Nyheter om Andreassen


Ole Kristian: - Vi gir gass mot 2025

Ole Kristian Andreassen fra Misvær er sånn passe fornøyd med valgresultatet. Nå skal det gis full gass fram mot valget om fire år.
Les mer om:

Espen trenger hjelp – men alle i kommunen har sluttet: – Vi gir beskjed til alle at de dessverre må vente

Espen Konrad Andreassen ønsker å slå sammen to gårds- og bruksnummer før salget av eiendommen. Men Hvaler kommune har ikke lenger noen landmålere blant sine ansatte.
Les mer om:

Pensjonistpartiets annonse engasjerer: - Skjønner den ikke i det hele tatt

Pensjonist-parti-topp Ole Kristian Andreassen klasket til med en helsides annonse. Hilde Dypaune sitter igjen med et gedigent spørsmålstegn. Det synes stortingskandidaten er helt topp.
Les mer om:

Fastlege Hege (46) må jobbe til midnatt for å rekke alt: – Står i fare for å rakne

– Jeg tror fastlegeordningen kan rakne i løpet av kort tid, sier fastlege i Bodø, Hege Andreassen. Jonas Gahr Støre hevder Solberg-regjeringen har neglisjert krisen som er under oppseiling blant fastlegene.

Stortinget tar selvkritikk etter Mørland-sak

Stortingets direktør, Marianne Andreassen, sier at Ap-politiker Tellef Inge Mørland ikke skulle vært tildelt stortingsbolig, men avviser at representanten har brutt regelverket.

Wanja (25) er den nye sjefen på Finnsnes-butikken(pluss)

1. september startet Wanja Storvoll Andreassen (25) fra Vangsvik på Senja opp i jobben som ny daglig leder på Rema 1000 i Meierigata på Finnsnes. 

Se bilder fra utsolgt konsert med Bettanita

Anita Skorgan og Elisabeth «Bettan» Andreassen spilte for et utsolgt publikum. Søndag kveld fylte duoen, kjent som «Bettanita», Blå Grotte med sang og glede.
Les mer om:

Sjekk TUIL-profilens drømmetreff: – Han har aldri vært bedre enn han er nå

For ett år siden var Lars Henrik Andreassen (30) klubbløs og nokså i villrede om egen fotballkarriere. Nå stråler han på midtbanen til TUIL.
Les mer om:

Thomas Andreassen sikret poeng for Eiger

Rogaland best i landet: Slik får de flest mulig til å fullføre videregående

Fastlege Hege Sivertsen Andreassen (46): – Jeg holder på å jobbe meg i hjel

– Jeg har verdens beste jobb, men jeg har bare altfor mye av den. Jeg holder på å jobbe meg i hjel, sier fastlege Hege Sivertsen Andreassen i Bodø.

Gudrun husker fremdeles angrepet som jevnet huset med jorda – nå vises historien for hele landet

Gudrun Andreassen (97) overlevde den britiske bombingen av Vallø i 1945. Onsdag skal filmen om angrepet vises på NRK.
Les mer om:

I morgen kastes Tommy (60) ut av hjemmet sitt: – Jeg har ikke noe sted å gjøre av meg

Mens politikere er i innspurten av sin valgkamp, og sprer om seg med valgløfter, blir Tommy Andreassen (60) kastet på gata av Tromsø kommune.
Les mer om:

Tromsø-helt vender tilbake

Zdenek Ondrasek fikk en høy stjerne hos Tromsø-fansen i sin tid i nord. Nå er 32-åringen tilbake på en kontrakt ut sesongen. Lagleder Lars Petter Andreassen opplyste på en pressekonferanse mandag at tsjekkeren er klar. – Da Zdenek signerte for Steua Bucuresti i sommer, hadde vi lagt det bort, men så skjedde det en situasjon der han ble raskt frigitt. Etter det har vi ligget ganske tett på, sa Andreassen.
Les mer om:

- Fikk torpedo med hammer på besøk

(MISVÆR) Ole Kristian Andreassen tør nesten ikke sove om natta etter at han fikk en torpedo på besøk fredag i forrig uke
Les mer om:

Planlegger kanskje kreftsyke Jahns (59) siste utstilling: – Jeg tar det tyngst

Litt over ett år etter Jahn F. Andreassen (59) fra Gressvik åpnet en malingsboks for første gang, er han klar for sin andre separatutstilling 20-22. august i Overlyssalen på Fredrikstad bibliotek. Han og samboeren Anita E. Gulbransen (56) vet at det muligens blir han siste.
Les mer om:

Truls (16) har blitt helt hekta på dette: – Hittil i år har jeg spilt 230 runder

Mange har oppdaget frisbeegolf som følge av koronapandemien. Truls Andreassen ble hekta fra første stund.
Les mer om:

Ble vitne til dødsulykka: – Jeg så bilen oppe i lufta, at den snurret rundt og landet. Da fikk jeg panikk

Jahn Andreassen kjørte bil nummer to bak bilen som dødsofferet i trafikkulykken på Jessheim kjørte torsdag sist uke. – En fæl opplevelse, sier han.
Les mer om:

Bildeglimt fra løypa lørdag(pluss)

Se bildene fra Arctic Race, god stemning og glade tilsuere. Alle foto: Odd Leif Andreassen
Les mer om:

Bilder fra rittet(pluss)

Erna sto for åpningen av 3. etappe, alle foto: Odd Leif Andreassen.
Les mer om:

Sjeføkonomen ber Norges Bank holde renten i ro

Sjeføkonom Jan L. Andreassen i Eika Gruppen har en klar melding til sentralbanken.

Feier inn i vanndam i 80 km/t på Kråkerøy

Irene Cathrin Andreassen bor langs Holtesletta på Kråkerøy. Hun frykter at de stor vannmengdene kombinert med høy fartsgrense og dårlig veg skal medføre ulykker.
Les mer om:

Se hvem som koste seg på countrykonsert

Lørdag sto countrymusikk i fokus på Solvika Camping i Siljan da Hans Olav Kastodden tok med seg countrymusiker Bård Berg Andreassen for å underholde publikum.
Les mer om:

Lilly ble overrasket på 100-årsdagen: – Neimen! Du verden altså! (pluss)

Lilly Alice Andreassen ble overrasket på 100-årsdagen. Familie, orkester og ordfører sørget for storslått feiring av jubilanten.
Les mer om:

Strandhåndball: Tapte semifinalen

Norges kvinnelandslag kom til kort i semifinaleduellen med Danmark i EM i strandhåndball lørdag. Noen timer tidligere røk de norske gutta ut i kvartfinalen. I to jevne sett holdt de danske tittelforsvarerne distansen best og plukket de avgjørende poengene. Norge tapte semifinalen med sifrene 18-23, 18-22. – Vi greide ikke å holde noen av periodene helt ut, til tross for at vi tidvis ledet med både to og fire poeng, sier trener Eskil Berg Andreassen til Norges Håndballforbunds nettsider. Tidligere på dagen vant de norske jentene 2-1 i sett i kvartfinalen mot Nederland.

Klare for EM-semifinale

Norges kvinnelag i strandhåndball-EM er klar for semifinale etter seier 2-1 i sett i kvartfinalen over Nederland. I bulgarske Varna vant Norge det første settet 28-25, før de tapte det andre 24-25. Norge hadde mulighet til å utligne helt på tampen av det andre settet, men misbrukte muligheten. Dermed sto det 1-1. Da var det duket for shootout. Der ble det norsk 8-4-seier og full jubel. – Vi kunne avgjort det i slutten av andre periode, men det ble shoot out, og det klarte vi bra. Elisabeth Hammerstad gjorde en suveren jobb bakerst!