Nyheter om Bad


Bad om orsaking(pluss)

Ordførar Knut Erik Engh var den einaste som tok ordet då Ulstein kommunestyre torsdag kveld behandla saka som gjeld eigenbetaling på sjukeheimen.
Les mer om:

Bankmann punget ut for godshus med fem bad: – Jeg måtte bare slå til

SKIEN: – Det har alltid vært en drøm å bo i et slikt hus, sier Tim Jordsmyr Holm.
Les mer om:

Statsforvalteren: Kommune brøt loven da mann ble dødelig skåldet under bad i omsorgsbolig

I august døde en mann etter å ha fått forbrenningsskader da han ble badet i en kommunal omsorgsbolig i Frøya. Nå mener statsforvalteren at kommunen brøt loven.
Les mer om:

Ingierstrand bad forvitrer: – Gjør ingenting for å stoppe forfallet

Ulf Michaelsen synes det er trist å se forfallet på Ingierstrand bad. – Dette må vel være et av de mest verdifulle områdene i Nordre Follo, mener han.
Les mer om:

Southampton ruller ut den røde løperen for Elyounoussi

Den skotske lufta har definitivt gjort 27-åringen godt. På onsdag var Moi sterk bedragsyter til at Southampton skrev historie mot Newport i den engelske ligacupen, på lørdag kom dagen over alle dager. Elyounoussi har hatt sin del av suksess på fotballbanen, men har også hatt noen spesielt seige år der gjennombruddet i Premier League liksom aldri kom. Les: Ødegaard burde visst ha gjort som Kristoffer Ajer Mot Newcastle gikk det en stund mot et tap for Hasenhüttl og gjengen etter Callum Wilsons scoring, ti minutter etter pause.

Markdag på Bukono: Då Knut Øyvind Skogen (33) bad inn, møtte det mange unge bønder

Nyleg var det markdag på Bukono i Øystre Slidre, hos Knut Øyvind Skogen. Stølslaget ligg rett ved Vangsjøen.
Les mer om:

Et stille år for grillmonsteret på Isegran

– Vi er helt avhengige av store arrangementer for å drive denne businessen, sier Jan Ove Kjellesvig i Bad Boys BBQ. Pandemien var en kraftig brems for driften i selskapet.
Les mer om:

Han er ny inn på eiersiden av denne perlen: – Et stort potensial

BAMBLE: Fra å være et rent familiestyrt selskap har Langesund bad fått en ny medeier og nytt styremedlem i Trond Myhrvold. Ny inn i styret er også Haavard Skare med lang erfaring fra eiendomsutvikling.
Les mer om:

Stenger Fauskebadet i helga

De som hadde tenkt å ta seg et bad der, må vente til tirsdag.
Les mer om:

California trip

Hva er det man tripper på i California akkurat nå? Audi later til å vite svaret. Konseptbilen de presenterer i Monterey nå ser ut som resultatet av en veldig bad trip. Den kommer garantert til å vekke begeistring.
Les mer om:

Utøya anno 2021 preges av historieløshet

Jonas Gahr Støre bad, i forbindelse med årets 10-årsmarkering for 22. juli-terroren, høyresiden i norsk politikk om å ta større ansvar for å demme opp for ekstremistiske holdninger. Når årets AUF-arrangement på Utøya er over, bør han selv ha en del å gjøre for å rydde opp i egne rekker.

Mente direktør var i kontakt med iranske agenter og sparket ham

LANGESUND: Langesund Bad sparket salgsdirektøren høsten 2020 med blant annet det de mente var grovt pliktbrudd. Det likte salgsdirektøren svært dårlig og gikk til søksmål.
Les mer om:

Mann i 40-åra tiltalt for smugfilming av stedatteren(pluss)

Skal ha satt opp kamera på soverom, bad og toalett for å filme mindreårig stedatter og venninnene hennes.
Les mer om:

Bekreftet: Iniesta har overtalt tidligere Barcelona-kompis Bojan Krkic

I mai bestemte ikonet Andres Iniesta seg for å holde koken noen sesonger til. Forlengelse til 2023 gir en tidligere Barcelona-spiller muligheten til å få to sesonger sammen med den tidligere lagkameraten. Bojan Krkic (nei, vi har ikke glemt en vokal) , husker du han? Angrepsspilleren jobbet seg opp gjennom Barca-akademiet fra 1999 før han ble hentet inn til førstelagstroppen i 2007. Les: United dropper Trippier! Går etter stjernen som fikk skylda for Messi sorti «Den neste Messi» var merkelappen som ble hektet på ballgeniet.

Kamaldeen Sulemana trengte bare 14 minutter på å få tribunene hos Rennes til å riste

På søndag debuterte den tidligere FC Nordsjælland spilleren i Ligue 1. Det har vært litt av en sommer for 19-åringen, som har hatt både Manchester United og Ajax på døra. Valget falt på Rennes, på søndag gjorde venstevingen umiddelbart nytte for seg i debuten. Ligue 1-sesongen ble åpnet med hjemmekamp mot Lens. Sulemana var med fra start, og trengte under kvarteret på å sende Rennes opp i ledelsen. Et løp i dybden, noen driblinger i feltet og smakk! inn via den borteste stolpen.

Uværet sist helg har kostet flere hundre tusen kroner: – Det var jordfeil på et par bad, og da må man antagelig rive opp gulvet

Lynnedslagene som traff godt i Gaustaområdet kan koste dyre dommer. I løpet av helga var Tommy Storøygard og bedriften ute på over 20 oppdrag – og det samme gjelder for Elektrokontakten AS. Det er ikke en vanlig dag på jobben, og det forventes sekssifra kostnader.
Les mer om:

Nå er sommeren endelig tilbake: – Skal man ta seg et bad er dette helgen(pluss)

Endelig kommer det en helg med varme. Skal man bade er tidspunktet nå, mener statsmeteorologen. I Arctic Race etappe to blir det derimot regn og torden.
Les mer om:

Daniel Levy klasker en umulig prislapp på Harry Kane

Vi vet allerede at Manchester City sitt bud på 100 millioner pund for Harry Kane ble avslått av Tottenham sin styreformann Daniel Levy. – Avslaget sørget for en umiddelbar reaksjon fra spissen som er ivrig etter å komme seg videre. Daniel Levy kom med en klar melding betal 175 millioner euro eller han blir værene!. Les: Alexander Sørloth hyperaktuell etter Danny Ings salg Harry Kane som ikke har møtt på trening siden avslaget ble klart skal muligens være på vei til klubben i dag for å prøve å få til en løsning.

ESPN: Harry Kane skrur til presset på Tottenham

«Harry is our player, period,» kom det fra Nuno Santos på sin første pressekonferanse tidligere i sommer. På mandag var det forventet at Spurs-manageren skulle ønske Kane smilende velkommen til deres første trening sammen. Ifølge Sky Sports ble det no show på 28-åringen. Det var gjort klart for Covid-19-test og den rutinemessige blodprøven, Harry Kane valgte å ikke møte opp. Les: Bodø/Glimt satser på OBOS-Ligaens største talent Noe så udramatisk som en bad hairduo day som holdt Kane borte fra jobben?

Betty fortviler over høy fart i Røssesundet: – Villmannskjøring med små båter gjør at jeg er livredd når vi bader

Å ta et bad fra brygga på fritidseiendommen på Brøtsø, opplever ikke Betty F. Jølsen at er trygt lengre.
Les mer om:

Fabian (18) i dramatisk nestenulykke i Son: – Kunne endt opp som uaktsomt drap

SE VIDEO: Søndag skulle Fabian Høgseth Asphaug fra Son ta seg et bad for å kjøle seg ned ved gjestebryggen på Son Spa. Det kunne endt fatalt for 18-åringen.
Les mer om:

Koronasmittet besøkte svømmehall – ber badegjester teste seg

Eidsvoll kommune ber badegjester som besøkte Råholt bad 23. juli om å være oppmerksomme på symptomer og teste seg.
Les mer om:

Har ligget ute til salgs siden i fjor høst: – I den prisklassen kan det ta tid

Gården har stall med åtte bokser, og våningshuset har fem soverom og to bad. Etter snart ett år er gården likevel ikke solgt.
Les mer om:

Fabian (18) i dramatisk nestenulykke i Son: – Kunne endt opp som uaktsomt drap

SE VIDEO: Søndag skulle Fabian Høgseth Asphaug fra Son ta seg et bad for å kjøle seg ned ved gjestebryggen på Son Spa. Det kunne endt fatalt for 18-åringen.
Les mer om:

Kun tre av tretten strender i Nordstrand bydel er universelt tilrettelagt: – Synd og rart

For Jacqueline og mange andre er det tilnærmet umulig å komme seg ned i vannet på Nordstrands Bad.
Les mer om: