Nyheter om Bakke


Bakke slo Lye i målfest

Equinors gigantprosjekt i havvind har nådd en milepæl
Les mer om:

Lukas Horsrud Hetland scoret hattrick for Brodd 3

Bakke slo Lye i målfest
Les mer om:

Ella Rosland Espeland sikret poeng for Bogafjell

Bakke slo Lye i målfest
Les mer om:

Avaldsnes vant etter hattrick på hjemmebane

Bakke slo Lye i målfest
Les mer om:

Gina (29) var redd før hver gymtime på skolen. Nå er hun blant Norges sterkeste

På skolen var gym skummelt. Nå er hun blant Norges sterkeste. 29. september deltar Gina Bakke Bolstad i VM i styrkeløft.
Les mer om:

Disse blir eldst og yngst på Stortinget(pluss)

Det skiller 52 år mellom den kommende stortingsperiodens eldste, Carl I. Hagen (77), og de tre yngste på 25 - Åse Kristin Ask Bakke fra Harøya og Ålesund

Halvor Bakke på jobb med hytte nummer 61: – Tenk å få den tilliten!

– Jeg spør hytteeierne hver gang: Har vi frie tøyler? sier Halvor Bakke. Han er overveldet og inspirert over norske hytteeiere som betingelsesløst lar ham forandre hyttene deres – noen ganger til det ugjenkjennelige.
Les mer om:

Bakke om Brann: – De ligger på en plass som det er uhørt at de skal ligge på

LSK-trener Geir Bakke mener at Brann har et bedre lag en sisteplassen på eliteserietabellen skulle tilsi. Han føler seg også trygg på sin nye keeper.
Les mer om:

Han er den nye politisjefen i regionen: – Det blir spennende(pluss)

Joachim Bakke (45) gleder seg til å ta fatt på ny lederstilling.
Les mer om:

Dette sier Bakke om trenerjobben i Brann

Eirik Bakke snakker om sin kjærlighet til Brann og Bergen. Eirik Horneland sier han helst vil være assistent neste sesong.
Les mer om:

Bakke seiret i målfest

Politiet har sjekket Tengs-siktet ut av Espås-saken
Les mer om:

Elise (26) blir senterleder ved Gymbox: – Den viktigste jobben blir å få alle tilbake i trening

Da koronapandemien skylte innover Norge og landets treningssentre ble stengt på dagen, valgte Elise Bakke (26) å finne på noe helt annet – etter ti år i bransjen. Nå er hun tilbake som senterleder ved Gymbox på Ørebekk.
Les mer om:

Bakke gir seg i Sogndal

Sogndal-trener Eirik Bakke forlenger ikke kontrakten med 1.-divisjonsklubben når den går ut ved årsskiftet. Han føler seg klar for nye utfordringer.
Les mer om:

Eirik Bakke gir seg som Sogndal-trenar

Etter sju år som trenar gir Eirik Bakke seg i Sogndal Fotball. Kven som skal ta over er ikkje klart.
Les mer om:

Hopper i bakke som ligner OL-bakken

Halvor Egner Granerud og fem andre av hoppgutta reiser til Kasakhstan og Russland til sommer-Grand Prix-renn i bakker som er ligner på OL-bakkene. Granerud får med seg Anders Håre, Johann Forfang, Robin Pedersen, Robert Johansson og Marius Lindvik. Jentenes Grand Prix-renn i Kasakhstan har blitt strøket fra programmet, så de får en kortere samling og drar rett til Russland, men har fått et ekstra renn der. Anna Odine Strøm, Silje Opseth, Thea Minyan Bjørseth reiser til Russland. – Denne samlingen er veldig viktig for oss.

Ga bedriften ny vind i seilene: – For oss var det perfekt timing

– Vi satte et økonomisk mål i starten av året når vi ble med i Trykktank-programmet. Det målet nådde vi allerede i september, og til jul hadde vi doblet det, forteller gründer Guro Ringheim Bakke fra Nordic State. Hun var med i Trykktank i 2015, og nå skal vekstprogrammet relanseres for bedrifter i hele fylket.
Les mer om:

På fem år har eiendomsmeglerfirmaet gått med 14 millioner i overskudd: – Vi er stolte og takknemlige

Eiendomsmeglerne Jeanette Sørvik og Elisabeth S. Bakke slo seg sammen og startet Bakke Sørvik & Partners for fem år siden. Det har de tjent godt på.
Les mer om:

– Det er et luksusproblem, og det er slik vi ønsker å ha det

LSK har reist til Mjøndalen med tilnærmet skadefri tropp. Det liker trener Geir Bakke, men forventer uansett en ny tøff bortekamp.
Les mer om:

Niklas Dyrhaug: - Det finnes ikke noen bedre bakke i Norge

(SULITJELMA) Han skulle ta det med ro, men Niklas Dyrhaug smadret løyperekorden og vant rulleskirennet i Sulis lørdag.
Les mer om:

Covid-topp hos folk i 20-åra – advarer mot tøff influensavinter (pluss)

Den største gruppa som smittes av korona her i fylket nå, er i alderen 20 til 29 år, sier Øyvind Bakke. Samtidig advarer han mot tøff influensavinter siden ingen hadde influensa sist vinter.
Les mer om:

Valdrisen Laura løp på stafettlag som knuste norsk juniorrekord

Med Laura Johanna Veen fra Fagernes, Mia Evensen fra Orion samt Maren Bakke Amundsen og Sigrid Kongssund fra Moelven på laget knuste de fire innlandsjentene den norske juniorrekorden på 4 x 200 meter med to sekunder da de lørdag løp på 1.37,42.

Helse MR: 117 millioner i overskudd – så langt i år(pluss)

Overskuddet går opp og ventetidene ned, til under landsnittet. Men pasientene i Helse Møre og Romsdal må fortsatt vente for lenge, slik at flere tiltak fortsetter. Og snart trapper toppsjef Øyvind Bakke ned korona-beredskapen.
Les mer om:

Foreslår boligblokker på Vesterøy – vil bygge i fire etasjer

Nå er det lansert forslag om å bygge opptil fire etasjer på en fjelltopp ved Bratte Bakke på Vesterøy. Kommunepolitikerne må snart si ja eller nei.
Les mer om:

Har samlet inn over 180.000 til brannofre i Tyrkia: – Mange står helt på bar bakke(pluss)

Tidligere i sommer startet ekteparet Frank-Magne og Nina Hansen en innsamlingsaksjon til ofre etter skogbrannene i Side i Tyrkia. Med over 180.000 på konto, et stadig voksende beløp, vil ekteparet hjelpe de som nå står på bar bakke etter brannens herjinger.
Les mer om:

– Det er ubehagelig for motstanderen og det er en energibombe for oss

LSK-trener Geir Bakke skryter av LSK-supporterne og forteller hva det betyr at de nå er plassert bak mål på RB-tribunen. Før søndagens toppkamp mot Bodø/Glimt mener han at LSK har en god sjanse.
Les mer om: