Nyheter om Aslam


PostNord-bil mistet pakker i fart – strødd utover veien

Irfan Aslam (42) forteller om full stopp i trafikken etter at pakkene fredag ettermiddag ramlet ut av en PostNord-bil ved Alnabru i Oslo.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Bussjåførene får 20.000 kroner mer i året: – Hadde håpet på mer

Etter elleve dager med streik endte Muhammad Saqib Aslam (36) med halvparten av det lønnstillegget han kjempet for.
Les mer om:

Dommeren innrømmer feil: – Vekker så mange ondskapsfulle følelser

ÅLESUND (VG) (AaFK-RBK 1–2) Her klager Aalesund-spiss Sigurd Haugen til ingen nytte. Men etter kampen innrømmet dommer Mohammad Usman Aslam at dommertrioen hadde snytt AaFK for en scoring som kunne vært matchavgjørende mot Rosenborg.

Topp mot bunn i Ålesund, Hareide med fire endringer

Ålesund (Sporten) I Jungendbyen er det klart for topp mot bunn i den 19 serierunden av året Eliteserien for menn 2020-sesongen. Aalesund – RosenborgAaFK ligger fortapt i bunnen av tabellen, og har sakte, men sikkert innsett av laget kommer til å spille OBOS-ligaen 2021. Det lille de har av håp om å berge plassen i Eliteserien ligger i at både Start og Mjøndalen har hatt en mager poengfangst, men det er fortsatt 8 poeng opp til Start på kvalifiseringsplassen. Bohinen ut og Nilsen inn har ikke gitt et eneste poeng hittil.

Bussjåfører i streik: – Man blir helt utbrent

MORTENSRUD (VG) Bussjåfør og trebarnsfar Muhammad Saqib Aslam (36) har måttet ta to jobber for å forsørge familien, og sliter med å få endene til å møtes. – Vi trenger høyere lønn.
Les mer om:

Molde med åtte endringer fra Champions League-kampen, hjemmelaget stiller uforandret

Vi har kommet til runde 18 av årets Eliteserie. Når Vålerengen tar i mot Molde på Intility Arena i Oslo. Vidar Örn Kjartanssons comeback i Vålerenga-drakta var bedre enn noen turte å håpe på, med hattrick i første omgang mot Brann. Molde har på sin side tatt seg et skritt nærmere Champions League ved å slå ut Qarabag i kvalifiseringsspillet.I dag gjør Molde hele åtte endringer fra kampen i midtuken. Både Vålerenga og Molde har svingt i prestasjonene i hjemlig serie i det siste, noe som har gitt Bodø/Glimt et stort forsprang øverst på tabellen.

– Jeg vil bidra til at ikke enda flere blir lurt

Aslam Ahsan (78) betalte 9.000 kroner for en mobiltelefon fra det han trodde var en butikk i Tromsø. Da det oppsto komplikasjoner med leveringen, fant han ut at «selgeren» er en mann i Australia. Nå anmelder Ahsan saken til politiet.

En kamp som ikke bydde på voldsomme sjanser

Sarpsborg (Sporten.com) (Sarpsborg 08 – FK Haugesund 0-0) Ingen av lagene klarte å finne veien til målet. Dermed ble det med poengdeling mellom Sarpsborg 08 – FK Haugesund. Sarpsborg 08 startet kampen med sitt ultra høye press. Det førte til store rom for Haugesund fremover. Etter 13 minutter burde hjemmelaget tatt ledelsen, men skuddforsøke til Sulayman Bojang, som ikke klarte å sette ballen under nettaket. Tjue minutter hvor gjestene fikk kampens første corner, som for gjestenes del gikk langt over målet til David Nilsson i Sarpsborg 08-målet.

Vi gratulerer Nicki Bille med retur til fotballen

Etter en del uheldige oppslag i media og møte med «loven» har den trøblete fargeklatten av en fotballspiller Nicki Bille endelig signert med en fotballklubb. Spissen med fortid i Rosenborg, Villareal og Lech Poznań har skrevet avtale med Værebro Boldklub. Les: Bekreftet: Timo Werner skal rundlure forsvaret til Liverpool Nicki Bille nowym zawodnikiem w Værebro Boldklub. Kolejna dzielnica pełna gangsterów.

Lindeberg-drapet: Henlegger sak mot eks-gjengmedlem

I over tre år har eks-gjengmedlemmet (40) vært siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shahzad Aslam (40) på Lindeberg i 2015. Nå er siktelsen henlagt – og drapssaken fortsatt uløst.
Les mer om:

Jamshed taper 30 prosent i omsetning etter denne forandringen: – Butikken blir sperret inne

– Kommunen ødelegger for butikken, sier daglig leder Jamshed Aslam Chaudry.
Les mer om:

Unnskyld til Awais Aslam, Kurer og ungdommen på Stovner

NIH og studentidrettslaget tar sterk avstand fra uttalelser om at det er «farlig» å spille kamp på Oslos østkant.
Les mer om:

Sadia tok med dronningen på skogstur

DRAMMEN (NRK): Den Norske Turistforening i Drammen har suksess med sine turer i skog og mark for flerkulturelle. – Vi merker at dronningen ser den fine jobben vi gjør, sier turleder Sadia Aslam.
Les mer om:

Polititeori: Leiemorder kom til Norge for å drepe

I april 2015 ble Muhammad Shahzad Aslam (40) skutt og drept på Lindeberg i Oslo. Politiet mener at skytteren ikke er pågrepet – men tror en leiemorder fra utlandet eller personer fra det kriminelle miljøet i hovedstaden kan stå bak.
Les mer om:

Polititeori: Bestilte drap fra åpen soning

Politiet mener et tidligere gjengmedlem (37) bestilte drapet på Muhammad Shahzad Aslam (40) på Lindeberg våren 2015 – mens han selv var på åpen soning.
Les mer om:

Tidligere gjengmedlem siktet i uløst drapssak

I to år har politiet jaktet på den som henrettet Muhammad Shahzad Aslam på en parkeringsplass. Nå er en mann i 30-årene siktet for medvirkning til overlagt drap.
Les mer om:

Ville nekte lokalpolitiker sykepermisjon

Ap-veteranen Aslam Ahsan søkte permisjon fra kommunestyret I Lørenskog av helsemessige grunner. Han leverte til og med legeerklæring. Likevel ville ikke FrP og Høyre innvilge søknaden hans. De er lei av at han tilbringer flere måneder i året i Pakistan.
Les mer om:

Siktet for Lindeberg-drapet løslates

Mannen som i februar ble pågrepet og siktet for medvirkning til drapet på Muhammad Shazad Aslam på Lindeberg i Oslo, løslates.
Les mer om:

Aslam Ahsan i Pakistan: – Folk jubler over massearrestasjoner

Norske Aslam Ahsan er i Pakistan, hvor 5000 mennesker er arrestert etter terrorangrepet søndag. – De militære har slått til i fengsler i øst og vest. Det setter folket pris på, sier han.
Les mer om:

Mann pågrepet

Muhammad Shazad Aslam ble i fjor funnet drept i Lindebergveien 33. Nå har politiet pågrepet og siktet en mann for medvirkning til drap.
Les mer om:

Politiet: Flere enn 21-åringen står bak drapet

Politiet tror flere personer sto bak drapet på Muhammad Shazad Aslam (40) på Lindeberg i Oslo i april i fjor, men kun en 21-årig mann er pågrepet i saken.
Les mer om:

Mann (21) pågrepet for Lindeberg-drapet

En 21 år gammel mann er siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shahzad Aslam (40) i april i fjor.
Les mer om: