Nyheter om Almenning


Sjansen som forsvinner i coronaregler

Med en sjukmeldt Rune Almenning Jarstein (36) ute av spill, skulle treningskampene i juni være André Hansens store sjanse til å kapre keeperplassen på A-landslaget. Norske karanteneregler gjør at den sjansen trolig ryker.

Jarstein unngjekk nedrykk

Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin spelte 0-0 heime mot Köln og det poenget dei trengde for å unngå nedrykk frå Bundesliga. Jarstein er framleis ikkje fullt restituert etter korona-sjukdommen og var ikkje med i troppen, men heimelaget klarte halde bure reint utan 36-åringen på bana.
Les mer om:

- Forferdelig å sitte og se på

Rune Almenning Jarstein (36) ble rammet av coronavirus: - Jeg jobber med å bli frisk. Å sitte og se Hertha Berlin i nedrykkskampen, er forferdelig. Men jeg håper vi klarer oss, sier keeperen til Dagbladet.
Les mer om:

Der satte Jarstein penn på papir

Den norske landslagskeeperen Rune Almenning Jarstein kom ut av sykehuset for noen dager siden og fortalte da han var enig med Hertha Berlin om en forlengelse og at de ville signere om noen dager. – På det tidspunktet var klubben i seriøst trøbbel, du måtte ta frem forstørrelsesglass for å skille dem fra nedrykksstreken. Nå ser ting bedre ut etter Hartha Berlin tok tre poeng mot allerede fortapte Schalke. (Du ser høydepunkter nederst i artikkelen) Den norske landslagskeeperen bekrefter selv på sin egen Instagram-profil at han signert en ny kontrakt med Bundesliga-klubben.

Jarstein forlenget med Hertha

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) har skrevet ny toårskontrakt med Bundesliga-klubben Hertha Berlin. – Stolt og glad for å ha signert en ny kontrakt med Hertha, skriver Jarstein på Instagram. Han har spilt 179 kamper for klubben siden 2014, men denne sesongen er det bare blitt åtte kamper for målvakten, som har vært koronasyk den siste delen av sesongen.

Ny millionavtale bekreftet - tenker fortsatt Odd

BERLIN: Hertha Berlin bekrefter at Rune Almenning Jarstein (36) har signert en ny toårskontrakt.
Les mer om:

Rune Jarstein ut av sykehus og rett til kontraktsforhandlinger

I begynnelsen av april måtte landslagskeeper Rune Almenning Jarstein rushes på sykehus med høy feber og surstoffmetning. – Fortsatt sitter ettervirkningene av Covid 19 i kroppen så det vil ta litt tid før han er klar til kamp. I går vant Hertha Berlin 3 – 0 over Freiburg og klaret opp til 14 plass og er med syltynn margin over både rød og gul sone. – De fleste tror nå plassen i Bundesliga er reddet, de tre neste kampene er skal være «lette» de møter Schalke som allerede rykker ned, FC Köln som er på nest siste og Bielefeld som er i alvorlig trøbbel på kvalifiseringsplass.

Mot ny kontrakt for Jarstein

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) ser ut til å fortsette karrieren i Hertha Berlin og signerer snart en ny kontrakt. – Vi er så å si enige. Jeg regner med å skrive under snart, sier landslagskeeperen til Telemarksavisa. Den nåværende kontrakten går ut i sommer. Jarstein har vært i Hertha Berlin siden vinteren 2014. Han er fortsatt ikke spilleklar etter å ha vært ute med covid-19-sykdom.
Les mer om:

Skriver millionkontrakt - nå er det klart hvor Jarstein fortsetter etter sommeren

BERLIN: Rune Almenning Jarstein (36) returnerer ikke til norsk fotball med det første.
Les mer om:

Hertha med poeng etter karantene

Hertha Berlin klarte 1-1 i Bundesliga-oppgjøret mot formsterke Mainz mandag. Kampen var lagets retur til spill etter en lengre periode med koronakarantene. Rune Almenning Jarstein er blant Hertha-spillerne som har vært rammet av koronasykdom den siste tiden. Den norske landslagskeeperen sliter fortsatt med ettervirkningene og var ikke aktuell for mandagens kamp.
Les mer om:

Nedslående beskjed

Landslagslegen om Rune Almenning Jarstein: - Vil ta lang tid før han er tilbake i normal trening.
Les mer om:

Tone fikk denne krabaten på verandaen: – Han pep og ville inn(pluss)

Tone Hoff Almenning fikk besøk av en oter på hytta på Gjølga i Ørland kommune.
Les mer om:

– Jarstein mot ny kontrakt i Hertha

SKIEN: Rune Almenning Jarstein (36) er i dialog med Hertha Berlin om en ny kontrakt.
Les mer om:

Rune Jarstein ute av sykehuset etter corona – kan starte opptreningen

Fotballandslagets keeper Rune Almenning Jarstein ble søndag skrevet ut fra sykehuset etter coronasykdom.
Les mer om:

Jarstein skrives ut av sykehus

Fotballandslagets keeper Rune Almenning Jarstein skrives ut fra sykehuset søndag etter koronasykdom. Det opplyser landslagslege Ola Sand.
Les mer om:

Jarstein skrives ut fra sykehus

Fotballandslagets keeper Rune Almenning Jarstein skrives ut fra sykehuset søndag etter coronasykdom.
Les mer om:

- Var litt merkelig

Ståle Solbakken om coronasyk Rune Almenning Jarstein: «Det var ingenting på vår samling. Men det var litt merkelig, fordi han gikk ut i pausen i kamp nummer to.»

Hertha-topp: Rune Jarsteins sesong kan være over etter coronasykdom

Rune Almenning Jarstein var gjennom en kort sykehusbehandling etter å ha fått påvist corona, opplyser Hertha Berlin-sportsdirektør Arne Friedrich.
Les mer om:

Innlagt på sykehus med coronasmitte

Rune Almenning Jarstein har vært innlagt i en uke, bekrefter landslagslegen overfor Dagbladet.
Les mer om:

Jarstein koronainnlagt

Rune Almenning Jarstein (36) var gjennom en kort sykehusbehandling etter å ha fått påvist korona, opplyser Hertha Berlin-sportsdirektør Arne Friedrich.
Les mer om:

Havnet på sykehus etter koronasmitte - nå kan sesongen være over

Rune Almenning Jarstein var gjennom en kort sykehusbehandling etter å ha fått påvist korona, opplyser Hertha Berlin-sportsdirektør Arne Friedrich.
Les mer om:

Jarstein innlagt på sykehus etter coronasmitte

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) er på bedringens vei etter at han ble innlagt på sykehus som følge av coronaviruset. Men sesongen kan være over.
Les mer om:

Slik kan han ha blitt smittet

Fotballandslagets lege, Ola Sand, utelukker at Rune Almenning Jarstein ble coronasmittet av spillere eller støtteapparatet. Overflatesmitte via pass eller flybilletter er den heteste teorien.

Jarsteins nære støttespiller fikk sparken

BERLIN: Rune Almenning Jarsteins mangeårige keepertrener i Hertha Berlin, Zsolt Petry, er løst fra kontrakten med den tyske klubben med umiddelbar virkning.
Les mer om:

Jarsteins nære støttespiller fikk sparken etter homo-uttalelser

Rune Almenning Jarsteins mangeårige keepertrener i Hertha Berlin, Zsolt Petry, er løst fra kontrakten med den tyske klubben med umiddelbar virkning.
Les mer om: