Nyheter om Aktivitet


Forsvaret fortsetter på Andøya

Forsvarets aktivitet med maritime patruljefly overføres fra Andøya til Evenes flystasjon neste år. Regjeringen sier at de vil sikre fortsatt militært nærvær.

Har lagt til rette for stolpejakt på Leira: – Dette er fin aktivitet for absolutt alle

Det sier leiringen Nils Asheim, som har vært pådriver for å få til stolpejakt i nærområdet igjen. Som aktiv i Midt-Valdres lokallag av Norsk Forbund for utviklingshemmete (NFU) ønsker han å tilrettelegge for en aktivitet også for denne gruppa.
Les mer om:

Om rekruttering og mangfold i kor

Om rekruttering og mangfold i korKorsangen er en frivillig, men viktig aktivitet i lokalmiljøet som bidrar til mangfold, skriver Norsk sangerforum. I dette innlegget oppfordrer de organisasjonene til bedre samarbeid om å synliggjøre koraktiviteter som medvirker til integrering.Les mer
Les mer om:

Flere forsøk på datainnbrudd mot norske universiteter i fjor

I fjor ble norske universiteter og høyskoler utsatt for flere forsøk på datainnbrudd enn noen gang før. Det var også økt aktivitet fra statlige hackergrupper.
Les mer om:

Spansk media: En av Premier Leagues beste offensive midtbanespillere ber om overgang til Barcelona

Bayern München-boss Oliver Kahn kan ikke skjønne at en klubb med milliarder i gjeld og press på å kutte kostnadene kan legge inn bud på Robert Lewandowski. Denne uken kom tikkende inn over 2,6 milliarder på kontoen til La Liga-klubben som skal redde overgangsmarkedet. Da lever også «Prosjekt Premier League» for Xavi. Barcelona har slitt med å kunne registrere free agents Andreas Christensen og Franck Kessie før de har fått til de nødvendige kuttene i lønnsbudsjettet som gir plass til de to spillerne.

Nå braker det løst

YR melder om lyn aktivitet på indre strøk i Nordland.
Les mer om:

Da er Barcelona klare for Lewandowski!

Barcelona gir ikke fra seg rettigheter til fremtidige inntekter frivillig, men er nå så hardt presset opp mot veggen at all aktivitet på overgangsmarkedet er satt på vent. På torsdag kom bekreftelsen på at ferskes euro sprøytes inn i klubben. Sixth Steet overtar ti prosent av Barcelonas TV-rettigheter for de neste 25 sesongene. Dermed sprøytes 267 millioner euro direkte inn i klubbkassa (vi er spente på hvor mye kreditorene får fingrene i).

Vil ha flere og finere bryggeplasser her: - Området er attraktivt med mye aktivitet

LANGESUND: Smietangen Utbygging AS vil ha flere og finere bryggeplasser vendt ut mot Kongshavn.
Les mer om:

Slik kom kjendislegen i sitt livs form: – Mistrivdes med kroppen min

LANDET RUNDT: Etter to koronaår med lite aktivitet bestemte kjendislegen Wasim Zahid seg for å ta grep. Et halvt år senere er han i sitt livs form.
Les mer om:

Ny bølge med koronapasienter – hever beredskapsnivået og avlyser planlagte aktiviteter

Et økende antall koronapasienter, gir kapasitetsutfordringer og gjør at en del planlagt aktivitet må avlyses.
Les mer om:

Legen tok grep etter nyttår: – Hadde kommet veldig ut av form

Etter to koronaår med lite aktivitet bestemte kjendislegen Wasim Zahid seg for å ta grep. Et halvt år senere er han i sitt livs form.
Les mer om:

Slik kom kjendislegen Wasim (47) i sitt livs form: – Mistrivdes med kroppen min

Etter to koronaår med lite aktivitet bestemte kjendislegen Wasim Zahid seg for å ta grep. Et halvt år senere er han i sitt livs form.
Les mer om:

Telegraph: Chelsea har siktet seg inn på 6 ville signeringer

Ny eier Todd Boehly har satt seg i styrelederstolen og tar like godt jobben som sportsdirektør-vikar i samme slengen. Mye sier oss at vinden ikke løyer på Stamford Bridge før det blir blåst ut restene etter Abramovich. Ifølge Telegraph har Thomas Tuchel blitt lovet opp mot seks nysigneringer i sommer. Den engelske avisen hevder Boehly har funnet frem rundt 200 millioner pund for å gi manageren verktøyet til å utfordre City og Liverpool om tittelen igjen.

Bayern München vurderer å gjøre det utenkelige

Det har vært uvanlig mye uro i München de siste månedene. Nagelsmann leverte oppskriftsmessig Bundesliga-trofeet til arbeidsgiveren, bommet på DFB-Pokal og gikk på en uventet smell mot Villareal i Champions League-kvartfinalen. Serge Gnabry har hatt forlengelsesvegring, Niklas Süle signerte tidligere i vinter for erkerivalen Dortmund, og verst av alt: Klubbikonet Lewandowski med sine 344 scoringer trygler om å forlate Bayern. Det er derfor overflødig å si at Bundesliga-giganten skal gjøre mye riktig på overgangsmarkedet for å ikke miste fart inn i ny sesong.

Kuttet buss for idrettsbarn

Prisen på kommunes bidrag til Grønne busser for idrettsbarn steg fra 2 til 4,7 millioner. Da det kostet Bærum mer enn 11.000 kroner per barn som ble fraktet til aktivitet, dro politikerne i bremsen.
Les mer om:

Tradisjonshandverkaren er «limet» i bygningsvernet

Når kulturarven vår skal takast vare på, gjev det grobotn for auka aktivitet på mange område i samfunnet vårt. Av dei aller viktigaste er stor etterspørsel etter handverkarar med kunnskap om å vøla gamle bygningar.
Les mer om:

Fikk høre babyens hjerte slå

I dag har barnehagen på Dølemo hatt besøk av jordmor. Styrer Svanaug Fossli i barnehagen er gravid - 30 uker på vei. Ettersom barnehagen er et oppvekstsenter, ble skolen invitert til å være med. Jordmor Bettina fortalte om hvordan hun ivaretar både mor og barn under svangerskap, fødsel og i barseltiden. Barna fikk kjenne på babyen som sparket i magen, de fikk høre på babyen med en gammeldags doppler laget av tre, og fikk høre babyens hjerteslag med moderne doppler apparat. Etterpå fikk de som ville, høre sitt eget hjerte.
Les mer om:

Siste innspurt før dørene til kjøpesenterets nye butikk åpner

På Grisen Storsenter foregår det en hektisk aktivitet denne uken. Fredag skal alt være klart til åpningen av senterets nye butikk.
Les mer om:

Sommerfest i Høybråten sanitetsforening

Etter en lang periode med liten aktivitet å grunn av pandemien, startet sanitetskvinnene opp igjen for fullt i første halvår av 2022.
Les mer om:

Torsdag kveld er det storøvelse i Bagnskleivtunnelen

Nødetatene har øving torsdag kveld i Bagnskleivtunnelen. Det medfører stor aktivitet både sørover fra Fagernes/Leira og nordover fra Bagn.
Les mer om:

Saltdal kommune er nødt til å finne en løsning for Slipen Scene fram mot 2024

Saltdal kommune stanser all aktivitet i kulturbygget Slipen Scene fra og med neste uke.
Les mer om:

Stenger Slipen

Saltdal kommune stanser all aktivitet i kulturbygget.
Les mer om:

Identifiseringen av to russiske fly utenfor Finnmark fikk Nato til å reagere

Etter at Forsvaret ble gjort oppmerksomme på flyene, beordret Nato de norske F-35 flyene på vingene. – Vi følger nøye med på all aktivitet, sier Forsvaret.
Les mer om:

Mye aktivitet i Langbølgen – dette er arbeidene som skjer nå

Den siste tiden har det både blitt asfaltert og ryddet betraktelig i det konkursrammede Langbølgen.
Les mer om:

- Aldri opplevd

Hoppernes sponsorkontrakter går ut i mai. Ennå er det ikke signert nye. Men landslagssjef Clas Brede Bråthen er optimist: - Jeg har aldri opplevd så mye aktivitet, og så mange kontakter inn mot næringslivet, som nå.
Les mer om: