Nyheter om Alessandro


Endelig slippes Daniel Sturridge ut på gressmatta igjen

Vi får tro den tidligere engelske landslagsspilleren Daniel Sturridge har lært det er en dårlig ide og fortelle sine betting-venner om hva som foregår på innsiden. -Det er ikke mange som kan skryte av å ha scoret 98 mål fordelt på City, Chelsea og Liverpool slik 32 åringen kan. I over et år, etter bare 16 kamper for Alexander Sørloths tidligere klubb, Trabzonspor har han vært klubbløs. – Det så ut til å løse seg for et par måneder siden da han ble invitert til ferieøya Mallorca som spiller i La Liga.

Declan Rice i sjokk og irritert over egen gigant prising

Den 22 år gamle defensive midtbanespilleren Declan Rice føler han har levert det som kan kreves av han i West Ham. – Han kom fra sin barndomsklubb Chelsea i 2014 og har siden det, sakte, men sikkert blitt klubbens viktigste spiller. Ikke bare er han en naturlig del av det engelske landslaget, han burde være i en klubb som spiller i Champions League. – Selv om West Ham bare var 2 poeng unna kvalifisering sist sesong er sannsynligheten svært liten for at de skal lykkes.

Svarer på salgsrykter med storspill og sjeldent mål

Som de fleste som følger engelske fotball tett la merke til, den franske forsvarsspilleren som nå er mer spansk Aymeric Laporte havnet ofte bak i Manchester City manager Pep Guardiola sin prioriteringsrekke. Mens Laporte bare spilte 14 seriekamper sist sesong formelig fråtset Ruben Dial og John Stones i spilletid. Daily Mail melder i dag at Manchester City er villige til å selge 27 åringen for at han skal få spille mer, men ikke til enhver pris. – Hvis noen er villige til å betale 60 millioner pund er de villige til å snakke.

Jack Grealish har for alvor satt seg selv i arbeid

Før supercup-kampen mot Leicester hadde Manchester City nettopp sikret seg en av balløyas hotteste angrepsspillere, men selv med Grealish i hus var det lite Guardiola var fornøyd med etter såvidt å ha fått tilbake spillere fra EM og Copa America. Nuno Santo gjorde heller ikke Guardiola lystigere med 1-0 seier i Premier League-premieren. Likevel mente City-manageren at laget hans fungerte bedre enn forventet. Les: Barcelona mister kontrollen på de største talentene sine På lørdag var det derimot ingenting å klage på.

Roma sender tidligere lokalhelt Alessandro Florenzi til rivalen

Alessandro Florenzi spilte 36 kamper forrige sesong, ti av dem i Champions League, noe som tilsa at han var en av klubbens mest betrodde i forsvaret. Men ikke hos Roma. For José Mourinho er 30-åringen så langt unne å være del av planene at han sender høyrebacken til Stefano Pioli. Florenzi hadde 36 kamper i PSG-drakt forrige sesong, men ble funnet for lett av Pochettino og gjengen, som sendte ham tilbake til Roma. Italieneren jobbet seg opp gjennom ungdomssystemet til Roma, inn på seniorlaget i 2011, og så lenge ut til å bli en Totti eller de Rossi for Roma.

Spansk media: Atletico Madrid har sendt Kieran Trippier til utgangsdøra

I begynnelsen av juni, da ryktet hadde begynt å svirre om at Manchester United peilet seg inn mot den engelske landslagsspilleren, kom Rio Ferdinand ut med at det hele trolig bare dreide seg om rykter. For dette rimet overhode ikke – hvis han hadde vært United-manager. -Hvis jeg skal være ærlig, han (Trippier) er ikke mitt valg. Jeg ser kvalitetene han har, men vil definitivt ikke vært mitt valg i forhold til profilen på spilleren jeg hadde hentet inn for å spille som nr.

Dette er den italienske EM troppen

Hos PSG merkes det når energibunten Verratti ikke spinner rundt på midtbanen og skaper problemer for motstanderne.

Marco Verratti rakk det

Hos PSG merkes det når energibunten Verratti ikke spinner rundt på midtbanen og skaper problemer for motstanderne. For Robert Mancini og Italia har 28-åringen en tilsvarende viktig rolle. For en måned siden ble PSG-spilleren skadet, og det så ut som Mancini måtte legge slagplanene uten Verratti, men midtbanespilleren har tydeligvis gjort alt rett i rehabiliteringen og trosset noen fysiske lover på veien.

Sjokkseier på brutal etappe

Italienske Lorenzo Fortunato vant sensasjonelt den 14. etappen av Giro d'Italia. Stigningen opp til Monte Zoncolan er av det mytiske slaget i sykkelsporten, og de færreste hadde sett for seg at en Grand Tour-debutant kunne vinne den blytunge etappen. Slovenske Jan Tratnik fulgte nærmest, men ble slått med 25 sekunder. Italienske Alessandro Covi ble nummer tre. Tobias Foss var nummer ni sammendraget etter 13 etapper, men tapte tid lørdag. Han falt dermed ut av topp ti. I mål var han nummer sju, slått med fire og et halvt minutt av teten.
Les mer om:

Foss mistet den hvite trøya

Tobias Foss falt i sammendraget på den fjerde etappen av Giro d`Italia. Nordmannen lå som nummer to i sammendraget, kun 16 sekunder bak italienske Filippo Ganna før etappen, men fikk det tungt inn i den siste bakken for dagen. 23-åringen seilet akterut etter å ha beskyttet lagets kaptein George Bennett hele dagen. I mål var nordmannen rett over tre minutter bak etappevinner Joe Dombrowski. Dermed ligger Foss på en 31. plass i sammendraget etter fire etapper. Samtidig seilet italienske Alessandro De Marchi inn i den rosa ledertrøyen etter at han ble nummer to på etappen.
Les mer om:

Erling Braut Haaland på vei inn på eksklusiv liste

Mye tyder på at Erling Braut Haaland ender på en eksklusiv liste som fra før inneholder navn som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Andrij Sjevtsjenko, Ruud van Nistelrooy og Alessandro Del Piero.

Pochettino med 5 usikre før Bayern-kampen

Mauricio Pochettino beskriver Bayern München som verdens beste klubb akkurat nå. Forrige uke var PSG sterkere. Tre scoringer til Paris-klubben på bortebane gir Pochettino et glimrende utgangspunkt – litt avhengig av hvilke spillere han får skrapt sammen til tirsdag. Nå disponerer Pochettino en av de mest stjernespekkede troppene i verden, men når flere spillere samtidig sliter med sitt, vil selv PSG-manageren få en utfordring med førsteelleveren. Les: Fikk 20 minutter på å bestemme seg før privatflyet skulle lette -I forhold til Marquinhos, så vet jeg ikke om han blir klar..
Les mer om:

Daniele De Rossi er innlagt på sykehus

Den tidligere Roma-midtbanespilleren jobber for øyeblikket som en del av Roberto Mancinis trenerteam for Italia. Han pådro seg smitte under den siste internasjonale pausen. De Rossi, 37, testet positivt 31. mars sammen med to andre medlemmer av Mancinis stab. Corriere della Sera har rapportert at hans innleggelse på sykehus er føre var og etter legenes råd etter en CT-skanning. Les: Marcelo Bielsa vet Sergio Agüero er perfekt for Leeds Så mange som åtte spillere i Italia har siden returnert positive COVID-19-tester.
Les mer om:

Club de Foot Montréal har sikret seg Bjørn Maars Johnsen

Man må bare elske hvordan det franske språket bygger opp sine ord og navn, Club de Foot Montréal er ikke en samling mennesker som er opptatt av fotbad og peeling, men rett og slett en av Canadas hvasseste fotballklubber. Thierry Henry som lærte av mesteren selv Arsene Wenger i løpet av sine mange år i Arsenal overtok managerstolen i den canadiske klubben for litt over et år siden.

Forstå det den som vil: Ikke aktuelt å bytte Christian Eriksen mot Edin Dzeko

Fra å være 100% ute i kulden hos Inter Milan manager Antonio Conte har Christian Eriksen på mystisk vis blitt den meget eksentriske manageren sin yndling. – For kort tid siden fortalte Serie A klubben hele verden deres danske superstjerne var til salgs og at de var åpne for alle forslag. I lang tid har Roma spiss Edin Dzeko vært av interesse for Inter Milan, det var derfor svært overraskende når de ikke ville gjøre en bytteavtale mot en som ikke engang var med i troppen.

Paolo Rossi, VM-helten fra 1982 er død

Paolo Rossi er død bare 64 år gammel. – Italia har mistet en av sine store. Ifølge RAI har Rossi vært syk den siste tiden med en uhelbredelig sykdom. Rossi sin kone Federica Cappelletti, la ut et bilde på Instagram av de to med teksten: «For alltid». Se dette innlegget på Instagram Et innlegg delt av Federica Cappelletti (@cappellettifederica) De har to barn sammen: Maria Vittoria og Sofia Elena.

It-kostnadsstyring kan hjelpe deg når du må koronakutte i budsjettet

KOMMENTAR: Alessandro Rossini og Morten Galta skriver om koronakutt og it-kabalen.
Les mer om:

Roberto Mancini: «Jeg elsker ham, og jeg håper det dukker opp noe bra»

Den italienske superstjernen Mario Balotelli er alltid intenst tilstede uavhengig av om det er på landslaget eller en av klubbene han har spilt for. – Så lenge spissen bøtter inn mål som han har gjort i perioder for Inter Milan, Manchester City og AC Milan klarer fotballederne å forholde seg til han, men når trøbbelet overgår gleden med målscoring, slik det ganske fort gjorde i Liverpool er veien kort til benken og klubbytte.

Meling på benken - Mbappe scoret to

Birger Meling ble ikke uventet spart til møte med PSG. Rogalendingen hadde under 48 timer tidligere spilt samtlige minutter i Norges seier over Nord-Irland på Ullevaal. Allerede etter tolv minutter var det klart at Nimes kom til å få en tung kveld. Da ble Loïck Landre utvist for å sette knottene i brystet på Rafinha. Kylian Mbappé scoret to, mens Alessandro Florenzi og Pablo Sarabia scoret de andre målene i 4-0-seieren til PSG.
Les mer om:

PSG-stjerne ønsker seg vekk

Et år til i klubben. Og så er det slutt. Kylian Mbappe har ett sterkt ønske om å forlate den franske storklubben. Det etter at klubben spilte en historisk finale i mesterligaen. Det er den engelske storavisen The Times, som sitter på informasjon om at den franske superstjernen ønsker en overgang til enten Premier Legaue eller den spanske toppdivisjonen. Blant klubbene som skal ha vist interesse for angriperen er Manchester City, Chelsea fra Premier League. Mens i Spania er han koblet med Real Madrid og Barcelona.

Bekreftet: Alessandro Florenzi er på plass

Paris Saint-Germain har styrket seg på høyreback med ankomsten av Alessandro Florenzi fra Roma. Italieneren har sluttet seg til en sesonglang låneavtale med en kjøpsopsjon. Ifølge rapporter har PSG betalt Roma en lånegebyr på Florenzi på en million euro, mens kjøpsopsjonen angivelig er priset til ni millioner euro. – Back posisjonen er et område som manager Thomas Tuchel har sett på en god stund, og nå er mye av jobben faktisk gjort.

Tidligere Watford-manager «gir seg selv» sparken

Den en gang så blomstrende Valencia, klubben som til og med hentet inn vår John Carew i sin tid, har blitt rammet av viruskaoset hardere enn de fleste klubben i øverste liga. Javi Gracia tok over jobben som manager tidligere i sommer, denne uken talte han for første gang til omverden. Etter tordentalen skjønner vi ikke annet enn at den tidligere (om enn kortvarig) Watford-manageren sendte inn sin oppsigelse. Hør selv: -Jeg ser troppen som resten av verden ser den. Svekket av alle spiller-exit´ene. Fem viktige spillere har forlatt troppen, per i dag har ingen nye ankommet.

Video viser nøyaktig hvorfor Lionel Messi vil forlate Barcelona i sommer

Etter 20 år i Barcelona, med alt som en fotballspiller kan drømme om er ikke Lionel Messi en glad gutt lenger, en video som beskriver nøyaktig hvorfor Lionel Messi ønsker å forlate Barcelona i sommer har dukket opp, og den beviser at han ikke har vært lykkelig på lenge. Det ydmykende 8-2 nederlaget mot Bayern München i Champions League satte fart på en tankeprosess som har vært der lenge.

Da han møtte henne: Hanne fra Kilsund og Sandro fra Oslo deler tiden sin mellom Norge og Italia

Enten Hanne og Alessandro er på vingården nord for Roma, eller midt i sørlandsidyllen ved Holmesund, er det kjærligheten til røttene og hverandre som råder grunnen.

Norsk sikkerhetssjef gransker hesteskandalen – avslørte samme kusk i fjor

Alessandro Gocciadoro var involvert i en hesteskandale også for – på dagen – ett år siden. Nå står en nordmann sentralt i granskningen av den italienske kusken etter helgens piskeslag.
Les mer om: