Nyheter om Akseptere


Avslører sjokkerende detaljer fra pornokarrieren

- Jeg kan ikke akseptere enkelte av tingene jeg har gjort.
Les mer om:

Vurderte å si nei til salg: – Ved å akseptere denne prisen sponser vi kommunen

Ole Henrik Nesheim legger ikke skjul på at han ikke er fornøyd med prisen kommunen vil betale for stadionaksjene. Likevel kommer FKH trolig til å takke ja til tilbudet.
Les mer om:

Vold mot eldre er uakseptabelt!

En trygg og verdig alderdom er selve stempelet på et godt og velfungerende samfunn å leve i , for alle. Vi kan ikke akseptere at eldre i Norge utsettes for fysisk vold , psykisk vold eller omsorgsvikt
Les mer om:

Ubeseiret UFC-mester Khabib Nurmagomedov venter på tilbud fra Real Madrid

Vi er rimelig sikker på at russiske Khabib Nurmagomedov ikke ser på seg selv som en lynrask ving, men heller et tanksenter. – Den tidligere UFC-mesteren i lettvekt, som kunngjorde sin pensjon fra MMA tidligere i år, er en ivrig fotball spiller og fan. Faktisk blir han ofte filmet mens han spiller i hjemlandet Russland. Han har aldri tapt en eneste kamp i sin karriere, han la opp etter kampen mot Justin Gaethje. – Årsaken var at han lovte sin far på dødsleiet han skulle slutte å sloss, et løfte den ultimate MMA utøveren har tenkt til å holde.

BBC: Manchester United fikk budet i retur

Ingen tvil om hvem dette dreier seg om: Jadon Sancho. Tidligere denne uken ble det klart at United var klar for å sette igang det som ser til å bli 12 nye runder mot Borussia Dortmund. Dette ser ut til å være en last man standing kamp, der den som ikke gir opp vinner.

Klopp og Koeman må takle å se Georginio Wijnaldum i PSG-drakt

Barcelona kjempet for sende Wijnaldum til Katalonia etter EM, men Ronald Koeman måtte akseptere at pakken til Pochettino og PSG fristet mer. For Liverpool-supporterne blir dette uansett en trist dag. Georginio Wijnaldum har vært med på alt hos Liverpool siden overgangen fra Newcastle i 2016. Og da mener vi bokstavelig alt. Les: BILD: Har lagt inn offisielt bud på Jadon Sancho Nederlenderen er spilleren Klopp sender oftest ut på kamparenaen, nå må Klopp snu om på planene sine før neste sesong.

Venter ikke til etter EM med å kjøpe Jadon Sancho

Kjøpet av den engelske høyrevingen Jadon Sancho begynner å ligne på den uendelige historie, etter lande forhandlinger som endte i ingenting i fjor sommer er samtaler i gang igjen. – Denne gangen med en klar tidsramme.

Nå har det kommet ny pris på tomtene på Kringstad(pluss)

Kommunedirektøren anbefaler politikerne å akseptere overskjønnet fra lagmannsretten.
Les mer om:

Dette må jo være perfekt for Martin Ødegaard

Hvis du føler det litt småforvirret denne tirsdagen er du hvertfall ikke alene. Mens lukten etter after shave´n til Zinedine Zidane fortsatt henger i gangene hos Real, lanseres Carlo Ancelotti som ny manager. Med tre år igjen av kontrakten som frelser i den blå delen av Liverpool, bestemte Florentino Perez seg for å ringe Ancelotti. Les: Ajax-talent Brian Brobbey signerte for RB Leipzig – så forsvant motivasjonen med Nagelsmann ut døra Og når Real Madrid ringer, så sier du ja. Spesielt når du tidligere har hevet Reals 10.

– Ville ikke la guttene bli igjen uten henne

En seng ble forsøkt påtent etter at to gutter på ett og syv år ble drept i en leilighet på Lørenskog i fjor sommer. Den dobbeltdrapstiltalte moren (36) sier hun sliter med å akseptere det som har skjedd.

Solidaritet med hvem når skoler utsettes, fylkesråd Jacobsen?

«Dersom fylkesråden tenker at elever, lærere, rektorer og lokalsamfunn i både Fredrikstad, Sarpsborg og ellers Østfold kan akseptere enda en utsettelse av skoleprosjektene i solidaritetens navn, da tror jeg at dette begrepet uthules og mister sin verdi.»

Superligaklubber til angrep på Uefa

Barcelona, ​​Juventus og Real Madrid er lite imponert over at Uefa åpner sak mot de tre klubbene i kjølvannet av superligadramatikken. – Åpning av disiplinærsak er uforståelig og et direkte angrep mot rettsstaten, lyder en uttalelse fra klubbene. – Barcelona, ​​Juventus og Real Madrid, som alle er mer enn hundre år gamle, vil ikke akseptere noen form for tvang, legges det til. Klubbene understreker igjen at superligaplanene ble lagt med et ønske om å utvikle fotballen for å gjøre den levedyktig på sikt.

Daily Telegraph: United-spillere ber Solskjær droppe Sancho

Få er i tvil om at Jadon Sancho fyller profilen Solskjær har satt på United-spilleren. Likevel, investerer United i en spiller som denne sesongen ikke har vært like outstanding – for en sum som tømmer en betydelig del av overgangsbudsjettet – da må klubben prioritere bort andre mål. Ifølge Daily Telegraph har flere nøkkelspillere hos United bedt om at en annen ving prioriteres.

Leicester snuser på Manchester United-spiller

Den hurtiggående waliseren Daniel James ble hentet til Old Trafford for to somre siden. Det så hele veien ut som Leeds hadde overgangen i boks, men Manchester United fikk snudd James på vei inn døra på Elland Road. Uansett om dette var et riktig valg for James eller ikke, vingen har denne sesongen 11 Premier League-kamper fra start, fem fra start i Europaligaen. Les: Bekreftet: Martin Ødegaard erstatter ikke Modric – ennå Ikke akkurat det James så for seg, men med Mason Greenwood som Solskjærs favoritt, har 23-åringen måtte akseptere en mindre fremtredende rolle i United-troppen.

Tøff kamp om sannheten i Russland

Det vakte sterke følelser da den russiske historikeren Jurij Dmitrjev fikk Sakharovs Frihetspris for 2021. Prisen vitner om at Russland sliter med å akseptere mørke kapitler i sin egen historie.
Les mer om:

– Miljøbevegelsen må erkjenne at det blir en brutal omstilling

Miljøvernere jubler over at IEA sår tvil om behovet for nye oljefelt, men utfordres på å også akseptere noe vindkraft.
Les mer om:

Snakk om å gi Fredrikstad og Sarpsborg et slag i trynet

Fire måneder før valget gjør sentrale politikere sitt beste for å provosere innbyggerne i Fredrikstad og Sarpsborg. Hvor mye mer skal vi stilltiende akseptere?

Vennesla-ordfører vil ha en god forklaring på endret vaksine-strategi

– Jeg må ha en god forklaring dersom jeg skal akseptere at vi skal gi fra oss vaksiner med det smittetrykket vi har nå.
Les mer om:

Venter med å sparke Andrea Pirlo til de har fått på plass Zinedine Zidane eller..

Det virker stadig mer sannsynlig at Andrea Pirlo blir avskjediget som Juventus manager når sesongen er over, men slik flere italienske medier skriver, den gamle dame ønsker ikke å offentliggjøre noe som helst før de har en spektakulær erstatter på plass. Få om noen kan matche Real Madrid manager Zinedine Zidane sin nyhetsverdi i det minste. Zinedine Zidane den neste sjefen i Torino. Franskmannen spilte for Bianconeri fra 1996 til 2001 før han gikk over til Los Blancos, som han representerte til han ble pensjonist i 2006.

Ustoppelig!

Er det nødvendig å gjøre det så fordømt spennende for Manchester United-supporterne, Solskjær? Tulla. United er inne i en helt vill kamprekke med to dagers mellomrom mellom møter mot: Roma, Aston Villa, Leicester og Liverpool. At det blir spennende, det er det minste å klage på. Selv om Solskjær lettet innrømmet at det like gjerne kunne ha vært 8-6 seier til Roma uten David de Geas kanonform i andre EL-kamp, var det aldri tvil om at utfallet skulle bli Solskjærs første finale. Les: Reisen til den ikoniske nr.

Nok et semifinaletap for Ruud

Italienske Matteo Berrettini ble hakket for sterk for Norges tennisstjerne og vant med sifrene 6-4, 6-4. I sin tredje strake semifinale på ATP-1000-nivå, ble det også det tredje tapet. Det betyr at det er Berrettini som møter Alexander Zverev i finalen i Madrid. – Det er som det er. Vi må akseptere tap, det er ikke noe å gjøre med det. Jeg synes at Berrettini servet fantastisk bra i dag, sa pappa og trener Christian Ruud til Eurosport etter kampen. Ruud må derfor vente videre på sin første Masters-finale.
Les mer om:

Dr. Dropin vedgår feil. Ansatte får etterbetalt 700.000 kr.

Etter å ha bedt ansatte om å akseptere kontrakter uten ekstra betaling for kveldsvakter, vedgår selskapet at de skulle…
Les mer om:

Ny trenerjobb for Mourinho

José Mourinho tar over Roma fra neste sesong, melder klubben selv på egen hjemmeside. Portugiseren fikk nylig sparken i Tottenham, men får nå en ny trenerkontrakt frem til 2024. – Den utrolige lidenskapen til Roma-fansen overbeviste meg til å akseptere dette jobbtilbudet, og jeg kan ikke vente med å starte neste sesong, forteller 58-åringen. Tirsdag morgen gjorde den italienske storklubben det klart at Paulo Fonseca (48) gir seg etter nåværende sesong.

ESPN: Ofrer tilbudet om fast spilletid i Premier League for å være andrekeeper hos Solskjær

Da vi skrev om United-linken til Sam Johnstone for to uker siden var det få som gadd å lese. For usannsynlig at en av verdens største klubber skal hente inn en keeper på vei ut av Premier League? Denne gangen henter vi inn ESPN som støtte. Johnstone var en del av Manchester United-akademiet i to år før han ble løftet opp til førstelaget som attenåring. Likevel ble det ikke ett eneste minutt i United-drakt i løpet av de neste ni årene. 28 åringen var Manchester United spiller fra 2011 til 2018, men huskes som spillerem som var konstant på utlån til engelske klubber.

Setter foten ned etter bråket på Langstranda: – De får ikke flere sjanser

Tore Handberg kommer ikke til å akseptere flere utskeielser blant ikke-russen på Langstranda. – Hvis det blir det, må de fjerne bussen umiddelbart.
Les mer om: