Nyheter om Arnold Palmer


Kristoffer Ventura: Se nattens hole-in-one

Den norske golferen Kristoffer Ventura hadde før det 14. hullet en helt vanlig dag på jobb. Men så kom en Hole-in-One som fullstendig snudde stemningen. Begge «de norske» var i sving på Arnold Palmer Invitational på søndag. Viktor Hovland som har flere gode turneringer bak seg hadde en dag langt utenfor tetstriden og Ventura fikk heller ikke alt til å klaffe. Les: Zlatan Ibrahimovic comeback med flagg på brystet Men så, drømmetreff på hull Nr. 14. 26 åringen fikk et perfekt treff som landet på grenen og så trillet ned i hullet til stor jubel fra de få som var der.

Golf: Bekmørk avslutning for Hovland i Arnold Palmer Invitational

Golfstjernen Viktor Hovland kjempet om seieren, men avslutningen sto ikke helt i stil og han falt til slutt ned til 49.-plass i helgens PGA-turnering i Florida.

«Ace» Ventura i Orlando

Den norske golferen Kristoffer Ventura vartet opp med en hole-in-one i Arnold Palmer Invitational søndag. På det som så ut til å bli en bekmørk norsk golfdag, der Viktor Hovland spilte seg helt ut av tetstriden, og også Ventura selv slet, leverte 26-åringen et drømmeslag på banens 14. hull. Ventura fikk et perfekt treff, og ballen landet på grenen og spratt ned i hullet. – Der skal man normalt bruke tre slag. Men Kristoffer Ventura, han drar den inn!

Hovland raste på listene etter marerittrunde – helt motsatt for Ventura

Viktor Hovland er ute av seierskampen etter en runde fem slag over par i Arnold Palmer Invitational. Kristoffer Ventura leverte en kjemperunde og klatrer.

Hovland sviktet – Ventura imponerte

Norges to golfstjerner, Viktor Hovland og Kristoffer Ventura, ligger tett på hverandre etter tredje dag av Arnold Palmer Invitational på PGA-touren. Det skjedde etter en veldig sterk runde av Ventura, hvor han klatret 30 plasser, samtidig som Hovland fosset nedover resultatlistene. Ventura startet dagen ett slag over par, og gikk ut i fyr og flamme. På de første syv hullene hadde han fem birdier, én par og én bogey. Derfra og ut spilte han solid og endte dagen fem slag under par, og dermed fire slag under par totalt.

Hovland helt oppe i tetkampen etter knallrunde – kjemper om 15 millioner

Viktor Hovland fortsetter storspillet og gikk andre dag av Arnold Palmer Invitational fire slag under par. Han er med i seierskampen i golfturneringen.
Les mer om:

Hovland imponerte igjen – med i tetkampen etter to runder

Viktor Hovland (23) har vært blant de seks beste i seks av de siste syv turneringer han har spilt og er på vei mot på nok en topplassering i Arnold Palmer Invitational.
Les mer om:

Hovland i tetsjiktet igjen i Florida

Viktor Hovland spilte åpningsrunden i Arnold Palmer Invitational tre slag under par og er på delt 7.-plass etter første dag av PGA-turneringen.

Hovland med sterk start: – Kult å se navnet sitt så høyt oppe

Viktor Hovland (23) er i ferd med å etablere seg blant de største golfstjernene i verden og torsdag kveld startet han med en ny sterk runde i storturneringen Arnold Palmer Invitational i Florida.

Slaget som fikk kommentatoren til å måpe: – Helt magisk!

Å havne i grøfta er ikke en god ting om det er etter en tur på byen, bak rattet, eller på golfbanen. Golfproffen Viktor Hovland storspilte i Florida og klatret ett hakk opp til 13.-plass på verdensrankingen. Nordmannen ble nummer to i storturneringen World Golf Championship i helgen. Han bytter plass på rankingen med forrige ukes turneringsvinner, amerikaneren Tony Finau. For innsatsen får den norske golfsensasjonen med seg en solid premiesjekk.

Hovland slet seg videre i PGA-turnering

Det stemte ikke helt for Viktor Hovland i annen runde av Arnold Palmer Invitational med fire bogeys, men han klarte likevel cuten etter at flere slet fredag.

Hovland slet seg videre i PGA-turnering

Det stemte ikke helt for Viktor Hovland i annen runde av Arnold Palmer Invitational med fire bogeys, men han klarte likevel cuten etter at flere slet fredag.

Hovland skuffet

Viktor Hovland er langt nede på listen etter første runde av PGA-turneringen Arnold Palmer Invitational, etter en 74-runde i Orlando.

Skuffende start for Hovland i Orlando

Viktor Hovland er langt nede på listen etter første runde av Arnold Palmer Invitational i golf, etter en 74-runde i Orlando.

Skuffende start for Hovland i Orlando

Viktor Hovland er langt nede på listen etter første runde av Arnold Palmer Invitational i golf, etter en 74-runde i Orlando.

Skuffende start for Hovland i Orlando: – Jeg var ikke helt i siget

Viktor Hovland er langt nede på listen etter første runde av Arnold Palmer Invitational i golf, etter en 74-runde i Orlando.

Skuffande start for Hovland

Viktor Hovland er langt nede på lista etter fyrste runde av Arnold Palmer Invitational i golf, etter ein 74-runde i Orlando. Han er på ein foreløpig delt 80.-plass før alle spelarane har fullført runda si.

Trekkjer seg frå turnering

Tiger Woods har trekt seg frå golfturneringa Arnold Palmer Invitational, som tek til torsdag. Årsaka er ein skade i nakken. Woods har vunne denne turneringa åtte gonger. No håpar han å vere klar til Player's Championship neste veke. Norske Viktor Hovland deltar i Arnold Palmer Invitational.

Viktor Hovland (20) med tidenes norske golfsensasjon

Nå har vi Tiger Woods. Phil Mickelson. Jack Nicklaus. Arnold Palmer. Bobby Jones. Og Viktor Hovland!

Tutta sørger over golflegendens død: – Vil for alltid være takknemlig

Etter at Arnold Palmer gikk bort i helgen, har golfstjerner verden over uttrykt sin sorg. Suzann Pettersen (35) takker golflegenden for vennskapet de to hadde sammen.
Les mer om:

Arnold Palmer er død

Golflegenden Arnold Palmer døde av hjerteproblemer i Pittsburgh søndag ettermiddag. Han ble 87 år gammel.
Les mer om:

Arnold Palmer er død

Golflegenden Arnold Palmer døde av hjerteproblemer i Pittsburgh søndag ettermiddag. Han ble 87 år gammel. Palmer regnes som av de viktigste personene i golfens historie.
Les mer om:

Golflegenden Arnold Palmer er død

- Du har vært et ikon for idrettsverden, golfverden og alle supportere, skriver norske Suzann Pettersen.
Les mer om:

McIlroy om Palmer: – Den viktigste mannen i golfhistorien

Golflegenden Arnold Palmer døde av hjerteproblemer i Pittsburgh søndag ettermiddag. Han ble 87 år gammel. Nå hylles han i golfverden.
Les mer om:

Arnold Palmer er død

Golflegende ble 87 år gammel.
Les mer om: