Nyheter om Agent


Klarte ikke å slå verdens mest kjente hemmelige agent

Isabel Raad inngikk forlik med Randaberg kommune
Les mer om:

«Ronaldo fortjener å vinne Ballon d´Or mer enn noen gang tidligere»

På lørdag mot Leicester trengte Manchester United virkelig en Ronaldo som i sluttminuttene avgjorde kampen. CR7 tok aldri denne rollen, og overlot jobben til Jamie Vardy hos de blå, som banket inn 3-2 scoringen minuttet etter at Rashford hadde utlignet for United. Nå vet vi ikke hva agent Jorge Mendes mente om lørdagens kamp, men at klienten hans fortjener sin sjette Ballon d´Or for 2021, det er Mendes ikke i tvil om. Les: «Vi ga ham en mulighet til å vise seg frem på banen.

Nå er det plutselig to klubber som er villig til å betale Haaland 400 millioner i årslønn

Vi vet fra før av at en rekke klubber virkelig ønsker seg Erling Braut Haaland som er dyr foran som ikke gjør annet enn å banke inn mål etter mål. – Vi vet allerede at Real Madrid, Barcelona, Manchester United og til dels Manchester City har falt fra på grunn av et enormt lønnskrav fra Team Haaland. Frem til Newcastle fikk inn verdens rikeste diktatorer på eiersiden var Paris Saint-Germain den eneste klubben som var villig og med tilstrekkelige økonomiske muskler til å etterkomme kravet til Erling Braut Haaland sin agent Mino Raiola.

Bruker Karim Benzema for å friste Paul Pogba

Legger du alle «Paul Pogba forlater snart Old Trafford» artikler etter hverandre kommer du helt sikkert noen runder rundt ekvator, men nå er spørsmålet oppe igjen. – Den franske superstjernens griske agent Mino Raiola har helt siden returen til Manchester United i i 2016 jobbet intenst med å gjøre det mest mulig ubehagelig for alle på Old Trafford. Mino Raiola presser på for en overgang og det er bare en av trener å overbevise, Paul Pogba. – Etter at Real Madrid stjerne Karim Benzema fikk lagt kontroversene med det franske landslaget bak seg er det mye enklere å benytte han som argument.

Raphinha er den nye brasilianske stjerna!

For Leeds-supporterne har den brasilianske landslagsspilleren vist seg å være et varp, helt siden han i november 2020 scoret sitt første mål for klubben og sørget for Leeds´ første Premier League seier på Goodison Park. På torsdag tok Raphina oppmerksomheten fra Neymar. Det var duket for en skikkelig rysare mot Luis Suarez, Cavani, Federico Valverde, men Brasil viste seg å være totalt overlegne.

Har startet samtaler med den eneste klubben villig til å betale 400 millioner i årslønn

Den franske storklubben Paris Saint-Germain er sulten på mer, selv etter de sikret seg Lionel Messi på enn toårskontrakt med rett til fornyelse i sommer. – Erling Braut Haaland er uten tvil den mest verdifulle spilleren Norge noen sinne har fostret, men lønnskravet er så stort at de aller fleste klubber ikke har nubbesjanse til å signere han.

Raphinha imponerer i Leeds! Agenten bekrefter interesse fra flere store kubber

Høyrevingen Raphinha som både er brasiliansk og italiensk har aldri spilt fotball i sitt andre hjemland Italia. – Det var snakk om Juventus da han forlot Sporting til fordel for franske Rennes for 21 millioner euro sommeren 2019. Raphinha ankom Leeds fra Rennes i begynnelsen av forrige sesong og imponerte stort i Premier League. Suksessen har ført til stor interesse fra flere store klubber, inkludert Liverpool.

AC Milan løser håndleddsoperasjon med signering av 38-åring

Zlatan hater å få spørsmål om alderen sin, så vi styrer glatt unna temaet. Likevel, når AC Milan henter inn en 38-åring, kan vi ikke unngå å plassere Antonio Mirante i kategori Zlatan. Førstekeeperen Mike Maignan har dratt på seg en skade i håndleddet som krever operasjon, og er ute av troppen i opptil ti uker. Maignan (foto: milan, twitter) Les: Arsenal legger et bud på bordet som er nesten det Club Brugge ønsker seg Dermed har Maldini hentet inn en keeper som kunne troppe opp på kort varsel. 38-åringen er ingen hvem som helst.

Putin: Nobels fredspris vil ikke skjerme Muratov

Russlands president Vladimir Putin advarer om at fredsprisvinneren Dmitrij Muratov ikke vil bli skjermet dersom han blir stemplet som utenlandsk agent.
Les mer om:

City skal i forhandlinger med Haaland i januar

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola forventes å ha samtaler med Manchester City i januar om et potensiell overgang for 21-åringen neste sommer, skriver troverdige The Times Borussia Dortmund -angriperens kontrakt, som løper til 2024, inneholder en utkjøpsklausul på beskjedne 64 millioner pund som trer i kraft i 2022. Nordmannens agent Mino Raiola skal ivrig etter å sette i gang med forhandlinger når overgangsvinduet åpnes igjen på nyåret, og City vurderes som den største favoritten til å signere nordmannen.

Barcelona-stjerne gratis til Premier League

I følge den spanske avisen Mundo Deportivo skal Liverpool være meget interessert i å signere Barcelona-angriperen Ousmane Dembele på gratis neste sommer. Vingens kontrakt med den kriserammede storklubben løper ut etter denne sesongen, og som Bosman-spiller kan derfor Dembele signere en kontrakt med en ny klubb allerede etter nyttår. LES OGSÅ: Manchester United med defensive problemer Liverpool er svært ivrige etter å hente Dembele til Anfield. Jürgen Klopp skal virkelig ha sansen for 24-åringen, og sportsdirektør Michael Edwards skal allerede ha tatt kontakt med Dembeles agent.

Gabriel Jesus går ingen steder

Gabriel Jesus har vært City-spiller siden 2017. Selv om brasilianeren ikke har lagd de største overskriftene i Premier League, har senterforwarden levert Guardiola 85 scoringer og 38 assists på 205 kamper. Da Harry Kane var halvveis inn porten på Etihad Stadium ble Jesus sterkt linket til en exit. Etter at Sergio Aguero forlot City etter en halv fotballevighet hos klubben, står Guardiola uten den store målgarantisten. City-manageren sier selv at det er laget hans som må score i mangel på en Mbappe, Kane eller Haaland.

Russland fortsetter å slå ned på medier etter nobelpristildelingen

– Russiske myndigheter vil ikke la seg påvirke av nobelpristildelingen. Det sier russisk redaktør. Selskapet, som han arbeidet for, ble før helgen stemplet som utenlandsk agent.
Les mer om:

«Real Madrid må bli straffet»

Sportsdirektøren i Paris Saint-Germain Leonardo Nascimento de Araújo mener Los Blancos viste mangel på respekt i forsøket på å signere Kylian Mbappe. Leonardo har nok en gang øst av sin frustrasjon over overgangssagaen rundt Kylian Mbappe og Real Madrid. – Han mener Real Madrid må bli straffet for å ha forsøkt å gi 2 milliarder kroner for Kylian Mbappe. Men som alltid, det er ikke det at de gjorde det, men måten de gjorde det på!.

Sergio Roberto var helt knust

I onsdagens semifinale i Nations League ble 22-åringen Donnarumma pepet ut hver gang han hadde ballen. Pepet ut av sine egne. For en måneds tid siden ble Sergio Roberto utsatt for samme behandling, også av sine egne.

Alan Shearer minner oss på at Newcastle-supporterne er uskyldige

The Man. Få engelske fotballterriere har gjort et så sterkt inntrykk som Shearer. Nå ber Newcastle-legenden om at supporterne ikke skal få lide for at Premier League og klubben har åpnet opp for saudi-arabiske eiere. For Alan Shearer handler det først om å ha eiere som kan gi supporterne snev av håp. Les: Britisk investeringsfond skal skape ny storklubb -Drømmen er at vi har en eier som vil prøve å gi oss et smule håp. Det er en oppfatning at Newcastle-supportere er krevende og forlanger for mye. Det er de ikke, de vil bare ha litt håp og spenning.

Britisk investeringsfond skal skape ny storklubb

Røyken kommer ikke til å legge seg på en god stund etter den saudi-arabiske overtagelsen av Newcastle. Nå er også Palermo i spill. Vi skal ikke sammenligne Palermo med en Premier League-klubb, men når et britisk investeringsfond er i ferd med å overta styringen av en Serie C-klubb, da er det noe interessant på gang.

Tommel opp for agent Mino Raiolas analyse

–Jeg vemmes ved buingen mot Donnarumma, og spør hvorfor Milan ikke grep inn på en eller annen måte, sier Mino Raila ifølge Corriere dello Sport. Det er ytterst sjelden vi viser tommel opp for det som kommer ut av kjeften til agenten, men denne gangen må vi si oss enige. Det var i Nations League-semifinalen mot Spania at Donnarumma fikk kjenne på Milan-supporteres vrede. 215 serie A-kamper for klubben var glemt, det eneste som huskes av 22-åringens tid i Milano var det «store sviket».

Kan bli stemplet som utenlandsk agent som følge av fredsprisen

Redaktør Dmitrij Muratov i den russiske avisen Novaja Gazeta sier Nobels fredspris kom helt uventet på ham. På grunn av prispengene på 5 millioner svenske kroner kan han nå måtte registrere seg som «utenlandsk agent».
Les mer om:

Spissen som er meislet ut for Premier League er nå ledig

Han scorer hos Toronto, han gjør det samme på det italienske landslaget med 12 scoringer på 39 kamper (selv om det ble bom i EM). Andrea Bellotti var sterkt linket til en overgang til Premier League i sommer, men ble i Torino. Nå er avgjørelsen tatt, 27-åringen er klar for noe større. Torino er en solid klubb, men makter ikke å klatre opp til de interessante og innbringende plassene på Serie A-tabellen.

L´Equipe: Paul Pogba har bestemt seg for å signere

Den franske storavisen pleier å ha god oversikt over de franske landslagsspillerne som er spredd rundt i toppklubbene. Når det hevdes Paul Pogba har tatt en avgjørelse om veien videre, da lytter vi. De siste sesongene har det gått i retning United-exit for Pogba, heiet på av rabiate Mino Raiola som ikke lar en anledning gå fra seg til å rakke ned på klientens arbeidsgiver. Ifølge L´Equipe har Pogba bestemt seg for å lukke ørene for Raiola og gjøre seg utilgjengelig for PSG og Real Madrid. Les: Ekte kjærlighet!

Paul Pogba har sluttet å høre på Mino Raiola

Paul Pogba sin agent Mino Raiola har flere ganger slått fast at hans klient er ferdig på Old Trafford og at han så snart som mulig spiller for……. fyll inn en av tre klubber Paris Saint-Germain, Juventus eller Real Madrid. På samme måte som Kylian Mbappe har snudd, har den franske superstjernen begynt å tenkte på at han faktisk ikke har det så ille. Manchester United har fremlagt et forlag på forlengelse i sommer, men agenten Mino Raiola har totalt avist det hele og presset på for en overgang. – Han har bare ikke fått Paul Pogba til å sette inn det endelige nådestøtet.

Hadde planen klar for å raide Liverpool

Forrige sesong var det en del murring fra Mohamed Salah. Liverpools toppscorer smalt riktignok inn 31 mål på 51 kamper, men uttalelser fra egypteren ga ryktet om exit bein å gå på. Salah ble, fant tilbake humøret, og har vært gnistrende god i Premier League.

Serge Aurier garanterer at han aldri kunne ha gjort den største fotballdødssynden i Premier League

Det var Unai Emery og Villareal som til slutt kom med det beste tilbudet. Aurier og Tottenham gikk hver sin vei i sommer og 28-åringen sto som free agent med et hav av muligheter. Den ivorianske landslagsspilleren skal også ha fått tilbud fra byrival Arsenal, noe som fikk Spurs-supporterne til å gremme seg. Nå deler Aurier med verden at dette aldri, aldri, ALDRI kunne skje. -Jeg har aldri sett meg selv i andre klubber i England, hvis det ikke skulle være hos dere (Spurs-supportere).

Kylian Mbappé har snudd!

Da PSG bryskt takket nei til rundt to milliarder fra Real Madrid, skjønte vi Paris-klubben hadde noe på gang. Neste sommer kan Mbappé spasere ut av Parc des Princes som free agent, en glede PSG aldri i verden ville ha gitt rivalen i Madrid. Denne uken gikk en illsint sportsdirektør Leonardo ut og sendte noen meldinger i retning Florentino Perez: -Det er enda et eksempel på manglende respekt for PSG og for Mbappé. I løpet av samme uke har en Real Madrid-spiller, så treneren og nå presidenten snakket om Kylian, som om han allerede var deres.