Nyheter om Adan


Drapet på Hamse Adan (20) – medsiktet (40) begjært varetektsfengslet i dag

En av de tre siktede i saken om drapet på Adan ble i dag varetektsfengslet.
Les mer om:

Drapssiktet Oslo-mann er tidligere dømt for narkotikasalg

Mannen som fredag ble pågrepet og siktet for medvirkning til drapet på Hamse Hashi Adan (20) på Mortensrud, er en nordmann i 40-årene. For syv år siden ble han dømt for narkotikasalg.
Les mer om:

- Sånn skal vi ikke ha det

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) forstår at innbyggere på Mortensrud i Oslo føler på stor usikkerhet etter drapet på Hamse Hashi Adan (20).
Les mer om:

Person pågrepet og siktet for drapet på Mortensrud

En mann er pågrepet etter drapet på Hamse Hashi Adan på Mortensrud 7. oktober. I tillegg etterlyses to personer internasjonalt.
Les mer om:

En mann pågrepet etter Mortensrud-drapet - to på rømmen

De to mennene som er siktet for drapet på Hamse Hashi Adan (20), skal ha rømt landet. Men politiet pågrep fredag en mann og siktet ham for medvirkning til drap.
Les mer om:

Mortensrud-drapet: To menn på rømmen – etterlyst for drapet

Hamse Hashi Adan vart skoten og drepen på Mortensrud i Oslo 7. oktober. No er to menn sikta for drapet på tjueåringen.
Les mer om:

Mann pågrepet og siktet for drapet på Hamse (20) på Mortensrud

To uker er gått siden drapet på Hamse Hashi Adan (20) på Mortensrud. Fredag opplyser politiet at en mann er pågrepet og siktet for medvirkning til drap.
Les mer om:

Flere hundre møtte opp for å ta farvel med Hamse Hashi Adan (20)

Flere hundre har møtt opp for å delta i begravelsesseremonien til Hamse Hashi Adan (20) som ble skutt og drept på Mortensrud.
Les mer om:

- Smilet hans glemmer vi aldri

Hamse Hashi Adan ble bisatt i dag. Den unge mannen ble 20 år gammel.
Les mer om:

Derfor tror politiet at de finner drapsmannen

POLITIHUSET, OSLO (TV 2): Et enormt apparat er satt i sving for å finne ut hvem som drepte Hamse Hashi Adan (20) på Mortensrud sist torsdag. Politiet tror de kommer til å løse saken.
Les mer om:

Politiet undersøker hypoteser om drapet på Mortensrud

Politiet har ikke siktet noen etter drapet på 20-åringen Hamse Hashi Adan på Mortensrud i Oslo, men opplyser at de undersøker flere hypoteser.
Les mer om:

Politiet om Mortensrud-drapet: – Vi pleier å få resultater

Fire dager etter at Hamse Hashi Adan (20) ble skutt og drept ved Lofsrud skole i Oslo, er det for tidlig for politiet å svare på om han var et tilfeldig offer. Likevel har de stor tro på å finne en eller flere gjerningspersoner.
Les mer om:

Hamse Hashi Adnan (20) ble drept på Mortensrud

Det var 20 år gamle Hamse Hashi Adan som ble skutt og drept på Mortensrud 7. oktober.
Les mer om:

Frigir navn etter drap

Det var Hamse Hashi Adan (20) som ble drept på Mortensrud torsdag 7. oktober. Politiet frigir navnet i samråd med familien og deres bistandsadvokater. Ingen er pågrepet i saken.
Les mer om:

Hamse Hashi Adan (20) ble drept på Mortensrud

Det var Hamse Hashi Adan (20) som ble skutt på Mortensrud sent torsdag kveld.
Les mer om:

Glimts to yngste ble begge smittet: – Det sa helt stopp

Adan Hussein (18) og Sebastian Tounekti (18) ble begge smittet av koronaviruset.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Raiden (4) mistet begge foreldrene

Med kort tids mellomrom døde både Adan og Mariah av komplikasjoner knyttet til coronaviruset.
Les mer om:

Kan bli mer samarbeid mellom Blink og Glimt

Da Stjørdals-Blink forhandlet om Tom Dents kontrakt med Bodø/Glimt, ble spørsmålet om et samarbeid mellom klubbene drøftet. Allerede har to Glimt-ungdommer signert for Blink. – I Bodø finnes det ingen andre klubber på andrenivå, så for dem er det en fordel med et samarbeid med Blink. Jeg vet saken ble drøftet mellom klubbene da de forhandlet om meg.

Ferdig i Atletico Madrid

33 år gamle Antonio Adan fikk ikke forlenge sin kontrakt med Atletico Madrid, han fikk to år i klubben. – Den spanske keeperen er nå på leting etter en ny arbeidsgiver, det finnes noen alternativer. Den tidligere Real Madrid og Real Betis-målvakten nådde to år i klubben, hvor det ble til syv kamper totalt. Les: Crystal Palace har på plass fire signaturer I tillegg til Atletico Madrid, Real Betis og Real Madrid, har den spanske keeperen også spilt for italienske Cagliari i en kort periode i 2013/14 sesongen. Det tok bare en dag før ny klubb var på plass! ¡Gracias @Atleti!

Henter ettertraktet Lokomotiva Zagreb keeper

Atletico Madrid skal ha ha oppnådd en avtale med Lokomotiva Zagreb om å signere den kroatiske målvakten Ivo Grbic. Grbic sies å ha avslått et tilbud fra nyopprykkede West Bromwich Albion, hvis manager og landsmann Slaven Bilic kjenner godt fra Kroatias ungdomslag. (Slaven var landslagssjef i seks år etter å ha ledet U21 i to år før det) Les: Barcelona har fått tilbudet om å danne historiens råeste angrepsduo Kroatiske medier melder at Atletico vil betale mellom 4,5 og seks millioner euro for den 24 år gamle målvakten.

Adan (17) debuterte fra start: – Jeg fikk sjokk

Bodø/Glimt tapte 1–3 i løpet av tolv minutter i andre omgang. Flere mål ble det ikke i oppgjøret.
Les mer om:

Adan (17) flyktet fra brutal borgerkrig: – Nå jakter han suksess i Glimt-trøya

Adan Hussein (17) drømmer om å bli best mulig på fotballbanen. Reisen opp og fram har vært mye lengre for hans del enn for andre norske fotballtalenter.
Les mer om:

Zakarya (38) følger drømmen om å bli bussjåfør: - Jeg liker å treffe folk

- Jeg ble bussjåfør fordi jeg ikke ville jobbe på kontor, men ha en variert arbeidsdag. Jeg er også veldig glad i mennesker og liker å treffe folk, sier Zakarya Adan som flyttet til Kragerø med familien sin for tre år siden.
Les mer om:

Tre unge fikk Glimt-kontrakt

Elias Hoff Melkersen, Adan Hussein and Mads Fagerli Halsøy heter de siste på Glimt-kontrakt.
Les mer om: