Nyheter om Andersen


Moberg på åttendeplass

Emilie Moberg tok åttendeplassen da første ordinære etappe av Belgia rundt for kvinner ble avgjort i en massespurt i Brugge onsdag. Den norske rytteren plukker med seg to UCI-poeng for plasseringen. Nederlenderen Lorena Wiebes vant etappen foran belgiske Jolien D'Hoore, som tok over den gule ledertrøya. Moberg deltar i rittet for det norske landslaget. Hun knep åttendeplassen så vidt foran Susanne Andersen, som deltar for DSM. Andersen er lagvenninne med etappevinner Wiebes.

Per Inge Torkelsen er død: - Å få stå ved Per Inge, var som å stå ved Dovre­fjell

– Norge har mistet en av de tydeligste og modigste stemmene, sier Rune Andersen fra Kristiansand etter at hans komikerkollega Per Inge Torkelsen døde tirsdag kveld.

Per Inge Torkelsen er død

Humoristen og forfatteren Per Inge Torkelsen er død 68 år gammel. – Norge har mistet sin modigste komiker, sier kollega og venn Rune Andersen.
Les mer om:

Ysland beste norske

Anne Dorthe Ysland var beste norske med 21.-plass på den 4,4 kilometer lange prologen i sykkelrittet Belgia rundt for kvinner. Ellen van Dijk vant. Nederlandske van Dijk fra Trek-laget gjorde unna tempoetappen på 5.33 minutter og vant to sekunder foran sin britiske lagkamerat Elynor Bäckstedt. Ysland var slått med 17 sekunder. Andersen sykler for DSM-laget, Nilssen og Lystad for Keukens Redant, de øvrige norske for landslaget. Rittet har tre ordinære etapper og avsluttes fredag.

Programmet for Glommafestivalen er klart: – Endelig skal teltet på Dampskipsbrygga fylles igjen

Åges Danseband, Odd René Andersen og Odd Nordstoga er noen av artistene som spiller på Glommafestivalen i år.
Les mer om:

Smittetilfellene rant inn, men nå har ordfører Jon en god nyhet: – Godt håp om at vi letter opp om en uke

– Det var en brutal start på uka, men det ser ut til at vi har så god kontroll som vi kan ha på utbruddet nå, sier ordfører Jon Sanness Andersen til Tønsbergs Blad søndag ettermiddag.
Les mer om:

Fire av ti barn klarer ikke dette målet: – Dette er nok det eneste kompetansemålet du kan dø av hvis du ikke når det

Ordfører Jon Sanness Andersen er ikke fornøyd med hvordan fjerdeklassingene gjør det.
Les mer om:

Monica og Jan renoverer «Ringen-huset»: – Hadde jeg vært med på visning, ville vi nok ikke kjøpt det

Monica Andersen (50) ble forelsket og hadde nærmest flyttet inn før første visning. Mannen Jan Idar (53) var på jobb i Nordsjøen og hadde ikke sett huset. Så kom det plutselig inn et bud.
Les mer om:

Pride-flagget til topps på Torød skole: – Ønsker å være en inkluderende kommune

Ordfører Jon Sanness Andersen delte ut regnbueflagg til skoler i kommunen.
Les mer om:

Hvem tjener staten?

Det spørsmålet stiller Frps 2. kandidat Cathrine Andersen i et TB-innlegg. Hun mener at staten etterhvert(?) har fått for stor makt over folks liv. At vår frihet begrenses med med stadig flere restriksjoner og forbud.
Les mer om:

Knut fikk en overraskelse på fisketuren: – Ikke denne fangsten jeg var ute etter

Fisketuren ble ikke like hyggelig som Knut Andersen hadde forestilt seg.
Les mer om:

Lars Sigvart (73) om årets mest omtalte skilt: – Det er mitt ansvar alene

– Jeg har aldri tolket det til noe annet enn at det er fri ferdsel, sier utbygger Lars Sigvart Gran Andersen (73) i Engelsviken Sjøhus. Han tar fullt ansvar for skiltet som ble satt opp på brygga i Engelsviken.
Les mer om:

Video 1623874790

Foto: Hans Georg Andersen
Les mer om:

Molde holder følge med Glimt

Mens Glimt vartet opp med festfotball, leverte også Molde en sterk prestasjon. De blå vant til slutt 4-1 over Lars Bohinens Sarpsborg. Det var Ohi som sendte Molde i ledelsen etter flott kombinasjonsspill. Få minutter senere sendte Eirik Ulland Andersen laget sitt opp i 2-0. Et kvarter før slutt sørget Martin Bjørbak for at det var ingen tvil, og stanget inn 3-0. Sarpsborg skulle få et trøstemål ved Kristian Fardal Opseth, men helt på tampen la Birk Risa på til 4-1. Nå ligger Molde to poeng bak regjerende mester Bodø/Glimt.

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen og skal i nye avhør i Baneheia-saken, bekrefter hans forsvarer til Nettavisen.
Les mer om:

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen, og han skal i nye avhør i Baneheia-saken, bekrefter hans forsvarer til Nettavisen.
Les mer om:

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen og skal i nye avhør i Baneheia-saken, bekrefter hans forsvarer til Nettavisen.
Les mer om:

Treningsfrues tips til Norgesferien: – Ungene digger det!

Treningsprofil Camilla Aastorp Andersen deler gjerne reiseruta med sine 135.000 følgerne. Nå er hun klar for sin fjerde Norgesferie på rad med gutta sine. Og følgerne – de reiser gjerne i hennes fotspor.
Les mer om:

Smitten renner inn i Færder, men ordføreren mener det ikke står på folkets innsats: – Nå får vi bøygen andre har fått før oss

18 av 112 smittede var i Færder i går. Altså 16 prosent. Dette mener ordfører Jon Sanness Andersen er bekymringsverdig.
Les mer om:

Søstrene Andersen tok storeslem: Fikk beskjed om å ta rekorden – og gjorde det

Astrid og Ingeborg Andersen løp, syklet og svømte til pallplass under dagens triatlon på Longyearbyen skole.
Les mer om:

Bjørn Petter Ingebretsen og Håkon Wibe-Lund fortsetter

Danske Henrik Pedersen fikk sparken etter grums og anklager om rasisme i april, etter det fortsatte ting å falle i Strømsgodset. Drammensklubben har midlertidig hovedtrener, midlertidig assistenttrener, midlertidig sportssjef, midlertidig styreleder og midlertidig oppholdsvær. I dag har de bestemt seg for å gjøre ting noe mindre midlertidig og har signert med hovedtrenere Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen ut 2021-sesongen. Les: Griezmann løsner på snippen og deler sin misnøye Strømsgodset har fire poeng etter fire kamper i Eliteserien.

Året det løsnet for Babycare

Doblet omsetning og tredoblet resultat i 2020. Harald Eikrem Andersen har fått sving på Babycare.
Les mer om:

Samling kostet NFF over tre mill.

Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norges Fotballforbund, Gro Tvedt Andersen, har fått en oversikt over kostnaden knyttet til den siste samlingen landslaget gjennomførte i Marbella i Spania. – Samlingen kommer til å koste mer enn det dobbelte av det den ville gjort i Norge. Den kommer på litt over tre millioner, sier Tvedt Andersen til NRK. I mai ble det kjent at forbundet og trener Ståle Solbakken måtte tenke annerledes rundt det som egentlig skulle vært en samling og kamper på norsk jord. Grunnen var karantenereglene for innreise til Norge.

Satser på knallsommer på Anno-museene

- Vi får si det blir en slags jakt- og fiskedager hele sommeren! Pandemien skal slett ikke hindre oss fra å levere kvalitetsopplevelser og -aktiviteter til publikum, sier «jakt- og fiskedagsgeneral» Stein Tore Andersen ved Anno Norsk skogmuseum.

Tuva (25) og Kim (29) har startet sitt eget firma – og de leverer hjem til deg

– Foreløpig har vi bare tatt inn fôr til hunder og katter, men vi vil utvide etter hvert, sier Tuva Hagberg Andersen.
Les mer om: