Nyheter om Agent


Spansk media: En av Premier Leagues beste offensive midtbanespillere ber om overgang til Barcelona

Bayern München-boss Oliver Kahn kan ikke skjønne at en klubb med milliarder i gjeld og press på å kutte kostnadene kan legge inn bud på Robert Lewandowski. Denne uken kom tikkende inn over 2,6 milliarder på kontoen til La Liga-klubben som skal redde overgangsmarkedet. Da lever også «Prosjekt Premier League» for Xavi. Barcelona har slitt med å kunne registrere free agents Andreas Christensen og Franck Kessie før de har fått til de nødvendige kuttene i lønnsbudsjettet som gir plass til de to spillerne.

Manchester United nekter

For noen timer siden kunne The Times melde at Manchester United sin største stjerne Cristiano Ronaldo ønsket seg bort fra klubben, eller som de skrev: Ronaldo har bedt om å forlate Old Trafford hvis klubben får et «tilfredsstillende tilbud». Det vil ikke Manchester United være med på de er krystallklare på at han ikke er til salgs. Portugals toppscorer gjennom tidene er drevet av et ønske om å spille i Champions League resten av karrieren. Han tror han har «tre eller fire år» igjen på høyeste nivå. Bayern München, Chelsea og Roma er svært ivrige.

Rykket opp etter forrige sesong – har med største selvfølgelighet kontaktet agentene til Dybala og Icardi

Paulo Dybalas agent valfarter rundt i Europa for å forhandle til seg det beste tilbudet for sin argentinske free agent. I Paris peker pila til Icardi mot en exit PSG. Litt underholdende oppi alt fotball-alvoret er det at en nykommer i øverste divisjon med største selvfølgelighet har tatt kontakt med agentene til de to stjernene.

Telegraph: Tottenham har funnet ut de trenger Jesse Lingard

West Ham har ikke overraskende sendt over et tilbud til free agent Lingard, mer overraskende er det at Tottenham vurderer å gjøre det samme. På fredag kom bekreftelsen på at Richarlison har signert for Spurs, denne toppsigneringen kommer i tillegg til Ivan Perisic, Fraser Forster og Yves Bissouma. Ifølge The Telepgraph ønsker Conte og direktør Fabio Paratici mer kreativitet på midtbanen. For Brexit-landet teller et britisk pass i tillegg mye.

Blir en stor uke i Milano: To Premier League-spisser presenteres

Den ene tidligere superlegendarisk innbytter hos Jürgen Klopps, den andre som 2 x flopp på Stamford Bridge. De to belgierne skal nå få nok av muligheter til å vise hvem som skal regjere på toppscorerlista i Serie A neste sesong. Dette er ikke noe nytt, men ifølge Football-Italia skal signering skje denne uken for de to spissene. Regjerende Serie A-mester Milan sender free agent Origi til medisinsk test på tirsdag. Med Atne Rebic fortsatt i troppen og Zlatan på vei inn i en ettrårskontrakt, blir dermed Milan godt dekket på topp.

Ingunn (39) skiftet jobbkurs etter 18 år:– Jeg er ikke den samme personen lenger

Agent sto det i jobbannonsen. Da var Ingunn Heien solgt. – Vil du være med å formidle arbeidsglede, sto det. Og det vil jeg jo!
Les mer om:

Sjokksamtaler! Ønsket om å forlate Manchester United er ikke lenger bare tomme ord

Vi vet at ingen er fornøyde med situasjonen i Manchester United om dagen, planen var at Ralf Rangnick skulle leverer et ferdig glanspolert lag pakket inn i silkepapir til innkommende manager Erik ten Hag. – Slik ble det ikke. Den største stjernen på Old Trafford Cristiano Ronaldo er frustrert og det er Bruno Fernandes også. Cristiano Ronaldos agent har vært i møte med den nye Chelsea-eieren amerikanske Todd Boehly med diskusjoner om en mulig overgang.

Agnes Kittelsen: – Jeg er veldig glad nå

De tre norske skuespillerprofilene Agnes Kittelsen (42), Nicolai Cleve Broch (46) og Jon Øigarden (51) som var saksøkt av sin egen agent, uttrykker stor lettelse over frifinnelsen fredag.

Liverpool Echo: Nå som Sadio Mane drar deles kortene ut på nytt

Sadio Mane fikk seks år i klubben som del av Jürgen Klopps angrepshorde, 120 scoringer og 48 assists i en periode der de største trofeene endelig ble busset gjennom Liverpools rød-dekkede gater. Spilleren som tok posisjonen Klopp pekte på. I den siste sesongen ble det 30 kamper som venstreving, 18 som senterforward og 3 som høyreving.

Fortsatt ingen løsning og kontrakten går ut om en uke!

Franskmannens avtale på Camp Nou går ut 30. juni, selv om Xavi har bedt styret om et siste forsøk for en fornyelse. Den langvarige sagaen om hvorvidt Ousmane Dembele vil signere en ny kontrakt i Barcelona nærmer seg raskt deadline og det er fortsatt ingen avtale på plass. Dembeles kontrakt på Camp Nou 30.

Eto'o erkjente seg skyldig i skatteunndragelse

Den tidligere fotballstjernen Samuel Eto'o (41) har innrømmet skattesvik og inngått en avtale med den spanske domstolen for å slippe fengsel. Det meddeler en domstol i Barcelona mandag, skriver nyhetsbyrået AFP. Avtalen gikk på at han måtte erkjenne seg selv skyldig i å ha unnlatt å skatte 3,9 millioner euro, som tilsvarer 40,5 millioner kroner, under tiden han spilte for Barcelona. Eto'o slipper å sone i fengsel, men ble i stedet dømt til å betale en bot samt 22 måneder betinget fengsel.

Haalands «mystiske» agent: - Spilt nøkkelrolle

Etter at superagent Mino Raiola gikk bort, blir klientenes interesser tatt hånd om av advokat Rafaela Pimenta.
Les mer om:

Agenten avslører Özils to valg for fremtiden

Det ble aldri noen god exit hos Arsenal, det ser heller ikke så lyst ut i Fenerbahce. På topp var den tidligere tyske landslagsspilleren briljant, men det begynner dessverre å bli en stund siden. Nå varsler agenten at 33-åringen har tatt to valg for fremtiden. Det ene resulterer i stans, det andre i en start. Fenerbahce-sjefen har tidligere i våres bedt Özil om å konsentrere seg om det som skjer på treningsfeltet og på kamparenaen. Det har helt klart vært forhold 33-åringen har vært misfornøyd med, noe han ikke har forsøkt å legge skjul på.

Superstjerna i ordkrig med eigen klubb – vil «tvinge» seg bort

Bayern München-stjerna Robert Lewandowski (33) har, saman med agent Pini Zahavi, gått knallhardt til verks for å kunne forlate klubben. Det får fleire i klubben til å reagere sterkt.
Les mer om:

Manchester United vurderer overgangen som garantert blir en gedigen tabbe

Paul Pogba er en genial spiller på sitt beste, problemet er alt som følger med når han ikke på topp. Det var ikke så altfor mange United-supportere som måtte tørke bort tårer i øyekroken da Paul Pogba var bekreftet på vei ut av klubben etter en berg-og-dalbanetur deluxe de siste seks årene. Et godt argument for at Erik ten Hag, John Murtough og gjengen styrer langt unna Adrien Rabiot. Hos PSG var det stort sett uro rundt den franske landslagsspilleren, der også mamma Rabiot var inn og bidro til rabalder.

- Skandale

Superstjerna Armand Duplantis (22) ble offer for en arrangørstabbe på Bislett. - Det kunne gått rett til helvete med ham, sier svenskens agent til Dagbladet. - En skummel situasjon, sier Duplantis selv til Dagbladet.
Les mer om:

Russisk agent skal ha forsøkt å infiltrere Den internasjonale straffedomstolen

Nederlandsk etterretning sier at de i april avslørte et russisk forsøk på å infiltrere Den internasjonale straffedomstolen (ICC) i Haag.
Les mer om:

ESPN: Har skjønt de har tapt kampen om Eriksen-signaturen

Thomas Frank og Brentford ga Christian Eriksen en mulighet til comeback på kamparenaen og i Premier League, noe 30-åringen tok ekstremt godt vare på. Ingen tenker på pacemaker og hjerterytme lenger når den danske playmakeren viser han holder nivå nok til å være med å prege Premier League-kamper eller kamper på landslagsarenaen. Som free agent er tre klubber overivrige etter å overbevise Eriksen om å velge deres kontraktsdokumenter.

Tottenham har Leeds-stjerne som plan B!

Tottenham er aktiv på markedet i sommer og har lagt en plan B om de ikke får tak førstevalget. Leeds United-vingen Raphinha har blitt et overgangsmål for Tottenham etter interesse fra Barcelona og Arsenal, ifølge The Athletic. Brasilianeren er en av Premier Leagues etterspurte spillere denne sommeren. Etter å ha bidratt sterkt til å redde plassen i Premier League, har han tiltrukket seg oppmerksomhet fra mange andre klubber. SISTE: Forbereder gigant-bud på Bellingham Leeds vil gjerne beholde Raphinha, men aksepterer at han kan se etter en større utfordring andre steder.

Fransk media: Pogba har signert fireårskontrakt

Det har stilnet i den røde delen av Manchester (ikke mye, men litt) etter at regjernende verdensmester Paul Pogba ga fra seg nøkkelkortet på Carrington. Real Madrid, som har flørtet med franskmannen de siste sesongene, var ikke interessert da muligheten bød seg. Det har vært snakk om PSG, men de ser ut til å ha nok med «tidligere superstjerner» som skal etablere seg (eller begynne å levere igjen i tilfellet Neymar).

The Athletic: Der kom tilbudet til Christian Eriksen fra Manchester United

Mens vi venter på Ajax-spiller Antony og tidligere Ajax-spiller Frenkie de Jong, er nok en tidligere Ajax-spilller ønsket av Manchester United. Christian Eriksen (Ajax, 2010-13)har vært på tur med den danske landslaget i Nations League, som ble avsluttet med 2-0 seier over Østerrike og tidligere United-vikar Ralf Rangnick. Det er ikke mange som lenger tenker på at Eriksen lå med hjertestans på gressmatta under EM-sluttspillet for ett år siden.

Barcelona avbryter forhandlingene – nå skal det fokuseres på spillere som faktisk ønsker å bære Barca-drakten

Historien om Ousmane Dembele er laaaang og forvirrende. Dette er spilleren som kostet godt over milliarden, har underlevert og vært skadet mer enn han har vært på banen, men har vist i siste år av kontrakten (selvfølgelig) at han faktisk kan få ut deler av potensialet Barcelona så i Dortmund-spilleren i 2017. Xavi har nesten tryglet Dembelé om å bli, der han foran mikrofonene ikke har latt det være tvil om at soon to be free agent er viktig for Barca, Barcelona har ifølge spansk media fulgt opp med gjentatte kontraktsforbedringer.

Dybala droppet forhandlingsmøter og tilbud om høyere lønn – har funnet den perfekte klubben

Vi kjenner det blir rart å ikke se Paulo Dybala i Juve-drakten. Den argentinske landslagsspilleren har vært en viktig del av mannskapet til Den Gamle Dame. Siden 2015 har angrepsspilleren jobbet seg oppover stjernehimmelen, men har opplevd å miste noe av farten de siste sesongene. Juventus-manageren kaller det «neste Messi»-syndromet.

Gabriel Jesus forlater Manchester City, men blir i Premier League

Den brasilianske spissen Gabriel Jesus ser skriften på veggen, Manchester City, som han har levert varene for siden han kom fra Palmeiras 1.januar 2017 har valgt å satse stort på Erling Braut Haaland. – Etter noen måneders avklimatisering (hvis det er et ord) i den blå delen av Manchester lærte Gabriel Jesus å like det engelske klimaet og elske tøffheten og nivået i Premier League. Det er et år igjen av Gabriel Jesus sin avtale med Manchester City.

Zidanes agent har et gladnyhet til Pochettino

Vi har mer eller mindre vent oss til tanken om at PSG starter sesongen med Zinedine Zidane, men samtidig lurer muligheten til drømmejobben for Zidane å lede Les Bleus. Trer Didier Deschamps av som fransk landslagstrener etter VM, eller blir fortalt om å gjøre det, står «Zizou» klar. De glovarme ryktene om at PSG har bestemt seg for å dumpe Pochettino til fordel for Zidane, har fått franskmannens agent til å ta mikrofonen. -Alle disse ryktene om at det er enighet med PSG stemmer ikke.