Nyheter om AC Milan


Dette kan avgjøre stjernekeeperens fremtid

Om bare to måneder utløper Gianluigi Donnarummas kontrakt med AC Milan, men nå skal den 22 år gamle stjernekeeperen ha satt forhandlingene med forskjellige beilere på pause. AC Milan er interessert i å forlenge avtalen, mens erkerivalen Juventus også er ute etter å signere keeperen. Det er imidlertid ingen av klubbene som er sikre på å spille i Champions League neste sesong, og det er nettopp det som nå får Gianluigi Donnarumma til å sette kontraktsforhandlingene på pause.

Inter sikra ligatittelen utan kamp

Inter sikra seg søndag meisterskapet i Serie A utan å spele. Det blei klart då Atalanta berre spela 1-1 mot Sassuolo, og er 13 poeng bak Inter med fire kampar igjen. Det same er Inters byrival AC Milan. Inter slo Crotone 2-0 laurdag, og er utan tap sidan 6. januar Det er Inters 18. ligagull, men det første sidan 2010. Dei ni siste åra har Juventus blitt seriemeister i Italia.

Kai Havertz suksess åpner opp for 500 millioner salg

Store ting har begynt å skje i Chelsea etter Thomas Tuchel overtok. Kai Havertz har funnet ut hvor målet står igjen og etter kveldens seier over Fulham hvor den tyske «nestenfloppen» scoret begge målene er topp fire i praksis i boks. (Og Fulham er på god vei ned i Championship). Det er nettopp suksessen til Kai Havertz som gjøre Chelsea mindre avhengig av en annen angrepsspiller nemlig Tammy Abraham. – 23 åringen kan bli solgt i sommer, men det bli ikke billig. Planen var å forlenge avtalen som går ut på dato sommeren 2023.

Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge

I begynnelsen virket seg som om Jens Petter Hauge etter overgangen fra Bodø/Glimt til AC Milan skulle skyte inn i Serie A som er stjerneskudd. – Det var definitivt noen høydepunkter og spektakulære mål som hentet frem superlativene i både italiensk og norsk presse. Men nå går det tråere, 21 åringen har ikke spilt et eneste minutt de siste seriekampene, årsaken kan rett og slett være AC Milan forbereder seg på en gigantisk deal med Udinese.

Linker JP til ny klubb: – Han tar de sjansene han får

Den benkeplasserte bodøværingen kan være på vei bort fra AC Milan.
Les mer om:

Juventus har så langt ringt både Everton og Barcelona

Den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot ble hentet av Juventus i Paris Saint-Germain i 2019, han har, fortjent eller ikke fått noe av skylden for at den gamle dame ikke har levert så godt som mulig. Juventus skal kutte kostnader i sommer og da tar de først de som tjener best og som ikke lever helt optimalt. Juventus manager Andrea Pirlo kan godt tenke seg å bygge opp et lag uten Rabiot noe som franskmannen slettes ikke har noe imot.

Kastes ut av Serie A

Bølgene etter Superliga fadesen har definitivt ikke lagt seg enda, det kommer reaksjoner, garantert. FIFA og UEFA jobber med å finne ut av det, det kan være alt fra utestengelse fra Champions League til poengtap og bøter. Signalene er tydelige private turneringer kommer ikke til å få rom til å leve. – Presidenten for det italienske fotballforbundet (FIGC), Gabriele Gravina sier de ikke kan spille i Serie A hvis de deltar i private turneringer som Superligaen.

Enten får Stefano Pioli eller Andrea Pirlo sparken (eller muligens begge)

Tre lag har samme poengsum nær toppen av Serie A, ingen av dem kjemper om mesterskapet for det ror Inter Milan lett i havn. – På tredje finner du Napoli, på fjerde Juventus og på femte AC Milan alle har 66 poeng etter 33 kamper. To kjappe tap setter jobben til AC Milan manager Stefani Pioli i fare, tapene førte til at både Napoli og Juventus gikk forbi dem på tabellen. Gazetta dello Sport skriver at manageren får sparken hvis de ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League.

Sikter seg inn mot to norske spillere i samme Premier League-klubb

Det har kokt rundt Kristoffer Ajer den siste sesongen. Uttalelser fra den tidligere agenten og Solbakkens: «Nå må han se å finne seg en skikkelig liga», har ikke akkurat blidgjort gjengen hos Celtic. Den stolte Glasgow-klubben står foran en skikkelig oppgave før neste sesong og trenger sin midtstopperkjempe. Men at Ajer blir på sin skotske post, det begynner å bli usannsynlig. Les: Spanske media: Zidane angrer Det er Scottish Sun som har fått nyss om at Kristoffer Ajer vil få innkalling til Premier League neste sesong.

Senket av Lazio - AC Milan lever Champions League-farlig

(Lazio-AC Milan 3–0/Torino-Napoli 0–2) Med fem kamper igjen å spille står Cristiano Ronaldos Juventus og Zlatan Ibrahimovic’ AC Milan i fare for ikke å kvalifisere seg for neste sesongs Champions League.

Så lenge er det siden Jens Petter Hauge startet for Milan

Jens Petter Hauge har ikke spilt et eneste minutt i de tre siste Serie A-kampene til AC Milan, og nå kan han få enda en ny konkurrent.
Les mer om:

Avram Glazer svar demmet ikke opp for rykteflommen

Det har helt siden Glazer familien kjøpte Manchester United med gigantiske lån som supportere endte opp med å betale vært et svært betent forhold mellom fans og eiere. – Glazer familiens ønske om å grabbe til seg enda mer penger gjennom Suuperliga-fadesen vil få konsekvenser til tross for at prosjektet er over og eierne har bedt opp unnskyldning for sin grådighet. Mange regner med at flere av eierne av de seks Premier League utbryterklubbene vil føle seg så uglesett og velge å selge seg ut. Øversts på den lista befinner Glazer familien seg.

AC Milan vil ha Kristian Thorstvedt så fort som overhodet mulig

Viking som sikret seg prosenter med videresalg hos Genk kan se frem til å cashe ut, nå som AC Milan vil hente sønnen til Norges mest kjente keeper midtbanespiller Kristian Thorstvedt. AC Milan hentet for ikke så lenge siden Jens Petter Hauge fra Bodø/Glimt, til tross for ta han har scoret en del viktige mål og får jevnlig skryt av manager Stefano Pioli har det blitt ujevnt med spilletid. F.eks. i dagens 1 – 2 tap mot Sassuolo forble Hauge sittende på benken. – Hauge skal «fases» inn og over tid og ikke forbli en slags superreserve, nå jakter Pioli en norsk lagkamerat.

Zlatan: «The Saga Continues»

Gleden er enorm i den italienske storklubben AC Milan etter deres største stjerne Zlatan Ibrahimovic bestemte seg for å bli en sesong til. – Det ble i kveld arrangert et forlengelsesintervju og som vanlig om dagen ble det gjennomført i passende avstand.

Ibrahimovic forlenger med Milan

Zlatan Ibrahimovic (39) blir i AC Milan minst én sesong til. Klubben bekreftet torsdag kveld at den svenske veteranen har signert en kontrakt som vil løpe til sommeren 2022.

Evighetsmaskinen Zlatan Ibrahimovic

39 år gamle Zlatan Ibrahimovic har ingen planer om å senke tempoet, ikke bare er han tilbake på det svenske landslaget i god tid før sommerens fotball EM, nå har kan i følge Sky Sports Italia forlenget sin avtale med AC Milan. Etter å ha levert en fantastisk sesong hadde alle lyst til å fortsette, forlengelsen skal presenteres før helgen. Les: Bekreftet: Zidane satser på Modric Ryktene har pekt på en forlengelse med AC Milan en stund, og endelig skal det være på plass en forlengelse på et år.

AC Milan følger etter

Den italienske klubben skal angivelig ha trukket seg ut av Super League. Det betyr at ni av tolv klubber nå har trukket seg.
Les mer om:

Arsenal beklager til fansen i pressemelding: – Vi gjorde en feil

De seks engelske klubbene trekker seg fra Super League. Atlético Madrid og de tre italienske Inter, AC Milan og Juventus innser også at prosjektet er dødt. Arsenal og Liverpool er eneste som har beklaget initiativet.

Superligaen var dømt til å mislykkes

Det eierne av de største klubbene fikk erfare etter superligaen ble annonser er at de ikke er like populære som klubbene de eier. – Manchester United, Liverpool, Manchester City, Tottenham og Arsenal gikk alle i fella å tro at fansen ville følge dem inn i en turnering designet for å fylle lommene til sine eiere og fjerne nedsiden ved å ikke kvalifisere seg.

Danilo D’Ambrosio er på vei bort, men ikke veldig langt

Høyrebacken Danilo D’Ambrosio kom til Inter Milan fra Torino i 2014 og har i flere år hvert en viktig del av klubben, men samtalene om en forlengelse av avtalen som går ut til sommeren ser ut til å gå særdeles tregt. 32 åringen kan ifølge SportItalia være på vei bort, men ikke spesielt langt. Stadion kamerat AC Milan skal være svært opptatt av å hente inn Danilo D’Ambrosio. Les: Signerer nye «Neymar» AC Milan skal allerede ha presentert et kontraktsforslag for to sesonger. AC Milan og Inter Milan deler San Siro stadion og er for øyeblikket også naboer på Serie A tabellen.
Les mer om:

Chelsea gjør seg klar for Haaland – selger 6 spillere

Chelsea er kjent for å hamstre potensielle stjernespillere, teste dem ut på utlån – og gjøre det som passer klubben best. Etter forrige sommers ville handletur er tiden inne for å kutte strengen til 6 spillere. Men ikke for å sette pengene på kontoen. Salgene er for å fylle krigskassa når det virkelige overgangsslaget kommer: Erling Haaland. Utkjøpsklausulen til Dormtund-spilleren aktiveres først neste år, men etter Raiolas/Alfies turné rundt til de største klubbene i verden, bygges det opp til en budkamp allerede i sommer.

De største Europeiske fotball-ligaene

Selv om det finnes nærmere 40 ligaer i Europa, er det «the big five» de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på de fem mest populære ligaene i Europa. Premier League Med fans fra hele verden er det lite overraskende at Britiske Premier League er den fremste fotball-ligaen i Europa.

Jakten etter «The President» har for alvor startet!

AC Milan ligger for øyeblikket på andreplass i Serie A, med Juventus like bak og stadionkamerat Inter Milan et godt stykke over. – Den 24 år gamle midtbanespilleren Franck Kessie har hatt en meget god sesong for AC Milan noe som har vekket interessen fra klubber over hele Europa og press fra manager Stefano Pioli om å forlenge hans avtale som løper ut sommeren 2022. Franck Kessie som har fått kallenavnet «The President» på grunn av hvordan han regjerer midtbanen til AC Milan har spilt hele 29 Serie A kamper denne sesongen og satt inn ti mål og fem assist.

Solskjær har fulgt planen – og da vet vi alle hva som kommer neste sesong

Forrige gang Manchester United var ute og kjempet seg til suksess mot AC Milan i Europa, endte det med en solid nedtur tilbake på balløya. Nå viser Solskjær og gjengen hvilken utvikling de har hatt når det begynner å spisse seg til. Først 2-0 seier mot Granada, noen dager senere 3-1 mot Tottenham. For oss blir dette ett av flere tegn på at Man United gjør seg klare for sesongen Solskjær lovet i 2019 ville komme i løpet av 2-3 år: Sesongen der Man United er i posisjon til å ta de største trofeene.

Glemt Chelsea stjerne håper å komme sterkere tilbake på Stamford Bridge

Danny Drinkwater jobber knallhardt for å komme tilbake på førstelaget til Chelsea etter noen mareritt år siden han forlot Leicester City. Drinkwater kom til Blues for 35millioner euro i september 2017 etter å ha etablert seg som en av Premier Leagues fremste sentrale midtbanespillere for Foxes. Han var en av deres nøkkelspillere i den mirakuløse tittelvinnersesongen 2015/16. Les: Satser på Kylian Mbappé og dropper både Haaland og Alaba! Men han har bare 23 kamper for Chelsea.