Nyheter om Andersen


Fikk uventet inntekt på over 60 millioner kroner: – Det er fenomenale nyheter!

– Det betyr mye for innbyggernes framtid, sier Færder-ordfører Jon Sanness Andersen.
Les mer om:

Jan Erik Andersen er død

Minneord: Jan Erik Andersen var en engasjert kraft i arbeiderbevegelsen i Grenland og aktiv i LO-radioen i 33 år. Tirsdag døde han.

Gjedde i Baneheia: – Dette er miljø­krimi­nalitet

Fylkespolitiker Steinar Bergstøl Andersen mener utsetting av gjedde i vann i Baneheia er både hærverk og miljøkriminalitet.
Les mer om:

Vinglete og næringsfiendtlig, Bergstøl Andersen!

Tilsvar til ditt innlegg i Fædrelandsvennen mandag 17. januar:
Les mer om:

Isabell (28) ville ha mer tid hjemme og samtidig tjene godt – da tok hun et utradisjonelt valg: – Har lurt litt på hva jeg har gjort

Da Isabell Sæterstøl Andersen fikk barn ble det viktig for henne å ha kvelder og helger fri, samtidig som jobben måtte være trygg og godt betalt. Hun mener hun har funnet den perfekte løsningen, og synes nesten det er rart ikke flere gjør som henne.
Les mer om:

Spisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er klar for Eliteserien

19 år gamle Abel William Stensrud har en unik evne til å være på rett sted til riktig tid og har med det fått den usexy beskrivelsen av å være en målsnik!. – Vel denne evnen med å dukke opp fra intet var med på bringe Skeid opp til OBOS-Ligaen og nå, han selv opp i Eliteserien. Mandag ble han presentert som Odds nye spiss på en toårskontrakt. Stensrud scoret 22 mål på 22 kamper for Skeid i fjor. I åtte av kampene var han innbytter.

Rettssak etter Kongsberg-drapene

Rettssaken mot Espen Andersen Bråthen, som drepte fem personer i Kongsberg 13. oktober, starter 11. mai og vil vare til 17. juni.

Odd sikret seg målsnik

19 år gamle Abel William Stensrud går fra 2.-divisjonsspill i Skeid til Odd. Mandag ble han presentert som klubbens nye spiss på en toårskontrakt. Stensrud scoret 22 mål på 22 kamper for Skeid som rykket opp til 1.-divisjon i fjor. I åtte av kampene var han innbytter. Seks av spissens mål kom i nest siste serierunde, da Skeid sikret opprykket med 12-0-seier over Rosenborgs 2.-lag. – Etter sesongslutten i 2021 har Abel vært veldig ettertraktet blant norske klubber. Det er en ung spiller som passer godt inn i måten vi tenker utvikling på.
Les mer om:

Lars Erik er oppgitt over smittesporingen: – Helt vanvittig

– Sønnen vår har vært ut og inn av forskjellige karantener i en uke, sier en oppgitt pappa Lars Erik Andersen.
Les mer om:

21 år etter barnedrapene: Slik forklarer de seg nå

I ferske politiavhør av Viggo Kristiansen og Jan Helge Andersen har det kommet nye opplysninger om vennskapet deres, mobilbruken på drapskvelden og spørsmål om DNA-funn.
Les mer om:

Kombinert: Graabak på 4.-plass i Klingenthal – ny seier til Lamparter

Jørgen Graabak gikk seg inn til 4.-plass under søndagens verdenscuprenn i kombinert i Klingenthal. 30-åringen fra Trøndelag viser at formen er på vei inn mot OL i Beijing. Graabak gikk ut 41 sekunder etter Johannes Lamparter og kom i mål 19 sekunder bak. 4.-plass er tangering av sesongbeste for Graabak. Lamparter tok sin annen verdenscupseier på to dager og viser at han blir en skummel mann i OL i Beijing i februar. Espen Andersen ble nest beste norske på 5.-plass.

Fransk seier på svak norsk dag

Quentin Fillon Maillet fra Frankrike vant søndagens skiskytterjaktstart i Ruhpolding. Han slo Alexander Loginov fra Russland med 8,8 sekunder og Anton Smolski fra Hviterussland med 13,1 sekunder. Norge stilte et lag uten OL-uttatte løpere. Sverre Dahlen Aspenes ble beste nordmann på 25.-plass. Han skjøt 18 treff og gikk seg opp fra 52.-plass. Johannes Dale ble nummer 28, Aleksander Fjeld Andersen 34, Erlend Bjøntegaard 45 og Håvard Gutubø Bogtveit 50.

Isabell (28) ville ha mer tid hjemme og samtidig tjene godt – dette ble løsningen

Da Isabell Sæterstøl Andersen fikk barn ble det viktig for henne å ha kvelder og helger fri, samtidig som jobben måtte være trygg og godt betalt. Hun mener hun har funnet den perfekte løsningen, og synes nesten det er rart ikke flere gjør som henne.
Les mer om:

Han bidro til å sette bilrekord

Han var med på å sette alle tiders norsk rekord i nybilsalg, Geir Andersen fra Krügers Trafikkskole da han hentet en av de aller siste bilene som ble registrert i rekordåret.
Les mer om:

Sverige skjøt på Norges skive: – For et amatørteater

Aleksander Fjeld Andersen stilte seg opp for andre skyting i sin første verdenscupstafett. Forvirringen ble total da han fikk ufrivillig «hjelp» av svenske Peppe Femling til å skyte ned Norges blinker.
Les mer om:

Svenske skjøt ned Norges blinker: – Det merkeligste jeg har opplevd noen gang

Etter å tilsynelatende ha skutt ferdig på den andre skytingen ble Aleksander Fjeld Andersen stående på standplass og rope etter en funksjonær.
Les mer om:

Brighton berget av selvmål

Brighton dominerte Premier League-kampen mot Crystal Palace, men gjestene holdt på å rane med seg tre poeng. Et selvmål av Joachim Andersen ga 1-1 på tampen. Jack Butland i gjestemålet storspilte og reddet blant annet et straffespark fra Pascal Gross. Palace tok ledelsen mot spillets gang da Conor Gallagher banket ballen i mål 20 minutter før slutt, men det holdt ikke helt helt inn. (NTB)
Les mer om:

Dette fikk du ikke se på TV

Nadya Khamitskaya Andersen skadet seg stygt i «Mesternes mester». Nå deler hun private bilder av skadene.
Les mer om:

Veteraner for Vexit – Harald, Erik og Roar har fått nok: Vil skilles fra Telemark

Vestfold og Telemark utvikler seg i helt ulike retninger, og bør gå hver til sitt, mener de politiske veteranene Harald Haug Andersen (Ap), Roar Jonstang (H) og Erik Holmelin (H). De er ikke enige i fylkesdirektørens argumenter for å beholde storfylket.
Les mer om:

Mette er glad for at færre må i karantene: – En lettelse for kommunen

Kommunalsjef Mette Vikan Andersen gleder seg over at hun trolig kan få flere folk på jobb.
Les mer om:

De nye Baneheia-avhørene: Grillet om pakt

Om lag fire år før Baneheia-drapene skal Jan Helge Andersen og Viggo Kristiansen ha inngått en pakt: Hvis en av dem ble tatt for noe, så skulle ikke den andre blandes inn.
Les mer om:

Fillon Maillet vant - de norske langt bak

De norske OL-stjernene stilte ikke til start på sprinten i Ruhpolding. Dermed var Johannes Dale Norges største pallplass-håp torsdag. Men Dale fikk det tungt på den stående skytingen og havnet langt ned på resultatlista. Franske Quentin Fillon Maillet skøyt feilfritt og vant dagens sprint. Benedikt Doll ble nummer to, mens Anton Smolski tok tredjeplassen. Aleksander Fjeld Andersen imponerte på sin side stort på standplass og skøyt feilfritt. Det gjorde at han til slutt havnet på en ellevteplass, 20 sekunder bak pallen. Erlend Bjøntegaard leverte også en grei konkurranse.
Les mer om:

Eckhoff tilbake i verdenscupen

Flere av de OL-klare skiskytterne står over helgens verdenscup i tyske Ruhpolding til helgen. Det gir plass for flere nye, mens Tiril Eckhoff gjør comeback. De beste mennene og noen av de kvinnelige eliteløperne drar til høyden for å forberede seg til OL i Beijing. Dermed blir det flere nye fjes under helgens verdenscuprenn i Ruhpolding. Verdenscupleder Marte Olsbu Røiseland og lagvenninnene Tiril Eckhoff og Karoline Knotten går rennene førstkommende helg.

Skremte svenskene: Vipers vant sin fjerde strake

(Sävehof – Vipers 23–42) Etter en treg start på Champions League har Vipers kommet på vinnersporet. Sunniva Næs Andersen scoret seks mål da Sävehof ble knust i Sverige.

Kombinert: Geiger rykket til seier – Andersen på 5.-plass

Tyske Vinzenz Geiger gikk solo mot slutten og vant søndagens kombinertrenn i Val di Fiemme. Espen Andersen ble beste nordmann på 5.-plass.
Les mer om: