Nyheter om Agenter


Knutsen om fremtiden: - Jeg trenger ikke mange agenter

Suksesstrener Kjetil Knutsen tok ikke av etter Bodø/Glimts 6-1-seier over Roma. Europeisk interesse tar han med knusende ro.
Les mer om:

Nå er det Tottenhams tur til å ekspandere – skal sikre seg talentfabrikk

Søndag hadde Tottenham en viktig seier på bortebane mot «verdens rikeste klubb» Newcastle. Tre scoringer i første omgang med selv Harry Kane tilbake på scoringslista sørget for 2-3 seier. Nuno Santo har ledet Spurs tilbake mot toppen, nå bare fire poeng Chelsea. Styreleder Daniel Levy skal sørge for at Tottenham-manageren får gode arbeidsforhold de neste årene, selv om Brexit har begrenset mulighetene for engelske klubber til å å hente spillere fra ligaen i EU.

Drømmer om Manchester United, dropper Chelsea og Real Madrid

Den franske forsvarsspilleren Jules Koundé tok i år steget opp fra U21 landslaget til å få en plass blant landslagssjef Didier Deschamps utvalgte. 22 åringen som har spilt for Sevilla siden 2019 har «lært» å spille hos Bordeaux en klubb som landslagssjefen også har spilt for. I sommer var Chelsea svært ivrig etter å få til en overgang, og de er det fortsatt, men av en grunn som først kommer frem i lyset nå ble overgangen ikke noe av. Jules Koundé sin store drøm er nemlig å en vakker dag spille på Old Trafford.

Hvordan ble Premier League verdens mest sette fotballiga?

I en ny dokumentarserie som NRK har kjøpt inn får du et innblikk i den fantastiske historien om Englands øverste divisjon. Premiere i dag! «Premier League – en helt annen liga» tar oss med på reisen fra da engelsk fotball ble sett på som bakgårdsidrett på 80-tallet, til det som i dag er verdens mest lukrative sportskonkurranse. TILBAKE? Frank Lampard tar over verdens rikeste klubb? De viktigste hendelsene blir gjenfortalt av noen av de mest sentrale aktørene i Premier League-historien, blant annet Eric Cantona, Alan Shearer, Peter Schmeichel og David Beckham.

Den kroatiske spissen Mario Mandzukic sier farvel med et par slitte fotballsko

Det er en av de store som i en alder av 35 år legger fotballskoene på hylla. Mario Mandzukic gjør det på en litt original måte med et brev til seg selv om ung. Han gjorde seg først bemerket i Wolfsburg, før han gikk videre til Bayern München. I den tyske storklubben hadde han kanskje sin mest suksessfulle periode, hvor han blant annet vant Champions League. Videre gikk ferden til Atletico Madrid, før han spilte for Juventus i fire år.

Endelig har Manchester United skjønt det: I forhandlinger med Ronaldo

Nå går det kjapt i svingene. I løpet av ei uke har Ronaldo startet sesongen fra Juve-benken, ifølge Sky Sports fått et tilbud av Manchester City da Kane glapp, så bekrefter Allegri at Ronaldo går for exit Juventus. Det siste døgnet har det akselerert. For ifølge Sky Sports har City ombestemt seg og analysert seg frem til at Ronaldo ikke passer inne i spillestilen, er for «godt voksen», osv.

Rooney bruker seg selv for å forklare hva han mener om Ronaldo-overgang til Manchester City

Manchester City måtte nøye seg med å se Harry Kane score to for Tottenham på torsdag. Fremtstøtet for å hente balløyas største målgarantist mislyktes. Sky Sports hevder Guardiola og gjengen har skjøvet et tilbud over bordet til Ronaldo den store. Betingelsene er ikke i «Ronaldo-klasse», men er portugiseren (og Juventus) så klare for å bryte fotballekteskapet, er dette veien ut.

Tottenham har truffet surfebølgen: Vinner kamper på banen – og på overgangsmarkedet

Den senegalesiske landslagsspilleren Pape Sarr var en av de virkelige fotballåpenbaringene i Ligue 1 forrige sesong, der han i 18 av de 22 kampene var med fra start – i debutsesongen. På søndag skal 18-åringen på kamp i London. Den defensive midtbanespilleren har vært linket til United, City, RB Leipzig, Monaco og Dortmund, men sportsdirektør Fabio Paratici har sørget for å sette samtlige på sidelinjen. Nå hevder Sky Sports at overgangen er på plass. Rundt 175 millioner skal til for å hente Sarr til Premier League, pluss bonuser.

Kylian Mbappé åpner døra for Cristiano Ronaldo

Røyken rundt Lionel Messi har lagt seg, kampen om Harry Kane pågår for fullt. I Paris jobbes det på høygir for å løse Kylian Mbappé-saken, mens det i Torino er et mønster som signaliserer at CR7 igjen er i bevegelse. Kunne vært litt av en roman, men dette er sommeren der faktisk alt kan skje i fotballens verden. Les: United risikerer å få både Lukaku og Saul Niguez stormende mot seg Ifølge RMC Sport har Mbappé fortsatt ikke har gitt tilbakemelding på PSGs siste kontraktstilbud, som inkluderer ny femårsavtale med lønnsforhøyelse og opsjon på ytterligere ett år.

L ´Equipe: Ronaldo presser på for spektakulær overgang til Premier League

Max Allegri valgte å starte Ronaldo på benken i sesongens åpningskamp mot Udinese. Noe helt naturlig i fotballens verden, noe helt unaturlig for CR7. Ifølge L ´Equipe er fokuset til portugiseren på et helt annet sted. Manchester City tester alt for å overtale Tottenham til å slippe Harry Kane, men når bud på rundt 1,5 milliarder ikke holder, kan overgangen like gjerne ende opp i ingenting.

United risikerer å få både Lukaku og Saul Niguez stormende mot seg

Saul Niguez har gitt Diego Simeone beskjed om at han vil vekk fra klubben. Etter at byttehandel-plot´et med Barcelona gikk i vasken der Griezmann og Saul skulle møte hverandre i svingdøra, jobbes det intenst for å løse det kjølige forholdet mellom Atletico-manageren og midtbanespilleren. -Forrige sesong snakket han med klubben om hva han har bruk for, og han savner å spille på en posisjon hvor han føler seg viktig.

Stoppet kjeften på David Moyes med historiske scoringer

Det er de store navnene i de største klubbene som stjeler det meste av oppmerksomheten. På mandag var det ikke så mange som pratet om Jamie Vardy da gjengen til David Moyes valset over Leicester. Det var spesielt én West Ham-spiller som leverte – nok til at det ble en historisk kveld på Olympiastadion i London. Michail Antonio passerte med to scoringer i løpet av de siste førtifem minuttene West Ham-legenden Paulo di Canio. Les: Lander endelig Kurt Zouma, men det koster skjorta Men først måtte Antonio få en skyllebøtte av Moyes i pausen. -Jeg er virkelig fornøyd.

Glimrende løsning for Alexander Sørloth!

Det var hos Real Sociedad det tok av for Martin Ødegaard. Dette bragte ham «hjem» til Madrid, ut til Arsenal, «hjem» igjen til Madrid – og endelig «hjem» til Arsenal. For Alexander Sørloth kan mye godt skje i den baskiske klubben. Etter at Julian Nagelsmann forlot klubben han hentet Sørloth til, skjønte vi hvilken vei det måtte gå. Jesse Marsch klarte heller ikke å lyde særlig overbevisende denne sommeren da han ble spurt om Sørloth har en posisjon i troppen. Ifølge Marca er det nå noen svinger unna et utleieopphold på 25-åringen til Real Sociedad.

Xherdan Shaqiri er bare en legesjekk unna vesentlig mer spilletid

Når du er høyreving og du spiller på et lag hvor den du konkurrerer med om plassen heter Mohamed Salah er det forståelig det blir mindre spilletid enn du ønsker. – Etter en svært positiv opplevelse i EM fant sveitsiske Xherdan Shaqiri han ville spille mer ball istedenfor å fortsette å kjempe hos Liverpool. Nå går ferden videre for Liverpool og Lyon er enige om en overgang. Det bekrefter Lyon i en pressemelding hvor de peker på Xherdan Shaqiri sin innsats i EM som en viktig faktor. Les: Nainggolan signerte 14.

Danny Ings har allerede scoret sesongens mål

Vi har vist en god stund at Danny Ings er mannen som leverer de spektakulære målene, men det han leverte i går i sin andre kamp for Aston Villa var helt utrolig. – Hadde jeg vært oppmerksomhetssøkende politiker eller kommentator på tv ville jeg sagt at kommer det et bedre mål i år så skal jeg røyke sokkene mine på direkten. Danny Ings har i praksis allerede vunnet Premier League Goal Of The Season Award Seieren var en slags oppreisning for åpningskampens 3 – 2 tap mot Watford hvor Danny Ings overtidsmål på straffe ikke hjalp for å hente hjem noen poeng.

Barcelona mister kontrollen på de største talentene sine

Ronald Koeman har fått oppgaven med å bygge opp et Barcelona-lag som skal være tittelkandidat hver eneste sesong. Med et ekstremt anstrengt budsjett (i Barcelona-sammenheng) må Koeman nødvendigvis få påfyll fra La Masia. Ilaix Moriba er supertalentet manageren virkelig trenger og ønsker seg – men ikke kan få. Forrige sesong slapp Koeman midtbanespilleren til på førstelaget i 18 kamper, der 18-åringen viste manageren at han blir å regne med fremover.

Mente direktør var i kontakt med iranske agenter og sparket ham

LANGESUND: Langesund Bad sparket salgsdirektøren høsten 2020 med blant annet det de mente var grovt pliktbrudd. Det likte salgsdirektøren svært dårlig og gikk til søksmål.
Les mer om:

Seks personer pågrepet etter presidentattentatet på Haiti

Seks personer er i politiets varetekt etter attentatet på Haitis president. Videoklipp viser at flere antatte gjerningspersoner utgir seg for å være amerikanske agenter. Nå leter politiet etter hjernen bak angrepet.

Haitis USA-ambassadør: Profesjonelle leiesoldater sto bak drapet

Profesjonelle leiesoldater som utga seg for å være amerikanske agenter, sto bak drapet på Haitis president, sier landets ambassadør i USA.
Les mer om:

Vålerengas sportsdirektør er usedvanlig vag om bud på Aron Dønnum

Den 23 år gamle angrepsspilleren fra Eidsvoll Aron Dønnum har blitt en ekte Vålerenga-gutt etter åtte år i klubben. Nå ser det ut til at Dønnum skal få sin store sjanse og bli utenlandsproff. Den belgiske klubben Standard Liege har lagt inn et bud på 20 millioner kroner, et bud Vålerenga ikke har noen kommentar til på Spørsmål fra Dagbladet er sportssjef Jørgen Ingebrigtsen svært vag: «Ja, det er mange som har forhørt seg om Aron.

Nevøen til Erdogans fremst fiende tvangshentet tilbake til Tyrkia

Tyrkiske agenter har pågrepet nevøen til den USA-baserte eksil-tyrkeren Fethullah Gülen og tvangsreturnert ham til Tyrkia, melder et tyrkisk nyhetsbyrå.
Les mer om:

«På tide å finne noe nytt»

Tottenham forsvarer Serge Aurier har aldri lagt skjul på at han en dag returner til Paris, «en dag» kan komme fortere enn mange trodde. – I løpet av årets sesong satte Serge Aurier to mål på 19 kamper i Premier League. Tottenham-forsvareren har også en avtale med klubben frem til sommeren 2022. – Men han vil dra akkurat nå. Les: Stan Collymore tror løpet er kjørt for Manchester United «Alle er klar over at hvis jeg hadde ønsket å forlenge kontrakten med Tottenham, hadde jeg allerede gjort det.

Ryanair: Hviterussiske KGB-agenter om bord

Flyselskapet Ryanair sier det var hviterussiske agenter om bord på flyet som ble tvunget til å lande i Minsk der en regimekritiker ble arrestert.
Les mer om:

Ryanair om Hviterussland-flydrama: Tror det var KGB-agenter om bord

Ryanair-sjefen mener det var hviterussiske agenter om bord på flyet som ble tvunget til å lande i Minsk der den regimekritiske journalisten Roman Protasevitsj (26) ble arrestert.
Les mer om:

Bok: «Upassende» forhold til livvaktene

Både eks-kona til Donald Trump junior, Vanessa Trump, og dattera til USAs forrige president, Tiffany Trump, skal ha hatt svært nære forhold til agenter fra Secret Service, ifølge ei ny bok.