Nyheter om Arrangement


Hvordan få mest mulig ut av sesongens gjenstående kamper

Uansett om du foretrekker Eliteserien, Premier League, Serie A eller noen annen sport enn fotball, er høsten og vinteren spekket full av spennende kamper. Med mørkere dager og kaldere kvelder passer det perfekt å tilbringe noen timer foran TV-skjermen. Og vi har noen tips til hvordan du kan få mest ut av sesongens gjenstående kamper. Utvid horisonten din De fleste av oss fokuserer kun på kampene til favorittlaget vårt, eller én spesifikk liga eller to. Men det finnes så mange sporter og klubber, så hvorfor ikke også sjekke ut noe nytt?

Livet er ikke et problem som skal løses ... ... men en virkelighet som skal leves

Disse ordene av Søren Kierkegaard var overskriften på et arrangement livsveilederne i Human-Etisk Forbund hadde under Arendalsuka. Arrangementet ble godt besøkt, noe vi tolket som at temaet traff en nerve.
Les mer om:

Ofret både bryllupsdag og konas bursdag da svigerfar ringte

Full mobilisering når tidenes største arrangement forberedes på Vea.

Ellen Svalheim er redaktør for Frøboka: Vil hjelpe deg å lage en blomstereng

- En ny nok som hjelper deg å lage din egen blomstereng, står det i presentasjonen av Frøboka som Ellen Svalheim fra Gjeving er redaktør for. Boka ble presentert da Økouka Agder hadde et arrangement i Tvedestrand lørdag.

For meg er markeringen av Krigsseilernes dag et svært viktig arrangement

Krigsseilernes dag ble mandag 20.september markert på Arkivet i Kristiansand. Vanligvis foregår arrangementet i mai, men i år måtte det utsettes pga. pandemien, som så mange andre arrangementer.

Holmenkollen Skifestival starter billettsalget

Pressemelding Holmenkollen Skifestival: I dag legges billettene til Holmenkollen Skifestival ut for salg. Arrangøren frister med OL-feber og lover et etterlengtet «comeback» etter snart to år med avlyst arrangement for publikum

Holmenkollen Skifestival starter billettsalget

Pressemelding Holmenkollen Skifestival: I dag legges billettene til Holmenkollen Skifestival ut for salg. Arrangøren frister med OL-feber og lover et etterlengtet «comeback» etter snart to år med avlyst arrangement for publikum

Brann går glipp av 3,7 millioner

Brann får ikke tilbake nærmere fire millioner kroner i koronastøtte etter at en klage på Lotteritilsynets vedtak er blitt avslått, skriver Bergensavisen. Brann mente å ha tapt 10.380.166 kroner i forbindelse med arrangement, hovedsakelig hjemmekamper, under den koronastengte perioden. Med rett til 70 prosent av dette, altså drøyt 7,2 millioner, var det dette Brann mente klubben skulle ha, skriver avisen. I alt trekkes det 3,7 millioner kroner, penger staten beholder etter vedtaket i Lotteritilsynet.

Flere hundre små og store med i Kolls arrangement: Kusinene konkurrerer «bittelitt» mot hverandre

I nydelig høstvær myldret det av orienteringsløpere, små, mellomstore og store, elite og bredde.

– Kjipt å bli slått av lille­bror

Lena og Lasse Flakk kjørte mot hverandre i samme heat i hver sin rosa Ford under Rugslandsfestivalen lørdag. Det kombinerte bilcross- og rallyløpet var antakelig landsdelens siste arrangement med koronarestriksjoner.

SE BILDENE: Flere tusen tok turen til loppemarked på Ekeberg lørdag

– Aldri før har vi fått inn flere lopper til loppemarkedet i Ekeberg skoles musikkorps, sier Knut Hovda som er ansvarlig for helgens arrangement på Ekeberg skole.

Regjeringen bekrefter: Dette blir de nye reglene etter gjenåpningen

Meteren forsvinner og det blir ingen restriksjoner på arrangement og sammenkomster.

På krykker gjennom karuselløypa

Anders Heivoll (33) er inne i sin første karusellsesong og gjennomførte fint torsdagens arrangement ved Kanonmuséet på Møvik
Les mer om:

Idrettsglede da supersprinter Ezinne inviterte til familiesportsdag

De løp, hoppet og kastet. Det var mange som tok turen til Stovnerbanen for å møte Ezinne Okparaebo og bli med på hennes familiesportsdag i regi av Ezinne Athletics. Et arrangement der vår tidligere sprintdronning gir tilbake til lokalmiljøet.
Les mer om:

Søndag deles den høythengende kulturprisen ut i kaféhagen på Grorud

Bydelens kulturpris deles ut på søndag med stort arrangement i hagen til Kafé Steinbra. I mer enn 25 år har Ammerudhjemmet vært med som arrangør - denne gangen blir den siste.

Lille Isak kom midt i valgkamp-innspurten: – Han har holdt seg til avtalen

Mani Hussaini har reist fra arrangement til arrangement de siste ukene i håp om å lande plassen på Stortinget. Dagen før valget var det imidlertid noe helt annet som krevde hans oppmerksomhet.

Nesten 80.000 dansker på løpetur med kronprins Frederik

Søndag deltok rundt 79.000 dansker i løpet Royal Run, et populært arrangement med den treningsglade kronprins Frederik som bakmann.
Les mer om:

Sjekk hvor glade fotballungene var for å spille cup igjen

Denne helgen arrangerer Flint sin EMS-cup i fotball for barn. For mange barn er det lenge siden de fikk spille cup. – Vi er veldig glade for at vi klarer å gjennomføre årets EMS-cup. 138 deltakende lag er under halvparten av hva som pleier å delta, men likevel er det et krevende arrangement siden vi må tenke kohorter. Vi har tatt i bruk fire baner – A-, B- og D-banene, samt Granø-feltet – og fordelt lagene utover de, sier Nina Tapio i Flint Fotball. – Denne cupen er også den første store testen av kapasiteten til det nye parkeringsområdet.

Trolig gikk Abid glipp av noe

Torsdag, fredag og lørdag sist uke, så noe så sjeldent som et helt nytt arrangement dagens lys på Fosen. Mens vi i over et år har blitt tvunget til å holde oss mer eller mindre for oss selv, tok en gruppe mer enn gjennomsnittlig engasjerte personer i Ørland og Trondheim sats og inviterte til idrettspolitisk konferanse - Nipa, skriver Gunn Kari Hegvik, redaktør i Fosna-Folket, i denne kommentaren.

Tips for å finne de beste sportsgamblingsidene

Sportsgambling, altså å satse penger på sport, har lange tradisjoner, og er veldig populært verden over. Internettet har gjort denne typen gambling lettere tilgjengelig, og har også økt antall steder der du kan satse penger på sport. Det er slutt på den tiden da det bare var tippekommisjonæren som tilbød slike ting. Med økt antall gamblingsteder, har det også blitt mulig å satse penger på nesten alle typer sport, uansett hva du liker å følge med på. Finn gode gamblingsider Det finnes mange brukbare gamblingsider, og mange som er gode.

Overlegen Sagøy klar for semifinale

Helle Sofie Sagøy imponerte stort mot Chanida Srinavakul og vant i to strake sett i gruppefinalen i badminton. Det betyr at den norske 23-åringen er klar for semifinale i Paralympics. Sagøy vant det første settet 21-14 og virket allerede da å ha god kontroll på kampen. I andre sett var hun overlegen, og vant 21-8. – Det var en berg- og dalbane av litt nerver og ... ja. Det er ikke bare bare å spille kamp i et så stort arrangement som Paralympics, men det er utrolig deilig etterpå da, sier Sagøy til NRK etter kampen.

I kveld kan du være med på "Skitt jakt"

Nordland nasjonalparksenter inviterer til arrangement for jaktinteresserte fredag kveld.

Politiet frykter konfrontasjoner - fortsatt uvisst om SIAN får komme på ønsket dato

PORSGRUNN: Politiet stilte torsdag mannsterke opp og befarte Porsgrunn sentrum grundig i forbindelse med SIANs søknad om å holde arrangement i byen 25. september.