakke.
Les mer om:

Mor og far hoppet ut av formuetoppen - inn bykset sønnene: – Helt naturlig

Boligbyggergründer Morthen Bakke og kona Randi Solvang Bakke har vært blant de rikeste på Romerike i flere år. Nå har de hoppet ut fra formuetoppen, mens to av sønnene har hoppet inn.
Les mer om:

Alvorlig voldshendelse på Storslett i natt: – Én person er fraktet til sykehus (pluss)

Det forteller driftsenhetsleder i Nord-Troms politistasjonsdistrikt, Joachim Bakke.
Les mer om:

Politiet starter etterforskning i kjendismanager-sak

Manager Erland Bakke sier han vil stille i avhør etter anklager om at han la frem en fabrikkert e-post i forbindelse med et søksmål.
Les mer om:

Vassverket gjorde makabert funn: – Det var både skinn, bein, innvolar og hovudskalle

Politiet står førebels på bar bakke i saka, men fortel at nøyaktig det same skjedde for to år sidan.
Les mer om: