Nyheter om Adresseavisen


Kraftig økning i psykiatrioppdrag for politiet

I fjor loggførte politiet over 49.000 psykiatrioppdrag, viser tall Adresseavisen har hentet inn. Det er en økning på over 16.000 oppdrag fra 2016.
Les mer om:

Sagosen testet positivt for corona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for corona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen.

Sagosen testet positivt for corona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for corona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen.

Sagosen testet positivt for corona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for corona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen.

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse. Sagosen var ikke med da hans Kiel spilte uavgjort mot Lemgo søndag. Han spiller heller ikke mot Pick Szeged i mesterligaen onsdag.

OL-vinner Graabak skal bli far

Kombinertutøver Jørgen Graabak skal bli far til en gutt til våren. Vinter-OL i Beijing blir ikke påvirket, sier han. Det bekrefter han overfor Adresseavisen. Han venter barn med kjæresten Ida Bekken. Graabak vant OL-gull i Sotsji i 2014. Da ble det også gull i lagkonkurransen. I Pyeongchang i 2018 ble det OL-sølv i lagkonkurransen.

Marit Bjørgen raste mot journalist

Samholdet på det norske kvinnelandslaget i langrenn slo sprekker, ifølge den ferske boken om Marit Bjørgen. En sak i Adresseavisen fikk Bjørgen til å rase. 

Høyre flyttet valgvake etter «uventet besøk»

Rundt om i landet venter partienes fylkeslag spent på kveldens valgresultater. I Trondheim valgte Høyre å flytte sin valgvake på grunn av uventede gjester, skriver Adresseavisen.
Les mer om:

– RBK har tatt kontakt om Knutsen

Bodø/Glimts styreleder sier til Adresseavisen at Rosenborg har henvendt seg med spørsmål rundt treneren Kjetil Knutsen. – Jeg har sett en mail fra RBK komme inn til oss. Vi har imidlertid som meddelt tidligere fokus på forhold vi kan gjøre noe med og har også en løpende og god dialog med Kjetil, sier Glimts styreleder Inge Henning Andersen til Adressa. Andersen sier at mailen er besvart. Knutsen har ett år igjen av kontrakten med Bodø/Glimt.

Boliger evakuert over natta etter jordskred i Klæbu

Tre husstander ble evakuert etter et jordras i Klæbu i Trondheim kommune onsdag. Beboerne får dra hjem tidligst torsdag morgen, skriver Adresseavisen.

Landslagsspiller klar for Rosenborg

Anna Langås Jøsendal har hatt litt av en tirsdag. Først kom hun med i den norske landslagstroppen for første gang. Så ble hun klar for Rosenborg. Jøsendal fullfører sesongen for Avaldsnes, før hun blir Rosenborg-spiller etter nyttår. Det bekrefter RBKs styreleder Ørjan Engen overfor Adresseavisen. – Jeg valgte Rosenborg fordi det er en klubb med ambisjoner, og som vil opp og frem. Jeg kjenner til mange av spillerne, som har sagt at det er en fin spillergruppe. I tillegg kjenner jeg også til Steinar Lein fra før, sier spilleren selv til avisen

RBK-spiller ute med langvarig skade

Vebjørn Hoff har fått avrevet akilles og må belage seg på seks måneder på sidelinja, skriver Adresseavisen torsdag. 25-åringen, som har vært god for Rosenborg denne sesongen, skal ha skadet seg på trening.

Han var en levende legende. Nå er han borte.

Tidligere sjefredaktør i Aftenposten, VG og Adresseavisen, Andreas Norland, er død, 86 år gammel. Med ham er en av de fremste lederskikkelsene i norsk presse i etterkrigstiden gått bort.
Les mer om:

Adresseavisen beklager tekniske problemer

Adressa.no var nede mandag morgen.
Les mer om:

Agent bekrefter: Holse kan være på vei vekk fra Rosenborg

Den danske kantspilleren Carlo Holse kan forsvinne fra Rosenborg allerede i sommer. Det forteller spillerens agent til Adresseavisen.

Adresseavisen beklager tekniske problemer

Tirsdag ettermiddag opplever Adresseavisen feil i systemer. Dette rammet dessverre våre muligheter til oppdatering av adressa.no.
Les mer om:

NTNU-styret behandler omstridt oppsigelse i oktober

Styret ved NTNU i Trondheim behandler mest trolig avskjedssaken mot førsteamanuensis Øyvind Eikrem 21. oktober, melder Adresseavisen.

Adresseavisen viser RBKs bortekamp på Island

Vi kan aldri godta nedrykk
Les mer om:

Harstad-syklist fra Team Rynkeby involvert i massevelt

Syklister fra Team Rynkeby Arctic ble fredag ettermiddag involvert i en massiv sykkelvelt. Åtte personer skal være skadd, ifølge Adresseavisen.
Les mer om:

Ryttere fra Team Rynkeby skadd i ulykke

Syklister fra Team Rynkeby Arctic ble fredag ettermiddag involvert i en massiv sykkelvelt, skriver NRK. Åtte personer skal være skadd, ifølge Adresseavisen.
Les mer om:

Rosenborg får islandsk motstand

Islandske Hafnarfjördur blir motstander for Rosenborg i conferenceligaens 2. kvalifiseringsrunde etter å ha slått ut Sligo Rovers med 3-1 sammenlagt. Rosenborg går i likhet med Molde og Vålerenga rett inn i 2. kvalrunde til Uefas nye turnering, og trønderne starter med bortekamp på Island 22. juli. En uke senere spilles returkampen mot Hafnarfjördur, populært kalt FH, på Lerkendal. – Vi har møtt islandsk og irsk motstand før. Vi vet at det blir tøft, men vi har lyktes bra tidligere. Med parametere som reiseavstand, belastning og historikk, er det (trekningen) ganske positivt.

Suksess på Rosenborg ga han landslagsdebut og nå flybillett på første klasse ut i verden

Det var et stort tap for Sarpsborg 08 i fjor da Kristoffer Zachariassen dro videre til Lerkendal. Den rutinerte midtbanespilleren gjorde seg bemerket i Nest-Sotra før han tok steget opp til Sarpsborg i 2017. Rosenborg har hatt en rufsete sesong så langt med Kristoffer Zachariassen som et definitivt lyspunkt, et lyspunkt de må gi slipp på, men som de ifølge Adresseavisen vil få meget godt betalt for. Les: Daniel Sturridge i kanonform satser på La Liga-debut! Det er den ungarske toppklubben Ferencvaros som er på kjøperen, de skal ha kommet med et bud på 22 millioner kroner.

Hviterussisk motstand for RBK

Vålerenga møter Mitrovica fra Kosovo, mens RBK skal opp mot hviterussiske Minsk i kvalifiseringen til mesterligaen. Begge lagene må gjennom to kvalifiseringsrunder før et gruppespill. – Vi er fornøyde med trekninga. Dette er lag vi kan slå, og vi syns det er kule motstandere, sier styreleder Ørjan Engen til Adresseavisen etter trekninga.

I tvil om RBKs vei videre: – Den største krisen er at vi ikke ser noen utvikling

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Haugesund 0–0) En hemmelighetsfull Åge Hareide sier han skal avsløre egen RBK-fremtid torsdag. Kommentator i Adresseavisen, Birger Løfaldli, sier han er i tvil om hva treneren vil gjøre.

St. Olavs hospital bekrefter tolv tilfeller av deltavarianten i Trondheim

Overlege ved St. Olavs hospital, Andreas Christensen, bekrefter overfor Adresseavisen at det har blitt påvist tolv tilfeller av deltavarianten i Trondheim.