Nyheter om Agent


Supertalent og spirrevipp har signert med Tottenham

Det er lett å både like og også la seg irritere litt over den spanske unggutten Bryan Gil. – Han er teknisk, rask og briljant på små flater, men litt dårlig på å dele på godene og bli litt for ego. Tottenham manager Nuno Espírito Santo kommer sikker, akkurat som Sevilla manager Julen Lopetegui til å jobbe med forståelsen av at han har 10 lagkamerater. Tottenham har blitt enig med Sevilla om en overgang for den spanske unggutten Bryan Gil.- Motsatt vei går Erik Lamela pluss 250 millioner kroner.

Heftig dominoeffekt hvis Mauro Icardi returnerer til Italia

Mauri Icardi, som har havnet litt i skyggen av Paris Saint-Germain sitt enorme stjernegalleri er start ønsket av Keiseren av Roma, Jose Mourinho. Spissen som har vært litt skadet sist sesong fikk bare med seg 11 starter og ønsker seg, etter kraftig påtrykk fra kone Wanda Nara, en retur til Italia. Hvis den 28 år gamle spissen returner til Italia vil det sette i gang en heftig dominoeffekt. Les: Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren Italienske La Repubblica melder nå at Icardi og hans kone, også en agent, er i samtaler med Roma om et lån.

Kan være en gedigen tabbe av Manchester United å hente Edouard Camavinga

Manchester Evening News heier på byens to største stoltheter (som også splitter byen), men selv lokalavisas entusiasme for signeringen av et av Frankrikes største midtbanetalenter ser ikke ut til å hjelpe United. Camavinga har vært sterkt linket til Solskjær og gjengen, noe lokalavisa selv har formidlet.

Selv tidligere Liverpool-spillere har begynt å fri åpenlyst til Pogba

Hver gang vi skriver om Pogba og exit fra Old Trafford kommer det en haug med uffe seg-kommentarer fra United-supportere.

Stefan Strandberg er klar for Serie A!

Den norske fotballnomaden er klar for sin 5. utenlandske klubb. Etter russiske Krasnodar og Ural, tyske Hannover, italienske Trapani, hva er ikke mer naturlig enn å få testet seg mot Ronaldo og gjengen i Serie A. Strandberg har signert for en nyopprykket Serie A-klubb med det velklingende navnet U.S. Salernitana 1919. Les: Aron Dønnum har pakket kofferten – klar for belgisk fotball Kontrakten løper for ett år, men mulighet for forlengelse på ett til. 30-åringen har vært klubbløs siden han forlot Ural etter kontraktsutløp i begynnelsen av denne måneden. Now it’s official!

The Mirror: Paul Pogba vifter bort tilbudet fra Manchester United

Det nærmer seg uungåelig en slutt på Pogba-historien som har gått i bølger de siste årene. Med mindre enn ett år igjen av United-kontrakten har det spisset seg til i sommer, et overgangsvindu som ser ut til å ende med Pogba-exit. Ifølge The Mirror har United tilbudt franskmannen en ukelønn på solide 350 000 pund for å signere på forlengelse. Dette viser hvilken tro Solskjær og gjengen fortsatt har på at Pogba er den beste kreative ressursen på midten. Les: Diego Simeone ser at Saul Niguez styrer mot Atletico-exit Rundt 4,3 millioner kroner i ukelønn.

Juventus har stengt kapellet for Giorgio Chiellini

Bildene av 36-åringen gjennom EM-sluttspillet har etset seg fast på netthinnen. Midtstopperen som har opplevd det meste, gjort det meste, kriget seg gjennom de tøffeste kamper – og knusekost Jordi Alba. EM-helt, enkelt og greit. Men da EM-helten returnerte for å bli hyllet av hele Italia, var det tyst hos Juventus.

Fotballryktene: – Premier League-klubb har kontaktet Lewandowskis agent

Mens Tottenham er svært nære signeringen av en ny keeper. Her er torsdagens rykter!
Les mer om:

Daily Mail: Forventer at en halv milliard er nok for å hente Paul Pogba

For to uker bragte ESPNs kilde informasjon om at det pågikk samtaler i Paris om Paul Pogba. To møter skal ha vært gjennomført mellom agent Raiola og PSGs sportsdirektør Leonardo. Nå hevder Daily Mail at det jobbes konkret med en overgang. Når det gjelder Pogba, har vi hørt og sett det meste.

Trump-medarbeider anklages for å være agent for Emiratene

Lederen for ekspresident Donald Trumps innsettelseskomité er pågrepet, tiltalt for sammensvergelse med mål om å påvirke utenrikspolitikken i Emiratenes favør.
Les mer om:

Tull og Jorge Mendes-fanteri om Braithwaite

Denne uken kom ryktet om at Jorge Mendes jobber i kulissene for å hente/sende Braithwaite til Wolverhampton. For danskens agent blir dette helt uforståelig. Barcelona må selge en haug med spillere for å rydde plass for en Messi-retur, der Braithwaite etter EMs utstillingsvindu kan skaffe Barca noen sårt trengte millioner euros. Ifølge den spanske avisen Sport, er Wolverhampton-venn og Ronaldo-agent, Jorge Mendes, på for å hente dansken til ulveflokken på Molineux.

Bild: Bayern München har bedt om prislappen på 3 Barcelona-spillere

Det er ikke helt brannsalg hos Barcelona, men når free agent Lionel Messi skal hankes inn igjen må det selges. Bayern München har tydeligvis sett muligheten til å gjøre noe de liker godt: Et skikkelig godt kjøp når selgeren er i skvis. Ifølge tyske Bild og RAC1 har Nagelsmann og gjengen bedt Barcelona om prisen på hele tre spillere.

Anerkjent agent: Så mye får FKH for Desler

FKH er i ferd med å miste en av sine beste spillere. Men får også noen sårt tiltrengte millioner når dansken trolig signerer for franske Toulouse denne uken.
Les mer om:

Hentet ut 25 Volvoer: – Det å kunne levere 25 biler er jo ikke dagligdags

– For meg som agent for Avis er det viktig at det også leases biler lokalt. Jeg føler det riktig at biler som leies ut lokalt også kommer fra Notoddens bilforhandlere.
Les mer om:

Da er AC Milan rigget for Champions League

AC Milan fortsetter å sluke Chelsea-spilllere. På lørdag kom bekreftelsen på at Giroud hadde passert den medisinske testen på La Madonnina Clinic. Fikayo Tomori ble kjøpt for 25 millioner pund etter en vellykket testperiode. For Giroud blir det en helt annen deal.

0700 ankom Olivier Giroud La Madonnina Clinic

AC Milan har allerede på plass Chelsea-spiller Fikayo Tomori etter at de aktiverte kjøpsklausulen på 25 millioner pund etter en vellykket testperiode av 23-åringen. På fredag landet neste Chelsea-spiller for medisinsk test. Ifølge Sky Sports betaler AC Milan Chelsea 1 million euro, med rundt 1 million euro ekstra i bonus når/hvis franskmannen når et visst antall Champions League-kamper.

Barcelonas rikeste spiller sørger for 160 millioner til klubbkassa

Opplegget hos Barcelona virker å være enkelt: Free agent Lionel Messi skal reddes, resten av spillerne kan benyttes i redningsaksjonen. For Martin Braithwaite betyr dette at Barcelona-drømmen går mot slutten. Når du har spilt for Esbjerg, Toulouse, Middlesbrough, Bordeaux og Leganes, ble Barcelona et gedigent sprang opp i fotballhimmelen. Les: Justin Kluivert slipper å lure på om han får spilletid hos Mourinho Nå trenger ikke 30-åringen mer penger (les: Forbes: Martin Braithwaite rikeste spiller hos Barcelona), men det gjør Barcelona.

Det tok bare ett år å overbevise Liverpool: Owen Beck med langtidskontrakt

For ikke mange svinger siden spilte venstrebacken på Liverpools U13-lag. Nå løper 18-åringen rundt med Premier League-troppen til Klopp i Østerrike. I fjor vanket det den første profesjonelle kontrakten på waliseren, på mandag kom beskjeden om at Beck med sitt spill i 19 kamper for klubbens U23-lag forrige sesong har imponert nok til langtidskontrakt.

Agent bekrefter jakten på Jorginho

I løpet av en periode på under tre måneder har Chelsea-spilleren raket inn Champions League -og EM-tittel. Ikke rart agenten prater velvillig om klientens lysende fremtid. 29-åringen ser litt hengslete ut på banen, men utseendet ljuger. Den brasilianskfødte italieneren er en steintøff ledertype som er meislet ut for de tøffeste kampene. Champons League-finale, EM-finale.

Lionel Messi klar med signaturpennen så snart Copa America feiringene er over

For første gang har Lionel Messi vunnet en internasjonal turnering med Argentina. – Det satt langt inne, men til slutt etter å ha vunnet 1 – 0 mot Brasil kunne han endelig kysse trofeet. Etter kampen ble Lionel Messi kåret til mesterskapets beste spiller med 4 scoringer og 5 assists, men det var Angel Di Maria som måtte «redde» Messi. Paris Saint-Germain spilleren sørget for matchvinnende scoring med en elegant chip over en målløs Ederson. Messi er den første spilleren noensinne på en internasjonal turnering som er toppscorer, toppassistent, vinner av gullballen og mesterskapsvinner!

Ajax keeper Andre Onana forhandler på høygir etter redusert dopingkarantene

Det ble nesten Barcelona i vintervinduet for Ajax-keeper Andre Onana, men dopingkarantenen satte en effektiv bremse for det. 25 åringen er klar for noe nytt og Ajax er som vanlig klar til å tjene en slant. Nylig ble karantenen på et år, redusert til ni måneder fordi Andre Onana ble trodd i sin forklaring at det hele var et hendig uhell, nå måneder er til å leve med og forhandlinger om klubbytte er i full gang.

Angel Di Maria reddet Messi!

Nå lider ikke Messi noen spesiell nød, men som en av tidenes beste fotballspillere blir det tomt å legge opp uten et trofé i landslagsdrakta. Spesielt når de spiller for fotballgiganten Argentina. De siste tiårene har den stolte fotballnasjonen matet de største ligaene i Europa med noen av de vasseste spillerne på markedet, men når denne gjengen har vært samlet til landslagstjeneste, har det vært noe engelsk over det. Nesten, men bare nesten. Les: Sergio Aguero har akseptert benken – for nå Natt til søndag var det tid for Copa America-finale mot Neymar og gjengen.

Spansk media: Har løsningen for Lionel Messi

La Liga-boss Javier Tebas har brukt mikrofontid til å lange ut mot gribben Manchester City og deres forsøk på å utnytte Barcelonas økonomiske misære med å rappe det største trekkplasteret i den spanske ligaen. Nå ser det ut som Tebas har fjernet hidringene for at free agent Messi kan returnere til Camp Nou. Det handler om enorme lønnsutgifter. Barcelona har møtt veggen når det kommer til utgiftsnivået på driften av klubben, og er pålagt å kutte lønnsutgiftene dramatisk.

Enar fra Stockholm: En personlighet og en turist av de sjeldne

Firmaet Nord Agent startet sin turoperatørvirksomhet på Svalbard i 1982. Her fikk jeg jobb som en av guidene for fotturisme innen Isfjordområdet.
Les mer om:

Plutselig er Mikkel Damsgaard den alle snakker om

Den 21 år gamle danske venstrevingen Mikkel Damsgaard har EM å takke for at han nå er en av de aller mest ettertraktede spillere i Europa, hans klubb Sampdoria kan også gni seg i hendene. – Snart fylles en tom klubbkasse med flerfoldige millioner euro. Mikkel blomstret opp akkurat å riktig tid og var med å bidra til et levende og spennende dansk lang som kom hele veien til semifinalen uten sin største stjerne Christian Eriksen. Danskene har vært klar over Mikkel Damsgaards sine kvaliteter en stund, han slo igjennom for Nordsjælland i Superligaen og ble plukket opp av Sampdoria i fjor.