Nyheter om Bård Hoksrud


Jubler over nye regler: – Lettere for barnefamilier å få seg bobil

– En seier for Frp, mener partiets egne samferdselspolitikere Morten Stordalen og Bård Hoksrud. Regjeringen foreslår nemlig flere viktige endringer i regelverket rundt bobiler i Norge.

Jubler over nye regler: – Lettere for barnefamilier å få seg bobil

– En seier for Frp, mener partiets egne samferdselspolitikere Morten Stordalen og Bård Hoksrud. Regjeringen foreslår nemlig flere viktige endringer i regelverket rundt bobiler i Norge.

Hoksrud om debatten mellom Skien og Porsgrunn: – Det ligner et freakshow

GRENLAND: Stortingsrepresentant Bård Hoksrud, Frp, sparer ikke på karamellene når han omtaler den politiske debatten mellom Skien og Porsgrunn.

Vil heve fartsgrensen til 120 km/t

SKIEN: Stortingsrepresentant Bård Hoksrud er klar for mer fart på veiene. – Ja, 120 kilometer i timen bør være toppfarten på våre beste motorveier, også de i Telemark.
Les mer om:

– Det bildet har forfulgt meg i noen år, men dette er jo knallmorsomt

SKIEN: Det berømte bildet med Bård Hoksrud på vannscooter går nok en gang sin runddans på sosiale medier. Denne gangen er det komikeren Espen P. A. Lervaag som har det gøy på stortingspolitikerens bekostning.
Les mer om:

Frp-ere foreslår 120 kilometer i timen på de bredeste veiene

Frp-representantene Bård Hoksrud og Tor André Johnsen vil øke fartsgrensen til 120 kilometer i timen på de beste norske motorveiene.
Les mer om:

Frp-duo: Vil ha ny fartsgrense – men da er grensen nådd

LIER (VG) Bak dem dundrer bilene forbi i 110 på E-18. Bård Hoksrud og Tor André Johnsen (Frp) har godt håp om å øke fartsgrensen til 120 km/t på noen av motorveiene.

– Jeg har ikke skaffet 75 millioner kroner for at det skal bli bompenger

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud liker ikke at det kan bli bompenger på «gassveien», den planlagte strekningene fra Rugtvedt til Surtebogen kan ende opp som en bompengevei.
Les mer om:

Kan gjøre det historisk dårlig: – Det er jo rett og slett ikke godt nok

SKIEN: Arbeiderpartiet kan gå mot sitt dårligste valg i Telemark etter krigen. Mens Senterpartiet kan gjøre sitt aller beste. Og Bård Hoksrud står i fare for å miste stortingsplassen.

Bård om sjokknyheten: – Det er synd

SKIEN: Bård Hoksrud er en av dem som har jobbet tett med Siv Jensen gjennom mange år. Blant annet som statsråd.

Kan bli forbudt med fossilbil i Oslo: – Et eksperiment i stor skala

Allerede neste år kan det bli forbudt å kjøre fossilbil noen steder i Oslo. – Svært inngripende, sier stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp).
Les mer om:

– Frp vil stå knallhardt på for Fagernes sør - Hande. Veldig viktig å få strekningen inn igjen i Nasjonal transportplan

Bård Hoksrud, første nestleder i Stortingets transport- og kommunikasjonskomite, var tydelig i sin tale da han fredag møtte lokale politikere. Og det lød naturligvis som musikk i ørene til et samlet Valdres, som står helt forent for å nå dette målet.
Les mer om:

Påtrykk for å få E16 Fagernes sør – Hande inn i ny NTP

Fredag 5. februar blir det et møte mellom det politiske Valdres og nestleder og medlem i Transportkomiteen på Stortinget, Bård Hoksrud og Tor André Johnsen.

Har du hytte eller bolig her, kan økningen i eiendomskatten bli merkbar: – Nå kommer sjokket

BAMBLE: Har man hytte eller bolig ved sjøen, er sjansen stor for at økningen i eiendomsskatt kan bli merkbar. Torsdag skal formannskapet behandle forslag som innebærer økt eiendomsskatt i kommunen. – Nå kommer sjokket, sier Bård Hoksrud, Frp.

Borettslag får ikke tillatelse til å bygge ladeanlegg for elbil: – Helt dust å holde på sånn

Bård Hoksrud (Frp) synes Bymiljøetaten skal la sameiet få grave i den asfalterte veien fra 2019 før sperrefristen går ut. – Alle prater om at elbiler er så viktig. Da må man prøve å fikse sånne type ting når folk ønsker å tilrettelegge for det, sier han.
Les mer om:

Kan miste stortingsplassen: – Det er ikke noe hyggelig å ha dårlige meningsmålinger

SKIEN: Bård Hoksrud og Fremskrittspartiet kan miste sin stortingsplass i Telemark. Mens partiet Rødt kan komme inn.

Skulle selge unna da han var «I lomma på Silje»: – Jeg må nok innrømme at jeg har kjøpt like mange

BAMBLE: – Etter at jeg var med i TV-programmet «I lomma på Silje» var det mange som tok kontakt for å selge meg pins. Så det ble ganske dyrt for meg, innrømmer Bård Hoksrud. Han mener å ha pins nok til et par museum.
Les mer om:

Bård Hoksrud: Lover å jobbe for å få Fagernes-Hande inn i NTP

Bård Hoksrud(FrP) er nestleder i transport og kommunikasjonskomiteen på Stortinget. Han lover å jobbe for at Fagernes-Hande skal komme inn igjen i NTP.

Bård Hoksrud på topp

SKIEN: Bård Hoksrud ble som ventet nominert på førsteplass for Frp foran neste års stortingsvalg. Uten motkandidat. Men ikke et nominasjonsmøte i Frp uten litt dramatikk.
Les mer om:

Nå er Bård julenisse – penger både til gassveien, Tungtvannsmuseet og private barnehager

SKIEN: Helt siden han kom på Stortinget har Bård Hoksrud kjempet for gassveien. Strekningen mellom Rugtvedt og Herre. Nå kommer det penger i statsbudsjettet for 2021. Ordfører Hallgeir Kjeldal i Bamble lover å spandere bløtkake.

Erik ga opp etter dagevis med kø i koronatelefonen – nå må statsråden svare: – Dette holder ikke mål

SKIEN: Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) tar nå initiativ for å få slutt på kø i koronatelefonen, og heller få på plass et enklere system for å bestille koronatest.
Les mer om:

«Alle» var på Ravneloftet – køen strakte seg 50 meter

Aldri før har det vært slik en lang kø i Porsgrunn for å bli skremt inn til beinet: Køen strakte seg cirka 50 meter, helt fra Meierigården og opp mot Sverres gate. Arrangør Helge Tverdal rakk å si dette er gøy og skummelt før han løp videre for å gjøre kvelden ekstra skummel for alle som tok turen innom Ravneloftet på Bakgården ungdomshus i Porsgrunn. Lørdag kveld ble halloween feiret på Ravneloftet for første gang og store og små fikk akkurat det de ønsket seg denne spesielle kvelden.

Byrådssekretær Morten Nordskag gir Manglerud-utspillet til Bård Hoksrud det glatte lag

Det har vært lange og mange diskusjoner rundt ny tunnel forbi Manglerud. Byrådssekretær Morten Nordskag (MDG) kommer nå med krass kritikk mot Bård Hoksrud og hans ja til tunnel.
Les mer om:

Rasende på Ikeas nye «kjøttboller»

Tidligere landbruks- og matminister Bård Hoksrud mener Ikea går altfor langt.
Les mer om:

Bård Hoksrud ut mot MDG: – En dårlig idé å ta penger fra folk flest

Miljøpartiet de Grønne (MDG) mener flyreiser har blitt for billig og ønsker å innføre en ny flyseteavgift. Tull, mener Bård Hoksrud (Frp).