Nyheter om Anwar


Danny Ings har allerede scoret sesongens mål

Vi har vist en god stund at Danny Ings er mannen som leverer de spektakulære målene, men det han leverte i går i sin andre kamp for Aston Villa var helt utrolig. – Hadde jeg vært oppmerksomhetssøkende politiker eller kommentator på tv ville jeg sagt at kommer det et bedre mål i år så skal jeg røyke sokkene mine på direkten. Danny Ings har i praksis allerede vunnet Premier League Goal Of The Season Award Seieren var en slags oppreisning for åpningskampens 3 – 2 tap mot Watford hvor Danny Ings overtidsmål på straffe ikke hjalp for å hente hjem noen poeng.

Palace snudde til seier

Venstrebacken Tyrick Mitchell kranglet inn det avgjørende målet da Crystal Palace slo Aston Villa 3-2 i Premier League søndag. Seks minutter gjensto da Mitchell avgjorde kampen etter forarbeid av Eberechi Eze. Da hadde Palace slått tilbake etter å ha ligget under to ganger i kampen. Matchvinner Mitchell slo også den målgivende pasningen til formsterke Christian Bentekes utligning til 1-1. I forkant hadde John McGinn sendt Villa i ledelsen med en markkryper mot lengste hjørne.

Kan bli den Store testen for United-forsvaret

På søndag snudde United kampen i andre omgang mot Aston Villa. Tre poeng, mer påfyll av selvtillit, men kanskje uten sin viktigste defensive spiller de neste ukene. For da Harry Maguire måtte småhinke av banen etter et sammenstøt med Anwar El Ghazi, steg det en litt nervøs stemning på United-benken. Ikke for Villa-kampen, men for resten av det tettpakkede kampprogrammet denne uken. Les: Manchester United kaster seg inn i en dragkamp mot sin tidligere keeper Edwin van der Sar På tirsdag venter Leicester, på torsdag erkerivalen Liverpool.

Rekordår for Ine (37): – Jeg var kjemperedd for at kundene ikke skulle tørre å komme da vi åpnet igjen

Ine Møller Anwar og skjønnhetssalongen TM Klinikken økte omsetningen med over en halv million kroner i koronaåret. At bedriften turte å satse på nye ansatte i en utrygg tid, tror hun er noe av suksessoppskriften.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

De nye eierne har allerede flere jern i ilden: – Den største forskjellen her blir maten

Kokkegründere Preben Gulliksen og Anwar Hilmarsen tar over serveringen på en av fylkets største campingplasser. Nytt firmanavn: Grilldress AS.
Les mer om:

Ny skuffelse for Chelsea

Det endte 1-1 mellom Chelsea og Aston Villa mandag kveld. Olivier Giroud førte de blå i ledelsen før Anwar El Ghazi utlignet for gjestene i andreomgang.
Les mer om:

Aston Villa seiret tross rødt kort

Aston Villa var vertskap da Crystal Palace kom på besøk på «Boxing day». Til tross for at forsvarskjempe Tyrone Mings fikk sitt andre gule kort, og dermed rødt like før pause, så vant Villa kampen 3–0. Villa scoret imidlertid det første målet før Mings så rødt. Bertrand Traore sendte vertene i føringen etter kun fem minutters spill. I andreomgang økte Villa ledelsen to ganger, med en mann mindre på banen. Etter 66 minutter scoret Kortney Hause før Anwar El Ghazi scoret ettermiddagens vakreste scoring ti minutter senere.
Les mer om:

Bruker WhatsApp til å oppdatere minoritetspersoner med coronainfo: – De synes det er mer oversiktlig

Ved hjelp av sosiale medier oppdaterer hun medlemmer i trossamfunnet med coronainfo på urdu. Slik mener Nabila Anwar regjeringen kan lykkes med å få ned smitten i innvandrermiljøer.
Les mer om:

Kiran (28) får daglig hat på Tiktok: – Det går mest i at jeg kommer til å havne i helvete

Kiran Anwar har hørt at hun både kommer til å havne i helvete og at det ikke hadde hatt noe å si om hun ble kjørt over. – De får dømme meg så mye de vil, sier hun til Trd.by.
Les mer om:

Bella Hadid postet passet til sin palestinske pappa: – Instagram, hvorfor slettet dere dette?

Bella Hadid la i natt ut innhold som Instagram ikke tolererte. I sin Instagram Stories postet 23-åringen bilde av passet til faren Mohamed Hadid, hvor det står at han er født i Palestina. Dette ble angivelig slettet av det Facebook-eide sosiale nettverket, fordi det ikke fulgte deres retningslinjer. – Instagram fjernet min story som sa «Min pappa og hans fødested Palestina» med et bilde av hans amerikanske pass, skriver Isabella Khair Hadid, som hun egentlig heter. Bella Hadid på Paris Fashion Week i 2017 (Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage) Ifølge Middle East Eye postet toppmodellen pas

Ine (36) og Adeel (34) driver egen bedrift, er helsearbeidere og foreldre: – Nå går vi på adrenalin og dugnadsånd

Den siste uken har Ine Møller Anwar jobbet intenst for å ivareta de ansatte på TM Klinikken. Samtidig gjør hun alt for å redde bedriften, og hun har meldt seg til tjeneste på Sykehuset Østfold. Og oppe i alt dette skal hun være mamma til tre.

Mange meldinger om egg-kasting og forsøpling på halloween: – Jeg blir forbanna!

Politiet har fått inn mange meldinger om rampestreker på halloween. Kiran Anwar fra Drammen er en av mange som opplevde å få egg kastet på huset.

Reagerer på egg-kasting og forsøpling på «Halloween»: – Veldig frustrerende

Kiran Anwar opplevde å få egg kastet på stuevinduet.
Les mer om:

Lagkamerater barket sammen

Aston Villas Tyrone Mings og Anwar El Ghazi barket sammen i oppgjøret mellom Villa og West Ham. De var oppe og nikket med hverandre, men ble holdt fra hverandre av øvrige lagkamerater og det endte uten at noen av dem ble skadd. Oppgjøret endte 0-0.
Les mer om:

Anwar El Ghazi: Aston Villa har sikret seg helten fra Wembley

Nå dreier livet seg om mer enn fotball, og heltestatus brukes helst i sammenhenger der noen gjør noe som virkelig betyr noe for andre. Men for veldig mange betyr fotball nærmest alt – spesielt i Aston, der Aston Villa kravlet seg opp til Premier League. Derfor: som leverandør av åpningsmålet i playoffs-finalen mot Derby blir Anwar El Ghazi for alltid helten fra Wembley for Aston Villa-supporterne. We can now look forward to much more of this on a permanent basis.

Aston Villa klare for Premier League og de tar med seg Ørjan Nyland

Det ble bare nesten for Frank Lampard sitt Derby i dag, Aston Villa ble for sterke og er klare for opprykk til Premier League etter 2 – 1 seier. Villa følge med Norwich og Sheffield United opp på øverste nivå i engelsk fotball foran neste sesong. Med seg på veien får Birmingham-klubben en økonomisk jackpot av de sjeldne. – Mandagens opprykksfinale blir sett på som den mest verdifulle kampen i internasjonal fotball.

Lokale Leeds-fans fikk med seg ett poeng

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kvinesdal-formann Jan Rob er blant dem som er med på turen. Et chartret fly tok av fra Kjevik utenfor Kristiansand fredag formiddag - og siden ankomst Leeds har nordmennene virkelig satt farge på fotballbyen.- Det har vært en fantastisk tur.

Dette har Preben og Anwar ventet på lenge: – Finnes ikke lignende i Norge

POrSGRUNN/LARVIK: – Fortsatt er det mange som ikke kjenner til dette konseptet. Det håper vi å kunne gjøre noe med, sier Preben Gulliksen fra Porsgrunn og Anwar Hilmarsen.

Kobles til venninnenes bror igjen

I juni ble de observert i het omfavnelse. Nå skal Kendall Jenner og Anwar Hadid ha funnet tonen nok en gang.
Les mer om:

Nå har Preben og Anwar åpnet den nye restauranten i Stavern

– Vi har satset på en meny ingen andre har, sier duoen i The Grill Pit. I løpet av kort tid åpner de også delikatessebutikk.
Les mer om:

Malaysia: Tidligere visestatsminister benådet

Politikerveteranen Anwar Ibrahim skulle blitt løslatt i juni, men onsdag ble han benådet av kong Sultan Muhammad.
Les mer om:

– Sosiale medier skaper fordommer mot innvandrere

Zahra Halimi og Erlina Sari Anwar er begge innvandrere og elever ved Bryne videregående skole. De fortalte debattpanelet og publikummet om sine erfaringer knyttet til integrering.

Rohalla (18) ble bedt om å kontakte museet etter dette spesielle funnet

Rohalla Anwar (18) fant tilfeldigvis denne fyrstikkesken med bilde av Adolf Hitler og tysk skrift på.
Les mer om: