Nyheter om Asker


Tønsberg kan få storfint besøk på selveste nasjonaldagen

Etter sine vanlige plikter fra Slottsbalkongen, og en kjøretur til Asker, går kong Harald og dronning Sonja om bord i K/S «Norge» på 17. mai. Etter hvert setter kongeparet kursen mot Tønsberg.

Tande med i landslagstroppen

Hopplandslaget kutter i antall utøvere fra 15 til 12 før sesongen der OL i Beijing blir det største målet blant mange andre høydepunkter. Dermed vrakes Ingebjørg Saglien Bråten, Anders Håre og Robin Pedersen fra kommende sesongs tropp. En som derimot fortsetter på landslaget er Daniel-André Tande.

Asker kommune lemper på tiltakene

Asker kommune åpner mandag treningssentre og tillater at serveringssteder kan skjenke alkohol ved måltider. Lørdag vedtok formannskapet flere lettelser.
Les mer om:

To personer til legevakt etter at bil kjørte i fjellvegg i Asker

To personer er sendt til legevakt for sjekk etter at en bil kjørte i fjellveggen på Vettre i Asker lørdag morgen.
Les mer om:

Ingen nye smittetilfeller i Asker – ti nye i Bærum

Det er ikke registrert noen nye smittetilfeller i Asker siste døgn. I Bærum er det registrert ti nye smittetilfeller.
Les mer om:

Omfattende skader etter rekkehusbrann i Slemmestad

Ingen ble skadd i brannen i et rekkehus i Røyskattlia på Slemmestad i Asker fredag ettermiddag, men de materielle skadene er store.
Les mer om:

To boliger totalskadd etter brann

Det brant i et område med flere rekkehus i Asker fredag kveld. Det er store materielle skader på stedet.
Les mer om:

15 nye registrerte coronasmittede i Asker og Bærum

Det er registrert 15 nye tilfeller av covid-19 i Asker og Bærum kommuner. Elleve av tilfellene er registrert Bærum.
Les mer om:

Tobias Hestad sendes ut igjen!

Pappa Daniel Berg Hestad er en ekte Molde legende med hele 666 kamper for klubben, 473 av dem i Eliteserien. – Det er opplagt for alle som følger klubben at når først 20 år gamle Tobias Hestad bestemmer seg for å bli fotballspiller at gjør det i Molde. Nå går han i skole, i fjor var det utlån til Stjørdals-Blink og i år er det Raufoss som gjelder. Molde omtaler Hestad junior som en meget angrepsvillig midtbanespiller ikke så ulikt sin far med andre ord.

Husker du Ida, som ble best i Europa? Nå har hun fått ny sjefsjobb

ASKER: Ida Abrahamsen (38) slo til med både VM-medalje og EM-gull i sin aktive karriere. Nå er hun bosatt i Asker med samboer og to barn, men leker med tanken om å returnere til miljøet som ga henne så mye.
Les mer om:

SV Asker tar avstand fra «Charter-Sveins» munnbind-brenning: – Får stå for hans egen regning

Svein Østvik (59) er medlem av kommunestyret for SV i Asker. Lørdag brant han munnbindet i protest mot coronarestriksjonene.
Les mer om:

Brann på McDonald's i Asker slukket

Brannen på et lager på McDonald's i Askerveien i Asker ble slukket i løpet av kort tid. Ingen ble skadd i hendelsen.
Les mer om:

Brann på McDonalds

Brannen som oppstod på et lager på McDonalds i Asker, er nå slukket.
Les mer om:

Litt kokain klarer ikke å holde Bundesliga-spiss Ken Ilsø ute av gressmatta lenger

Spiss Hen Ilsø er uten tvil på topp tre lista over danske fotballspillere som har vært eller er ute å kjøre. – For to år siden testet han positivt på kokain, fikk karantene og valgte å legge fotballskoene på hylla. Vi må si det er overraskende at den tidligere Bundesliga-spissen nå har bestemt seg for å gjøre comeback.

35 nye smittede i Asker

Det siste døgnet har 35 personer testet positivt på coronavirus i Asker kommune.
Les mer om:

Erling Lorentzen stedt til hvile

Kongefamilien og øvrig familie tok et siste farvel med krigshelten og forretningsmannen Erling Lorentzen i Asker kirke mandag.
Les mer om:

Erling Lorentzen gravlagt: Anne Netland fra Karmøy var prest

Kongefamilien og øvrig familie tok et siste farvel med krigshelten og forretningsmannen Erling Lorentzen i Asker kirke mandag. Sjømannsprest Anne Netland fra Karmøy forrettet begravelsen.

Erling Lorentzen stedt til hvile

Kongefamilien og øvrig familie tok et siste farvel med krigshelten og forretningsmannen Erling Lorentzen i Asker kirke mandag.
Les mer om:

Gikk glipp av farens begravelse

Mandag tar den nærmeste familien farvel med Erling Lorentzen i Asker kirke.
Les mer om:

Granerud klar for Planica

Hopplandslagssjef Alexander Stöckl har tatt ut troppen som drar til Planica for verdenscupfinalen. Blant dem som er tatt ut er Halvor Egner Granerud. Hoppesset fikk påvist korona under VM i Oberstdorf og mistet store deler av mesterskapet. Stöckl har også funnet plass til 20 år gamle Benjamin Østvold, som nylig hoppet 150 meter i Zakopane. – Dette blir gøy. Da Andreas Vilberg (trener) kom og fortalte at jeg var tatt ut, så trodde jeg egentlig ikke på han. Jeg fikk høre at jeg var i diskusjonen, men det er fortsatt litt surrealistisk at jeg skal nedover til Planica.

Erling Lorentzen gravlagt: – Et ekstraordinært liv

ASKER KIRKE (VG) Kong Harald, som fortsatt er sykmeldt, ankom begravelsen til sin svoger Erling Lorentzen med munnbind og krykker.

Thor (22) fikk jobben som hotellsjef: – Familien min trodde ikke på meg da jeg fortalte det

VINJE: Thor André Jensen Gjerdevik (22) startet i reiselivsbransjen i et lokalt firma i Etne. Nå har han flyttet fra Asker til Haukeli og sikret seg jobben som hotellsjef for Multi Hotell Haukeli, samt blitt daglig leder for Pizzabakeren.

Nytt coronadødsfall i Asker

En coronasmittet person i 70-årene døde torsdag i Asker. Det var det 18. coronarelaterte dødsfallet i kommunen.
Les mer om:

Ishockeysesongen er avlyst

Onsdag ble det bekreftet at ishockeysesongen avlyses også for eliteserien. Norges Ishockeyforbund hadde et møte med klubbene tirsdag, og avgjørelsen ble tatt onsdag. – Det er en vanskelig beslutning å ta, selv om vi nå ikke hadde noe mer valg med den nedstengingen og situasjonen som er i Viken og hele landet for øvrig som er veldig usikker, sier Ottar Eide, generalsekretær Norges Ishockeyforbund, til NRK. – Vi har ventet på å kunne åpne lenge, men nå var det ikke lenger mulighet for å holde det gående. Så da tok vi den beslutningen i dag, og det har vi gjort sammen med klubbene.

Ny smitterekord i Asker: 35 nye smittede

Det er det siste døgnet registrert 35 nye smittede i Asker. Aldri før har kommunen hatt flere smittetilfeller på ett døgn.
Les mer om: