Nyheter om Arbeid


Etter ti år med arbeid kan de endelig åpne dørene: – Det er fantastisk

Den første høststormen river godt i Haugesund denne dagen. Står du på parkeringsplassen utenfor Staalehuset, bør du holde deg fast. Huset fra 1919 derimot, står stødig som alltid.
Les mer om:

Daglig leder etter kontraktsbrudd: – Vi ser oss kapable til å kjøre hele prosjektet(pluss)

Til tross for at de mistet arbeid på E6-strekningen Vindalsliene-Ulsberg, da Nye Veier avbrøt kontrakten hovedleverandøren, er ikke entreprenørfirmaet Johs. J. Syltern negativ av den grunn.
Les mer om:

Ildsjelene etter mange års arbeid ved Eidevannet: – En drøm som har gått i oppfyllelse(pluss)

Stolte dugnadsarbeidere kunne onsdag markere sluttet for et flere år langt prosjekt ved Eidevannet på Skjervøy.
Les mer om:

Praktisk prosjektledelse for det grønne skiftet

Det er noe av det du får høre mer på konferansen Praktisk prosjektledelse 2021 i regi av Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse. Stedet er nyåpnede Rebel i Universitetsgata 2, og datoen er 19. oktober.

Fikk Raftoprisen

Den ideelle organisasjonen Human Rights Data Analysis Group får Raftoprisen 2021 for sitt arbeid med menneskerettighetene.
Les mer om:

Branns kommende damelag får ikke hjemmebane på Stadion

Slik svarer Branns og Sandvikens ledelse på spørsmål om Stadion, lik lønn for likt arbeid og hvorfor de mener sammenslåingen er en god idé.
Les mer om:

En 20-åring å være stolt av

ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter feirer 20 år i år, og skal ha vår jubileumsuke denne uka med et spennende program som viser bredden i vårt arbeid.
Les mer om:

Vi skylder å hjelpe

Syv afghanske familier er kommet til Kristiansand, nylig evakuert fra Kabul. Mange av dem som er kommet til Norge er barn, og alle er mennesker i krise. Dette blir et viktig arbeid for flere norske kommuner.

Støre: – Dette var min siste sjanse

BÅNTJERN (VG) Jonas Gahr Støre (61) vant valget på det som var hans siste forsøk på å bli statsminister. Han sier at han er forberedt på kriser og hardt arbeid, men vil rydde plass for tid til å tenke i skogen.

Les dagens VG her!

Jonas Gahr Støre (61) vant valget på det som var hans siste forsøk på å bli statsminister. Han sier at han er forberedt på kriser og hardt arbeid, men vil rydde plass for tid til å tenke i skogen. Les intervjuet i dagens VG.

Pochettino har utfordringen som ingen andre managere – garantert

PSG har lastet opp troppen med spillere som hadde gått rett inn på førsteelleveren på de beste lagene i verden. For Pochettino er utfordringen å sette investeringene i arbeid samtidig. Lionel Messi ble hentet til Paris for å avgjøre de tette og viktigste kampene. Mot rivalen Lyon ble argentineren tatt ut banen da kampen sto og vippet på 1-1. Les: Phil Jones har kommet seg ut av det dypeste mørke i kjelleretasjen -Alle vet at vi har gode spillere på laget.

Roy Keane er overbevist om at Jadon Sancho leverer

Forrige sommer hadde Jadon Sancho et bein i den røde delen av Manchester. Borussia Dortmund sto hardt på sitt, og boltet igjen utgangsdøra. Mentalt hadde tydeligvis spilleren allerede forlatt Bundesliga-klubben, for da Sancho hadde en spesielt seig sesongstart, gikk sportsdirektøren ut og innrømmet at engelskmannen måtte jobbe for å omstille seg. Sancho tok seg inn på slutten av sesongen etter et lengre skadeavbrekk, og fikk sin retur til balløya i sommer.

Grunnarbeidet vil lønne seg til slutt: «Å møte Sir Alex Ferguson var prikken over i’en»

Alt arbeidet som Manchester United la ned i forkant av Jude Bellingham sin overgang til Borussia Dortmund kan meget vel lønne seg til slutt. – 18 åringen har virkelig etablert seg på stjernehimmelen etter å ha fått sitt gjennombrudd for Birmingham. Han feiret bursdagen sin så sent som i juni, men ser ut til å være et sikkert kort for England til VM i 2022.

Etterforskning stoppet opp: - Vanskelig arbeid

Det internasjonale skiskytterforbundets (IBU) etterforskning av Anders Besseberg er så langt forsinket med seks måneder. Nå innrømmer etterforskningslederen at bevisinnhentingen er utfordrende.
Les mer om:

Slik skal de unngå SIAN-kaos

Sperringer, mannsterkt politi-oppmøte og månedsvis med forebyggende arbeid skal gi en roligere markering i år. Selv sier SIAN-lederen at de aldri vurderte å avlyse.
Les mer om:

- Alltid vært en ufølsom dritt

Rapperen brukte Hollywood-stjernes død til å promotere eget arbeid.
Les mer om:

Simulert høyde: Kun eliteutøvere

Bruk av høydehus eller simulert høyde bør kun bli tillatt for utøvere på høyt internasjonalt nivå, foreslår en arbeidsgruppe nedsatt av Norges idrettsforbund. – Bruk av simulert høydetrening vil kun være aktuelt for et fåtall. Det er en treningsmetode få har nytte av. Utøvere må rådføre seg med fagpersonell før bruk, sa visepresident Vibecke Sørensen i idrettsforbundet da hun presenterte arbeidsgruppens anbefaling. Torsdag inviterte NIF pressen for å orientere om sitt arbeid med å få på plass retningslinjer for bruk av simulert høyde. I mai ble høydehusforbudet opphevet av idrettstinget.
Les mer om:

Det løser seg for Andersen Gartneri: Skal rekruttere 30 sesongarbeidere fra Ukraina

Andersen Gartneri får likevel lov til å ta imot sesongarbeidere fra land utenfor EØS. Nå skal bedriften rekruttere i Ukraina. Ordfører René Rafshol sier det ligger mye arbeid bak tillatelsen for Råde-gartneriet.

- Det blir en vurdering

Frisør Espen Andersen vurderer jobbene litt ut fra hvor mye arbeid det er med hver enkelt klipp.
Les mer om:

– Ligg an til å møte rekordomsetninga(pluss)

Ordresituasjonen til Ulmatec Handling Systems er no så god at verksemda har godt med arbeid til over påska i 2022.
Les mer om:

Aps nestleder om en ny regjering: – Folk i Nord-Norge vil merke at vi setter arbeid til alle først

Arbeiderpartiets nestleder Bjørnar Skjæran lover en aktiv stat som prioriterer velferd og arbeid, uavhengig av lommebok eller bostedsadresse.

Slår i hjel timene med maillesing og håndballtrening: – Det er liksom noe som mangler

Sigbjørn Gjelsvik (Sp) roer ned sommerfuglene i magen med forefallende arbeid på Stortinget.
Les mer om:

Da Siri (36) ble lei skolen, fikk hun lære farens spesielle yrke: – Hadde jeg levd for 350 år siden, hadde jeg blitt brent på bålet

– Jo mer undersøkelser jeg gjør, jo mer vanvittige blir historiene, forteller Siri Krigsvoll Fredheim Andresen (36) om sitt arbeid som omhandler Finnmark.

– To års arbeid har båret frukter(pluss)

Etter flere tusen timers dugnadsinnsats kunne Sløydsalen Finnsnes offisielt åpnes på lørdag. Etterpå takket ildsjel Stein Resvoll kommunen med å overrekke ordføreren den nette sum av kroner én i betaling for bygget.
Les mer om: