Nyheter om Aker


Derfor smiler bydelsoverlegen: Her er Nordre Aker best i byen!

Nordre Aker har den største andelen fullvaksinerte innbyggere i hele Oslo, med 85 prosent. – Avgjørende for å kunne gjenåpne samfunnsfunksjoner og leve normalt igjen, sier bydelsoverlegen.
Les mer om:

Nå åpnes tribunene igjen – slik blir det på Aker stadion(pluss)

Jubelen sto i taket på Aker stadion da bekreftelsen på gjenåpning av idretten kom fredag.
Les mer om:

– Alle i Eliteserien frykter angrepsrekken vår(pluss)

Molde er herved advart. Viking fyrte på alle sylindrene da de slo Rosenborg 3–1 i cupen og har planer om å snu en vond bortetrend på Aker stadion.

Dette er smitteutviklingen i Nordre Aker nå

Etter tre dager med 14 smittede om dagen, ble det i går registrert 22 nye koronatilfeller i Nordre Aker.
Les mer om:

Oslobudsjettet 2022: Prioriterer teater, idrettsarenaer og gratis AKS i Nordre Aker

I 2022 blir det gratis AKS også på 2. trinn i Nordre Aker, de rosa bussene går fra å være en pilot, til et fast tilbud til bydelens seniorer – og Maridalsspillet støttes med en halv million kroner.
Les mer om:

Helgen i Nordre Aker: Oppklarte sykkeltyveri før tyvene hadde stukket av

HELGEN I NORDRE AKER: Politiet fikk fanget tyver på ferde i Nydalen. Her kan du lese om noen av meldingene politiet fikk fra Nordre Aker i helgen.
Les mer om:

Her kan bydelen få sitt «Myrens verksted» mener lokalpolitikerne

Bydelsutvalget i Nordre Aker mener boligplanene i den gamle radiofabrikken på Brekke må nedskaleres. Samtidig vil de beholde monteringshallen, der de mener det kan bli plass til for eksempel et klatreanlegg, squash-bane, dans og e-sport – og legesenter.
Les mer om:

Flere hundre plasser i nytt parkeringsanlegg(pluss)

Fylkeskommunen ser for seg nytt parkeringsanlegg under bakken vest for Alexandra hotel. Det kan omgjøre dagens store parkeringsplass mellom Aker stadion og Seilet til stort grøntareal.
Les mer om:

14 nye tilfeller i Nordre Aker: Slik er smitteutviklingen etter bølgetoppen

Smittetrykket i Nordre Aker er igjen synkende, selv om det søndag var bydelen med tredje flest nye smittetilfeller – 14 personer ble registrert koronasmittet. Her får du også informasjon om vaksineringen denne uka.
Les mer om:

Tomas (30) har åpnet et nytt konsept i Tønsberg-distriktet: – Sykt populært

Kanskje har du lagt merke til at det ligger to badstuer til vanns på Aker brygge? Nå ligger det også en slik i Tønsberg-distriktet.
Les mer om:

I dag passerte Nordre Aker Budstikke rekordåret 2020

Fredag ettermiddag passerte telleverket på Nab.no 6.710.000 sidevisninger, og dermed er lesertallene fra hele 2020 passert.
Les mer om:

Kakefest på Dommersnes: Første havvind-understell ferdig støypt i Vikebygd

– Eg håpar at Aker Solutions er komne til Vikebygd og Dommersnes for å bli. Samarbeidet til nå har vore særs godt, seier nestleiaren i Vikebygd grendelag, Gunnar Birkeland.
Les mer om:

Raus gave til seniorene

Ullevål Hageby Helselag planlegger avvikling, etter at Nasjonalforeningen for folkehelsen trakk seg ut av driften av Ullevål Hageby seniorsenter. Senteret er overtatt av Bydel Nordre Aker, og får nå penger til en splitter ny bil.
Les mer om:

Ønsker innspill til nye trafikksikkerhetstiltak, særlig på skolevei

Bymiljøetaten har bedt Bydel Nordre Aker spille inn hvilke raskt gjennomførbare trafikksikkerhetstiltak de ønsker gjennomført i 2022. Her kan du se listen over det som allerede er gjort.
Les mer om:

Helgen i Nordre Aker: Fest i russebuss og på Tyskertoppen

En russebuss med tannlegestudenter, en bortskremt ungdomsfest og kjøring i motsatt kjøreretning var noe av det politiet måtte bryne seg på i Nordre Aker i helgen.
Les mer om:

Selger seg ut av Ocean Yield med 5,7 mrd. i gevinst: – En kjempereise

Aker selger seg ut av utbyttemaskinen Ocean Yield med solid gevinst. Analytiker tror milliardene som frigjøres skal…
Les mer om:

Petter, Emil og Yngvar er ute. Inn kommer Kai Erik, Tonje og Rolf

Rødts Petter Færevaag, Arbeiderpartiets Emil K. Mogstad, og SVs Yngvar Andersen er ute av bydelsutvalget i Nordre Aker. Her er erstatterne.
Les mer om:

I fyr på Østre Aker vei

Det var en hybridbil som tok fyr like før avkjørselen til Stovner i retning Økern søndag ettermiddag.
Les mer om:

Her tester BU-Bente bydelens nye vidundermaskin

Bydel Nordre Aker har fått Enova-støtte til en helelektrisk gressklipper, og har overtatt alt vedlikehold og drift av bydelens egne parker.
Les mer om:

Slik svarte partiene om: Aker sykehus

I våre partipresentasjoner har vi stilt alle partiene de samme seks spørsmålene. Sjette spørsmål handlet om Aker og Ullevål sykehus. Dette er hvordan partiene svarte.
Les mer om:

Helga Ramstad: En av de kvinnlige pionerene på Stortinget

Lektor Betuel Sofus Tranøy på Østre Aker middelskole fikk beskjed fra byråsjef Hallvard Bergve (1880-1928) om at «jeg tror vi har vært heldig med vaktmester. Vi har fått fru Ramstad».

Vi spurte folk: Hva er den viktigste saken for deg i valget?

Stortingsvalget er få dager unna, og de fleste venter i spenning - men hva er viktigst for velgere i Nordre Aker? Vi har spurt et knippe mennesker på gata.
Les mer om:

Raymond Johansen om Sognsvann-saken: – Jeg har ikke peiling

Høyre reagerer på opplysningene som har kommet frem i Nordre Aker Budstikke den siste tiden. Nå har hun tatt opp saken direkte med byrådslederen.
Les mer om:

Nordre Aker SV: – Pasienter i psykisk helsevern må ta regningen for nye storsykehus

MENINGER: Gaustad sykehus er ett av mange sykehus i Norge som etter helseforetakenes planer skal opphøre å være base for behandling av psykisk syke. – Planlegging og drift av fremtidens sykehus kan ikke gjøres avhengig av at vi selger tomter, sier Kari Elisabeth Kaski (SV) i dette innlegget fra Nordre Aker SV.
Les mer om:

Slik er smittesituasjonen på skolene nå

Torsdag kveld er minst 176 elever ved skoler i Nordre Aker smittet med koronavirus. Å pålegge skolene strengere tiltak, sitter imidlertid langt inne.
Les mer om: