Nyheter om Aktiv


Én ting skiller Jenny (26) fra de andre VM-spillerne: – Noen synes kanskje det er ekkelt

Den svenske landslagsspilleren Jenny Carlson er åpen om at hun spiller med stomipose. Hun mener det er viktig å vise at det ikke er noe hinder når man vil være aktiv.
Les mer om:

Skal ha Qatar-samtale med Haaland

Landslagssjef Ståle Solbakken sier han vil snakke med Erling Braut Haaland vedrørende landslagets markeringer rundt menneskerettighetssituasjonen i Qatar. Det er VG som har satt søkelys på at Haaland tilsynelatende ikke framstår like engasjert i landslagets mange markeringer rundt neste års VM-sluttspill. – Jeg skal snakke med Erling om det.

Satser på ungdom i Lyngen, forrige uke åpnet Aktiv Mekk & Motor(pluss)

Den nye mekkegarasjen skal være åpen for alle som ønsker en plass å møtes i Lyngen.
Les mer om:

Ved nyttår forlater en drivende aktiv dame sin post

Fra 1. januar 2022 er Hildur Eli Gryt pensjonist. Da er det mange roller som skal fylles.
Les mer om:

Ina (42) betyr ekstremt mye for mange i bydelen: – Varmer i sjela

Ina Fischer leder treningsgruppen Energina tre ganger i uka, er aktiv i Bækkelagets Sportsklubb, har tre barn og fulltidsjobb.
Les mer om:

Nathan Ake er lei av å trekke det korteste strået

I motsetning til i den røde delen av Manchester er det trangt om plassen i midtforsvaret til Manchester City. – Nederlandske Nathan Ake som gikk i «lære» på Stamford Brigde ønsker seg en vesentlig mer aktiv fotballtilværelse enn han har i dag. Når manager Pep Guardiola tar ut laget trekker han ofte det korteste strået i konkurranse med Ruben Dias, Aymeric Laporte og John Stones. – Da Manchester City hentet Nathan Ake fra Bournemouth i 2020 var det i sterk konkurranse med en rekke klubber, blant annet West Ham som nå skal være aktuelle igjen i følge en reportasje i 90min.

Sigurd (72) fikk hjerteinfarkt og var død i et kvarter: - Det kom helt uventa på meg

Han har vært aktiv så å si hele livet, og i løpet av en lang yrkeskarriere har ikke Sigurd Gausdal vært borte fra jobb én eneste dag på grunn av sykdom. Men i mars ble alt snudd på hodet, da hjertet plutselig stoppet.
Les mer om:

Piggdekk og svevestøv

Piggdekkene ble tatt i bruk i Norge på 1960-tallet. Statens vegvesen var en aktiv pådriver.

Familien på fem lager en julekalender utenom det vanlige

– Det er denne kalenderen barna våre husker best og har ønsket seg år etter år, sier Camilla Sagen-Hafstad. Her får du (minst) 24 tips til en aktiv førjulstid.
Les mer om:

Da er Mario Mandzukic i gang med sin trenerkarriere

Den kroatiske angrepsspilleren Mario Mandzukic bringer med seg bøtter med erfaring fra over 430 klubbkamper fra noen av de beste lagene i Europa når han nå reiser hjem om blir en del av landslaget. Mario Mandzukic er ansatt som assistenttrener på Kroatias landslag. For noen måneder siden la Mario Mandzukic støvlene på hylla, men han kommer ikke til å gå arbeidsledig.

Ut mot Skiforbundet: – Det var egentlig full sensur

Tidligere langrenns- og friidrettsutøver Liv-Miriam Nordtømme (37) reagerer på hvordan Skiforbundet har besvart spørsmål om spiseforstyrrelser denne høsten. Som aktiv følte hun seg sensurert.
Les mer om:

Er litt overvekt et stort problem så lenge jeg er i bevegelse, undrer leser. Dette svarer eksperten.

Leseren sliter med å gå videre ned i vekt. Men er det egentlig et problem, så lenge han er aktiv?
Les mer om:

Manchester Citys mystiske partner er umulig å finne på nett

For et par dager siden kunne Manchester City presentere en ny partner, ikke noe rart med det, bortsett fra at det var et selskap som ingen hadde hørt om før!. Manchester City har inkludert 3Key i sitt partnerprogram. Les: Bayern München klar til å doble lønna som Chelsea stjerne anser som «et slag i ansiktet» The Times melder at finansselskapet ikke har noen internett-tilstedeværelse, og at den informasjonen de har klart å grave frem varierer med hensyn til hvor lenge firma har eksistert.

Finner ikke ut av smertene som kan ødelegge karrieren: – Vondt og fryktelig energitappende

PORSGRUNN: 20-åringen var mer aktiv enn de fleste av oss noen gang kan drømme om, men nå sliter Dennis Gråsvold med de mest hverdagslige gjøremål. Ingen finner ut av smertene i beina.
Les mer om:

Erica har mange jarn i elden(pluss)

Ho har vore aktiv og engasjert sidan ho var lita. No er Erica Ruiz Solhjem (18) tilrådd som ny leiar for ungdomspanelet i fylket.
Les mer om:

Vil minnes Kristian (25) ett år etter at han gikk bort: – Han elsket å leve!

Det traff som lyn fra klar himmel. Kristian Bekkevold Lillebo var frisk og aktiv. Nå ønsker moren spisset fokus.
Les mer om:

97-åring døde «med skoene på» – drev regnskapskontor til han var 81

Arne Østang er død, etter kort tids sykdom, hele 97 år gammel. Han døde "med skoene på", var aktiv, engasjert, klar og hadde pågangsmot helt til det siste.
Les mer om:

Solveig i Bodø skal selge 300 år gammel gård

– Det har vært bra med henvendelser, sier Tommy Nyrud, daglig leder i Aktiv i Fjellregionen, om småbruket på Sundmoen i Os som ligger ute for salg.
Les mer om:

Solberg advarer mot å svekke EØS-avtalen

Høyre-leder Erna Solberg frykter den nye regjeringen ikke vil føre en like aktiv europapolitikk og advarer mot å røre EØS-avtalen.

Den over 300 år gamle gården venter på nytt liv

– Det har vært bra med henvendelser, sier Tommy Nyrud, daglig leder i Aktiv i Fjellregionen, om småbruket på Sundmoen i Os som ligger ute for salg.
Les mer om:

Emery gidder ikke å late som: Newcastle banker på døra

En fotnote i Arsenal-krøniken, men en vinner hos Villareal. 2018/19-sesongen på Emirates er allerede glemt, selv om Mikel Arteta har brukt de siste sesongene på å vise hvor vanskelig det egentlig er å bringe Arsenal tilbake til gammel storhet. Hos Villareal har Emery hatt en helt annen uttelling. Hos PSG og Arsenal ble det skivebom, hos La Liga-klubben har det blitt Europaliga-trofé og Champions League-spill. På tirsdag viste Emery sin kollega Solskjær hvordan man vinner mot «fotballmyggen» Young Boys i Champions League. Les: Fem kamper vi i hvert fall ikke skal gå glipp av 6.

Politiet i døgnkontinuerlig aktiv tjeneste i Indre Salten / Forbedrer beredskapen i distriktet

Siden natt til søndag har Nordland politidistrikt hatt patrulje i aktiv tjeneste hele natten igjennom i Indre Salten. - Virkelig en milepæl, sier lensmann Ronny Borge.

Wolverhampton sikret tre poeng samme dag den tidligere alfahannen Santo ble sendt på dør

Nuno Santo ledet Wolverhampton opp fra Championship og etablerte ulvene i verdens tøffeste liga som et skikkelig friskt angrepspust. I år var reisen over for alfahannen Santo på Molineux Stadium. Inn kom landsmann Bruno Lage, mens Santo fikk ansvaret for et Tottenham i kaos. På mandag var reisen over for Santo i London, fire måneder etter ankomsten, Wolverhampton var da opptatt med å sette på plass Benitez og Everton.

Politiloggen for indre Salten / Dette skjedde natt til tirsdag

Natten etter den store milepælen med politipatrulje i aktiv tjeneste på nattestid forløp seg slik.
Les mer om:

Mens du trolig lå og sov: Ble en viktig milepæl nådd i indre Salten

For første gang har Nordland politidistrikt hatt en patrulje i aktiv tjeneste hele natten igjennom i indre Salten.