Nyheter om Arsenal


Maanum klar for Arsenal

Frida Maanum (22) har signert for storklubben Arsenal. Den norske landslagsspilleren har signert en toårskontrakt med London-klubben.
Les mer om:

Frida Maanum klar for Arsenal: – Kult å måle seg mot de beste

Frida Leonhardsen Maanum (22) har signert en toårskontrakt med fjorårets ligatreer i Women’s Super League.
Les mer om:

Landslagsprofilen har vært United-fan hele livet – nå har hun signert for Arsenal

Frida Maanum (22) er klar for den engelske toppklubben Arsenal etter å ha herjet i den svenske ligaen lenge. Men for en som har heiet på Manchester United hele livet, føles det litt merkelig å skulle spille for rivalen.

Donyell Malen på plass på treningsfeltet til Borussia Dortmund

Ryktet har gått de siste uken om overgangen, på tirsdag kom Dortmund selv ut med selvskryt. PSV-stjerna Donyell Malen har hatt sine første treninger med Haaland og gjengen. Liverpool, Arsenal og West Ham har alle vært sterkt linket til Malen, Dortmund har tydeligvis vært mest overbevisende i forhandlingene. Les: Kepas Arrizabalaga angrer gruelig mye Ifølge både Ruhr Nachrichten og Eindhovens Dagblad må Dortmund ut med rundt 30 milloner euro eks. potensielle add-ons.

Emile Smith Rowe har fått Arsenal-drakta som varsler hva vi har i vente

Mikel Arteta bruker enhver anledning for å rose den engelske U21-landslagsspilleren. Forrige sesong ble det solide 20 Premier League-kamper og 11 Europaliga-kamper på Smith Rowe. Nå har klubben tildelt den offensive midtbanespilleren drakten som skal vise retningen. Nr. 10. Les: Wijnaldum forklarer hvorfor det endte med Paris Glem Özils siste sesonger hos Arsenal, de første årene bar tyskeren nr. 10 på en måte som vil bli husket lenge. I tillegg har drakt nr. 10 sørget for 111 scoringer og 93 assists i perioden 1995-2006 med Dennis Bergkamp.

Gjør forandringer på bruken av VAR

Tykkere offsidelinjer på VAR-avgjørelser og enda en omskrivning av handsregelen er noen av regelendringene som kommer når Premier League settes i gang igjen. Premier League-sesongen åpner med kampen mellom Brentford og Arsenal 13. august. I den anledning har ligaen revidert reglene og bruken av videodømmingsverktøyet VAR, skriver Sky Sports. En av nyvinningene er at det skal brukes tykkere linjer når offside skal sjekkes med VAR. Som i EM, kommer ikke publikum til å få se prosessen der VAR-dommerne setter linjene når de sjekker offsideavgjørelser.

Bekreftet: Tottenham trengte ikke å overbevise Son Heung-Min

I disse Harry Kane-exit dager er det lett å glemme den smilende makkeren til 27-åringen. 107 scoring og 64 assists på 280 kamper plasserer sør-koreaneren på hyllen merket ekstrem viktig for Nuno Santo. Det var varslet at Heung-Min ville forlenge med Spurs uavhengig av hva kompis Harry ville finne på, på fredag kom den deilige bekreftelsen.

Arsenal stjerne følger etter Mario Balotelli og den Norske landslagsbacken Jonas Svensson

Mario Balotelli ønsket seg en klubb som gir han nødvendig frihet til å imponere Italias landslagssjef Roberto Mancini i god tid før VM i Qatar og Joans Svensson var klar for alt så lenge han slapp i reise tilbake til Norge igjen. David Luiz som de fleste med rette forbinder med Chelsea fikk ikke forlenget sin kontrakt med Arsenal som gikk ut 30.juni. – Det var heller ikke aktuelt å gå tilbake til Stamford Brigde hvor han har spilt i to omganger i totalt seks år.

Stjerne-duo serieåpner med derby

«Norske» Chelsea begynner forsøket på å forsvare forrige sesongs ligatittel borte mot naborival Arsenal i første runde. De regjerende mesterne får en tøff start på den kommende sesongen i den engelske toppdivisjonen for kvinner. Serieåpningen helgen 4. og 5. september mot Arsenal følges opp av en hjemmekamp mot Everton, før de blåkledde fra London tar turen til Manchester og møter United. Der blir det et gjensyn med tidligere lagvenninne Maria Thorisdottir, som byttet ut London med Manchester forrige sesong. Slik spilles første og siste serierunde: Søndag 5.

Signerte langtidsavtale med Arsenal

Emile Smith Rowe (20) tok Arsenal-supporterne med storm forrige sesong. Torsdag forlenget han med barndomsklubben. Arsenal bekrefter den nye langtidsavtalen på sine nettsider. Den offensive midtbanespilleren har vært i klubben siden han var ni år gammel og har gått alle gradene gjennom Arsenals fotballakademi. – Som vi alle kunne se forrige sesong, er Emile en meget intelligent spiller med masse ferdigheter, sier Arsenal-manager Mikel Arteta. (NTB)
Les mer om:

Svensk landslagsspiller blir Albert Sambi Lokonga erstatter

For to dager siden kunne endelig den belgiske klubben Anderlecht sette punktum for den økonomiske krisen laget har vært i de siste årene vet 17,5 millioner euro pluss bonuser salget av Albert Sambi Lokonga til Arsenal. – Manager Vincent Kompany som også er klubbens redningsmann har allerede sikret seg en erstatter i svenske Kristoffer Olsson fra Norrköping som faktisk var en del av Arsenals sitt ungdomsakademi. Det er skal være fantastisk god stemning i klubben om dagen, det var noe av det som fanget interessen til Olsson.

Tror Ødegaards Arsenal-valg kan ha skadet Real-sjansene: – Slikt huskes

Da Martin Ødegaard (22) dro til Arsenal ble hans midtbanekonkurrent værende i Real Madrid for å klamre seg til de mulighetene som kom.

The Athletic: Arsenal dropper USA-turné etter coronatilfeller

Arsenal avlyser sesongoppkjøringen som var lagt til Florida, melder velrenommerte The Athletic. Årsaken skal være påvist coronasmitte innad i London-klubben.
Les mer om:

Arsenal avlyser USA-turné

Premier League-klubben skal ha sett seg nødt til å avlyse den kommende USA-turnéen etter koronasmitte i troppen. Ifølge The Athletic skal Arsenal ha blitt rammet av en rekke smittetilfeller de siste dagene. Det setter derfor en liten stopper for oppkjøringen til The Gunners. Mikel Artetas menn skulle opprinnelig spille to treningskamper under oppholdet i Florida, men er nå nødt til å se seg om etter andre alternativer. Arsenal åpner sesongen mot Brentford fredag 13. august.
Les mer om:

Milans toppsjef rammet av kreft

Milans klubbdirektør Ivan Gazidis har fått påvist strupekreft. Det melder den italienske storklubben i en pressemelding tirsdag. Videre står det at legene forventer at han blir helt frisk når han har vært gjennom nødvendig behandling. Gazidis har tidligere vært klubbdirektør i Arsenal, og han var delaktig i å hente Jens Petter Hauge til Milan.
Les mer om:

Nat Phillips førstevalg som erstatter til 600 millioners-mannen

Ting begynner å normalisere seg i midtforsvaret hos Liverpool før avspark i august. Vi kan se en smilende Van Dijk og Gomez løpe rundt på treningsfeltet, Joel Matip er tilbake etter ankelskaden – og Ibrahim Konaté har begynt å make his mark. Spørsmålet er hvor dette plasserer Nat Phillips. Les: Ozan Kabak forlater neppe Premier League Midtstopperen (vi er fortsatt overbevist om at han har passert 30) fikk solide 20 kamper for Liverpool forrige sesong.

Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season

Den franske superstjernen Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season samtidig som han har en stor beslutning han må ta. Real Madrid manager Carlo Ancelotti vil starte å jobbe med troppene sine denne uken, Karim Benzema, Raphael Varane, Luka Modric, Toni Kroos, David Alaba og Gareth Bale, kommer tilbake på jobb etter å ha blitt eliminert i åttendedelsfinalen i EM Så senere vil Thibaut Courtois og Eden Hazard komme etter at Belgia nådde kvartfinalen.

Arsenal sikret seg belgisk stortalent

Den belgiske midtbanespilleren Albert Sambi Lokonga (21) er klar for den engelske fotballstorheten Arsenal.
Les mer om:

Arsenal sikret seg stortalent

Den belgiske midtbanespilleren Albert Sambi Lokonga (21) er klar for den engelske fotballstorheten Arsenal. Det melder London-klubben på sine egne nettsider. Lokonga kommer til Arsenal fra Anderlecht, der han har gått gradene i ungdomsakademiet. Han signerte for den belgiske klubben som 15-åring i 2014.
Les mer om:

Arsenal henter belgisk talent

Albert Sambi Lokonga (21) har signert en langtidskontrakt med Arsenal. Ifølge overgansguruen Fabrizio Romano skal overgangssummen ligge på i overkant av 200 millioner kroner.
Les mer om:

David Moyes kan herved glemme Jesse Lingard

Jesse Lingard kom nesten med til EM, men dette nesten sendte 27-åringen ut i en arbeidsferie som tydelig har gjort ham godt. For mot Derby trekker Solskjær frem Lingard som en av de som klarte seg best. Det ble scoringerer av Chong og Pellistri, men det var Lingards suser av et skudd i treverket/krysset som vi husker best. Les: Armando Broja trengte bare én sesong på utleie for å overbevise Chelsea -Han var en av de positive tingene.

Nuno Tavares hadde så vidt fått tildelt garderobeskap hos Arsenal før første scoring

Det er alltid stor interesse rundt the new kid. Tidligere denne uken signerte Benfica-spilleren kontrakt med London klubben for fire år. På søndag viste Tavares at han akter å gjøre som flere portugisere før ham: Klinke til og akklimatisere seg til verdens tøffeste liga på rekordtid. Arsenal skulle opp mot Randers i testkamp (vi sliter litt med merkelappen vennskapskamp). Selve 2-2 kampen var det ikke så mye å si om, men at venstrebacken Tavares dro til med en scoring i det lengste hjørnet etter 20 minutter, det legges merke til.

Arsenal håper å få kjøpt Albert Sambi Lokonga før de reiser til USA på onsdag

17 millioner euro pluss bonuser ligger på bordet til Anderlecht for den 21 år gamle midtbanespilleren Albert Sambi Lokonga, men Arsenal har det travelt. – De vil ha nemlig ha avtalen i boks før de drar til USA og Florida på onsdag. Det er god dag for lommeboka til Vincent Kompany. Mail on Sunday skriver at Albert Sambi Lokonga som er en organisator på midtbanen av rang er veldig nær en overgang og at Anderlecht skal være villig til å gjennomføre en deal veldig raskt.

Salgslisten til Liverpool inneholder 10 navn

Det er ikke alle ti på listen til Liverpool som kommer til å fylle opp klubbkassen. – En av de som faktisk kan bringe inn litt cash er den 24 år gamle høyrevingen Harry Wilson. Daily Mirror skriver at flere klubber har meldt sin interesse inkludert Brentford, West Bromwich og Benfica. Også midtstopper Nathaniel Phillips har friere, Burnley har allerede kontaktet sjefene på Anfield for å diskutere en overgang. Sveitsiske Xherdan Shaqiri som var imponerende i EM ønsker seg en klubb for han får spilt hver uke. Italienske Lazio skal være villig til å strekke seg langt.

Sky Sports: Brighton har akseptert 600 millioners-bud på Ben White

I juni fikk 23-åringen landslagsdebuten for De Tre Løvene, men med Harry Maguire og gjengen som ikke gir fra seg midtstopperposisjonene, ble EM opplevd fra sidelinjen. Likefullt, White fikk være del av all moroa, og neste-moroa i finalen. For en Brighton-spiller nede fra 16. plass i Premier League (ikke antydning til nedlatende), er dette en prestasjon i seg selv. Les: Bekreftet: Gareth Bale has left the building Men det har vært mer show enn EM-sluttspill denne sommeren for 23-åringen. Som en av de hotteste midtstopperne på balløya, har det gått mot en uungåelig exit fra Brighton.