Nyheter om Ali


Utvider utvalget i større lokaler: – Vi har fått flere nye kunder

SKIEN: – Både gamle og nye kunder har funnet veien til Compass, ifølge Ghassan Ali (27). Med dobbelt så stort lokale har han fått plass til enda flere spesielle merker.
Les mer om:

Hussein Abdirohman Ali Shoble i scoringshumør

Bogafjell 4 vant i målfest
Les mer om:

Indonesias mest ettersøkte islamist er drept

Indonesias mest ettersøkte islamist, Ali Kalora, som er knyttet til IS, er blitt drept, opplyser hæren i landet.
Les mer om:

Nettsus for Hussein Abdirohman Ali Shoble

Egersund 2 vant etter hattrick på hjemmebane
Les mer om:

Kebab-krøll i sykkelfeltet: – De fleste bilistene «skal bare»

– Vi som jobber i New Winny Kebab prøver så godt vi kan med å informere kundene våre om at de ikke kan stoppe i sykkelfeltet, sier innehaver Asad Ali. Bymiljøetaten oppfordrer til å ringe vaktsentralen.
Les mer om:

Frisk Asker tapte i Salzburg

Frisk Asker hevet seg i sin tredje kamp i mesterligaen ishockey, men tapte 0-1 for RB Salzburg i Østerrike etter at nullen sprakk i undertall i siste periode. Frisk pådro seg bare to utvisninger i bortekampen, men Magnus Gehebs tominutter seks minutter inn i den tredje perioden ble skjebnesvanger. Etter godt spill av hjemmelaget kunne Peter Schneider knalle inn vinnermålet med et direkteskudd på en presis pasning fra Ali Wukovits. Hjemmelaget vant skuddstatistikken 32-14, men Nicklas Dahlberg var god i Frisk-målet.

Hadia Tajiks bror er Høyre-kandidat: Taler varmt for privatisering

STAVANGER-HAUGESUND (VG) Hadia Tajik (38) har en bror. Han håper at hennes Ap og de rødgrønne ikke får flertall. - Da kan jeg komme inn på Stortinget, sier Athar Ali Tajik (39).
Les mer om:

Her blir Rana Abid Ali smått historisk: – Dette er jeg så glad for

Med ordføreren og fylkesrådsføreren på plass ble endelig veien som har splittet Gjerdrum åpnet igjen.
Les mer om:

- Takknemlig for eventyret vi har hatt

Mie og Ali bekrefter selv at de har gått hver til sitt.
Les mer om:

Brudd for «Love Island»-par: - En kjærlighetssorg som er veldig tøff

Mie Mack Cappelen og Ali Esmael bekrefter at de har gjort det slutt.
Les mer om:

Etterlyser handlingsplan: – Rasisme og diskriminering er her i Tromsø, det forsvinner ikke

Abdalla Ali Mohammed mener norsk valgkamp har blitt bedre tilrettelagt for innvandrere de siste årene, men frykter likevel lav valgoppslutning.

Ronaldo slo landslagsmål-rekord

Kampen mellom Portugal og Irland måtte vente hele 89 minutter før Cristiano Ronaldo satte sitt 110. mål for landslaget og tok dermed ny rekord. Oppgjøret startet seigt for Ronaldo og Portugal, som måtte se Irland ta ledelsen ved John Egan. Før det hadde Ronaldo bommet på et straffespark. Mot slutten skulle imidlertid den portugisiske stjernespissen få målet sitt. Den «hjemvendte» Manchester United-spilleren steg til værs og stanget inn sitt 110. mål for landslaget. Dermed slo han iraneren Ali Daeis målrekord på 109 mål.

Hussein Abdirohman Ali Shoble ble helten for Voll

Drama på deadline day: Napoli-talent klar for lokal klubb
Les mer om:

Iranske utfall mot Biden

Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei anklager USAs president Joe Biden for å komme med de samme kravene som Donald Trump når det gjelder atomavtalen.

Ali driver Aras frisør: – Det er hard konkurranse, men det går veldig fint med oss

Tross hard konkurranse, innehaver Ali Awla i Aras frisør ser lyst på framtiden.
Les mer om:

Da de hørte skuddene, løp de til. Slik var de dramatiske minuttene

Ismail Mohamed Ali (18) og Said Aamin (48) var på vei hjem fra fisketur. Så ble de vitne til en dramatikk de aldri før har opplevd.
Les mer om:

Muhammad Alis barnebarn med spektakulær profesjonell debut

Nico Ali Walsh gjorde en vellykket pro -debut lørdag kveld, vant i første runde og hyllet deretter bestefaren Muhammad Ali. Iført shorts laget for bestefaren, banket Ali Walsh ned sin uovertrufne motstander midtveis i første runde før mellomvektskampen endelig ble stoppet etter 1:49 minutter. Ali Walsh som landet en serie med ubesvarte slag mot hodet. Les: Lover Liverpool-supporterne at Jordan Henderson ikke ender opp hos Messi og gjengen «Det har vært en følelsesmessig reise, hele denne turen,» sa Ali Walsh. «Tydeligvis, bestefar, jeg har tenkt så mye på ham.

Oppsals nye daglige leder har dømt VM-finalen foran 15 000 tilskuere:- En fin erfaring å ta med seg til jobben i Oppsal

Styreleder Cato Tangen er sikker på at han har funnet rett mann til å ta over de daglige oppgavene til Oppsal Håndball. Rune Ali Zohaur har opplevd det meste i innebandy. Fra 26. august blir han ny daglig leder i en av hovedstaden største håndballklubber.
Les mer om:

Ali (18): – Spurt om jeg var norsk og kristen

Ali Alasadi (18) fikk et overraskende møte med utleiemarkedet.
Les mer om:

Ble kjørt over og kastet stein etter på trening – Zada (25) syklet OL for undertrykte kvinner

TOKYO/OSLO (NRK): Afghanske Masomah Ali Zada (25) har oppnådd en drøm hun aldri trodde hun ville nå. Den drømmen representerer noe mer.
Les mer om:

Sumeya ble truet med juling og kalt «sotrør» – da tilkalte gjester politiet

Sumeya Ali er 18 år og i gang med sitt livs første sommerjobb. Etter tre hyggelige uker på jobb på Bingoland, ble tirsdagen ganske så uhyggelig.
Les mer om:

Alis sønn kan verken se, høre eller snakke: Endelig har han fått hjelp

NISSEDAL: Ali Hannan kom sammen med kona og den syke sønnen sin til Norge i 2017. I dag bor han i Nissedal, og takker spesielt ett hjelpekorps for hjelpen med sosial integrering i lokalsamfunnet.
Les mer om:

Ali (29) femdoblet overskuddet: – Salget føk til værs da de sukkerfrie brusalternativene gikk ned i pris

I fjor økte Kiwi i Dikeveien omsetningen fra 45 til 60 millioner kroner og årsresultatet ble nesten femdoblet. Butikksjef Ali Rezai (29) mener at det meste av økningen kan forklares med korona.
Les mer om:

Perfekt comeback for Per-Mathias Høgmo

Sist Per-Mathias Høgmo hadde treneransvar for en klubb var ut 2018 sesongen for Fredrikstad, siden da har han vært pamp i fotballforbundet og sportsdirektør på deltid i plankebyen. – Allsvenskan klubben Häcken startet årets sesong på en måte som bare kan beskrives med et ord! – Krise. Gøteborg klubben håpet de kunne klatre opp fra sisteplassen ved å hente inn den tidligere norske landslagssjefen og i dag ser det ut til å være et sjakktrekk.

Studie: Pfizer-vaksinen kan gi beskyttelse i flere år

Pfizer-vaksinen kan gi beskyttelse mot covid-19 i flere år, ifølge et nytt amerikansk studie. En gladnyhet for dem som er vaksinert, sier forsker Ali Ellebedy.
Les mer om: