Nyheter om Bøhn


Kjetil Bøhn slutter som toppsjef i Quantafuel

Administrerende direktør Kjetil Bøhn i plastgjenvinningsselskapet Quantafuel har opplyst til styret i selskapet at han ønsker å fratre fra stillingen.
Les mer om:

Bestekompiser klare for EM

Sander Østhassel (16) og Filip Bøhn (15) fra Kristiansand Badmintonklubb er tatt ut til å representere Norge i EM for U17-spillere.

Skal dekorere byggeprosjekt med kunst: – Det blir dritlekkert!

Kunstnerne Hilde Bugge og Espen Andreas Bøhn skal sette sitt preg på enda et byggeprosjekt i sentrum av Lillestrøm.

Coronapass: Frykter skråplanseffekt

Et vaksinasjonspass gir deg ikke friheter, men det fratar deg det, mener filosof Einar Øverhenget. Filosof Einar Duenger Bøhn mener det er et dilemma om vi skal flytte enda en grense av det private ut i det offentlige.
Les mer om:

Spår plutselig ras: – Kan bli stygt

Audun Bøhn har kjent på hvordan det er når bedriften går under og du må si opp ansatte du har hatt gjennom flere år. Experian spår at det vil komme en bølge av konkurser.
Les mer om:

Györ bytter ut suksesstrener

Håndballklubben Györ, med mange norske stjerner på laget, har bestemt seg for å bytte ut suksesstrener Gábor Danyi. Danyi var hjelpetrener under avdøde Karl Erik Bøhn og Ambros Martín før han fikk sjefsjobben. Györ har over flere år vært verdens beste håndballag for kvinner, og vunnet flere store titler med Danyi som trener. Silje Solberg, Stine Bredal Oftedal, Veronica Kristiansen og Kari Brattset Dale er norske spillere i Györ.

Kristo­pher Schau: – Hadde aldri gidda hvis noen andre hadde spurt

Friedrich Nietzsche hevdet at Gud er død. Nå lager Kristopher Schau podcast om filosofen sammen med UiA-professor Einar Duenger Bøhn.

Dyktige mjølkeprodusenter i Valdres

Knut Bøhn og Mona Haslene fra Reinli fikk et sølvspann for at de har levert elitemjølk i 25 sammenhengende år. Svein Jørgen Ranheim og Ingeborg Jordheim Brenna fra Ranheimsbygda, og Olav og Mona Thorsrud fra Sør Aurdal fikk sølvtine for 15 års levering av elitemjølk.

KBK-duo vant i egen turnering

Julie Marie Andersen Abusdal og June Bøhn vant damedouble i helgas U19-rankingturnering i Kristiansand.

Konflikt i motorbåtforeningen på Fjeldberg – uenighet kan kaste styret

– Jeg tror mange av dem som har vært med å bygge båtforeningen, med kropp og sjel, føler seg skviset ut. Det er en generasjonskonflikt, sier Arild Bøhn, som er oppvokst på Fjeldberg.
Les mer om:

Knut (58) og Mona (53) har levert elitemjølk i Reinli i 25 år: – Det kostar gjerne meir enn det smakar om ein blir for stor

Med 25 mjølkekyr og 140 tonns kvote i dei bratte hellingane i Reinli, har Knut Bøhn (58) og Mona Haslene (53) levert elitemjølk til Tine i 25 år. No får dei tildelt prisen Mjølkespannet.
Les mer om:

Podcast 21. april: NORDE

Dagens tema er fri vilje, intet mindre. Vi sitter her med Folkehelseinstituttets nye app «Smittestopp,» og hører at den kan hjelpe oss i kampen mot korona, skal være trygg å bruke og frivillig å installere. Men hva betyr det, dypest sett at noe er frivillig? Vi skal grave oss langt ned i frivillige valg og fri vilje, og DE to som stiller med hver sin spade er filosof og forfatter Einar Duenger Bøhn, Professor på Universitetet i Agder, og psykolog og forfatter Peder Kjøs. Han finnes også i podcastene hos Peder og God bedring.

Ny podcastserie: NORDE

NORDE er Norges første tankesmie for digital etikk, og rådet består av fagpersoner fra ulike fagområder og sektorer med kompetanse på digital etikk. Les mer Inga Strümke står bak initiativ og arbeidet med å utvikle og gjennomføre prosjektet, Frank Vevle er produsent. Margrete Tennfjord har designet logo. Podcastene er publisert her i kronologisk rekkefølge med den siste øverst. Podcast 10. mai:Hastedigitalisering i skolen – debatt Dagens tema er hastedigitalisering i skolen.

Frykter de skal gå konkurs før sommeren: – Kontoen gikk tom etter fire dager

Bacchus Spiseri AS i Oslo sentrum er blant bedriftene som nå frykter å gå konkurs i løpet av kort tid. – Vi er tomme for kontanter, sier daglig leder Lena Bøhn.
Les mer om:

Ap-politiker er ikke bekymret for for den kraftige eldrebølgen: – Vi skal ikke svartmale dette

Om ti år kan Fredrikstad ha over nesten 6.000 innbyggere over 80 år. Det er 2.000 flere enn nå. 89 år gamle Ragnhild Bøhn er takknemlig for å ha levd et langt liv.
Les mer om:

Håper AI og etikk blir sexy

Leonora Onarheim Bergsjø, PhD, er forfatter og forsker på digital etikk. Hun jobber på Det teologiske fakultet, Universitetet i Oslo, og leder også Dataforeningens nettverk NORDE – Norsk råd for digital etikk. I februar skal hun dele sine tanker om dette hyperaktuelle området med deltakerne på Software 2020. Starter med den enkelte Etikk starter med den enkelte, ifølge henne. — Etikk er ikke noe som skal være forbeholdt en yrkesgruppe av etikere, det er noe alle skal drive med, sier hun.

Ungarns norske trener: – Ungarerne glemmer ikke Karl Erik Bøhn

MALMÖ (VG) Takket være avdøde Karl Erik Bøhn kom Larvik-karen Tord Ellingsen (45) til ungarsk håndball. Nå forbereder han de ungarske spillerne til møtet med Norge fredag.
Les mer om:

Marthe er hekta på brennevin

Marthe Bøhn har gjort karriere av å smake på brennevin. Det gjør hun helst før lunsj.
Les mer om:

Marthe Bøhn

Les mer om:

Åpent brev til dem som be­stem­mer: – Vi i Rein­li er stol­te av kraft­ver­ket vårt, og vi er stol­te av at vi ska­per grønn bygde­kraft

An­dre­as Rå­heim og Knut Bøhn har sendt inn det­te le­ser­inn­leg­get til avi­sa Vald­res.
Les mer om:

Hedmarking valgt inn i Rogaland fylkesting

Daniel Bøhn Rayner (27) fra Ilseng er valgt inn som fylkestingsrepresentant for Arbeiderpartiet i Rogaland.

Direktesalg av kortreist mat i Fredrikstad har tatt fullstendig av: Har nesten 6.500 medlemmer

I tiden fremover kommer det trolig til å ligge en gulrot fra Onsøy-småbruker Rolf Krogh-Sørensen i matpakka til Josefine Løvland Bøhn (10). Hun er ikke alene om å spise kortreist: Reko-ringen for småprodusenter og kunder har nå nesten 6.500 medlemmer.

Ordfører Grete Sjøli har funnet kjærligheten med kommunestyrerepresentant: – Vi klarer balansen fint

Ordfører i Nes kommune Grete Sjøli (Ap) og Per Bøhn (Sp) har funnet kjærligheten.
Les mer om:

Jenny (24) flyttet til Utah, giftet seg og ble mormoner: – Motiverer meg til å være en bedre person

Jenny Bøhn Hanks konfirmerte seg borgerlig og mente lenge at religion ikke var noe for henne. I dag er hun mormoner.
Les mer om:

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.