Nyheter om Arsenal


David Beckham har klart å friste enda en superstjerne

Willian angrer som en hund han dro til Arsenal før denne sesongen, men etter syv år i Chelsea var det vel på tide å komme seg videre. – Athletic skrev for noen dager siden at David Luiz forlater Arsenal etter sesongen, så ser det ut til at Willian kommer til å gjøre det samme. Det er flere klubber som er interesserte i den brasilianske vingen, men det er en som skiller seg ut. David Beckham var nærme å hente Willian i fjor sommer da valget falt på Arsenal. – Inter Miami var for «nye» og alt var litt for usikkert. Backham har brukt tiden godt og har klart å friste Willian.

Alisson Becker er noe så sært som den mestscorende keeperen i Liverpools historie

Sam Allardyce startet søndagen og gjorde det han digger å gjøre: Ødelegge dagen for Goliat-klubbene i Premier League. Hal Rogson-Kanu sørget for 1-0 ledelse over ekstremt pressede Liverpool etter kvarteret. Mo Salah sørget for at de røde gikk til pause med 1-1, men for Klopp og gjengen er poengdeling ingen vei til spill i Europa neste sesong.

Arsenal ønsker seg Sander Berge

Det er litt overraskende at Arsenal ønsker seg en som har vært skadet store deler av sesongen, men det skal visstnok være tilfelle. Football.London er overbevist Sheffield Uniteds defensive midtbanespiller Sander Berge ønskes av Arsenal manager Mikel Arteta. Det var nesten som forventet de siste årene har vært som et eventyr for Sheffield United, med stadige opprykk fra skyggenes dal til øverste halvdel av Premier League, men det ble med to sesonger på topp, vi har sett det før og vi kommer til å se det igjen.

Har bestemt seg for å ikke kjøpe fri kriselån

Ozan Kabak er i den litt unike situasjonen at låneavtalen som brakte han til Anfield ikke blir forlenget, til tross for at 21 åringen har blitt bedre og bedre siden kan kom til klubben. – Den tyrkiske forsvarsspilleren kom fra Schalke 04 i vinter og håpet trolig at oppholdet skulle vare lenger enn det avtalte halvåret. Kabak har ikke noe å komme tilbake til egentlig, Schalke har rykket ned til 2.Bundesliga et nivå som er langt under hans ambisjonsnivå. Liverpool har en utkjøpsavtale på 200 millioner kroner, en sum de ikke kan forsvare ettersom grunnen til låneavtalen ikke er der lenger.

Premier League klubb overrasker stort, vil signere utestengt keeper

Ajax-keeper André Onana drømmer om spille i Premier League, nå kan en avtale komme på plass selv om han trolig må vente et år på å få stå i mål Goal skriver at Arsenal har is i magen og gjerne signerer Onana nå i sommer selv om de må vente. Kameruneren er nemlig utestengt for doping fram til februar neste år, men han har anket dommen og kommet med en forklaring som virker fornuftig. Les: Real Madrid kan hente tilbake gammel mester Han testet positivt på det vanndrivende stoffet Furosemid i februar.

Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Tottenham har slettes ikke tenkt å la byrival kapre spissmål

Tottenham var «først» ute i å gjøre Besiktas-spissen Cyle Larin til sitt mål i sommer, de er fullstendig klar over at det er en god sjanse Harry Kane forlater klubben i sommer, spesielt etter sist ukes tap mot Leeds, noe som i praksis betyr at Champions League er utenfor rekkevidde. En annen god grunn for Tottenham å holde trykket oppe for spisserstattere er det faktum at de ikke har klart å avklare fremtiden til lånespiss Carlos Vinicius. – Det at Benfica fortsatt teller på knappene er et dårlig tegn.

Helt vilt: Dani Alves kalles tilbake til tjeneste!

Det meste har vært vilt med villmannen Alves, men når du som 38-åring blir kalt inn til tjeneste for et av klodens kuleste landslag, da topper dette mye. Zlatan bestemte seg for å takke ja til spill for Sverige som 39-åring, men de nordiske blågule er ikke akkurat som de sambadansende blågule. Les: Sverige mister løven Zlatan For å komme til saken: Denne helgen ble den tidligere Barcelona -og PSG spilleren kalt inn til Brasils landslagstropp.

Endelig var det Kasper Schmeichel sin tur!

Thomas Tuchel skulle ta sitt første trofé med Chelsea og fjerne all tvil om at han ikke bare kunne vinne kamper men også finaler. Schmeichel junior satte en stopper for planen. Bokstavelig talt. Nå er ikke Kasper Schmeichel lenger så junior, men vi kunne ikke dy oss. Youri Tielemans sørget for Leicester-scoringen som avgjorde FA Cupfinalen, men Schmeichel var en likeverdig matchvinner. Les: Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez -Tielemans mål var som et gammeldags FA Cup-seiersmål, men også Schmeichels redninger var de du har bruk for i kamp, sier Rodgers til BBC.

Arsenal sier nei takk til 20 milliarder kroner

Arsenal har avvist et konkret tilbud fra Spotify-grunnlegger Daniel Ek, som ønsket å kjøpe klubben og gi fans innflytelse i ledelsen. Spotify-grunnlegger Daniel Ek har tidligere sagt at han gjerne vil kjøpe Arsenal, og det har han tilsynelatende tatt ganske seriøst. Den svenske milliardæren fikk med seg klubblegendene Thierry Henry, Patrick Vieira og Dennis Bergkamp og hentet inn støtte fra managerlegende Arsene Wenger.

Daniel Ek fortsatt interessert i Arsenal-kjøp

Spotify-gründer Daniel Ek insisterte lørdag på at han har lagt inn formelt bud på å kjøpe Arsenal, men at det ble avvist. Han er fortsatt interessert.
Les mer om:

Arsenal-bud fra Spotify-gründer

Den svenske Spotify-gründeren Daniel Ek (38) opplyser at han har kommet med et tilbud om å kjøpe Arsenal, men han har fått nei av Kroenke-familien som eier storklubben fra London.
Les mer om:

Vant sin første FA-cupfinale

Leicester vant finalen i FA-cupen lørdag 1-0 etter at Chelsea fikk en scoring i sluttminuttene annullert på grunn av offside. Youri Tielemans scoret vinnermålet til Leicester. Seieren i den prestisjefulle turneringen var den første til Leicester. Både i 1949, 1961, 1963 og 1969 ble det finaletap, men på det femte forsøket i en finale skulle det endelig lykkes. Over 21.000 mennesker overvar kampen på Englands nasjonalarena. Så mange mennesker har det ikke vært på en fotballkamp i England siden koronaviruset lammet idretten i mars i fjor.

Vanvittig deilig med Leeds tilbake i Premier League!

Du trenger ikke å være tilhenger av Leeds for å la deg drives med av den offensive fotballen til Marcelo Bielsa. På lørdag var det arbeidgjengen til Sean Dyche som ikke skjønte hva som traff dem i andre omgang. Leeds jakter høyere plassering på tabellen, og hadde som vanlig bestemt seg for at en kamp ikke forsvares til seier. Les: Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers Det var nok av muligheter for Leeds i første omgang.

Pep Guardiola kaster seg inn kampen om 18-åring Bruno Fernandes tipset om

Bruno Fernandes som virkelig har tatt av etter overgangen til Old Trafford har fortalt Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær om et talent de for all del ikke må gå glipp av. Nuno Mendes er en av de unge svært lovende på Sporting CP, Bruno Fernandes sin gamle klubb. Nå har Manchester City hostet opp et gigantisk bud på 18-åringen og vil med det trolig klare å hente Mendes til den blå delen av Manchester, i hvert fall hvis vi skal tro Daily Mail. 53 millioner pund skal være budt og akseptert av Sporting, nå gjenstår det bare de personlige betingelsene.

Scott Carson med historisk Premier League-comeback

Mai 2011 spilte West Bromvich-keeper Scott Carson sin siste Premier League-kamp. Det vil si, etter fredagen ikke lenger den siste. 3645 dager har gått siden 35-åringen spilte i verdens tøffeste liga. Mot Newcastle på fredag var han tilbake mellom stengene – for verdens beste klubb (vi tar City-seieren i CL på forskudd). Les: David Luiz er ferdig med Arsenal -Jeg er helt euforisk over å få sjansen. Det var en mulighet for at jeg kunne ha spilt forrige sesong, men Ederson gikk etter Golden Glove-prisen.

David Luiz er ferdig med Arsenal

Og skal vi fortsette setningen må det være at Arsenal er ferdig med David Luiz også. Da den brasilianske midtstopperen kom tilbake til Chelsea i 2016 etter to år i Paris Saint-Germain var det fordi han savnet livet på Stamford Bridge. – Han var med å finne Premier League og FA Cupen før han overraskende meldte overgang til Arsenal i 2019. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Det viste seg å være en tabbe, for det første er ikke overganger mellom byrivalene særlig populære i noen av leirene og David Luiz kom virkelig til en klubb som var i oppløsning.

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

Please, ta en sesong til i Dortmund

Alexis Sanchez var konge hos Arsenal, narr hos United. Eden Hazard var keiser av Premier League, en fotnote i La Liga.

To Premier League giganter i basketak om supertalent

Det er ikke noe vits i å vente med å lære seg navnet Abdallah Sima. – Den senegalesiske spissen som bare er 19 år gammel har fått en samlet fotballpresse i Tsjekkia til å finne frem de aller største superlativene. Abdallah Sima har et rykk som sammenlignes med en jaguar på jakt og et blikk som en falk i stup. Hyllesten som har blitt spisstalentet til del i sin første sesong på senior nivå for Slavia Praha har vekket interessen utenfor Tsjekkias grenser og etter han imponerte stort i Europaligaen startet basketaket storklubber imellom.

Moussa Dembele reiser fra fryseboksen i Spania tilbake til England

Den franske spissen Moussa Dembele er 100 % mentalt ferdig med sin eierklubb Lyon, tanken i vinter var at den spanske storklubben Atlético Madrid etter en låneavtale ut sesongen skulle kjøpe han ut i området 40 millioner euro, det blir usannsynlig når han bare har spilt fire kamper i serien og to i cupen etter sin ankomst i januar. Det startet som det ofte gjør, med fyrverkeri og fanfarer, men rimelig raskt fant manager Diego Simeone ut at han hadde andre og bedre alternativer i angrepet og Dembele ble henvist til fryseboksen.

Rotet bort ny Europa-sjanse

Everton kunne ha styrket egne sjanser til å spille i Europa neste sesong, men måtte nøye seg med 0–0 borte mot Aston Villa i Premier League torsdag. Dermed kan europacupspill glippe for Liverpool-klubben. Carlo Ancelottis menn imponerte ikke stort i borteoppgjøret mot Villa, og skapte få farligheter. Poengdelingen gjør at åttendeplasserte Everton er forbi Arsenal på tabellen, men de blåkledde er fortsatt utenfor europaplass.

Sky Sports: Magikeren Luis Campos jaktes av United

Han sto bak oppbyggingen av Monaco i 2013, så bygde han opp Lille til å bli en reell utfordrer til PSG. Luis Campos har den magiske touchen som får storklubber til å rydde plass for portugiseren. Den tidligere sportsdirektøren hos Lille forsvant ut fra Ligue 1-klubben i desember etter uenighet med klubbpresidenten. Dette betyr at en av bransjens beste er på markedet. Les: Tuchel gjør klart for første PSG-spiller til Chelsea I tillegg til å bygge opp de største talentene, er Campos spesielt kjent som mester til å skape solid fortjeneste på spillere.

Arsenal best i by´n!

Hjertepumpa dunket bra på supporterne i London. Når Chelsea og Arsenal byr opp til dans, blir det sjelden kjedelig. Arsenal har mest æren å kjempe for (og en nesten umulig EL-plass), mens Thomas Tuchel kjemper for de siste poengene som skal gi Chelsea-eierne det tilsvarende Frank Lampard leverte forrige sesong: Topp-fire plassering. Gjengen fra Stamford Bridge startet best, Mason Mounth og Havertz skapte fra start problemer for Arsenal-forsvaret. Ødegaard og gjengen sto imot og fikk belønningen allerede etter kvarteret.

Arsenal utnyttet Chelsea-tabbe

Chelsea styrte banespillet, men misbrukte muligheten til mer eller mindre å sikre seg retten til spill i neste sesongs mesterliga etter 0-1-tapet for Arsenal. Chelsea ligger fortsatt plassert på 4.-plass selv om det ble null poeng, og det betyr at de også fortsatt ligger an til en plass Champions League kommende sesong selv om West Ham, Liverpool og Tottenham fortsatt har en teoretisk mulighet til å snappe den viktige 4.-plassen. Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal.