Nyheter om Aslam


Ble hedret - gir prisene tilbake

Aslam Ahsan og Mohsan Raja er begge blitt hedret med priser av Høyre-politiker Aamir J. Sheikh. Etter Dagbladets avsløringer av Sheikhs kontakt med Muslim World League i Saudi-Arabia, gir de nå prisene tilbake.

VIF raste etter straffe: Dommeren nekter for å ha brukt storskjermen

VALLE (VG) (Vålerenga - Molde 1–1) Vålerenga raste mot avgjørelsen om å gi Molde straffe like før pause. Etter kampen tilbakeviste dommer Mohammad Usman Aslam å ha brukt storskjermen som hjelpemiddel.

Siktet nekter straffskyld for Lindeberg-drapet i 2015

Mannen i 30-årene som er siktet for drapet på Muhammad Shahzad Aslam på Lindeberg i Oslo i 2015, har nektet straffskyld for drap.
Les mer om:

Nekter straffskyld for drap

Mannen som i juli ble utlevert til Norge og siktet for drapet på Muhammad Shahzad Aslam (40) på Lindeberg i 2015, har begjært seg løslatt. Han nekter straffskyld for drap.
Les mer om:

Lindeberg-drapet: Drapssiktet var i politiets søkelys allerede i fjor høst

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept Muhammad Shahzad Aslam (40) på Lindeberg i 2015, ble siktet i drapssaken allerede i fjor høst.
Les mer om:

Mann pågrepet og siktet for drap i Oslo i 2015

En mann i slutten av 30-årene er pågrepet i Kroatia og siktet for drapet på Muhammad Shazad Aslam på Lindeberg i Oslo i 2015.
Les mer om:

Mann pågrepet for drap fra 2015

En mann i slutten av 30-årene er siktet for drapet på Muhammad Shahzad Aslam i 2015. Mannen ble pågrepet i Kroatia og overlevert til Norge 23. juli.
Les mer om:

Ny rasismesak i norsk fotball

En Haugesund-supporter skal ha hørt flere rasistiske kommentarer rettet mot dommer Mohammad Usman Aslam under søndagens kamp mellom FKH og VIF. Det melder Haugesund Avis. Tilropene skal ha kommet fra to ulike personer, en kvinne og en mann, under en frisparksituasjon i 1. omgang.

PostNord-bil mistet pakker i fart – strødd utover veien

Irfan Aslam (42) forteller om full stopp i trafikken etter at pakkene fredag ettermiddag ramlet ut av en PostNord-bil ved Alnabru i Oslo.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Bussjåførene får 20.000 kroner mer i året: – Hadde håpet på mer

Etter elleve dager med streik endte Muhammad Saqib Aslam (36) med halvparten av det lønnstillegget han kjempet for.
Les mer om:

Dommeren innrømmer feil: – Vekker så mange ondskapsfulle følelser

ÅLESUND (VG) (AaFK-RBK 1–2) Her klager Aalesund-spiss Sigurd Haugen til ingen nytte. Men etter kampen innrømmet dommer Mohammad Usman Aslam at dommertrioen hadde snytt AaFK for en scoring som kunne vært matchavgjørende mot Rosenborg.

Topp mot bunn i Ålesund, Hareide med fire endringer

Ålesund (Sporten) I Jungendbyen er det klart for topp mot bunn i den 19 serierunden av året Eliteserien for menn 2020-sesongen. Aalesund – RosenborgAaFK ligger fortapt i bunnen av tabellen, og har sakte, men sikkert innsett av laget kommer til å spille OBOS-ligaen 2021. Det lille de har av håp om å berge plassen i Eliteserien ligger i at både Start og Mjøndalen har hatt en mager poengfangst, men det er fortsatt 8 poeng opp til Start på kvalifiseringsplassen. Bohinen ut og Nilsen inn har ikke gitt et eneste poeng hittil.

Bussjåfører i streik: – Man blir helt utbrent

MORTENSRUD (VG) Bussjåfør og trebarnsfar Muhammad Saqib Aslam (36) har måttet ta to jobber for å forsørge familien, og sliter med å få endene til å møtes. – Vi trenger høyere lønn.
Les mer om:

Molde med åtte endringer fra Champions League-kampen, hjemmelaget stiller uforandret

Vi har kommet til runde 18 av årets Eliteserie. Når Vålerengen tar i mot Molde på Intility Arena i Oslo. Vidar Örn Kjartanssons comeback i Vålerenga-drakta var bedre enn noen turte å håpe på, med hattrick i første omgang mot Brann. Molde har på sin side tatt seg et skritt nærmere Champions League ved å slå ut Qarabag i kvalifiseringsspillet.I dag gjør Molde hele åtte endringer fra kampen i midtuken. Både Vålerenga og Molde har svingt i prestasjonene i hjemlig serie i det siste, noe som har gitt Bodø/Glimt et stort forsprang øverst på tabellen.

– Jeg vil bidra til at ikke enda flere blir lurt

Aslam Ahsan (78) betalte 9.000 kroner for en mobiltelefon fra det han trodde var en butikk i Tromsø. Da det oppsto komplikasjoner med leveringen, fant han ut at «selgeren» er en mann i Australia. Nå anmelder Ahsan saken til politiet.

En kamp som ikke bydde på voldsomme sjanser

Sarpsborg (Sporten.com) (Sarpsborg 08 – FK Haugesund 0-0) Ingen av lagene klarte å finne veien til målet. Dermed ble det med poengdeling mellom Sarpsborg 08 – FK Haugesund. Sarpsborg 08 startet kampen med sitt ultra høye press. Det førte til store rom for Haugesund fremover. Etter 13 minutter burde hjemmelaget tatt ledelsen, men skuddforsøke til Sulayman Bojang, som ikke klarte å sette ballen under nettaket. Tjue minutter hvor gjestene fikk kampens første corner, som for gjestenes del gikk langt over målet til David Nilsson i Sarpsborg 08-målet.

Vi gratulerer Nicki Bille med retur til fotballen

Etter en del uheldige oppslag i media og møte med «loven» har den trøblete fargeklatten av en fotballspiller Nicki Bille endelig signert med en fotballklubb. Spissen med fortid i Rosenborg, Villareal og Lech Poznań har skrevet avtale med Værebro Boldklub. Les: Bekreftet: Timo Werner skal rundlure forsvaret til Liverpool Nicki Bille nowym zawodnikiem w Værebro Boldklub. Kolejna dzielnica pełna gangsterów.

Lindeberg-drapet: Henlegger sak mot eks-gjengmedlem

I over tre år har eks-gjengmedlemmet (40) vært siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shahzad Aslam (40) på Lindeberg i 2015. Nå er siktelsen henlagt – og drapssaken fortsatt uløst.
Les mer om:

Jamshed taper 30 prosent i omsetning etter denne forandringen: – Butikken blir sperret inne

– Kommunen ødelegger for butikken, sier daglig leder Jamshed Aslam Chaudry.
Les mer om:

Unnskyld til Awais Aslam, Kurer og ungdommen på Stovner

NIH og studentidrettslaget tar sterk avstand fra uttalelser om at det er «farlig» å spille kamp på Oslos østkant.
Les mer om:

Sadia tok med dronningen på skogstur

DRAMMEN (NRK): Den Norske Turistforening i Drammen har suksess med sine turer i skog og mark for flerkulturelle. – Vi merker at dronningen ser den fine jobben vi gjør, sier turleder Sadia Aslam.
Les mer om:

Polititeori: Leiemorder kom til Norge for å drepe

I april 2015 ble Muhammad Shahzad Aslam (40) skutt og drept på Lindeberg i Oslo. Politiet mener at skytteren ikke er pågrepet – men tror en leiemorder fra utlandet eller personer fra det kriminelle miljøet i hovedstaden kan stå bak.
Les mer om:

Polititeori: Bestilte drap fra åpen soning

Politiet mener et tidligere gjengmedlem (37) bestilte drapet på Muhammad Shahzad Aslam (40) på Lindeberg våren 2015 – mens han selv var på åpen soning.
Les mer om: