Nyheter om Aston Villa


«Vinden» er tilbake

I går skrev Sporten at Aston Villa som Ashley Young spilte for fra 2007 til 2011 som ønsker å fiske han tilbake, og nå har det skjedd. Avtalen med Inter Milan løper ut på dato om noen dager og Young som har mesteparten av sin karriere på Old Trafford har signert med Aston Villa. Den 35 år gamle engelske midtbanespilleren er ikke snauere enn å ha som mål å kjempe seg tilbake på landslaget innen VM i Qatar.

Young tilbake i Premier League

Ashley Young (35) har undertegnet en ettårskontrakt med gamleklubben Aston Villa. Den tidligere Manchester United-spilleren kommer fra Inter, der han vant Serie A forrige sesong.

Gamleklubben vil fiske tilbake Ashley Young

Vi så overraskende mye til Ashley Young i Inter Milan etter overgangen i begynnelsen av 2020 fra Manchester United. – Det ble litt mindre etter hvert som det ble klart av manager Antonio Conte var i ferd med å hente hjem seriegullet for første gang siden 2010. Midtbanespilleren er en av de Inter Milan, som er i økonomisk trøbbel til tross for sportslig suksess har tenkt å spare på. Seriemesteren fornyer ikke kontrakten og 35 år gamle Ashley Young kan gå gratis videre.

Martin Ødegaard glipper for Arsenal

«Should I stay or shoud I go?» Strofen har hengt rundt Martin Ødegaard det siste halve året. Real Madrid var lite lystne på å sende 22-åringen til London på utleie, etter 14 Premier League-kamper ser vi hvorfor. For Mikel Arteta, Arsenal og supporterne overbeviste Ødegaard at han er den kreative midtbanespilleren de har søkt siden forrige sommer.

Kun en liten helsesjekk før Tom Heaton er tilbake hos Manchester United

Heaton ble hentet opp til førstelaget hos United tilbake i 2005 etter å ha overbevist på akademiet. Dette var startskuddet for en laaaang rekke med utlån – og ingen kamper på Uniteds førstelag. Når returnerer keeperen til det som forhåpentligvis skal bli debuten hos United. I en alder av 35. Litt av en historie! Les: Cavani var bare den første – mer krutt til United-angrepet kommer Etter å ha spilt for Swindon Town, Royal Antwerpen, Cardiff, Queens Park og Wycombe Wanderers, endte Heaton hos Burnley i 2013. I løpet av de neste seks årene løsnet det skikkelig.

Everton, Aston Villa og West Ham kjemper om Burnley «Player of the Year»

Spissen Chris Wood har lagt en meget god sesong bak seg, det er lagt merke til på flere måter: – Burnley har kåret han til «Player of the Year» og tilbudt han en ny og forbedret kontrakt, han får noe så uvanlig som skryt fra fotballkommentatorer og han forveksles ikke lenger med skuespiller Chris Wood kjent fra TV-serien The Vampire Diaries. Spissen fra New Zealand har 12 mål denne sesongen for Burnley i Premier League. Han har lagt bak seg problemer med varierende spill.

Forhandler om Betis-stjerne etter å ha tapt kampen om Buendia

Tidenes største Norwich salg gikk til Aston Villa og ikke Arsenal. Den argentinske midtbanespilleren Emiliano Buendia kommer til å prege Premier League denne sesongen, men ikke i tjeneste for Arsenal manager Mikel Arteta. Behovet for forstrekning i Arsenal er definitivt ikke over. AS skriver at London-klubben i stedet på nytt har rettet fokuset mot Real Betis og deres franske stjerne Nabil Fekir.

Krise: Manchester United kan gå glipp av hele supertrioen Kane-Haaland-Grealish

Nå drives det aldri dank i «innkjøpsavdelingen» til United, for det er kontinuerlig over hundre spillere som linkes på en eller annen måte til de røde djevlene. Noen linker er bare oppspinn fra media, men når det kommer til Kane, Haaland og Jack Grealish, gjør United ingen forsøk på å skjule sin sterke interesse. Skulle bare mangle. United er alltid på jakt etter de beste spillerne på markedet – disse tre er definitivt dette.

Ja takk! vil ha både Kane og Grealish

Nå begynner meldingene å strømme inn som bekrefter hvilken kjøpekraft Manchester City manager Pep Guardiola har fått tildelt etter Champions League trofeet. – De to kjøpene som ESPN melder om kommer mest sannsynlig til å bli tidens dyreste og nest dyreste brite. Manchester City vil signere både Harry Kane fra Tottenham og Jack Grealish fra Aston Villa. Pep Guardiola skal se på Jack Grealish som et like viktig kjøp som Tottenham sin mangeårige målmaskin Harry Kane.

ESPN: Har prioritert både Grealish og Kane

De Tre Løvene tripper utålmodige rundt før de skal slippes inn i EM-buret. På balløya gjøres det klart i pubene, mens det i Premier League-klubbene er et helt annet fokus. De beste klubbene har sendt store deler av troppen sin til landslagstjeneste, nå jobbes det med sommerens overgangsmarked. Les: Chris Smalling og kona Sam så en UFO i går kveld Dette er sommeren der Harry Kane og en haug andre game changer´e kan ende opp med exit – samtidig som viruskaoset fortsatt preger overgangsbudsjettene. Men muligheten til å kjøpe enkelte spillere kan gigantene ikke la gå ifra seg.

Hyller rekordkjøpet: – Å ha en slik spiller er uvurderlig

Kasper Wikestad tror Emiliano Buendia (24) blir et sterkt tilskudd for Aston Villa. Nå er spørsmålet om han skal spille med Jack Grealish, eller om han skal erstatte ham.
Les mer om:

Emiliano Buendia fyller klubbkassen til Norwich med rekordbeløp

Nyopprykkede Norwich som for øvrig for første gang på ni år stiller uten Alexander Tettey har satt definitivt klubbrekord på spillersalg. Det var ikke det minste overraskende at Emiliano Buendia ble solgt, det som dog overrasket var at det var Aston Villa som gravde dypest i skattekista for å sikre seg årets spiller i Championship. Aston Villa bekrefter på sine hjemmesider at de har kommet til enighet med Norwich om en overgang for den argentinske midtbanespilleren Emiliano Buendia.

Norwich-stjerne klar for Villa

Norwich-spiller Emiliano Buendia er klar for Aston Villa. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Argentineren har blitt koblet til en rekke klubber, blant annet Arsenal. Den kreative kantspilleren skal gjennomgå medisinsk test etter at hans Argentina har spilt mot Colombia på tirsdag. Det meldes om en overgangssum på rundt 340 millioner kroner, i tillegg til variabler. Kontrakten strekker seg til juni 2026.

Martin Ødegaard tilbake som toppmål

Mikel Arteta var krystallklar på at Ødegaard var som skapt for Emirates Stadium, men signaler fra Real Madrid og leieavtalen som rant ut uten overlapp, har skapt inntrykk om at Arsenal har gitt opp Ødegaard. Ifølge Football-London har Aston Villa sørget for at Ødegaard igjen er tilbake på prioriteringslista til Arteta. Les: Lars Bohinen: «Jeg har gått og drevet dank i ni-ti måneder» Den hengelske avisen hevder både Arsenal og Aston Villa har gått inn for å hente Emi Buendia fra Norwich, spilleren med 15 scoringer og 17 assists i sesongen som resulterte i opprykk fra Championship.

Går ikke som planlagt med Andreas Pereira

Brasilianeren er en del av Manchester United. Inn på akademiet i 2011, inn med de store gutta fra 2014. Likevel, bare 75 seniorkamper for United og resten av tiden på utleie har satt det store spørsmålstegnet på ryggen til 25-åringen. Denne sesongen skulle det bli fart på Pereira på utlån til Lazio. Klubben sikret en grei 6. plass i Serie A, men for Pereira gikk det ikke som planlagt.

Georginio Wijnaldum dropper Barcelona

Barcelona har jaget nederlenderen Georginio Wijnaldum i rundt 12 måneder nå og er dypt inne i forhandlinger med Wijnaldum i håp om å gjøre ham til sin tredje gratis signering av sommeren, allerede er Sergio Aguero og Eric Garcia på vei til Camp Nou. – De kommer gratis fra Manchester City. Endelig avtale er ikke oppnådd, tidligere i uken kunne et samlet pressekorps melde at de var enige og at det bare gjenstod signering og medisinsk test.

«Hele» PL vil løfte talentfull Liverpoolgutt ut av Trent Alexander-Arnolds skygge

20 år gamle Neco Williams som er født i Wrexham som er en liten industriby i det nordlige Wales, regnes som en ekte Liverpoolgutt i og med han flyttet til byen før han kunne lese og skrive og fikk sin første kamp i Liverpool drakt for 13 år siden. Den meget talentfulle høyrebacken har allerede et dusin landskamper for Wales og er spådd en strålende karriere. – Denne sesongen har det blitt 14 kamper for Liverpool i alle turneringer, det ville sikkert blitt flere, men Neco Williams store forbilde og mentor Trent Alexander-Arnold er rimelig selvskreven på høyreback-plassen.

Courtouis vet allerede hvor Eden Hazard spiller neste sesong

Spansk media har de siste månedene varslet at den fortsatt ikke så store Real-stjerna Hazard er på vei ut til sommeren. Skader, skader og mer skader har preget arbeidsinnsatsen til belgieren siden han tok valget om å slippe Chelsea. En lite heldig munter passiar med tidligere Chelsea-kompiser etter CL-tapet til Real, bidro heller ikke.

Aston Villa nær rekordavtale – Vinner dragkampen mot Arsenal

Norwich håpet intenst de skulle klare å holde på den 24 år gamle vingen Emiliano Buendia nå som de rykket opp i Premier League igjen. – Det ser ikke ut til å skje, men de sitter i det minste igjen med en stor haug med cash. Både Arsenal og Aston Villa fikk med seg farten og målteften til Buendia, den lille argentineren brukte et par år på å virkelig finne rytmen hos Norwich, sist sesong løsnet dett til gangs. På 39 kamper i Championship ble det 15 mål og 17 assist.

Årets spiller i Premier League: Siste åtte er klar

Premier League har nominert åtte spillere til årets spiller i Premier League og nå er det opp til fansen å stemme frem den endelige vinneren. En av favorittene er Manchester City stjerne Kevin de Bruyne som fikk fjeset sitt ødelagt under Champions League finalen mot Chelsea. – Heldigvis trenger han ikke å operere, han ser dermed ut til å nå EM. En annen favoritt er lagkamerat Ruben Dias som foran Tottenham stjerne Harry Kane og De Bruyne vant årets spiller frem stemt av engelske fotballskribenter.

Disse kan bli årets spiller

Nominasjonslista for årets spiller i Premier League ble offentliggjort tirsdag.

Sorry, Mbappé, du må nok bort fra PSG

Nå er ikke Chelsea noen fattigmannsklubb. Likevel, når Thiago Silva og Thomas Tuchel måtte komme seg bort fra PSG for å vinne Champions League, heves det noen øyebryn (på den naturlige måten) i Paris. Thiago Silva ble hjulpet av banen med skade underveis i Champions League-finalene, men har hele sesongen vært akkurat den forsvarsbautaen Chelsea trengte får å nå helt inn til CL-trofeet og topp-fire i Premier League. Les: Ekstrabladet: Premier League-bud på Victor Nelsson Forrige mai måtte Silva og PSG-manager Thomas Tuchel gå av banen som nesten-vinnere i Champions League.

Brentford klarte det: Premier League neste!

Det er ikke så ofte Brentford får spille på Wembley, men på lørdag ble det en kamp for historiebøkene for klubben. Swansea sto i veien for opprykk til Premier League. Men denne gangen var det ikke walisernes tur. 2-0 seier til Brentford med scoring av Ivan Toney og Emiliano Marcondes. Mer enn 70 år siden forrige gang i øverste divisjon. Les: José Mourinho har ikke glemt hvor god Eden Hazard faktisk var

Spytter ikke i glasset: Vil kjøpe to spillere for tre milliarder

Vi vet allerede at Manchester City vil sette overgangsrekord for en britisk spiller ved å handle Aston Villa kaptein og playmaker Jack Grealish for 100 millioner pund, nesten 1,2 milliarder kroner. – Men så i dag lærer vi at de vil slå sin egen rekord med å også hente Tottenham sin konsistente målscorer Harry Kane. Både Jack Grealish og Harry Kane er på shoppinglisten til Manchester United også, noe som bidrar til å holde trykket og prisen oppe. Manchester City har allerede vunnet Premier League og senere i dag møter de Chelsea i Champions League finalen.

Daily Mail: Bud på Sterling gjøres klart i London

Phil Foden har spist kraftig av spilletiden til Sterling denne sesongen, og ingenting tyder på at 21-åringen akter å stanse. Pep Guardiola har allerede sin engelske Mbappé og Haaland i Foden, noe som kan åpne opp for en exit på Sterling. Vi fikk en forvarsel da Guardiola gikk ut for noen uker siden og delte frustrasjon med pressen. Les: United-mål tror på exit i sommer -Det er spillere som aksepterer en typisk situasjon på laget, og det er andre som ikke aksepterer det.