Nyheter om Andersen


Fersk VM-helt sammenlignes med håndballstjerner

Martine Kårigstad Andersen (20) fra Kristiansand hylles for sine prestasjoner i U20-VM i Slovenia der Norge vant gull.

Flyanalytiker er overrasket over at det ble streik i SAS

Flyanalytiker Espen Andersen hadde ikke trodd det ville bli streik i SAS. Han sier at selskapet nå står i en svært krevende finansiell situasjon.
Les mer om:

– Det har ikke gått helt opp for meg ennå

Her feirer den nybakte verdensmesteren Frida Brandbu Andersen (19) triumfen sammen med mamma og pappa i Slovenia. – Det har ikke gått opp for meg ennå, sier hun.
Les mer om:

Martine (20) fra Kristiansand tok VM-gull

Martine Kårigstad Andersen fra Kristiansand ble søndag kveld verdensmester i håndball med juniorlandslaget.
Les mer om:

Frida (19) ble norsk toppscorer da Norge vant VM

Med sju mål ble FBK-spiller Frida Brandbu Andersen (19) norsk toppscorer i VM-finalen.
Les mer om:

Norsk gull i junior-VM i håndball

De norske juniorkvinnene vant en tett finale mot Ungarn og ble verdensmester i håndball. Kampen endte 31-29. De norske jentene ledet 17-15 til pause, og fortsatte i samme spor utover i andreomgangen. Da Norge ledet 26-24, kjempet Ungarn seg tilbake med fire mål på rappen. Norge slo tilbake og tok over føringen mot slutten. Frida Brandbu Andersen ble toppscorer med sju mål og gjorde Norges siste nettkjenning. Det er andre gang Norge blir juniorverdensmestere. Den første tittelen kom i 2010.
Les mer om:

Toppår i koronatiden – nå tror Pål at det flater ut

Herholdt Andersen AS gikk med tidenes beste resultat i 2021. Daglig leder Pål Herholdt tror 2022 også blir bra, men at treet ikke vokser inn i himmelen.
Les mer om:

Juniorjentene til VM-finale

Norge banket Nederland 32-23 og innkasserte finalebillett i junior-VM i håndball for kvinner. Tittelkampen spilles mot Ungarn søndag. Det sto 14-14 etter første omgang, men etter hvilen ble Nederland løpt i senk av de norske juniorjentene. Martine Andersen og Johanne Nypan noterte begge seks mål i fredagens semifinale i slovenske Celje. I mål hadde June Krogh rundt 50 i redningsprosent. – I 25 minutter i annen omgang pakket vi fullstendig igjen, og det er det som avgjør, sa landslagstrener Tore Johannessen til handball.no etter seieren.

Tok Grimstad med storm

Fredag kveld var det premiere på årets sommershow i Grimstad. De to ytterst godt samspilte entertainerne Rune Andersen og Espen Beranek Holm gjorde et strålende show og publikum hyllet dem som helter.
Les mer om:

Frida (19) klar for semifinale i dag

Frida Brandbu Andersen (19) og de norske juniorjentene er klare for VM-semifinale fredag etter at de nedsablet Sveits torsdag.
Les mer om:

Tviler på Andersens DNA-teori

I en ny episode av podkasten «Baneheia» settes de ny avhør av Jan Helge Andersen under lupen. Et av temaene er Andersens teori om at DNA kan ha smittet over på Viggo Kristiansen.
Les mer om:

Her kan du følge vår direkterapportering fra Glommafestivalen

Det startet med Odd René Andersen i teltet på Dampskipsbrygga onsdag kveld. Nå går det slag i slag ut helgen.
Les mer om:

Se hvem som var på Glommafestivalen!

Det var mye folk og god stemning på Dampskipsbrygga da Odd René Andersen opptrådte på Glommafestivalen, onsdag kveld. Bla ned og sjekk ut hvem vi møtte i publikum, og se bilder fra konserten!
Les mer om:

Elina (14) og Samuel (13) har sikret seg sin første sommerjobb: – Det er moro å tjene sine egne penger

Søskenparet Elina Sofie Jørgensen (14) og Samuel Nikolai Andersen (13) har fått sin aller første sommerjobb. – Vi jobber som jordbærselgere for bestefar, sier de og smiler.

Amalie (22) fikk seg en uventet overraskelse: – Irriterende

– Er det du som er Amalie Andersen? Jeg ringer fra Økokrim. Det er noen som har tatt opp et lån på 150.000 kroner i ditt navn.

Overbeviste igjen – klare for VM-kvartfinale

(Montenegro – Norge 26-32) FBKs Frida Brandbu Andersen og de norske juniorjentene er klarte for kvartfinalen i VM etter tirsdagens overbevisende seier mot Montenegro.
Les mer om:

Liten rådyrunge bitt i hjel: - En tragedie, sier Elling Vidar

Viltnemndas jeger og kontaktperson, Elling Vidar Andersen, reagerer sterkt.
Les mer om:

Flere branntilløp på Romerike etter uværet: – Det er lynnedslag over hele fjøla

Vaktleder Roger Andersen hos Øst 110-sentralen melder om enormt mye å gjøre på grunn av tordenværet.
Les mer om:

Kjøpte skilt for 400 og solgte det til Saudi-Arabia for 16 000 – slik jakter og foredler han maritime skatter

BAMBLE/PORSGRUNN: Hans Georg «Gen» Andersen har et unikt øye for maritime antikviteter og har gjort hobbyen til en solid biinntekt ved siden av pensjonen. Nå inviterer han inn til ny butikk der et stort knippe skatter er for salg.

Ny seier for Frida og Norge

Etter nok en seier i junior-VM, så gjør FBKs Frida Brandbu Andersen (19) og Norge seg klare for lørdagens gruppefinale mot Frankrike.
Les mer om:

Kongsberg-drapene: Espen Andersen Bråthen dømt

Buskerud tingrett har konkludert med at Espen Andersen Bråthen var utilregnelig da han drepte fem mennesker med kniv og angrep flere andre i Kongsberg fjor.

Dom i Kongsberg-saken: Espen Andersen Bråthen var utilregnelig

Espen Andersen Bråthen (38) var syk da han knivdrepte fem personer og skjøt etter andre med pil og bue. Derfor blir han dømt til behandling.
Les mer om:

Dømt til tvungent psykisk helsevern

Espen Andersen Bråthen dømmes til tvungent psykisk helsevern etter drapene på Kongsberg.

Kongen av Kristinaløpet tok livet tilbake med trening: – Nå handler det om å ta vare på helsa

Roy Andersen (67) var et av Norges best trente mennesker på 1980-tallet. Men bare 55 år gammel ble kongen av Kristinaløpet rammet av hjerneslag og tre år senere kreft.
Les mer om: