Nyheter om Aston Villa


Chelsea videre etter straffer

Både Chelsea og Tottenham trengte straffer for å komme seg videre til ligacupens fjerde runde. Chelsea slo Aston Villa 4-3 på straffer, mens Tottenham slo Wolverhampton 3-2. Øvrige resultater: Brighton-Swansea 2-0, Arsenal-Wimbledon 3-0, Manchester United-West Ham 0-1 og Millwall-Leicester 0-2.

Benitez er i klemme før United-kampen

Rafael Benitez hadde sørget for at Everton-spillerne var klar for sesongen fra første runde. Tre seire og én uavgjort sørget for at klubben holdt følge med toppen av Premier League. På lørdag kom den første nedturen. All honnør til Aston Villa. Tre scoringer i andre omgang, der også Leon Baily meldte seg på, sørget for en overbevisende seier over et skadeskutt Toffees. Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League Etter kampen var det ikke bare poengtapet som tynget for Benitez.

Everton med sesongens første tap

Et skadeskutt Everton reiste til Birmingham uten tap i Premier League så langt, men Rafa Benitez' menn ble sendt hjem med 0-3-tap mot Aston Villa i bagasjen. Etter en målløs 1. omgang rant målene inn etter pause. Matty Cash ga hjemmelaget ledelsen da han dro seg fint inn i boksen og banket inn 1-0. En corner fra Leon Bailey ble stusset i eget nett av Lucas Digne etter 69 minutter, før Bailey selv la på til 3-0 i det 75. minutt.

Kristoffer Ajer har bare såvidt begynt

Da Kristoffer Ajer hjalp Brentford til 2-0 seier mot Arsenal i debuten, gikk en drøm i oppfyllelse. Etter fem lærerike år hos Celtic var midtstopperen klar for verdens tøffeste liga. Status etter fire kamper tegner et bilde vi kan like. Som én av tre mann i Brentford-forsvaret, var Ajer med på å stanse Arsenals gjeng med angrepsstjerner – effektivt og nådeløst. Les: En av balløyas kuleste klubber er ikke lenger så kul for Philip Zinckernagel – For å være ærlig, siden jeg begynte med fotball har guttedrømmen vært å spille her i Premier League.

En La Liga-tittel er skremmende lite verdt i Premier League

På lørdag skulle spilleren både United og City hadde kretset rundt få debuten i verdens tøffeste liga. Vi hadde selv skrevet at Saul-overgangen til Chelsea burde skremme motstanderne. Debuten ble alt annet enn skremmende for andre enn spilleren selv. Helt på tampen av overgangsvinduet fikk Saul endelig klarsignal til å forlate Diego Simeone og en situasjon han ikke var fornøyd med. Hos Chelsea skulle Thomas Tuchel gi spanjolen de rette arbeidsforholdene.

Lukaku-dobbel da Chelsea vant

Romelu Lukaku scoret to ganger da Chelsea kjørte over Aston Villa i Premier League lørdag kveld. Lukaku har vært svært god i de tre kampene harn har vært på banen for Chelsea etter overgangen tilbake til London-klubben i sommer. Chelsea vant kampen 3-0 og ligger på annenplass på tabellen etter fire spilte kamper. De har like mange poeng og lik målforskjell som Manchester United, men er bak på antall scorede mål.

Lukaku i praktslag

Romelu Lukaku (2) og Mateo Kovacic scoret målene da Chelsea vant 3-0 mot Aston Villa.
Les mer om:

Chelsea kjører over Aston Villa på lørdagskupongen

Chelsea har fått en fin start på sesongen med sju poeng på tre kamper. Lørdag venter et svekket Aston Villa og vi tror Chelsea gjør kort prosess. Chelsea er en av våre sikre på lørdagens tippekupong.
Les mer om:

Chelsea kjører over Aston Villa på lørdagskupongen

Chelsea har fått en fin start på sesongen med sju poeng på tre kamper. Lørdag venter et svekket Aston Villa og vi tror Chelsea gjør kort prosess. Chelsea er en av våre sikre på lørdagens tippekupong.
Les mer om:

Chelsea-stjerner ute med skader

N'Golo Kanté og Christian Pulisic mister Chelseas hjemmekamp mot Aston Villa lørdag kveld. Det bekreftet Chelsea-manager Thomas Tuchel på en pressekonferanse i forkant av helgens Premier League-runde. – I dag hadde vi alle tilbake. Dessverre er N'Golo Kante og Christian Pulisic ute med skader, sa tyskeren.
Les mer om:

Denne gangen skal Kieran Trippier kapres

Denne sommerens overgangsmarked har alle de aller fleste eksperter fått mer enn godkjent for Manchester United sin del, men det var en som de fleste regnet med at Ole Gunnar Solskjær ville lande en avtale med. Høyrebacken Kieran Trippier var en del av Diego Simeones lag som vant La Liga -tittelen forrige sesong, han spilte også tidvis glimrende i fem kamper da England nådde finalen i sommerens EM.

Danny Drinkwater har karret seg tilbake til balløya fra Tyrkia

Det har ikke vært noen gode år for tidligere landslagsspiller Danny Drinkwater siden han meldte overgang fra Leicester i 2017. – Men av en eller annen grunn er han fortsatt under kontrakt med Chelsea. Siden Leicester- overgangen har han blitt leid ut til Burnley, Aston Villa og nå sist tyrkiske Kasimpasa. Nå leies han ut til Reading som sliter nær bunnen av Championship med bare tre poeng på fem kamper.

Troy Deeney forlater Watford

For mange har Troy Deeney vært symbolet på Watford de siste årene. Etter elleve år i klubben er han nå klar for Birmingham. Deeney noterte seg for 419 kamper og 140 mål for klubben. Han har spilt totalt 25 minutter så langt denne sesongen – 12 minutter mot Aston Villa og 13 minutter mot Brighton. I de to siste kampene mot Crystal Palace og Tottenham var han ikke i troppen. – Det er annerledes når jeg skal beskrive følelsene mine for Watford. Jeg kjenner sorg og savn, som når man mister et familiemedlem, sier han til klubbens hjemmeside.

Ødegaard burde visst ha gjort som Kristoffer Ajer

Vi vet, flåsete og teit sagt. Likevel, etter tre runder i Premier League ser Brentford ut som en klubb som har mye å gjøre i Premier League, mens Arsenal vakler. Fortsatt tidlig i sesongen og Arsenal har møtt både Chelsea og Manchester City, men null poeng, ni baklengs og ingen (!) scoringer på 270 minutter+, tegner et fotballdystert bilde i London. Les: Ble hentet opp av Solbakken – nå syvdobler Mohamed Daramy lønna I Brentford summer biene videre med nok et sterkt poeng mot forrige sesongs 11. beste klubb på balløya.

Thierry Small rev i stykker kontrakten med Everton – ikke nok å være klubbhistoriens yngste

På søndag sørget Ralph Hasenhüttl og gjengen for å gi Solskjær minst ett nytt grått hår. United kom svevende etter 5-1 seieren mot Leeds, men ble taklet ned på jorda igjen av Southampton til poengdeling. På tirsdag fikk Saints-mangeren nok en bekreftelse på at klubben gjør mye riktig. Da signerte en av de mest spennende forsvarstalentene på balløya med Southampton.

Danny Ings har allerede scoret sesongens mål

Vi har vist en god stund at Danny Ings er mannen som leverer de spektakulære målene, men det han leverte i går i sin andre kamp for Aston Villa var helt utrolig. – Hadde jeg vært oppmerksomhetssøkende politiker eller kommentator på tv ville jeg sagt at kommer det et bedre mål i år så skal jeg røyke sokkene mine på direkten. Danny Ings har i praksis allerede vunnet Premier League Goal Of The Season Award Seieren var en slags oppreisning for åpningskampens 3 – 2 tap mot Watford hvor Danny Ings overtidsmål på straffe ikke hjalp for å hente hjem noen poeng.

Tap for King i Watford-debuten

Joshua King debuterte for Watford som innbytter i Premier League-møtet med Brighton lørdag. Brighton vant 2-0, som også var resultatet da King kom inn. Det ble ingen innholdsrik debut for King, som ikke gjorde seg særlig bemerket etter at han ble byttet inn etter 65 minutter. Watford storspilte fra start i serieåpningen mot Aston Villa da laget vant 3-2, men Kings nye lag fikk det ikke til å stemme mot Brighton. King har vært skadd i oppkjøringen til årets Premier League-sesong og fikk ikke mye spilletid forrige sesong i Everton heller.
Les mer om:

City slo kraftig tilbake

Regjerende seriemester i England Manchester City fikk en tøff start på Premier League forrige helg da de tapte mot Tottenham. Dermed trengte Pep Guardiola å åpne seierskontoen hjemme mot Norwich lørdag. Det gjorde han med et brak, og City vant til slutt 5–0 på hjemmebane. Allerede etter sju minutter satt den første ballen i nettet, mens Jack Grealish åpnet sin skåringskonto i sin nye klubb etter 22 minutter. Derfra og ut var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Bournemouth har signert med Ørjan Nyland

Den norske landslagskeeperen Ørjan Nyland er ferdig med sin ørkenvandring og er klar for Championship-klubben Bournemouth. Siste halvdel av forrige sesong tilbrakte han i Norwich, men han ble veid og funnet for lett for Premier League. Nyland har etter hvert samlet en rekke klubber på CVn sin, blant annet Aston Villa, Ingolstadt, Molde og Hødd. Les: Fikk sparken etter 5 kamper Det er Ørjan Nyland sin evne til å rykke opp, sammen med hans brede erfaring som Bournemouth peker på med sin presentasjon og med det «avslører» de sin ambisjon for sesongen.

Abraham solgt til Roma

Chelsea-spiss Tammy Abraham er solgt til Serie A-klubben Roma. Han har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025/26-sesongen. Roma opplyser på sin hjemmeside at overgangen for 23-åringen er i boks for 40 millioner euro, omkring 415 millioner kroner. Spissen får nummer 9 på ryggen. – Du kan merke når en klubb virkelig vil ha deg, og Roma gjorde det klart umiddelbart, sier Abraham. Abraham endte med 30 mål på 82 kamper i alle turneringer for Chelsea. Han har tidligere vært på utlån i Swindon, Swansea og Aston Villa.

Både Chelsea og City kan legge hindringer i veien for United sin Pogba plan

Det var faktisk svært imponerende hva vi så i serieåpningen mot Leeds for Manchester United fra den franske superstjernen Paul Pogba. – Frem til han ble byttet ut mot slutten av kampen var han involvert i det meste som skjedde på banen, nest sist på ballen hele fire ganger sier sitt. Selv om Paul Pogba blir værende denne gangen er det slettes ikke sikkert han blir om et år. De fleste tror at Paris Saint-Germain, Real Madrid og Juventus er i bedre posisjon neste sommer enn i år.

Tammy Abraham har i all hast pakket kofferten

Det må være en spesiell følelse som Chelsea-spissen Tammy Abraham må ha i dag. Han var bare seks år gammel da han han stolt for første gang på seg drakta til «The Blues». – Etter intense spekulasjoner en god stund om at 23 åringen var på vei bort fra klubben er det likevel rart etter så lang tid.

Watford herjet i Premier League-comebacket

Watford returnerte til Premier League med et smell og slo Aston Villa i ligapremieren.

Brentford passer perfekt for Kristoffer Ajer

Det er klart vi har en norsk vinkling på det som skjedde i går kveld, men det som i historisk perspektiv var større er det faktum at Brentford ikke har spilt på øverste nivå i England omtrent siden krigens dager. Det var Brentford som inviterte til dans foran 15 000 tilskuere i seriestarten. Brentford var klart best og klubben som har vært utenfor Premier League siden lenge før øverste nivå het akkurat det (1946/1947 sesongen var den siste) var ikke overraskende meget godt organisert, mer overraskende var det totale fraværet av nervøsitet man burde forvente.

King går glipp av serieåpningen

Watford-spissen Joshua King sliter med en mindre lyskeskade og mister lørdagens hjemmekamp mot Aston Villa. Det er nyopprykkede Watfords første Premier League-kamp siden nedrykket i 2020. King ble klar for klubben i sommer etter at kontrakten hans med Everton utløp. I en pressemelding på eget nettsted opplyser Watford at King og hans spisskollega João Pedro er uaktuelle til lørdagens serieåpning. – Denne helgen kommer akkurat for tidlig for King, som bør kunne slutte seg til resten av troppen for full trening neste uke etter et mindre lyskeproblem, skriver Watford. (NTB)
Les mer om: