Nyheter om Aktiv


Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel

På torsdag lekte Jadon Sancho og Haaland seg med Dayot Upamecano og RB Leipzig-forsvaret. Til sommeren kan begge to være borte fra Dortmund. Skjer dette, er det store spørsmålet om hvordan Marco Rose skal fylle disse to kraterne. Dortmund er selv overbevist om at Haaland blir til utkjøpsklausulen blir aktiv neste sommer, mens klubben har innsett at Jadon Sancho forsvinner etter lang (nok) og tro tjeneste.

Nå er det Nord-Norges tur

Åtte år med festtaler og befolkningsnedgang er nok. Vi vil utvikle landsdelen. Og vi vil bli flere. Det viktigste verktøyet i vår verktøykasse er en aktiv stat som stiller opp i stedet for å stikke av.
Les mer om:

Lanserer rutebeskrivelsar for syklistar langs Sognefjorden

Nordmenn planlegg aktiv ferie i Norge i sommer. Fjord Cycling har laga rutebeskrivelsar på norsk slik at du enkelt kan finna fram på sykkel langs idylliske Sognefjorden.

Tørres (3) omkom etter påkjørsel: - En glad, smilende og aktiv gutt

Det var mange som hadde møtt opp i kirken i Sandeid for å ta et siste farvel med Tørres Helgevold (3), som døde etter å ha blitt påkjørt .
Les mer om:

Slik ser det ut på fjellovergangene onsdag

En periode var Svineroivegen stengt på grunn av brøyting, men NCC og brøytemannskapene har rimelig god kontroll på fjellovergangene etter nattas snøvær. Det er bare over Imingfjell det nå byr på utfordringer, men strekningen er under aktiv brøyting og fresing onsdag formiddag.
Les mer om:

Terrortiltalt kvinne (30) dømt til tre år og et halvt års fengsel for deltakelse i IS

Den tiltalte kvinnen var en aktiv deltaker og bidragsyter til terrororganisasjonen IS, mener retten. Dommen på tre og et halvt år fengsel ble anket på stedet.
Les mer om:

Walther-Nordahl Sørensen er død

Haugesunderen hadde motstand i ryggmargen, han var aktiv i mange ulike miljøer og han tok en del kamper på vegne av både seg selv og andre.
Les mer om:

Ny forhandler satser på Haugalandet: Ansetter snart flere

Øystein Tveit skal selge bobiler og campingvogner. Han er foreløpig eneste ansatte i Aktiv Caravan Haugalandet.
Les mer om:

Erna må nok finne seg i at stadig flere velgere vil ha en stadig mer aktiv stat

Kravet om en mer aktiv stat har gjenoppstått som veien til valgseire, og vil antakelig være det i 40 år til.
Les mer om:

Aktiv Rast er nesten ferdig - mangler bare ett spesielt element

Den store racerbåten som skal stå på en søyle flere meter opp i lufta er nå det eneste som mangler i «aktivitetsparken» ved E18-krysset på Grenstøl.
Les mer om:

Erlend Elias blir politiker: – Jeg kan nok bli engasjert og hissig

Kjendisen fra Tysfjord forsikrer om at han hele livet har vært politisk aktiv.
Les mer om:

Å velge slutten

Kronikk: I denne kronikken forteller Gro Jørgensen om hvordan en i hennes familie praktiserte aktiv dødshjelp. Jørgensen reflekterer over dette krevende temaet: "Plutselig var aktiv dødshjelp kommet nær meg. En i min familie, selv om han var langt borte, hadde bestemt seg for å dø og fikk til det med myndighetenes velsignelse".
Les mer om:

SV-landsmøtet: Slutt på Tesla-fest, ja til Ålgårdbane og full splittelse om aktiv dødshjelp

Kjelleren var ikke bygget for oppbevaring. Det var et sted man forsvant
Les mer om:

Vil ha aktiv dødshjelp: – For meg er dette en personlig sak

Margrethe Prahl Reusch håper å få gjennomslag for et ja til aktiv dødshjelp på landsmøtet i Venstre. Hun legger ikke skjul på at egen alvorlig sykdom har formet hennes syn.
Les mer om:

Sir Alex Ferguson hentes ut fra tørkeloftet

Manchester United eierne og de andre eierne av det som nå omtales som de grådige utbryterklubbene gjorde feilkalkulasjonen at fansen var like glade i dem som i klubbene de eier. – Prestisjefallet etter å ha forsøkt å rane til seg mest mulig penger gjennom instruksjon av Superligaen er enormt og vil sikkert føre til at noen av eierne rett og slett vil selge seg ut. Det blir spennende å se hva Glazer-familien gjør med sitt eierskap i Manchester United.

Lysbakken om aktiv dødshjelp: – Jeg er imot

SV-leder Audun Lysbakken flagger standpunkt i to av stridssakene på partiets landsmøte: Han sier ja til utvidelse av grensen for selvbestemt abort – og nei til aktiv dødshjelp.
Les mer om:

Sanner: Støre forstår ikke privat næringsliv

Finansministeren er kritisk til Ap-leder Jonas Gahr Støres planer om at staten skal spille en mer aktiv rolle som eier i…
Les mer om:

Ellevill kvadratmeterpris for Teie-villa: – Det ble stor interesse

Eiendomsmegler Tea Wærland ved Aktiv Eiendomsmegling ønsker verken å bekrefte eller avkrefte den nøyaktige kjøpesummen. Men at interessen har vært stor for Teie-eiendommen, legger hun ikke skjul på.
Les mer om:

To budgivere knivet om Romerikes billigste enebolig: – God interesse og lett å selge!

To budgivere knivet om å sikre seg Romerikes rimeligste enebolig. – Vi traff markedet riktig i dette tilfellet, sier eiendomsmegler Kristina Birkeland i Aktiv eiendomsmegling.
Les mer om:

Innrømmer at han lurte Ferguson

Ole Gunnar Solskjær innrømmer til Dagbladet at han ikke alltid var helt ærlig med sin mektige, skotske sjef da han selv var aktiv fotballspiller.

Karibisk øy evakueres i frykt for vulkanutbrudd

Myndigheten på den karibiske øya St. Vincent frykter at en aktiv vulkan er nær et utbrudd og beordrer folk til å evakuere.
Les mer om:

Frykter stort vulkanutbrudd

Myndigheten på den karibiske øya St. Vincent frykter at en aktiv vulkan er nær et utbrudd og beordrer folk til å evakuere.
Les mer om:

Newcastle-supporterne akter å «ta tilbake» klubben

Forrige sommer hadde Newcastle-eier Mike Ashley begynt å planlegge hva han skulle gjøre med pengene fra salget en gruppe saudi-araberne. Så startet proteststormen, som endte med at Ashely ble sittende igjen med planene sine – og som fortsatt eier i pengesluket Newcastle United. Supporterne har hatt en langvarig kamp med Ashley om styre, stell og behandlingen av managere.

Kan bli billigere å sparke Mourinho, men da har Tottenham allerede tapt

Det er aldri noe mellomting med José Mourinho: Enten er han høyt opp og får gjøre som han vil, eller så er alt feil og portugiseren befinner seg noen svinger unna oppsigelse. Hos Tottenham er vi på god vei inn i det andre ytterpunktet. Marginene er så ekstremt små i sesongens Premier League, at Tottenhams unødvendige poengdeling med bunnlaget Newcastle kan bety at billetten til spill i Europa glipper. Les: Benitez er ferdig med å sulle rundt Med syv poeng opp til Leicester på 3. plass, ser det ut som Mourinho og gjengen må kjempe om 4. (og 5.) plass.