Nyheter om Auto


Fredrik gleder seg til nytt Skoda-bygg

Dahles Auto har gjort klart for Skodas nybygg i Stabburveien. Trolig kan salgssjef Fredrik Beck-Hansen og staben flytte inn i oktober eller november.
Les mer om:

Nesten ingen kjøpte bilmerket lenger – nå tror Joakim på et comeback: – Veldig mange var nysgjerrige

Branko's Auto er Norges eldste Subaru-forhandler. Nå satser de på comeback for merket etter noen tunge år.
Les mer om:

Tor Einar avslørte svindleren: – Virket som en ærlig og troverdig kunde

I mai 2021 forsøkte en kar fra Arendal å lure Tor Einar Bakke Løkka ved Prime Auto AS på Notodden til å gi ham en bil som han påsto han hadde betalt for, ifølge en tiltale. Men notoddingen lot seg ikke lure.
Les mer om:

Stor interesse rundt den nye elbilen: – Nye bestillinger triller inn hele tiden

GRENLAND: Volkswagen har allerede hatt stor suksess med sine helelektriske ID.-modeller. Nå kommer snart varebilen ID. Buzz Cargo og personbilen ID. Buzz. – Den blir et fint tilskudd, forteller selger Thomas Fjelddalen og salgssjef Anton Bjørk ved Gumpens Auto Grenland.

Fotballfest på Pors

PORSGRUNN: Årets utgave av Gumpens Auto Cup på Pors ble svært vellykket. Det syntes i alle fall Oliver (5) og Nathaniel (8) fra Herkules.
Les mer om:

Google vil la deg se video i bilen

Flere store oppdateringer på vei til Android Auto.
Les mer om:

Nå kommer verkstedet til kundene

Når viktig arbeidstid kan gå tapt og veien til verkstedet er lang, kan verkstedet komme til kunden. Det gjør Gumpens Auto Vest i et prøveprosjekt.
Les mer om:

Utvider med stadig nye elbiler

Få har opplevd elbilbølgen fra Kina så intenst som Edvard Haugland på Oddemarka Auto. Nå har han doblet utstillingslokalene og får stadig nye elbiler.
Les mer om:

Drømmer om den moderne versjonen av et stilikon

Lørdag kom hundrevis av folk fra hele Østfold for å sjekke ut den nye elektriske folkevognbussen. Dahles Auto i Fredrikstad er blant de første som får vist den frem. Og folk var svært, svært begeistret.

Klar for første el-stasjonsvogn

Det skjer mye hos Edvard Haugland på Oddemarka Auto for tida. Nye elbiler, nye merker og utbygging av forretningen står på dagsorden hos forhandleren på Lund.
Les mer om:

Veland Auto feirer ti år på Torp

Vi utfordret Trond Veland (45) om en morsom historie i løpet av ti år med Veland Auto. En artig gjenganger finnes: Bilkunden som ringer fra andre siden av fjorden og leter etter butikken på Torp. De er da gjerne i nærheten av Sandefjord og en flyplass.

EasyPark støtter nå Android Auto

Parkeringsteknologiselskapet EasyParks Android-app støtter nå Android Auto, melder selskapet selv i en pressemelding.
Les mer om:

Daglig leder fortviler etter storbrann: – Vi hadde fulle ordrebøker hele neste måned

Steven Meyer tok over jobben som daglig leder ved Kabelvåg Auto AS i 2019. I natt måtte han se en kjær arbeidsplass gå opp i røyk.
Les mer om:

Dahles Auto fikk priser for 2021 og startet 2022 med pris

Det har vært det reneste prisdryss for Dahles Auto og Audi. Markedssjef Åsmund Lunde (41) ble beste Audiselger i 2021, Dahles fikk premie for kundeservice (CEM Sales Awards) og Marius Pettersen ble tredje beste bruktbilselger.

Best i landet fjerde året på rad

For fjerde året på rad er Gumpens Auto Øst kåret til Norges beste på kundetilfredshet.
Les mer om:

Subaru lanserer nye elbilkonsepter

Mens Norges aller første Solterra AWD er på norgesbesøk rundt om hos forhandlere i hele landet, presenterte Subaru nylig konseptbilen Solterra STI Concept på bilmessen Tokyo Auto Salon i Japan.
Les mer om:

Toyota viser nye lekebiler

Toyota glimter av og til med noen sportslige innslag, og på nylig avholdte Tokyo Auto Salon hadde de opptil flere av dem.
Les mer om:

Lexus med nye talenter

Lexus antydet en merkverdighet eller to på tampen av fjoråret. Nå er bilene vist på den alternative japanske bilutstillingen – Tokyo Auto Show.
Les mer om:

GTA-utgiver kjøper mobilspillgiganten Zynga for rekordsum

Utgiverne av spillserien Grand Theft Auto, Take-Two, meldte mandag denne uken at de kjøper opp spillselskapet Zynga, for…
Les mer om:

Denne dingsen skal gi deg trådløs Android Auto i bilen

Det var ikke akkurat mangel på nyheter fra CES-messen i forrige uke, men denne gikk oss hus forbi.
Les mer om:

I dag står lokalene i Bodø tomme og mørke. Nå har en bilforhandler leid her

Først solgte Star Autoco eiendommen sin til Sveins Auto, deretter la de ned virksomheten i Bodø. Nå ha de leid ut lokalene til en annen bilforhandler.
Les mer om:

Nå kjører hjemmetjenesten grønt

Det var stor stemning både i hjemmetjenesten i Lyngdal og hos Gumpens Auto Lyngdal da 15 Volkswagen ID.3 ble overlevert til kommunen. Bilene skal gå hele døgnet i kommunen.
Les mer om:

Vil betale strømregninga til noen som trenger det: – Det er ikke alle som gleder seg til jul(pluss)

Auto 1 i Elnesvågen vil betale strømregninga til noen som trenger det. Allerede har de fått inn rundt 100 forslag. Nå oppfordrer de andre bedrifter til å gjøre det samme.
Les mer om:

Vil betale strømregninga til noen som trenger det: – Ikke alle gleder seg til jul(pluss)

Auto 1 i Elnesvågen vil betale strømregninga til noen som trenger det. Allerede har de fått inn rundt 100 forslag. Nå oppfordrer de andre bedrifter til å gjøre det samme.
Les mer om: