Nyheter om Askildsen


Thorsby scoret i Sampdoria-seier

Morten Thorsby scoret sesongens tredje seriemål da Sampdoria slo Fiorentina 4-1 i italiensk Serie A fotball mandag. Sampdoria hadde reddet plassen før avspark. Thorsby har spilt 34 seriekamper fra start for Genova-klubben denne sesongen. I tillegg til målene er det blitt ti gule kort, det siste i slutten av februar. Kristoffer Askildsen satt på benken hele kampen for Sampdoria mandag. Fiorentias tap gjør at deres sjanse til europacup-spill lever farlig. Sampdoria avslutter sesongen borte mot Inter søndag. Dermed kan Thorsby være med på å avgjøre kampen om ligagullet.

Kunstsilo og demokratiuke

Svar til Tore Askildsen.
Les mer om:

Askildsen var ille ute i Italia. Plutselig snudde det: – Kanskje jeg mangler noe oppi hodet

GENOVA (TV 2): Han har sittet utallige kamper på benken og blitt ryktet bort fra klubben, men Kristoffer Askildsen (21) har bitt seg fast og etablert seg i Serie A. Han er ikke i tvil om hva som er forklaringen.
Les mer om:

Marco Giampaolo er tilbake på Stadio Luigi Ferraris

At Genoaklubben Sampdoria har ambisjoner er det ikke tvil om, de siste årene har de nesten doblet sine budsjetter desverre uten at det har bragt dem nærmere topp fire i Serie A. Sampdoria har gode minner fra de nesten tre sesongene som Marco Giampaolo var manager klubben da holdt de seg ca midt på tabellen og ikke i fare for nedrykk slik situasjonen er i år. Giampaolo som ble hentet for å lede AC Milan i 2019 ( fikk veldig raskt sparken) er nå tilbake som manager for Sampdoria.

Thorsby og Askildsen feid ut av cupen

Juventus ble for sterk for Sampdoria i cupen og er klar for kvartfinale etter 4-1-seier. Morten Thorsby, Kristoffer Askildsen og lagkameratene fikk det tøft.
Les mer om:

Roberto D’Aversa fikk bare et halvt år som sjefen til Thorsby og Askindsen

Midtbanespiller har Morten Thorsby siden han sommeren 2019 kom på gratis overgang fra Heerenveen spilt seg inn i førsteelleveren til Sampdoria, Kristoffer Askildsen derimot, som Genoa klubben hentet fra Stabæk i fjor sommer har et stykke igjen. Sampdoria som er i trøbbel nede på 15.plass i Serie A har sparket manager Roberto D’Aversa. – Den italienske manageren som Sampdoria hentet fra Parma i fjor sommer fikk med andre ord bare et halvår ved roret. Les: ESPN: Everton har bestemt seg for manager Han erstattet da Claudio Ranieri, som senere gikk til Watford. | OFFICIAL U.C.

Thorsby og Askildsen får ny trener

Den italienske fotballklubben Sampdoria har sparket hovedtrener Roberto D'Aversa etter bare et halvår som trener i klubben. Dermed vil Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen få ny trener. Sampdoria står denne sesongen med fem seirer på 22 kamper og ligger på 15.-plass i Serie A.
Les mer om:

Tapte med Thorsby og Askildsen fra start

Den norske Sampdoria-duoen Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen startet sammen på midtbanen da Napoli vant 1-0 i den italienske toppdivisjonen i fotball. Napolis Andrea Petagna ble matchvinner for Napoli med sitt andre mål for sesongen etter 43 minutter. Den store spissen vartet opp med et akrobatisk spark og satte ballen i hjørnet.
Les mer om:

Tap for Thorsby og Sampdoria

Morten Thorsby spilte samtlige minutter, men kunne ikke stoppe Sampdoria tap, 1-2 for Cagliari i italiensk Serie A. Manolo Gabbiadini scoret Sampdorias første mål etter 18 minutter. Utligningen kom fra Alessandro Deiola ti minutter etter hvilen, mens Leonardo Pavoletti gjorde Cagliaris vinnermål i det 71. minutt. Sampdoria ligger for øyeblikket på 15.-plass i Serie A og er 26 poeng bak ledende Inter. Kristoffer Askildsen var ikke med i torsdagens tropp. Han sonet karantene for mange gule kort. Neste kamp for Thorsby og Askildsen er borte mot Napoli søndag. (©NTB)
Les mer om:

Askildsen hjalp Sampdoria til poeng i Roma

Kristoffer Askildsen hjalp Sampdoria til et viktig poeng i bortekampen mot Roma onsdag. Kampen i hovedstaden endte 1-1. Innbytter Eldor Shomurdov ga Roma ledelsen i det 72. minutt, fem minutter etter at José Mourinho byttet ham inn. I det 79. minutt var Askildsen svært nær utligning da han tok seg inn i feltet, fintet vekk Roger Ibanez og skjøt. Keeper Rui Patrício avverget så vidt til corner. Hjørnesparket førte til utligningen, som ble satt inn av Manolo Gabbiadini.

Botheim ute av U21-troppen

Erik Botheim, Kristoffer Askildsen og Halldor Stenevik trekker seg fra U21-landslagstroppen med sykdom eller skader. Inn kommer deriblant målmaskinen Oscar Aga. Det opplyser Norges Fotballforbund om på sin Twitter-konto. Det er ikke kjent hvilke spillere som er plaget med hva, men forfallene er et tap for U21-landslaget som skal til Aserbajdsjan for å spille EM-kvalifisering tirsdag. Inn i troppen kommer Oscar Aga (Grorud), Elias Hagen (Bodø/Glimt) og Emil Breivik (Molde).(NTB)

Refset av egen trener

Kristoffer Askildsen (20) fikk virkelig høre det fra egen trener etter et stygt tap.
Les mer om:

«Kjell Askildsen er uerstattelig»

Kjell Askildsen fra Mandal ble hedret fra ende til annen under bisettelsen: Som forfatter, ektemann, far, bestefar, bonusfar og kjær venn.
Les mer om:

Kjell Askildsen bisatt: – En stor forfatter som gikk levende blant oss

Familie, venner og en lang rekke forfatterkolleger var tirsdag samlet for et siste farvel da novellemesteren Kjell Askildsen ble bisatt i Vestre gravlund Nye kapell.
Les mer om:

Kjell Askildsen bisettes i dag

Novellemesteren Kjell Askildsen bisettes tirsdag i Vestre gravlund Nye kapell.
Les mer om:

Kjell Askildsen bisettes i dag: – En stor forfatter som gikk levende blant oss

Novellemesteren Kjell Askildsen bisettes tirsdag i Vestre gravlund Nye kapell.
Les mer om:

Han skrev et helt liv med få linjer

«Sånn er altså mennesker på kafé blitt, så pass lærte jeg da, en lærer så lenge en lever, hva nå det skal være godt for, like før en skal dø.» Nå er Kjell Askildsen død, en uke før han skulle ha fylt 92 år.
Les mer om:

Forfatter Kjell Askildsen er død: – Siste punktum satt

Ansatt i Norsk Musikkråd siktet for å ha under­slått 4,6 millioner kroner
Les mer om:

En litterær stilskaper

Kjell Askildsen er død, og med det har norsk litteratur mistet en av sine viktigste stilskapere.
Les mer om:

En litterær stilskaper

Kjell Askildsen er død, og med det har norsk litteratur mistet en av sine viktigste stilskapere.
Les mer om:

Intervju fra 2010: Et lite øyeblikk med stor litteratur

Om novellekunst var olympisk gren, hadde Kjell Askildsen stått på pallen. Lørdag kveld trollbandt 80-åringen et lydhørt publikum i 40 minutter.
Les mer om:

Forfatter Kjell Askildsen er død

Kjell Askildsen regnes som en av de aller største novellister i den norske litteraturen.
Les mer om:

Kjell Askildsen er død

Den norske forfatteren og novellekunstneren Kjell Askildsen (91) er død.
Les mer om:

Kjell Askildsen er død

Den norske forfatteren og novellekunstneren Kjell Askildsen (91) er død.
Les mer om:

Forfatter Kjell Askildsen er død

Saken oppdateres.
Les mer om: