Nyheter om Andersson


Sverige mister løven Zlatan

Vi hadde såvidt publisert artikkelen med «Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM». Noen timer senere kom bekreftelsen fra den svenske landslagstreneren på at: Det gjør han ikke. Hinkende av banen i 3-0 kampen mot Juventus så Zlatan rimelig betenkt ut. Han kjente nok hvor det bar hen. Les: Manchester United har sin første signering Idag har Zlatan meddelat Janne Andersson att hans skada stoppar honom från att medverka i EM i sommar. Krya på dig Zlatan, vi hoppas att få se dig på fotbollsplanen snart igen!

Zlatan mister EM

Zlatan Ibrahimovic slipper operasjon, men må han pleie kneet i halvannen måned framover. Ifølge Sveriges landslagssjef Janne Andersson mister han EM. I en pressemelding opplyser Milan at Ibrahimovic må gjennomgå en «konservativ behandling» i seks uker. Serie A-klubben utdyper ikke hva den legger i det begrepet. – Han har dessverre meddelt at skaden stopper ham fra å delta i EM. Det er jo trist både for Zlatan og oss. Jeg snakket med Zlatan i dag (lørdag). Jeg håper han snart er tilbake på banen igjen, sier Andersson ifølge Aftonbladet og Expressen. Sverige starter EM mot Spania 14. juni.

Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM

Forrige søndag gikk AC Milan-spillerne av gressmatta i Torino etter en nådeløs 3-0 seier over Juventus. Det er disse øyeblikkene Zlatan lever for, men ble snytt for muligheten til å veksle noen trøstende ord med Ronaldo da han tidligere hadde forlatt banen med skade. Med AC Milan i kamp om 2., 3., 4. eller 5. plass er timingen elendig (som det pleier å være med skader). Zlatan er defintivt spilleren som kan lede medspillerne helt inn.

Rystet av avsløringer: - Ordentlig sjokk

Det norske OL-håpet Ine Andersson (31) er fortsatt rystet etter granskingen av det internasjonale vektløfterforbundet i fjor.
Les mer om:

Vektløfteren byttet ut Dubai for Vestlandet for å nå toppen

Sammen med sin snart 80 år gamle trener drømmer Ine Andersson om en OL-billett.

Les dagens VG her!

Jessica Andersson (40) levde et sunt liv, men var konstant trøtt og sliten. Da hun endelig fant årsaken, fikk hun livskvaliteten tilbake. Les hva hun gjorde i dagens avis.
Les mer om:

Ny nedtur

De svenske langrennsstjernen Ebba Andersson og Maja Dahlqvist mister sine personlige skismørere foran OL-sesongen. Det skaper frustrasjon.
Les mer om:

Fikk nådeløs beskjed

Den svenske skistjerna Ebba Andersson går hardt ut mot den svenske landslagsledelsen.
Les mer om:

ANDERSSON VANT KLART OGSÅ SØNDAGENS RENN

På dagens 15 kilometer viste Ebba Andersson nok en gang at vårformen er av prima vare.
Les mer om:

Sverige-sjef vil ikke ha markering

Den svenske landslagssjefen i fotball, Janne Andersson, sier laget hans ikke vil markere Qatar-VM på noe vis og mener andre må se seg i speilet. Under en pressekonferanse onsdag fikk Andersson og midtbaneprofilen Sebastian Larsson spørsmål i forbindelse med at Norge har varslet en markering mot Qatar-VM. Andersson gjentok det svenske forbundets holdning som handler om dialog og ikke boikott. – Det må ikke være tvil om verdiene vi har i denne troppen. Vi har diplomatiske forbindelser med Qatar, vi har mange selskaper som tjener penger i Qatar.

Utelukker ikke Qatar-VM

Zlatan Ibrahimovic er tilbake i Sveriges landslag etter nesten fem års opphold. Mandag stilte Ibrahimovic til pressekonferanse som Sverige-spiller for første gang siden 2016. I en times lang sekvens med landslagssjef Janne Andersson, gjorde Zlatan det klart at han ikke er med på grunn av tidligere meritter, men fordi han føler seg god nok til å bidra. – Jeg sa til «Janne» at han skal spørre meg når tiden er inne. Jeg kommer ikke hit fordi jeg er Zlatan eller Ibrahimovic. Skal jeg være med, skal jeg ha vist at jeg fortjener å være med.

Svenske Persson var sterkest

Etter 54 tunge kilometer var det til slutt svenske Emil Persson som kunne strekke hendene i vært for seier i Vålådalsrennet. Tungt føre preget rennet som ikke hadde den helt store hastigheten. Det førte til at det var et stort felt som kom samlet inn mot den siste kilometeren. Men på oppløpet viste Persson krefter.

Andersson vant Vålådalsrennet

Ebba Anderssons langløpsdebut endte ikke overraskende med seier i det 54 kilometer lange Vålådalsrennet i Ski Classic-cupen lørdag. Hun dro fra norske Emelie Fleten på de siste kilometerne og vant med sju sekunder. 3.-plassen gikk til Lene Korsgren.

SKI CLASSICS: EBBA ANDERSSON VANT VÅLÅDALSRENNET

Det 54 kilometer lange Vålådalsrennet i Sverige lørdag gikk inn som sesongens sjette konkurranse i Ski Classics etter at Birkebeinerrennet ble korona-avlyst.

SKI CLASSICS: EBBA ANDERSSON VANT VÅLÅDALSRENNET – NORSK PÅ 2. OG 4. PLASS

Det 54 kilometer lange Vålådalsrennet i Sverige lørdag gikk inn som sesongens sjette konkurranse i Ski Classics etter at Birkebeinerrennet ble korona-avlyst.

Hanna (21) danket ut alle gutta, og har nå fått fast jobb som brannkonstabel: – Egentlig ville jeg bli veterinær eller dyrepleier

Av totalt 81 søkere til fast stilling som brannkonstabel hos Salten Brann, var det kun fire kvinnenavn på lista. At Hanna Andersson fra Rana kapret en av stillingene, synes hun derfor er stor stas.

Sp-medlem om forpakteravtalene: «Derfor er det litt trådt mellom oss, MDG...»

KRONIKK: Vi er redd for å bli jaga! Det har skjedd så mange ganger, og det skjer igjen. En og en gård. En og en familie. En og en natur- og tradisjonsforvalter. Og det er dere som jager oss! skriver Sigmund Andersson i Sigdal.
Les mer om:

Svenske skistjerner går langløp

Jens Burman og Ebba Andersson avsluttet verdenscupsesongen i langrenn med pallplasser. Kommende helg skal de måle krefter med langløpseliten i Ski Classics. Ikke mindre enn to langløp står på programmet i svenske Vålådalen kommende helg. Både lørdag og søndag skal Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen og de andre milslukerne i aksjon. Nå er det klart at de får konkurranse fra litt uvant hold.

Heidi Weng vant sitt første verdenscuprenn på tre år

Heidi Weng rykket to kilometer før mål og klarte akkurat å holde svenske Ebba Andersson bak seg på kvinnenes 30 kilometer jaktstart i Engadin.
Les mer om:

Heidi Wengs første seier på over tre år

Slo svenske Ebba Andersson på tremila etter fantastisk rykk.
Les mer om:

Andreplass på Weng i Johaugs fråvær

Heidi Weng klinka til med andreplass på 10 kilometer klassisk distanse i Engadin, i Therese Johaugs skadefråvær. Ho var lenge med i kampen om sigeren på fellesstarten, men like før mål stakk Yulia Stupak frå, og sikra seg sigeren. I mål hadde ho ei luke på sju sekund til den norske løparen, på løpet som gir utgangspunktet framfor morgondagens 30 kilometer jaktstart. Ebba Andersson kom på 3.-plass, like bak Weng. Helene Marie Fossesholm blei nest beste norske på 7.-plass, medan Tiril Udnes Weng som lenge haldt følgje med tetgruppa enda på 13.-plass.
Les mer om:

Zlatan Ibrahimovic comeback med flagg på brystet

Det var ingen kjærlighet tapt mellom Sveriges største stjerne og sjefene på landslaget da Zlatan trakk seg fra landslaget i 2016. – Ifølge FotbollDirekt vil Zlatan Ibrahimovic gjøre comeback på det svenske landslaget, noe som alle som har fulgt med en stund finner rimelig overraskende.

Karlsson slapp med skrekken etter smertefullt fall

OBERSTDORF (VG) Frida Karlsson (21) ble kjørt til røntgen i ambulanse etter at hun falt med Heidi Weng (29) og Ebba Andersson (23) på tremila. Bronsevinneren fikk ikke påvist brudd.