Nyheter om Bækken


Cecilie raser mot ordførerens utspill om mulig ny nedstengning: – Det vil bety kroken på døra for flere av våre bedrifter

Smittetallene i Tønsberg stiger, og flere av tilfellene har ukjent smittested. Mandag møtes kriseledelsen for å vurdere eventuelle nye tiltak. Cecilie Bækken Sørumshagen i Tønsberglivet roper varsko på vegne av næringslivet.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Norge Rundt

Menn må bli bedre til å snakke om følelser, mener Simen Bækken og Jan Kåre Heiberg. Programleder Hans Andreas Solbakken møter dem på en etappe mens de kjører Norge på tvers med hundespann.

727 kilometer med hundespann for å bekjempe kreft og sviktende mental helse

Mandag 24. august la gausdølen Simen Bækken og vardølingen Jan Kåre Heiberg ut på tur med 20 hunder. Gjennom 727 kilometer skal de to lidenskapelige hundesledeførerne krysse Norge på tvers. Starten gikk fra svenskegrensa øst for Femund, og målet er å ende opp på Stadlandet før vi skriver oktober.
Les mer om:

Flere skades av feil bruk av bilbelte – Bjørn Inge ble nesten delt i to i trafikkulykke

Feil bruk av bilbelte forårsaker langt flere alvorlige skader enn det som har vært kjent, viser funn. Bjørn Inge Bækken mistet nesten livet.

TV 2 tapte kampen om Premier League

TV 2 som har hatt rettighetene til Premier League i Norge i ti år bød ikke nok og ble slått av NENT Group som blant annet allerede sender Championship, Bundesliga og Champions League. – I Danmark og Sverige har de allerede sittet på rettighetene i en periode og har også der fornyet sin rettighet. Det blir med 12 år med Premier League på TV 2, nå er det NENT som vil velge hvordan de skal distribuere rettighetene i sine Viasat kanaler fra og med 2022-23 sesongen.

Angrepstalent Magnus Bækken signert med Mjøndalen

Angriperen, som bøttet inn mål for Hallingdal i 4. divisjon i fjor, fikk vise seg frem i treningskampene på starten av året. Han grep sjansen, ikke minst da han ble matchvinner mot Raufoss, og nå er papirene signert som gjør han til Mjøndalen-spiller de tre neste årene. «Magnus er ambisiøs, hardtarbeidende og reflektert. I tillegg er han en veldig god offensiv spiller med stort potensiale som kan spille både som kant og spiss. Det er slike typer vi ønsker å ha i klubben.

Trafikkulykken delte ham nesten i to – nå er han tilbake som bonde og bygger fjøs til ti millioner

Bjørn Inge Bækken (40) fra Gausdal satt fastklemt i bilvraket i 30 minutter etter frontkollisjonen. De to påfølgende ukene ble han operert ti ganger på Ullevål sykehus. – Det var en stund jeg bare ønsket å dø sier Bækken, som nå er full av tro på framtiden.

– Det er masse bra folk i kirka, men det er for lite struktur (pluss)

Grete Bækken Mollan går fra politikken til Bispedømmerådet. – Mine viktigste oppgaver blir å jobbe for demokratisering av kirka, likestilling og likekjønnet vigsel.
Les mer om:

– Det er masse bra folk i kirka, men det er for lite struktur (pluss)

Grete Bækken Mollan går fra politikken til Bispedømmerådet. – Mine viktigste oppgaver blir å jobbe for demokratisering av kirka, likestilling og likekjønnet vigsel.
Les mer om:

Cecilie og Charlotte kjemper om gjev utmerkelse: – Vi er skikkelig stolte av Tønsberg

Tønsberg er en av tre finalister i kampen om å bli «Årets sentrum». Tirsdag reiser Cecilie Bækken Sørumshagen og Charlotte Svensen til Bodø med mål om å klatre helt til topps.

Her blir det fest for både magen og ganen

Ti såkalte foodtrucks, matvogner i mange farger og fasonger, skal friste sultne gjester på Tønsberg torv under Færderfestivalen. – Her blir det mulig både å spise og ta med seg noe godt hjem, sier Cecilie Bækken Sørumshagen.
Les mer om:

– Vi går og springer for Vibeke

Da Vibeke Schjønning Bækken (34) lurte på om venninnene ville være med på Rosa Sløyfe-løpet svarte de enstemmig ja.
Les mer om:

16-taggers storbukk er blitt fast gjest hos Annette

Epletreet til Annette Bækken er i ferd med å gå tomt for epler. Det har den 16-taggers kronhjorten Geir sørget for.
Les mer om:

Skjervø trekker seg som styreleder for Steinkjerbygg(pluss)

Grete Bækken Mollan vil fungere som midlertidig styreleder fram til ny leder er på plass.
Les mer om:

Mistet 4 venner i snøskred

14. april 2014 var en svart dag for det norske toppturmiljøet. Fire unge skikjørere, Ole Simensen, Øyvind Slørdahl, Yngve Dahlquist og Ola Inge Drøpping omkom i et snøskred under toppen på Glennfjellet i Øksendal. I går fortalte en av de som overlevde, Eirik Bækken, sin historie på snøskredkonferansen på Åndalsnes.

Unge driter i likestilling…?

– Unge i dagens samfunn nyter godt av likestillingskampene som er kjempet og de gode velferdsordningene vi har oppnådd, sier Grete Bækken Mollan, leder i likestilling- og mangfoldsutvalget Steinkjer.
Les mer om: