Nyheter om Albert


Pelé ute av sykehus

Den brasilianske fotballegenden Pelé er utskrevet fra intensivavdelingen på sykehuset etter et kort opphold. Han skriver selv i et innlegg på Instagram at han er på bedringens vei. 80-åringen fikk nylig fjernet en svulst fra tykktarmen, og ble i utgangspunktet utskrevet fra sykehus på onsdag. Fredag ble han likevel gjeninnlagt på intensiven, men ble sjekket ut et knapt døgn senere. Ifølge sykehuset Sao Paulo Albert Einstein Hospital ble den gamle fotballstjernen gjeninnlagt som et forebyggende tiltak for hans helse.

ESPN: Pelé tilbake på sykehuset

Fotballegenden Pelé er tilbake på intensivavdelingen på sykehuset bare tre dager etter at han ble skrevet ut. Det melder ESPN Brasil fredag. Han skal være innlagt på São Paulo’s Albert Einstein Hospital. 80-åringen fikk nylig fjernet en svulst på tykktarmen, men helsetilstanden skal tilsynelatende ha forverret seg etter at han ble utskrevet. Opplysningene er ikke bekreftet av sykehuset. Mange regner Pelé for å være tidenes beste fotballspiller. Han vant VM tre ganger med Brasil i 1958, 1962 og 1970.

Albert Rudjord avgjorde for Vidar

Regjeringsskifte, sperregrensedrama og full pott til Støre
Les mer om:

Brødrene fikk hver sin Ødegaard-drakt: – Alle synes det er helt sykt

– Vi er heldige, sier brødrene Jacob Smith Gravråk (11) og Albert Smith Gravråk (9) etter at de begge har sikret seg en ekte Martin Ødegaard-drakt, etter henholdsvis kampene mot Nederland og Gibraltar.

Familiedramaet fortsetter - reiste uten mamma

Tvillingene hadde ikke sett moren sin på over seks måneder, da faren - fyrst Albert - tok de med på ferie. Nå svirrer ryktene om fyrstinnens helse.
Les mer om:

Det har gått nesten hundre år siden forrige bok om byhistorien til Tønsberg, nå er Jan klar med «oppfølgeren»

I 1929 skrev Oscar Albert Johnsen en bok om Tønsbergs byhistorie. Nå, 92 år etter, kommer forfatter og arkeolog Jan Brendalsmo med mer stoff om middelalderbyen Tønsberg.
Les mer om:

Albert Åberg-forfatter Gunilla Bergström er død

Den svenske forfatteren og illustratøren Gunilla Bergström har gått bort, 79 år gammel. 
Les mer om:

Albert Åberg-forfatter er død

Forfatteren bak Albert Åberg-bøkene, Gunilla Bergström er død, 79 år gammel.
Les mer om:

Albert Åberg-forfatter død

Forfatteren bak de folkekjære Albert Åberg-bøkene, Gunilla Bergström, er død. Den svenske forfatteren ble 79 år.
Les mer om:

Albert Åberg-forfatter død

Forfatteren bak de folkekjære Albert Åberg-bøkene, Gunilla Bergström, er død. Den svenske forfatteren ble 79 år.
Les mer om:

Albert Åberg-forfatter død

Forfatteren bak de folkekjære Albert Åberg-bøkene, Gunilla Bergström, er død. Den svenske forfatteren ble 79 år.
Les mer om:

Brentford passer perfekt for Kristoffer Ajer

Det er klart vi har en norsk vinkling på det som skjedde i går kveld, men det som i historisk perspektiv var større er det faktum at Brentford ikke har spilt på øverste nivå i England omtrent siden krigens dager. Det var Brentford som inviterte til dans foran 15 000 tilskuere i seriestarten. Brentford var klart best og klubben som har vært utenfor Premier League siden lenge før øverste nivå het akkurat det (1946/1947 sesongen var den siste) var ikke overraskende meget godt organisert, mer overraskende var det totale fraværet av nervøsitet man burde forvente.

Åpner mot tidligere US Open-vinner

Casper Ruud står overfor tennis-ringreven Marin Cilic når han starter Masters 1000-turneringen i Toronto i 2. runde. Cilic imponerte på hardcourten i Canada mandag og slo ut spanjolen Albert Ramos-Viñolas med 6-2, 4-6, 6–3 i 1. runde. Dermed satte han opp ett 2.-rundemøte med Ruud, som har vært i fenomenal form og avsluttet grussesongen med tre strake titler på ATP-touren. Det er ingen hvem som helst Ruud møter i denne ukens turnering. Cilic vant Grand Slam-turneringen US Open i 2014, og han har spilt finaler både i Wimbledon og Australian Open, den siste i 2018. (NTB)

Andrea Belotti har fått nok

Hele overgangsmarkedet koker, bobler og syder. Den slitte frasen «aldri før..» kan med god samvittighet brukes denne sommeren for å beskrive et marked der noen av de største profilene i bransjen skifter beite, samtidig som klubbene (med noen unntak) ukentlig blør euro og pund.

Emil Gangfløt tapte thriller

I biljard-EM for juniorer er Fredrikstad godt representert med Emil Gangfløt (18) og Albert Stensrød (18). I øvelsen 14+1 møtte guttene hverandre i åttedelsfinalen, før Gangfløt tapte med minst mulig margin i kvartfinalen.
Les mer om:

Karl Albert slår alarm om stengte fiskemottak: – Næringa ligger med brukket rygg(pluss)

Fiskemottak i Tromsø frykter konsekvensene av at svært mange andre mottak er stengt i sommer. De har dermed stengt midt i fiskesesongen for ungdommer som har sommerjobb som fisker.

Kjent youtuber falt i døden under innspilling på fjell i Italia

22 år gamle Albert Dyrlund hadde ikke en sjanse da han snublet og falt ned en 200 meter bratt skrent.
Les mer om:

– Jeg vil helst at folk skal vite hvem jeg er

Albert Braut Tjåland (17) forstår likevel at han sammenlignes med sin fetter Erling Braut Haaland (21).
Les mer om:

Viking slapp med skrekken

Alle eliteserielaga som var i aksjon i cupens 1. runde søndag, gjekk vidare. Viking sleit mest, men slo Staal Jørpelands til slutt 3-2. Eks-Vikingspelar Even Østenstad utlikna Vikings leiing to gonger. Viking leia ved pause, men Østensen utlikna etter 53 minutt. Men gleda blei kortvarig, for Rolf Daniel Vikstøl sende Viking til 2-1 eit par minutt seinare. Sju minutt før full tid utlikna Østensen igjen, men på nytt svarte Viking på direkten ved Sebastian Sebulonsen. I Mo i Rana låg det an til cupsjokk i litt over ein omgang. Rana leia 1-0 ved pause mot Bodø/Glimt.

Haalands fetter avsluttet scoringene da Molde gikk enkelt videre i cupen

Molde er klar 2. runde i fotball-NM etter å ha beseiret Spjelkavik enkelt 4-1 søndag. Erling Braut Haalands fetter Albert Braut Tjåland scoret det siste målet.
Les mer om:

Braut Tjåland kopierte fetter Haaland – scoret i Molde-debuten

(Spjelkavik - Molde 1–4) Albert Braut Tjåland (17), fetteren til Erling Braut Haaland (21), debuterte for Molde. På overtid scoret han sitt første mål for klubben.
Les mer om:

Alexander Søderlund ville spille for «bruttern» igjen

Gleden var stor i vinter da BK Häcken spiss Alexander Søderlund igjen skulle få sjansen i det store utland. Den tyrkiske klubben Çaykur Rizespor som er sponset av et te-merke med samme navn (Çaykur) hadde store planer, planer som de tenker å realisere uten Søderlund. Når det først var så galt at det ikke gikk bra i Tyrkia var tanken for den tidligere 2 ganger Rosenborg-spissen å gjenforenes med Kåre «bruttern» Ingebrigtsen som via en rekke omveier hadde landet i Brann som hovedtrener. Samtidig som de dårlig hemmeligholdte samtalene pågikk gikk ikke resultatene bergensklubbens vei.

Mikkel Desler blir lagkamerat med Ruben Gabrielsen i Frankrike

Det har blitt en del dansker etter hvert som opplever at norske klubber fungerer som et utmerket springbrett ut i Europa. – Så også tilfelle for Haugeunds høyreback Mikkel Desler (26) er solgt til den franske klubben Toulouse.

Svensk landslagsspiller blir Albert Sambi Lokonga erstatter

For to dager siden kunne endelig den belgiske klubben Anderlecht sette punktum for den økonomiske krisen laget har vært i de siste årene vet 17,5 millioner euro pluss bonuser salget av Albert Sambi Lokonga til Arsenal. – Manager Vincent Kompany som også er klubbens redningsmann har allerede sikret seg en erstatter i svenske Kristoffer Olsson fra Norrköping som faktisk var en del av Arsenals sitt ungdomsakademi. Det er skal være fantastisk god stemning i klubben om dagen, det var noe av det som fanget interessen til Olsson.