Nyheter om Argentina


Argentina klar for kvartfinale

Argentina vant 1–0 over Paraguay i Copa America natt til tirsdag og er sikret avansement til kvartfinalen i fotballturneringen. Seieren førte Argentina til topp i gruppe A med sju poeng foran Chile med fem poeng. Begge lagene er dermed videre til kvartfinalespill. Etter 10 minutter fant Messi, Ángel di Maria på høyresiden som spilte ballen videre til Alejandro «Papu» Gómez. Han løftet ballen over Paraguays målvakt og scoret sitt andre mål på sine seks landslagskamper.
Les mer om:

Argentina med ny seier i Copa America – klar for kvartfinale

Argentina vant 1–0 over Paraguay i Copa America natt til tirsdag og er sikret avansement til kvartfinalen i fotballturneringen.
Les mer om:

Arturo Vidal levde opp til tatoveringene sine i Copa America

Som vi digger denne spilleren. Chileneren har dekorert kroppen med alle tatoveringene vi selv ikke har turt å etse inn i huden, og har en no bullshit-mentalitet når han går ut på en kamparena.

Equinor forlater Nicaragua og Mexico: Vil også selge i USA, Canada og Argentina

– Helt meningsløst at et lag kan se EM på pub, men ikke spille fotball sammen

Equinor skal ut av Nicaragua og Mexico

Equinor har gjort det klart at de forlater Mexico og Nicaragua. I tillegg vil selskapet selge seg ut av felt i Canada, Argentina og USA.
Les mer om:

Varsler endringer på trening: - Der må vi være steinharde fremover

Equinor forlater Nicaragua og Mexico: Vil også selge i USA, Canada og Argentina
Les mer om:

Hagen var trist og kjedelig. For 25.000 kroner er den totalforvandlet.

Equinor forlater Nicaragua og Mexico: Vil også selge i USA, Canada og Argentina

Messis magi vinner fortsatt ikke kamper for Argentina

Det begynner å nærme seg de siste mulighetene for Lionel Messi å vinne noe stort i den argentinske landslagsdrakta. Mot Chile i Copa America var det gjen Messi som sørget for scoring, og igjen var det Argentina som ikke klarte å avgjøre. 33 minutter inn i kampen stilte Messi seg for å ta frispark. Ziiiing! til 1-0 ledelse. Etter pausen fikk Chile rotet seg til en scoring etter et misset straffespark. 1-1 og sluttresultat. Les: The Telegraph: Manchester City åpner døra for Raheem Sterling For Emiliano Martinez ble dette en totalt unødvendig poengdeling.

Chile tok poeng mot Argentina

Det ble mål av Lionel Messi og en smule dramatikk da Argentina innledet med 1-1 mot Chile i Copa America mandag. Lionel Messi sendte Argentina oppskriftsmessig i ledelsen etter 33 minutter på et utsøkt frispark. Åtte minutter etter sidebytte fikk Chile sin utligning. Det ble gransking av video da Arturo Vidal fikk ballen opp i hånden inne i feltet for å se at det var hands. Den argentinske målvakten Emiliano Martínez reddet den etterfølgende straffen, men ballen endte i tverrliggeren og ut til Eduardo Vargas som headet inn til 1-1 for Chile.

Bare uavgjort for Argentina i Copa America

Det ble mål av Lionel Messi og en smule dramatikk da Argentina innledet med 1-1 mot Chile i Copa America mandag.

Uavgjort for Argentina

Det ble mål av Lionel Messi og en smule dramatikk da Argentina innledet med 1-1 mot Chile i Copa America mandag.

- Tapende kultur

EM er ikke den eneste store turneringen denne sommeren. På søndag blir endelig Copa América sparket i gang, og det kan fort bli Lionel Messis siste mulighet til å løfte et stort trofé med Argentina.
Les mer om:

Chilensk eksoffiser pågrepet i Argentina

En tidligere offiser fra Chile, dømt for drap og forsvinninger under Augusto Pinochets diktatur, er pågrepet på flukt i Argentina.
Les mer om:

Golfstjerne i håndjern

Ángel Cabrera ankom tirsdag hjemlandet Argentina etter å ha blitt utlevert av Brasil.
Les mer om:

Tillater Copa America i Brasil

Høyesterett i Brasil gir grønt lys for at fotballturneringen Copa America blir gjennomført i landet til tross for koronapandemien, melder nyhetsbyrået AFP. Det søramerikanske mesterskapet skulle egentlig avvikles i Argentina og Colombia i fjor sommer, men ble utsatt ett år på grunn av koronapandemien. Først ble Colombia fratatt sin del av sluttspillet på grunn av den politiske situasjonen i landet, så falt også Argentina fra på grunn av pandemien.

Brasil drar ifra i VM-kvalifisering

Brasils fotballherrer styrket tirsdag grepet om billetten til neste års VM. Superstjernen Neymar var sentral i 2-0-seieren over Paraguay på bortebane. Paris Saint-Germain-angriperen scoret allerede etter tre minutter, og på overtid var han nest sist på ballen da Lucas Paqueta fikset tomålsseier i Asuncion. Det var Brasils første borteseier mot Paraguay siden 1985.
Les mer om:

Norwich-stjerne klar for Villa

Norwich-spiller Emiliano Buendia er klar for Aston Villa. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Argentineren har blitt koblet til en rekke klubber, blant annet Arsenal. Den kreative kantspilleren skal gjennomgå medisinsk test etter at hans Argentina har spilt mot Colombia på tirsdag. Det meldes om en overgangssum på rundt 340 millioner kroner, i tillegg til variabler. Kontrakten strekker seg til juni 2026.

Carlos Tevez tråkker på bremsen, men ikke helt i bånn

Carlos Tevez har etterlatt seg et uutslettelig inntrykk i Premier League.

Holder stø kurs mot VM

Neymar bommet først, men fikk lov til å straffesparket om igjen og scoret da Brasil slo Ecuador 2–0 i VM-kvalifiseringen. PSG-stjernen er på god til VM-sluttspillet etter fem seirer av fem mulige i kvalifiseringen. Neymar var involverte i begge scoringene til Brasil. Med 25 minutter igjen av kampen ble det 1–0 etter scoring av Evertons Richarlison etter forarbeid av Neymar. Langt inn i overtiden ble det 2–0 etter et komisk straffespark.
Les mer om:

Willy Caballero er ferdig i Chelsea

Den argentinske keeperen Willy Caballero (39) forlater Chelsea når hans kontrakt går ut i sommer. Ikke for å hvile på sine laurbær med for å spille ball et annet sted. Caballero begynte i London-klubben sommeren 2017 og har siden i hovedsak fungert som reserve. Nå er det slutt etter fire år. – Nå er målsetningen å finne en klubb hvor han blir førstekeeper igjen. – Det snakkes om to klubber i Argentina, Club Estudiantes de La Plata og hans barndoms klubb Boca Juniors, men ingenting er bekreftet. Les: Andrea Pirlo seiler opp som overraskende favoritt Caballero to leave Chelsea.

Følelsesladet Maradona-farvel for Messi

Lionel Messi hadde tårer i øynene da en statue av avdøde Diego Maradona ble avduket i Argentina.
Les mer om:

Brasil arrangerer Copa America

President Jair Bolsonaro sa tirsdag at Brasil blir vertsland for Copa America. Det har vært stor usikkerhet om hvor fotballturneringen skulle spilles. Turneringen skulle etter planen ha vært arrangert i Argentina og Colombia, men er besluttet flyttet. Årsaken er den politiske uroen i Colombia og koronavirus-situasjonen i Argentina.
Les mer om:

Ny Copa America-usikkerhet

Copa America skulle etter planen ha vært arrangert i Argentina og Colombia, men er besluttet flyttet. Årsaken er den politiske uroen i Colombia og koronavirus-situasjonen i Argentina. Mandag opplyste Det søramerikanske fotballforbundet (Conmebol) at Brasil blir ny arrangør. Beslutningen ble tatt kun to uker før turneringen etter planen skal sparkes i gang. Fra den brasilianske regjeringen opplyses det imidlertid at ingen endelig beslutning er tatt rundt det arrangørmessige. (NTB)

Vidal på sykehus etter koronasmitte

Inters Arturo Vidal er innlagt på sykehus og får behandling etter at han har testet positivt på covid-19. 34-åringen er i hjemlandet Chile for å spille VM-kvalifiseringskamp i fotball mot Argentina, men torsdagens kamp går uten midtbanespilleren. – På vegne av Vidal vil Chiles fotballandslag informere om at han er smittet av covid-19, heter det i en pressemelding. Ingen andre spillere i landslagstroppen skal være smittet. Vidal fikk påvist smitte mandag, og det blir opplyst at han er innlagt på sykehuset grunnet betente mandler.

Copa America til Brasil

Brasil skal arrangere Copa America, Sør-Amerikas parallell til fotball-EM, mindre enn to veker før turneringa skal starte. Opprinneleg skulle Argentina og Colombia arrangert meisterskapet saman. Men Colombia har tidlegare bede om å sleppe unna arrangementet på grunn av politisk uro, og no har også Argentina mista det på grunn av den alvorlege korona-situasjonen i landet. Argentina er totalt nedstengd i ni dagar. Copa America skal gå frå 13. juni til 10. juli. Meisterskapet, som er utsett frå i fjor, skulle hatt 12 lag.