Nyheter om Arrangement


Kjempesuksess i fjor, satser på nytt arrangement i år

Likestillingssenteret KUN planlegger nytt Pride-arrangement i Steigen.

Nye tiltak i kveld: Dette anbefaler Helsedirektoratet og FHI

Helsedirektoratet og FHI anbefaler en skjenkestopp fra klokken 22 eller 24, åpning for større arrangement, gult nivå i skolene, fortsatt hjemmekontor - og store endringer i karantenereglene.
Les mer om:

Kompetanseutveksling i Norden

Den norske dataforening gjennomgår store endringer for tiden. Det å samarbeide med andre som driver med det samme som vi gjør er særdeles verdifullt i det arbeidet. I København samlet de skandinaviske dataforeningene seg for å utveksle erfaringer og lære av hverandre. Daglig leder Marianne Hofseth-Olsen er initiativtaker til samarbeid og tok selv turen til Danmark: «Vi opplevde turen som veldig konstruktiv og fantastisk motiverende. Det første vi tok for oss var å gi en introduksjon av arbeidet i hver «Vi opplevde turen som veldig konstruktiv og utrolig nyttig.

Person ble alvorlig skadet etter arrangement på fartøy – politiet etterforsker(pluss)

Politiet etterforsker en hendelse som skjedde på Finnsnes nyttårsaften/natt til første nyttårsdag, hvor en person ble alvorlig skadet på et arrangement.

Senja kommune anmelder festarrangør etter smitteutbrudd – ber gjester på restaurant melde seg(pluss)

Senja kommune anmelder de ansvarlige i forbindelse med et arrangement på nyttårsaften i klubbhuset ved Pionerbanen i Finnfjordbotn, hvor koronareglene synes å være brutt.
Les mer om:

Kunne ikkje samarbeide: – Bedehuset vårt skal vera rusfritt

Bygging av ny Vindafjordhall betyr ikkje noko for bedehusforeininga i Vats. Samtaler om samarbeid avdekka at bedehuset måtte vika om det dukka opp andre arrangement. Rusbruk blei også eit tema. Dermed vart det nybygg.

– Det som var utløsende for mitt arrangement var at pappa døde(pluss)

Leder av Harstad Kreftforening får Harstad Tidendens julestjerne for sitt innsats som leder i foreningen.

Juleverkstedet på Åmli skule: Fire brannmenn i karantene

I Åmli får nå et felles juleverksted for skolens elever ringvirkninger. Fire av kommunens brannmenn er blant dem som må gå i karantene. - Jeg må si jeg er overrasket over at skolen holder et slikt arrangement i disse tider, sier brannmester Ben David Berås.

Samtlige testet negativt

Søndag kom det svar etter andre gangs testing i kjølvannet av et arrangement i kommunen. Ingen av de testede har avgitt positiv korona-prøve.
Les mer om:

Avlyser åpne kapell

Sørfold kommune avlyser to planlagte arrangement.

Holder gullfesten hemmelig: – Vi har fullt fokus på kampen

Uansett hva som skjer etter søndagens kamp mot Mjøndalen, nekter Glimt å gå ut med eventuelle planer om arrangement.
Les mer om:

Dro på arrangement etter negativ hurtigtest. PCR-test var positiv

Hun tok begge testene samtidig. Hurtigtesten var negativ, men PCR-testen viste seg senere å være positiv. – Jeg sitter med en vond følelse.

Helsedirektoratet advarer: Kan bli nødvendig med nedstengning om tiltakene ikke virker

Stengning av barnehager og forbud mot arrangement og treningssenter – dette er noen av tiltakene Helsedirektoratet i sin siste faglige vurdering før tiltakene ble innført mente var aktuelle dersom dagens tiltak ikke virker bra nok.
Les mer om:

Venter svar på tre tester etter arrangement

Ingen er så langt avdekket smittet, men kommunen venter fortsatt på svar fra tre av prøvene etter et arrangement.
Les mer om:

Disse var på konsert i Domkirken

Onsdag kveld var det duket for konsert i Tønsberg Domkirke som del av Domkirkefestivalen i desember. Publikum ble anbefalt å holde en meters avstand, og de ansatte brukte munnbind. – Selv om vi nå bare kan være 200 på innendørs arrangement, er det godt at vi ikke måtte avlyse og at vi får gjennomføre, sier produsent Steinar Høiback.

Karmøy kommune avlyser alle arrangement resten av året

– Dette gjør vi for å ta nødvendig ansvar og som lokal myndighet går vi foran som et godt eksempel, sier ordfører i Karmøy, Jarle Nilsen.

Vraka forslag om munnbindpåbod på offentlege arrangement

Kommunedirektøren i Trondheim ville innføre munnbindpåbod på offentlege arrangement, men møtte motstand i formannskapet onsdag ettermiddag.

Får fylle tribunene

Det blir ingen antallsbegrensninger for fotballklubbene som skal fullføre eliteserie og kvalifisering kommende helg. Det er klart etter et møte mellom Norsk Toppfotball og 18 av deres klubber onsdag formiddag. Siste runde i Eliteserien spilles søndag, og Jerv og Fredrikstad møtes i kvalifiseringen samme dag. – Det blir ingen antallsbegrensninger. Det er flott, siden det er spenning både i topp og bunn, sier kommersiell leder Pål Breen i Norsk Toppfotball til NRK. – Det er noen klare anbefalinger på bruk av munnbind i visse soner.

Samling vart stoppa(pluss)

Eit arrangement på Aktivitetshuset på Vikholmen i Ulsteinvik vart nyleg avlyst.
Les mer om:

Kvernhuset er den første skolen som utsetter arrangement

Fredagens skoleball på Kvernhuset ungdomsskole ble utsatt et drøyt døgn før det skulle vært avviklet. – Det var en enkel, men også vanskelig avgjørelse, sier rektor Steinar Ekeberg.

Full utrykning da det kom melding om røykutvikling fra Olavskirken

Etter at et arrangement var avsluttet, kjente ansatte i menigheten en lukt.
Les mer om:

Gjennomfører stort julemarked som normalt i helga: – Er ikke definert som et arrangement, men som handel

Nova Spektrum, tidligere Norges Varemesse, sier helgas aktiviteter går som planlagt til tross for regjeringen nye regionale tiltak. Det betyr at mange mennesker fortsatt kan samles i Lillestrøm de neste dagene.

Munnbindpåbud og antallbegrensning

Regjeringen har besluttet å innføre påbud om munnbind, økt bruk av hjemmekontor og antallbegrensninger på arrangement i kommuner med høyt smittetrykk. Det gjelder blant annet Oslo.

Kommunen bekrefter mistanke om omikronsmitte etter julebord i Scatec

Bydelsoverlegen på Frogner i Oslo sier til VG at det er høy sannsynlighet for at 30–40 personer er smittet av omikron-varianten etter et arrangement.

Stor oppslutning og opptur for klatreklubben

– Dette var etterlengtet. Det var en forløsende god stemning. Barn, ungdom og voksne var veldig glade for endelig å kunne møtes igjen til et slikt arrangement.
Les mer om: