Nyheter om Agent


Manchester United kan plukke en av verdens råeste midtstoppere på salg

Kalidou Koulibaly regnes som en av midtstopperne på aller øverste hylle. Den senegalesiske landslagsspilleren har blitt linket til Liverpool de siste sesongen, men med Napoli-eierens totalt urealistiske forventninger til overgangssum ble det aldri noen exit på midtstopperen. Denne sommeren er situasjonen en helt annen. Viruskaoset har tvunget Napoli-eieren til å stikke finger´n i jorda, Koulibaly runder snart 30 og interessen fra Liverpool har kjølnet.

Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte

Cristiano Ronaldo er og blir Sporting Lisboas største sønn. Det var her det hele startet i 2002, det var de som ga verden CR7. Så da mamma Ronaldo fortalte at hun jobbet med sønnen om en retur til Sporting, tok det av hos supporterne. Ryktene har gått i en stadig strøm om en Juventus-exit, der Manchester United og Real Madrid naturlig nok er linket til Ronaldo. Denne uken kom også ryktet om at Sporting Lisboa kunne være en destinasjon for portugiseren.

Bayern-supporterne kan slutte å bekymre seg for Lewandowski

Robert Lewandowski scorer som aldri før, likevel har ryktet spredd seg fra Müchen om at det lurer en exit for nr. 9. Det høres helt vilt ut at Bundesliga-klubben skal slippe spilleren som er i ferd med å slå Gerd Müllers rekord på 40 ligascoringer i samme sesong, men med Julian Nagelsmann på vei inn, kunne jo noe være på gang. Les: ESPN: PSG satser på Liverpool-stjerne hvis Mbappé glipper Karl Heinz Rummenigge gikk ikke umiddelbart ut og slo ned ryktene, så det kan virke som noe måtte falle på plass først.

Jesper Daland valgte bort Molde, ville heller til det store utland

Det siste året for Jesper Daland har vært særdeles bra, hans prestasjoner på banen for Start har ikke bare vekket interessen hos sølvmester Molde, men også klubber i det store utland. Cercle Brugge som med nød og neppe overlevde i den øverste Belgiske divisjonen satser ungt, (noe de må på grunn av økonomi) noe som passer den 21 år gamle forsvarsspilleren fra Kristiansand veldig godt. Til tross for sparemodus har Cercle Brugge klart å sende 10 millioner i retning av Start. «Jesper har en veldig god magefølelse på at dette er et godt og riktig valg.

«Som å gå i krigen med Julius Cæsar i 2021»

Det Jose Mourinho tydeligvis ikke skjønte var hvor stor helt Gareth Bale er for Tottenham fansen. Den portugisiske manageren som gikk nesten rett i ny jobb som manager for Roma var akkurat som Zinedine Zidane en bremsekloss for Bale. Ventet til nå med å komme med kritikk Tottenham trengte bare å sende Jose Mourinho ut døra for å vekke Gareth Bale, han sørget for hat-trick i sist søndagen 4 – 0 seier mot Sheffield United og er i ferd med å gjenerobre godfølelsen.

PSG har definitivt en plan for Sergio Ramos

Eder Militao ble hentet til Real Madrid i 2019 som Sergio Ramos´ tiltenkte etterfølger. Først to år senere har portugiseren vokst seg inn i troppen til Zidane. Timingen for Ramos var noe uheldig. For ett av de sterkeste forhandlingskortene til El Capitan har vært at ingen andre har vist seg verdige til å styre forsvaret fra midten. Varane gjør selvfølgelig sin del av jobben, men med ambsisjonene og forventningene til en kongeklubb, skal hele midtforsvaret kvalifisere til merkelappen: «to av verdens beste».

Smeller igjen døra for Haaland

Ryktene har svirret siden de første scoringene i Dortmund-drakt. Da Haaland aldri sluttet å score, bare økte ryktene om en spektakulær overgang ett år før utkjøpsklausulen kicker inn. Så dro agent Raiola og Alfie på turné. Denne sommeren skulle den råeste handelen presses gjennom. Som agenten så lite musikalsk sa det: En klubb som Real Madrid har ikke råd til ikke å kjøpe Haaland.

Selges: Skulle erstatte Paul Pogba, men han har jo ikke dratt noe sted!

Den nederlandske Ajax stjernen Donny van de Beek var en som Manchester United prioriterte å hente sist sommer samtidig som de jobbet intenst med å hente Jadon Sancho. – Planen var at han skulle være erstatter for den franske superstjernen Paul Pogba, sist sommer var det fullstendig enighet blant alle eksperter og Pogba sin agent at tiden på Old Trafford snart var over. Det har skjedd mye på et år og Pogba har ikke dratt noe sted. – Donny van de Beek har fått noen sjanser hvor han har vært «helt ok» det holder ikke hvis du skal regjere midtbanen på et av verdens beste klubblag.

Bayern München dropper Haaland

Karl Heinz Rummenigge og gjengen pleier å holde kortene tett til brøstkassa, men når uttalelsene først kommer fra Bayern, da pleier de å beskrive virkeligheten. På lørdag ble Bayern München Bundesliga-mestere, først med hjelp fra Dortmunds 3-2 seier over RB Leizpig, så for egen maskin med overkjøringen av Gladback. For Hansi Flick blir dette en verdig avskjed med Bayern. Les: Jadon Sancho tilbake med nydelig dobbel Om ikke så mange ukene ryddes det klart for Julian Nagelsmann.
Les mer om:

Zinedine Zidane eller Gennaro Gattuso til den gamle dame

Marco Materazzi er ikke den eneste italieneren som Zinedine Zidane hadde nærkontakt med i sin lange karriere, i sin tid i Juventus hadde han mang en gang kraftfulle møter med Gennaro Gattuso som var AC Milan sin fremste bråkebøtte. Tuttosport kommer med overraskende informasjon i dag, de skriver at det står mellom Real Madrid manager Zinedine Zidane og Napoli manager Gennaro Gattuso i det som er Italias viktigste managerjobb.

Bayern München har fått invitasjon av Wijnaldum

Georginio Wijnaldum har vært en av Jürgen Klopps favoritter. Den nedelandske midtbanespilleren har stått i så og si alle Premier League kamper de siste to sesongene, men etter en lengre period med usikkerhet går det mot et break. På fredag kom hvertfall Liverpool-spillerens agent ut og fortalte verden at 30 åringen går ut porten på Anfield til sommeren som free agent.

Marca: Eden Hazard dumpes

Det var kamper som mot Chelsea på onsdag at Eden Hazard ble hentet i 2019 til Real for å vinne. Belgieren var knapt synlig før han ble byttet ut, og endte kvelden med å «vise finger´n» til Real-supporterne. Nå er det tydeligvis nok. Finger´n, var bildene som ble sendt tilbake til Madrid der Hazard etter kampen sto og skrattlo sammen med tidligere Chelsea-kompiser. For en uke siden gikk agent Mino Raiola ut i et intervju og slang ut forslag om en helt vanvittig Pogba-byttehandel. Da denne inkluderte Eden Hazard, trodde vi det hadde klikket helt for italieneren.

Syrstad Engen jakter tysk dobbel – nærmer seg signering med ny klubb

I hennes siste uker som Wolfsburg-spiller skal Ingrid Syrstad Engen (23) spille to «finaler». Landslagsprofilens agent bekrefter til VG at de er nære å signere for en ny klubb.
Les mer om:

Dette kan avgjøre stjernekeeperens fremtid

Om bare to måneder utløper Gianluigi Donnarummas kontrakt med AC Milan, men nå skal den 22 år gamle stjernekeeperen ha satt forhandlingene med forskjellige beilere på pause. AC Milan er interessert i å forlenge avtalen, mens erkerivalen Juventus også er ute etter å signere keeperen. Det er imidlertid ingen av klubbene som er sikre på å spille i Champions League neste sesong, og det er nettopp det som nå får Gianluigi Donnarumma til å sette kontraktsforhandlingene på pause.

Haalands superagent i stort intervju: – Alle har råd til ham

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola vil ikke høre snakk om at storklubber som Barcelona og Real Madrid har for dårlig økonomi til å kjøpe nordmannen.

Raiola slenger ut forslag om en helt vanvittig Pogba-byttehandel

Paul Pogba smiler, danser, skaper – og scorer i United-drakten. Likevel virker det som agent Raiola misliker situasjonen. Nå tjener ikke agenter på at klienten trives og lykkes i en klubb, det er i bruddene og overgangene pengene ligger for Raiola.

Gjør klar en halv milliard og tidligere Barcelona-spiller i Koulibaly-byttehandel

Everton har dessverre mistet noe av farten de opparbeidet seg på begynnelsen av sesongen, men viser potensialet i troppen til Ancelotti. Til sommeren skal dynamikken i midtforsvaret endres, og forsterke den defensive – og offensive satsingen. Nå er Everton fortsatt med i kampen om en plass i Europa neste sesong, men det er spesielt på slutten av sesongen at de blå viser svakhet.

Haalands superagent i stort intervju: – Alle har råd til ham

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola vil ikke høre snakk om at storklubber som Barcelona og Real Madrid har for dårlig økonomi til å kjøpe nordmannen.

Haalands superagent i stort intervju: – Alle har råd til ham

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola vil ikke høre snakk om at storklubber som Barcelona og Real Madrid har for dårlig økonomi til å kjøpe nordmannen.

Haalands agent sender advarsel til Real Madrid og Barcelona

Mino Raiola har det som plommen i egget om dagen. Han forvalter fremtiden til fotballverdenens hotteste angrepsspiller, og kan drive på med favorittbeskjeftigelsen med å tyne mest mulig ut av de største klubbene. Så da duoen Raiola/Alfi dro ut på den mye omtalte signeringsferden til de rikeste klubbene i verden, forventet nok agenten at den røde løperen ikke skulle bli dratt tilbake. Men når du legger frem noen vanvittige krav i den største krisen siden andre verdenskrig, da kan det slå begge veier.

Haalands superagent: – Alle har råd til ham

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola vil ikke høre snakk om at storklubber som Barcelona og Real Madrid har for dårlig økonomi til å kjøpe nordmannen.

Franck Ribery er ønsket av «alle» inkludert gamleklubben

Det er flere spillere som er i ferd med å bevise at man godt kan spille fotball til man er 40 år og hvis man er flik til å ta vare på helsa, også lenger. Franck Ribery som det faktisk er et under han lever er 38 år og akkurat som en god vin, bare blir bedre med åra. Den franske vingens karriere er allerede svært imponerende med 12 år som en av Bayern Münchens viktigste spillere.

Ny og lavere pris viser hvor tåpelig «Team Haaland» sin grådighetsturne var

Vi i Sporten er som resten av verden svært imponert over Erling Braut Haaland sine ferdigheter foran mål, fortsetter det, noe vi håper det gjør, vil han etablere seg som en av de aller beste spillerne i verden. – Han har bare elendige rådgivere, spesielt i agent Mini Raiola som gjennom sin ekstreme grådighet har ødelagt karrierer. Bortkastet og ødeleggende For litt over en måned siden reiste Mino Raiola med pappa Alfie fra klubb til klubb og kom med krav om lønn og betingelse som var helt vanvittige. – Ingen klubber i verden var villige til å betale.

«Spøkelseskladden» vil vinne Champions League og være viktig igjen

Den portugisiske superstjernen med flere gullballer enn nøtter er nesten usynlig om dagen noe som har fått italiensk presse til å gå av skaftet i ordspill rundt begrepet spøkelse, vi i Sporten vil selvsagt bidra til ordspillet.

«Henke Jr» skyter inn på stjernehimmelen

Omtrent samtidig som den svenske fotballegenden Henrik Larsson flyttet til Celtic og forbauset verden med å bøtte inn mål sesong etter sesong ble Jordan Larsson født. – Nå omtrent 23 år senere har «Henke Jr» tatt opp hansken og viser med all tydelighet at i hvert fall i dette tilfellet er målteften arvbar. Jordan Larsson ble for et par år siden plukket opp av den russiske storklubben CSKA Moskva, etter en tilpasningsperiode har han begynt å levere, 13 ligamål og en stigende formkurve har vekket interessen fra både Premier League og Bundesliga.