Nyheter om Almenning


Jarstein nærmer seg trening med laget etter kneoperasjon

Rune Almenning Jarstein er snart tilbake i trening med lagkameratene i Hertha Berlin etter kneoperasjonen i slutten av november. Den norske keeperprofilen var gjennom et inngrep for å fikse menisken og brusken i kneleddet for halvannen måned siden. Nå jobber han mot et skadecomeback. – Rune kom seg bra gjennom kneoperasjonen. Han jobber for tiden med rehabilitering og er delvis på treningsbanen.
Les mer om:

Fikk skremmende advarsel: «Gjør du noe, kan du falle om og dø»

SKIEN: Rune Almenning Jarstein (37) har kost seg hjemme i Telemark på juleferie, og priser seg lykkelig over å ha helsen i behold etter det som har vært et skrekkens 2021.
Les mer om:

Storkjøp på 80 millioner gikk i vasken

Brøttum Almenning kjøpte storgården for 80 millioner kroner. Nå nektes de å drive gården og tvinges til å selge.

Jarstein måtte opereres

BERLIN: Rune Almenning Jarstein (37) ble kneoperert tirsdag.
Les mer om:

Kneoperert Jarstein ute til nyåret

Rune Almenning Jarstein må vente en stund til på sitt comeback på fotballbanen. Han har vært gjennom en kneoperasjon, melder Hertha Berlin. Klubben skriver på sitt nettsted at operasjonen var vellykket, men at Jarstein må belage seg på et treningsavbrekk og at han først over nyttår kan være tilbake på treningsfeltet. Jarstein har ikke spilt siden han testet positivt på koronaviruset like etter landslagssamlingen i mars.

Fredrik Bjørkan er klar for Bundesliga, men først skal serien vinnes og Brann sendes ned til OBOS-Ligaen

Med stor sannsynlighet er det to ting som skjer på søndag. Bodø/Glimt vinner Eliteserien og på eget gress sender Brann ned til OBOS-Ligaen. – 23 åringen Fredrik Bjørkan har vært Bodø/Glimt spiller siden han var en liten gutt og han var med å vinne Eliteserien i fjor. I år har venstrebacken vært enda bedre og klatret opp til å bli en av de beste i norsk fotball. VG melder at Fredrik André Bjørkan allerede i november startet samtaler med Hertha Berlin om en overgang til dem så snart som Eliteserien er vunnet og kontrakten med Bodø/Glimt utløpt på dato.

Jarstein operert i kneet

Rune Almenning Jarstein ble tirsdag operert for en kneskade. Det bekrefter Hertha Berlin-keeperen selv til VG. Han har slitt helt siden mars med koronaviruset, og nå møter han altså nok et hinder før en mulig retur på banen. – Litt kjipt, selvfølgelig. Men får ikke gjort noe med det. Positivitet er viktig, sier Jarstein til VG. 37-åringen sier at han ikke vet når han er tilbake på banen igjen. Det er minisken og noe knebrusk som har blitt fikset på.
Les mer om:

Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimts Fredrik Bjørkan skal til Hertha Berlin og Bundesliga etter at den norske sesongen er ferdig. Då går hans kontrakt med Glimt ut. – Det er rett tid for meg å ta dette steget, seier Bjørkan til VG. Fleire andre klubbar skal også ha vore ute etter 23-åringen, som debuterte på landslaget i sommar. Hertha har frå før Rune Almenning Jarstein i stallen, og ligg på 14.-plass i ligaen.
Les mer om:

Jarsteins manager fikk sparken for andre gang

Farlig nærme nedrykksstreken er ikke der Hertha Berlin ønsker å være, de har faktisk et brennende ønske og ambisjon om å spille i Champions League. – Resursene er ikke der helt enda så det tar trolig noen år! Landslagskeeper Rune Almenning Jarsteins får ny manager i Hertha Berlin etter at Paul Dardai fikk sparken. Dardais assistenter Andreas Neuendorf og Admir Hamzagic er også ferdige i sine roller. Les: Barcelona overbevist de kan vinne med et dårligere bud enn Borussia Dortmund Inn som trener hentes 47 år gamle Tayfun Korkut. Han får med seg Ilja Aračić som assistent.

Jarsteins trener fikk sparken

Rune Almenning Jarstein får ny trener i Hertha Berlin etter at Paul Dardai fikk sparken mandag. Hovedstadsklubben opplyser om avgjørelsen på sine nettsider. Dardais assistenter Andreas Neuendorf og Admir Hamzagic er også ferdige i sine roller. Inn som trener hentes 47 år gamle Tayfun Korkut. Han får med seg Ilja Aračić som assistent. Begge har signert en kontrakt som strekker seg ut inneværende sesong. – Vi vil gjerne takke Pál Dárdai for hans arbeid.

Lønnstrekk for uvaksinerte spillere

Hertha Berlin utbetaler ikke lønn i karanteneperioden for uvaksinerte spillere som blir smittet av koronaviruset. Det bekrefter Bundesliga-klubbens sportsdirektør Fredi Bobic til tyske medier tirsdag. – Vi bestemte oss allerede 2.
Les mer om:

Jarstein med vaksinestøtte

Rune Almenning Jarstein har slitt veldig med formen siden han ble smittet av koronaviruset i April. Nå er han tilbake i trening og kommer med vaksinestøtte. Landslagskeeperen slet med alvorlige komplikasjoner etter virussmitten og ble deretter rammet av en hjertemuskelbetennelse. Han ble også svært slapp etter å ha tatt koronavaksinen, men forteller i lørdagens papirutgave av Bild at han støtter koronavaksinen fullt ut. – Jeg ble vaksinert etter sykdommen min. Jeg støtter helt klart vaksinasjon.
Les mer om:

Hansen mister kvalifiseringskamper

Rosenborg-keeper André Hansen er kneskadd og kan ikke spille for Norge i de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro i oktober. Det melder Rosenborg. Hansen måtte byttes ut på grunn av knesmellen i søndagens seriekamp mot Mjøndalen. – Undersøkelser viser at André pådro seg en lettgradig båndskade i kneet.

Jarstein nærmer seg comeback

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein er tilbake i trening og håper å kunne være med på fotballherrenes oktober-samling, melder TV 2. Jarstein spilte sin forrige fotballkamp i slutten av mars. Senere ble han koronasmittet, rammet av hjertemuskelbetennelse og deretter helt slått ut av koronavaksinen. Den erfarne Hertha Berlin-keeperen er stadig ikke kampaktuell med det første, men forteller at han trener mye.
Les mer om:

- Veldig alvorlig

Keeper Rune Almenning Jarstein kjemper seg tilbake: - Det er folk på hans alder som mister livet av covid-19. Men fordi han er ung og godt trent - og komplikasjonene ble oppdaget i tide - har det gått bra, sier legen.

Jarstein tilbake i trening

Fire måneder etter at Rune Almenning Jarstein ble smittet av korona, er landslagskeeperen endelig tilbake i trening for klubblaget Hertha Berlin. Det melder Jarstein selv på sin Instagram. – Etter fire måneder uten trening på grunn av myokarditt etter koronasykdom, fikk jeg gode nyheter i dag om at hjertet mitt er bra igjen, og at jeg kan starte med lett trening for å bygge meg opp igjen. Ser frem til å være med laget igjen, skriver Jarstein. Jarstein ble så syk at han ble innlagt på sykehus.
Les mer om:

Tysk OL-spiller utsatt for rasisme

En oppkjøringskamp før OL ble avsluttet tidligere enn planlagt da Tyskland forlot banen etter at en spiller ble utsatt for rasisme. Det melder det tyske fotballforbundet på Twitter. Det skal ha vært Hertha Berlin-spilleren Jordan Torunarigha som ble utsatt for rasisme av en motspiller i forbindelse med oppkjøringskampen mot Honduras lørdag formiddag. Trener Stefan Kuntz var naturligvis ikke fornøyd etter hendelsen. – Hvis noen av våre spillere blir utsatt for rasisme så er det ikke snakk om å spille videre, sier han ifølge nyhetsbyrået DPA. Torunarigha har tidligere også blitt utsatt for rasis

Rammet av betennelse i hjertemuskelen

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) er rammet av en betennelse i hjertemuskelen og trolig ikke tilbake i spill før om noen måneder.
Les mer om:

Jarstein ute med hjertemuskelbetennelse

Rune Almenning Jarstein (36) er syk med en betennelse i hjertemuskelen. Han vil trolig ikke være tilbake i spill før om noen måneder.
Les mer om:

Jarstein ute av spill

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein er rammet av en betennelse i hjertemuskelen og trolig ikke tilbake i spill før om noen måneder.
Les mer om:

Ute av spill i flere måneder - fikk betennelse på hjertet

OSLO/SKIEN: Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein er rammet av en betennelse i hjertemuskelen og trolig ikke tilbake i spill før om noen måneder.
Les mer om:

Ute av spill i flere måneder

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein er rammet av en betennelse i hjertemuskelen og trolig ikke tilbake i spill før om noen måneder. Hertha Berlin-keeperen var koronasyk i april og opplevde et ganske tøft forløp. Landslagslege Ola Sand forklarer situasjonen for NTB. – Da Rune ble innlagt med covid-19-sykdom, hadde han dobbeltsidig lungebetennelse og blodpropp i en lunge. Det er alvorlige komplikasjoner etter denne sykdommen. – Det ble så påvist at Rune hadde pådratt seg en hjertemuskelbetennelse. Jeg tror han blir helt frisk igjen, men han må ta tiden til hjelp.

Sjansen som forsvinner i coronaregler

Med en sjukmeldt Rune Almenning Jarstein (36) ute av spill, skulle treningskampene i juni være André Hansens store sjanse til å kapre keeperplassen på A-landslaget. Norske karanteneregler gjør at den sjansen trolig ryker.

Jarstein unngjekk nedrykk

Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin spelte 0-0 heime mot Köln og det poenget dei trengde for å unngå nedrykk frå Bundesliga. Jarstein er framleis ikkje fullt restituert etter korona-sjukdommen og var ikkje med i troppen, men heimelaget klarte halde bure reint utan 36-åringen på bana.
Les mer om:

- Forferdelig å sitte og se på

Rune Almenning Jarstein (36) ble rammet av coronavirus: - Jeg jobber med å bli frisk. Å sitte og se Hertha Berlin i nedrykkskampen, er forferdelig. Men jeg håper vi klarer oss, sier keeperen til Dagbladet.
Les mer om: