Nyheter om Alex Ferguson


Nådeløs dom over United-ledelsen: – Det er som å være tilbake til 2013

Det nærmer seg ti år siden Sir Alex Ferguson ga seg som Manchester United-sjef. Ti år som vil bli husket for kaos og feilvurderinger av klubbens ledelse.
Les mer om:

Ekspert reagerer

- Hva ønsker Manchester United egentlig? Er de så naive at de tror det er en ny Sir Alex Ferguson der ute?

Manchester United tabbet seg skikkelig ut med Antonio Conte

Det skaper alltid høy temperatur når Jamie Carragher og Gary Neville spisser sine kommentarer for Sky Sports. Denne gangen er det timingen for Solskjærs oppsigelse som får spesielt Carragher til å bruse med fjøra. Den tidligere Liverpool-spilleren mener det var idioti av Manchester United å ikke se det som skjedde, og sikre seg Antonio Conte før Tottenham.

ESPN: PSG klare for det som kommer til å skje hos Manchester United

I Paris forberedes det til Champions League-kampen mot Manchester City på onsdag. Samtidig har den siste ukens begivenhet i Premier League fått PSG-ledelsen til å jobbe med planen for å flytte på manager brikkene. Solskjær ble sendt ut porten på Old Trafford etter 4-1 tapet mot Watford, noe som igjen har sendt Manchester United på jakt etter «den endelige løsningen». David Moyes, Van Gaal, Mourinho og Solskjær har alle gjort en innsats med klubben Alex Ferguson forlot i 2013.

Tidligere United-spiller Guiseppe Rossi hentes inn for å sikre opprykk

Han ble hentet til Manchester United som 17 åring i 2004, men kom aldri helt inn hos Alex Ferguson. Etter utlån til Newcastle og Parma, forsvant den unge spilleren til Villareal i 2007, med bare 14 kamper i United-drakt. Hos Villareal ble det 141 kamper, for Fiorentina 42, før det ble en sesong hos Genoa og nå senest 7 kamper for Real Salt Lake City (svulstig navn). Les: Ronaldo må digge det Steven Gerrard har satt igang hos Aston Villa På fredag kom bekreftelsen fra Società Polisportiva Ars et Labor, takknemlig forkortet til SPAL.

Boateng anger fælt på at han dro til England for tidlig – og stengte døra til Manchester United

Det er flust av historien om spillere som valgte bort muligheter som de senere angrer på (eller kan skryte av). Kevin-Prince Boateng har sin historie om United. Midtbanespilleren har et lappeteppe av en CV, der 1-2 sesonger hos samme klubb har vært standarden med hyppige utleieopphold. Fotballnomaden har blant annet spilt kamper for Tottenham, Dortmund, AC Milan, Barcelona og Eintracht. 34-åringen har nå «slått seg til ro» hos Hertha Berlin siden i sommer.

Solskjær og Fergusons felles skjebne

Sir Alex Ferguson (79) blir ansett som en av tidenes beste fotballmanagere. De siste dagene har støtten han har vist Ole Gunnar Solskjær havnet i fokus. De deler felles skjebne.

Ferguson-besøk får kritikk: – Klubb som sitter fast i fortiden

Alex Ferguson (79) er blant Manchester Uniteds største legender. Selv åtte år etter at han ga seg i klubben har skotten fremdeles stor innflytelse. Det møter kritiske røster.
Les mer om:

Ferguson i sorg: - Helt knust

Manchester United-legenden Sir Alex Ferguson (79) er i sorg.
Les mer om:

Akkurat som Ronald Koeman har Ole Gunnar Solskjær fått tre kamper for å redde jobben

Sir Alex Ferguson er en av de som forsvarer Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Barcelona manager Ronald Koeman har ikke en tilsvarende syvende far i huset som passer på han. – Etter tapet mot Real Madrid (2 – 1) i helgen skal den nederlandske manageren i følge Marca også ha fått tre kamper for å snu ting. På søndag kom Liverpool på besøk på Old Trafford, – Vi beklager å rippe opp i det Manchester United fans, men 5 – 0 tapet første i det minste ikke til en umiddelbar oppsigelse av den eneste norske manageren på høyt nivå ute i verden.

Newcastle overrasker alle i vinterens overgangsvindu

For litt over en uke siden ble det klart at Mike Ashley endelig hadde klart å hente inn noen milliarder på Newcastle da Premier League godkjente salget. Supporterne jublet, Amnesty International protesterte og Premier League-motstanderne skjønte styrkeforholdet på balløya kommer til å endre seg. Penger er klar for å bli sprøytet inn i Newcastle, men leder Amanda Stavely og gjengen skal ifølge Sunday Telegraph ha en plan som prioriterer det langsiktige arbeidet mot toppen.

Brentford skremte vannet av Thomas Tuchel

En av verdens rikeste klubber og regjerende Champions League-mester skulle for første gang ta turen til Brentford. Sjelden har vi sett Thomas Tuchel så rystet etter en kamp de har vunnet. Chelsea scoret ved Ben Chilwell rett før pause og gikk inn i garderoben med følelsen av at nå var grunnlaget lagt for seieren. Les: Holdt ikke denne gangen for Hauge og Eintracht Caught it so sweetly! pic.twitter.com/12Ja2fh0Xm — Chelsea FC (@ChelseaFC) October 16, 2021 Men da Chelsea-spillerne gikk ut av spillertunnelen til andre omgang, sto hele gressmatta i fyr.

Bruker Karim Benzema for å friste Paul Pogba

Legger du alle «Paul Pogba forlater snart Old Trafford» artikler etter hverandre kommer du helt sikkert noen runder rundt ekvator, men nå er spørsmålet oppe igjen. – Den franske superstjernens griske agent Mino Raiola har helt siden returen til Manchester United i i 2016 jobbet intenst med å gjøre det mest mulig ubehagelig for alle på Old Trafford. Mino Raiola presser på for en overgang og det er bare en av trener å overbevise, Paul Pogba. – Etter at Real Madrid stjerne Karim Benzema fikk lagt kontroversene med det franske landslaget bak seg er det mye enklere å benytte han som argument.

Legger fotballskoene på hylla klokken 10:00 leder laget til kamp klokken 15:00

I dag ble lagkameratene til Nuri Şahin informert om at de ikke lenger var kamerater, men at fra og med i dag var den defensive midtbanespilleren deres nye sjef. – Dette har tydelivis blitt planlagt en stund, for overgangen var spiller til manager var sømløs. Den tysk/tyrkiske fotballspilleren er en ekte Borussia Dortmund legende som også har spilt for Real Madrid, Liverpool, Feyenoord og Werder Bremen før han endte opp i Tyrkia.

Solskjær minner Sir Alex på hva han selv gjorde

Etter Everton-kampen der Rafael Benitez hadde sørget for at Solskjær nok en gang fikk pes av engelsk media, ble en samtale filmet mellom Sir Alex Ferguson og UFC legenden Khabib Nurmagomedov. Da russeren fortalte han mente Ronaldo burde ha vært på banen fra start, kom det fra Solskjærs læremester: «Yeah I know… but you should always start with your best players.» Dette var en gavepakke til engelsk media, som fyrte løst om «uenigheten».

Nå har ikke Solskjær noe annet valg enn å slippe løs Ronaldo

Luxembourg skal ikke by Portugal på noen problemer, noe som heller ikke skjedde på tirsdag. Likevel skal ingen ta fra portugiserne den overbevisende 5-0 seieren – heller ikke scoringene til Ronaldo. For de var det mange av. Hattrick på United-spilleren, og en tale på Instagram etter kampen som viser at 36-åringen er like tent på titler som for ti år siden. -Jeg lovet at jeg alltid vil kjempe etter mer, mer og mer. Det er i DNA´et mitt og lagets. Vi er aldri tilfredse, vi gir aldri gi opp.

Fergusons ord øker presset på Solskjær

Ole Gunnar Solskjær måles opp mot sir Alex Ferguson. Skottens ord under løs prat hjelper ikke.

Du kan gjette hvilken klubb John Arne Riise mener Erling Braut Haaland bør spille for

Goal har vært så heldig å få et eksklusivt intervju med tidligere Liverpool stjerne og fremtidig manager for en av de store klubbene i Europa John Arne Riise . (Trener for øyeblikket Flint Tønsberg). – Han har godt med tid om dagen nå som han slipper å drasse rundt på «Fashion, interior and lifestyle influencer» Louise Angelica Riise og kan fokusere mer på fremtiden og å snakke med media. Betraktningen til Riise er at han frykter Erling Braut Haaland hvis han drar til den blå delen av Manchester vil gjøre dem uslåelige.

Sir Alex Ferguson uenig med Solskjær

Settingen var litt spesiell, men kommentaren fra Ferguson var ikke til å misforstå. For skotten er det eneste rette å sette de beste spillerne på banen fra start. Punktum. Det var i 1-1 kampen mot Everton at Ronaldo startet denne søndagen på benken. Solskjær forklarte det hele med at laget trengte refreshing etter den fysisk og emosjonelt krevende seieren over Villareal tre dager i forveien. Les: Brentford har fått blod på tann – gjør klart bud på rundt 150 millioner CR7 kom innpå i andre omgang de United lå foran med 1-0, men kunne ikke hjelpe laget til seier.

Brenner under føttene til Solskjær

Samtidig som klubben kommer med støtte til nordmannens prosjekt og Sir Alex Ferguson kritiserer nordmannens laguttak.
Les mer om:

Peter Schmeichel satset hardt på å bli klubbeier

Manchester Uniteds legendariske keeper og sinnapropp mente nå at det var på tide å fortelle mer av historien sin, og slipper selvbiografi i disse dager. Det som fanger oss her er danskens iherdige forsøk på å bli klubbeier. Schmeichel la handskene på hylla i 2003 (etter å ha gjort noe så uhørt som å spille for Uniteds byrival den siste sesongen). Fire år senere var forretningsmannen tilbake på gamle trakter i Danmark for å kjøpe seg klubb. Les: The Independent: Liverpool jakter Porto-stjerne For båndene til Brøndby er sterke. Det er her det hele startet for unge Schmeichel i 1987.

Sir Alex sammenligner Ronaldo med romersk keiser

Sir Alex Ferguson trekker paralleller mellom Cristiano Ronaldos retur til Manchester United og Julius Cæsars hjemkomst til Roma. Samtidig hyller han portugiserens gamleklubb.

Wycombe Wanderers overbevist om at de ble lurt av Derby

Wayne Rooney er den uskyldige part, men har plassert seg i ei Championship-skute som lekker som en sil. Forrige uke førte de økonomiske problemene til at Derby satt under administrasjon. Styrlederen hos Wycombe Wanderers mener det kom altfor, altfor sent. -At vi ikke er i Championship i år har kostet oss, i første omgang rundt 10 millioner pund.. Totalt mellom 15 og 20 millioner pund, begynner styreleder Rob Couhig ifølge BBC. Les: Sky Sports: James Rodriguez i samtaler med ny klubb Forrige sesong endte Wycombe med ett poeng bak Rooney til nedrykk.

Real Madrid jakter Paris Saint-Germain stjerne

Det virker som om ideen Kylian Mbappe etter Real Madrid fikk et rungende nei til 2 milliarder kroner i sommer er lagt på is. – Real Madrid har under Carlo Ancelotti spilt på seg selvtillit og leder La Liga foran de regjerende mestre Atlético Madrid. Manageren ønsker ikke å gå etter de mest spektakulære navnene, men heller fylle igjen de opplagte hullene i laget.

Hva gjorde Sir Alex Ferguson til verdens mest suksessrike fotballtrener

Konkurransen på strømmemarkedet på TV har aldri vært hardere, og innhold som tiltrekker oss sportsidioter er enten rettigheter til live sport eller gode sportsdokumentarer. Netflix har ledet an med strålende dokumentarer som Formula 1: Drive to Survive, The Last Dance som handler om Basket-legenden Michael Jordan og fotballdokumentaren Sunderland ‘Til I Die. Viaplay har nå meldt seg på i kampen om sportsdokumentarer, og har denne sommeren sluppet et stort antall titler.