Nyheter om Alex Ferguson


Så mye penger får Ten Hag bruke i sommer

Manchester United tror de nå nærmer seg en avtale på 67 millioner pund med Barcelona for midtbanespilleren som spilte 18 måneder under Ten Hag i Ajax. Men mens administrerende direktør Richard Arnold fortalte fansen på et nylig pubmøte at penger «ikke har noen betydning» i sommerens overgangsmarked, vil han fortsatt ikke gi Ten Hag et blankt sjekkhefte, skriver The Sun. United trodde de kunne hente Ajax-vingen Antony for rundt 40 millioner pund.

Norsk profil fikk unnskyld

Kvinnelandslagets midtbanespiller - Vilde Bøe Risa (26) - møtte Sir Alex Ferguson (80) på Old Trafford. Da kom den overraskende unnskyldningen: - Han angret stort.
Les mer om:

Klopp sesongens manager i Premier League

Liverpool-manager Jürgen Klopp er kåret til sesongens manager i Premier League for 2021/22, det kom frem i en prisutdeling tirsdag kveld. Klopp ledet Liverpool til den sure andreplassen i Premier League, ett poeng bak seriemester Manchester City. Pep Guardiola (Manchester City), Eddie Howe (Newcastle), Thomas Frank (Brentford) og Patrick Vieira (Palace) var også nominert i samme kategori. Prisen ble for øvrig delt ut av tidligere United-manager Alex Ferguson.

Philippe Mexes – spilleren som takket nei til Manchester United

Det kommer alltid historier om nesten-overganger når spillere legger opp og tar seg tid for mimring. Den franske midstopperen har fortsatt bildet av seg og Sir Alex hengende på æresplass – selv om han valgte bort en karriere på Old Trafford. Den tidligere franske midstopperen fikk seniordebuten hos Auxerre i 1999, startskuddet til en lang og suksessrik karriere. Etter exiten fra den franske klubben i 2004 ble det Serie A de neste tolv årene. Les: Kuvendingen ingen så komme -Da jeg var rundt 17 år gammel ville Alex Ferguson ha meg.

Isak (17) vant FA-cupen for junior foran fullt Old Trafford

Isak Hansen-Aarøen og hans lagkamerater i Manchester United vant FA-cupen for juniorlag med 3-1 over Nottingham Forest på et fullsatt Old Trafford. Det var 67.492 tilskuere på finalen, og mange av Uniteds A-lagsstjerner var blant publikum. Blant dem var Bruno Fernandes, Harry Maguire og David de Gea. Sir Alex Ferguson var også på tribunen. I det 78. minutt ble Alejandro Garnacho felt rett utenfor 16-meteren, men dommeren pekte på straffemerket. Garnacho tok selv straffesparket og feiret med Cristiano Ronaldos målgest.

Velger assistentrolle i PSV Eindhoven fremfor Manchester United

Fred Rutten er en klassisk arbeidshest som har ledet en rekke klubber i Nederland, sist ledet han Anderlecht til økonomisk ruin slit at Vincent Kompany måtte komme hjem og redde klubben med egne penger og arbeidsinnsats. – Siden da har Rutten hatt trenerjobber, men ikke på som hovedtrener. Etter sparkingen av Ole Gunnar Solskjær den 21 november i fjor har en rekke sentrale ledere og personer i støtteapparatet trukket seg. – I påvente av nå manager har klubben ventet med å sette sammen et permanent trener apparat.

Sannheten om Sir Alex-bildet

Engelske medier har moret seg det siste døgnet: Hvorfor skrev Sir Alex Ferguson så blekket sprutet, mens Sam Allardyce sto og så på? Nå kan Dagbladet avsløre sannheten om TV-bildet som er blitt en snakkis i England.
Les mer om:

Dagen der Paul Scholes serverte United-supporterne karrierens råeste scoring

Vi spoler tilbake til 2005/06-sesongen. Uniteds kaptein Roy Keane hadde forlatt klubben etter en overhøvling av sine medspillere i et TV-intervju. Dette var sesongen der Alex Ferguson (før han ble adlet) ble tvunget til å sette sammen en uprøvd kombinasjon på den sentrale midtbanen. Utfordringene toppet seg da Paul Scholes slet med synet. Det er derfor kult at Scholes skrev seg inn i klubbens historiebøker med en helt vanvittig volley, bare måneder etter den trøblete sesongen.
Les mer om:

Ferguson om ten Hag: – Må ta styringen

Manchester Uniteds legendariske manager Alex Ferguson (80) har sagt sine første ord om klubbens nye sjef Erik ten Hag.
Les mer om:

Sir Alex Fergusons assistent kommer tilbake

Snakk om å gå i ring!.. Sir Alex Fergusons assistent kommer tilbake og tar den samme rollen under Eik ten Hag. Ajax-manageren tar over Manchester United etter sesongen, han hadde sin egen ønskeliste for trener apparat, men fikk beskjed om at det skulle sjefene på Old Trafford ordne selv, med ett unntak!. Steve McClaren jobbet i flere år som assistenttrener for Sir Alex Ferguson under Manchester Uniteds storhetstid.

Slik husker Benítez feiden med Ferguson: – Jeg la fram fakta

Rafael Benítez skapte historie da han under en pressekonferanse brettet ut et A4-ark og langet ut mot Sir Alex Ferguson.
Les mer om:

Bayern-boss kommer med innrømmelser om Haaland og Lewandowski

Den siste sesongen har målgarantisten Robert Lewandowski vært sterkt linket til en exit fra Bayern. Oliver Kahn har kalt det galskap at klubben skulle slippe en 33-åring som fortsatt leverer 30-40 scoringer i sesongen. Da forgjenger Rummenigge forrige sesong fikk spørsmål om de jaktet Haaland som resten av rivalene, var standardsvaret: «Trenger ikke, vi har Lewandowski». Oliver Kahn ser ingen grunn til å holde igjen på at Bayern har utfordringer. Forrige uke var Kahn tydelig på at Haaland var sterkt ønsket i München, men at klubben ikke hadde sjans til å møte de økonomiske forventningene.

Neil Warnock har Jürgen Klopp over Sir Alex Ferguson på sin topp fem liste!

En lang managerkarriere som inkluderer nesten alle klubber i England foruten de aller største er over for Neil Warnock. Den 73 år gamle tidligere vingen fra Sheffield har nettopp pensjonert seg selv som manager, men tydeligvis ikke fra rampelyset. Topp fem Premier League managere gjennom tidene! Nå som han slipper å redde en klubb fra nedrykk eller kjempe om opprykk har han tid til å snakke med media. Les: Zinedine Zidane er på vei ut av feriemodus Til TalkSport har Neil Warnock rangert de som etter hans mening er tidenes fem beste Premier League-managere.

Forsøker å hente Robin van Persie tilbake til Old Trafford

Den legendariske spissen Robin van Persie la fotballskoene på hylla for snart tre år siden og valgte å gli inn i trenerstaben til Feyenoord som var hans første og siste klubb. – For oss her hjemme som lever og ånder for Premier League er hans åtte sesonger for Arsenal og tre sesonger for Manchester United som bringer frem flest minner.

Dortmunds supertalent møter fotballspillerens største mareritt

Erling Haaland har hatt sine avbrekk med skade og vet hvor ekstremt frustrerende det er for en spiller å settes ut av spill. For 19-åringen Giovanni Reyna har det blitt for mange skader til å ikke bli stresset. Vi så det da amerikaneren startet kampen mot Stuttgart, kjente smerte umiddelbart og gikk gråtende av banen etter noen minutter. 19-åringen har mistet 18 kamper denne sesongen på grunn av skader, nå venter flere frustrerende kamper som tilskuer. Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag -Giro er igjen helt ferdig.

Manchester United legende Sir Alex Ferguson tjener fortsatt fett

Tiden flyr! For ni år siden valgte Sir Alex Ferguson å gå av med pensjon, men ikke helt han er nå den syvende far i huset, en jobb uten ansvar eller arbeidstid. – Den legendariske Manchester United manageren tjener fortsatt 235 000 pund per uke. – Da han la opp som manager i 2013 var det etter 26 år på Old Trafford. Ferguson løftet Manchester United til nye høyder og sikret han status som den beste manageren Premier League noensinne hadde sett.

Vil hente Ferguson-favoritt tilbake til Old Trafford

Manchester United er kommet så langt at de er i gang med å sette sammen trenerapparatet til Erik ten Hag. Klubben vil tilbake til glansdagene under Sir Alex Ferguson og vil ha Rene Meulensteen til å hjelpe Erik ten Hag som assistentrener, ifølge britisk media. LES: Erik ten Hag får store summer for å sikre seg disse tre spillere Nederlenderen fungerte som Sir Alex Fergusons nr. 2 på Old Trafford mellom 2007 og 2013, og har skal være godt drillet på trenerlegendens filosofi.

ESPN: Manchester United har valgt Erik ten Hag!, Men noen spillere har forbehold

Det ser ikke ut til at problemene forsvinner for Manchester United med valget av Ajax sin suksessmanager Erik ten Hag. – ESPN skriver i dag at valget er gjort, det eneste som gjenstår er å kjøpe Ten Hag fri fra kontrakten med Ajax. Alle er ikke fornøyde med valget, Manchester United-garderoben skal være splittet. Ten Hag har vært manager for Ajax siden 2017. -han har vunnet den nederlandske ligaen to ganger med klubben samtidig som de har solgt spillere for flere milliarder, blant annet til Manchester United. – Siden han ble manager har de solgt spillere for 307 millioner pund.

The Guardian: Kan bli et spektakulært comeback hos Manchester United

Hvem Manchester United velger som sin nye manager når sommeren endelig kommer er fortsatt usikkert, men Ajax manager Erik ten Hag synes å bære favorittstempelet for øyeblikket. The Guardian hevder Steve McClaren kan gjøre comeback på trenerbenken i Manchester United. Les: Manchester United og Arsenal kappes om hvem som skal bruke 1,2 milliarder kroner på Napoli-stjerne McClaren var i trenerteamet til legendariske sir Alex Ferguson og han skal ha plukket opp noen tips.

Retur for Ronald Koeman, men først skal han se VM fra tribunen

For et par dager siden kom den triste nyheten om at landslagssjefen for Nederland Louis van Gaal har fått aggressiv prostatakreft. – Det er satt i gang umiddelbar behandling, men 70.åringen har bestemt seg for at etter VM skal han gå inn i pensjonistenes rekker. Vi ønsker god bedring og synes han er tøff som skal lede Nederland gjennom et VM samtidig som han behandles for kreft.

Julen Lopetegui har ikke latt seg imponere av Anthony Martial

Det har nesten gått fra vondt til verre for en av Ole Gunnar Solskjærs favoritter! – Franske Anthony Martial fikk ikke tillitt under midlertidig Manchester United manager Ralf Rancknick og et lån til spanske Sevilla ble organisert i vinter. Omtrent halvveis i låneoppholdet har Sevilla manager Julen Lopetegui ikke latt seg imponere. Marca skriver i dag at Sevillas sportslige ledelse mener at Martial ikke har levd opp til forventningene så langt, kun et mål på ni kamper. Les: Ønsker comeback for Sir Alex Ferguson sin høyre hånd Det skal være selvtilliten som svikter!

AC Milan er enig med Sven Botman

Sky Italia melder det motsatte av BBC for et par dager siden. – Den nederlandske midtstopperen var i praksis klar for engelsk fotball, det eneste som gjenstod var å finne ut av hvilken klubb han ville lande i. Manchester United stod først i køen med Liverpool og Newcastle rett bak. Sky sitter visstnok på ny informasjon om at Sven Botman istedenfor ønsket å dra syd/øst over til Milano. AC Milan må trolig ut med minst 40 millioner euro for 23 åringen som har fått sitt definitive gjennombrudd i år.

Leonardo presser på for Paul Pogba

Vi er svært overrasket hvis informasjonen det franske nettstedet Footmercato kommer med faktisk stemmer, for da går Paris Saint-germain sin sportsdirektør Leonardo imot ønskene til sin eier og president Nasser Al-Khelaïfi, fansen som mener det er bortkastede penger og manager Mauricio Pochettino som er lei av superstjerner med PMS. Leonard har presset på og i følge nettstedet sørget for at PSG har gitt et kontraktstilbud til Paul Pogba som bare har noen få måneder igjen av sin kontrakt med Manchester United.

Ønsker comeback for Sir Alex Ferguson sin høyre hånd

Hvem Manchester United velger som sin nye manager når sommeren endelig kommer er fortsatt usikkert, men Ajax manager Erik ten Hag synes å bære favorittstempelet for øyeblikket. The Guardian skriver at Steve McClaren kan gjøre comeback på trenerbenken i Manchester United. Les: Manchester United og Arsenal kappes om hvem som skal bruke 1,2 milliarder kroner på Napoli-stjerne McClaren var i trenerteamet til legendariske sir Alex Ferguson og han skal ha plukket opp noen tips.

Pep Guardiola stikker fingeren dypt ned i det åpne såret hos Manchester United

Da Erik ten Hag fikk spørsmålet på fredag om de sterke ryktene om at han blir neste Manchester United-manager, var han alt annet enn avvisende.