Nyheter om AC Milan


Legenden Jaap Stam har det med å få sparken

MLS klubben Cincinnati har som ambisjon å bli USAs beste klubb, det var i hvert fall det de sa på pressekonferansen i fjor da de presenterte den nederlandske fotballegenden Jaap Stam som sin nye manager. Cincinnati er etter 4 – 2 tapet mot DC United i natt (som har toppscorer i Ligaen Ola Kamara på topp) nummer to nedenfra i Eastern Division i MLS.

Gennaro Gattuso tar over Premier League klubb hvis de er villige til å spille røft

AC Milan legende og hissigpropp Gennaro Gattuso var innom Fiorentina en snarvisitt etter han røk uklar med Napoli eier Aurelio De Laurentiis. – Han var i sommer på besøk hos Tottenham og var «helt sikkert» London klubbens neste manager, men rett før kontrakten skulle skrives ombestemte han seg. Ryktene vil ha det til han syntes styreleder Daniel Levy var en slappfisk. Nå skal han være hyperaktuell for en ny Premier League klubb, det spørs bare om han synes Newcastle sin toppsjef Lee Charnley er noe mer underholdene.

Nye skader: Juventus skal møte Chelsea uten to matchvinnere

På søndag skulle Max Allegri lede sin 400. Serie A-kamp, en begivenhet å feire. Kampen mot Sampdoria endte heldigvis med 3-2 og første hjemmeseier denne sesongen, noe som sier mye om hvilken trøblete situasjon Juventus har spilt seg inn i. Og når du først jobber i motbakke, kastes gjerne flere utfordringer mot deg som manager. Les: Donnarumma er fratatt VIP-kortet Paulo Dybala startet kampen med scoring etter ti minutter. Ti minutter senere måtte Juventus-supporterne se argentineren hinke av banen. Da Alvaro Morata senere ble byttet ut, holdt spanjolen seg til ryggen.

Donnarumma er fratatt VIP-kortet

I sommer var agent Raiola i forhandlinger med Juventus for å gi klubben mulighet til å sikre seg Italias førstekeeper på free transfer. Den Gamle Dame likte ikke betingelsene, mens PSG ikke så rundt 120 millioner i årslønn pluss, pluss, som noe problem. Valget falgt på PSG, men nå spørs det om klienten klarer å nyte alle millionene som tikker inn på konto. Les: Helt vilt av Kristoffer Ajer og jyplingen Brentford! 22-åringen Donnarumma kom fra AC Milan med 251 seniorkamper bak seg og som den ubestridte førstekeeper.

Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma

Mino Raiola har en klientliste som inkluderer Pogba, Zlatan, Donnarumma og Erling Haaland. Når du signerer kontrakt med den italienske agenten er du som spiller sikret en av de største haiene på markedet. Med i pakken har du også sikret en agent som lever av å prate med store bokstaver. Europamester Gigio Donnarumma er en av de desidert største keepertalentene på markedet, og er som 22-åring allerede en fullblods førstekeeper på høyeste nivå. 251 seniorkamper for AC Milan har keeperen under hanskene sine, i sommer kom overgangen til det som har blitt verdens mest stjernespekkede klubb.

Juventus savner pisken til Ronaldo

Flåste sagt, men når verden har sett hvilke krav Ronaldo setter til seg selv og spillerne rundt seg, er det lov å være litt flåsete når den gamle dame har begynt å virke gammel uten CR7. På søndag var den tidligere Serie A-tittel grossisten på vei mot sin første seier med 1-0 ledelse over AC Milan. Alvaro Morata gjorde jobben etter fire minutter og Juventus styrte deler av kampen. Frem til det 76. minutter. Ante Rebic sørget for utligning og snøt Juve for sin første seier på fire kamper.

ESPN: Lacazette i faresonen

I sommer har Arsenal svidd av rundt 140 millioner pund med seks nye signeringer og sikring av forlengelser med Emile Smith Rowe og Kieran Tierney. Mikel Arteta og London-klubben jobber hardt med å få på plass en tropp som får til mer enn hederlig innsats. For Alexandre Lacazette kan dette bety slutten i klubben. Han ble hentet fra Lyon i 2017 som den kommende angrepsstjernen på Emirates, men har sammen med Arsenal levert altfor vekslende kvalitet.

Mino Raiola ute og slenger med kjeften – igjen

Det er få som liker Mino Raiola, noe som trolig får agenten til å glise. Jobben hans er å bruke det som er av virkemidler for å fylle opp kontoen til klientene sine og seg selv, noe han er irriterende dyktig til. Pogba, Zlatan, Haaland, Donnarumma med flere. Når Raiola er på jakt etter bedre eller nye avtaler for klientene sine går han aldri stille i dørene. Les: Derby er under konkursadministrasjon I sommer valgte europamester Donnarumma PSG etter et salig kaos på forhandlingsrommet hos AC Milan de siste to sesongene.

Keisuke Honda kjører fortsatt på alle sylindre

35 år gamle Keisuke Honda som vi husker best fra tiden i AC Milan kjører fortsatt på for fullt, sist sesong ble han seriemester i Aserbajdsjan med Neftchi Baku og i år, blir han trolig seriemester igjen, men denne gangen i Latvia. På toppen av A Lyga finner du FK Suduva, som er det eneste laget for øyeblikket i landet med knappe 2 millioner innbyggere som har ambisjoner og kapasitet til å spille i Europa og faktisk signere en spiller som Honda.

Klopp om nesten-kollapsen: – Vi ble revet med av vårt eget spill

(Liverpool – AC Milan 3–2) Etter at Liverpool nærmest hadde overkjørt AC Milan gjennom hele den første omgangen, fikk Jürgen Klopps menn et skremmeskudd inn i pausen.

Klopp om nesten-kollapsen: – Vi ble revet med av vårt eget spill

(Liverpool – AC Milan 3–2) Etter at Liverpool nærmest hadde overkjørt AC Milan gjennom hele den første omgangen, fikk Jürgen Klopps menn et skremmeskudd inn i pausen.

– «Hvordan lot vi dette skje?»

De åpnet årets mesterliga med et smell da AC Milan-spiller Fikayo Tomori scoret selvmål på Anfield allerede etter ti minutter. Men det ble med det ene målet for Liverpool til tross for et massivt press det første kvarteret. I stedet kom en voldsom kalddusj i andre enden. På bare to minutter like før pause hadde Ante Rebic og Brahim Diaz snudd kampen. Liverpool-forsvarer Andy Robertson forklarer de to baklengsmålene med at de rett og slett ble for slurvete. – Vi stoppet å gjøre de tingene vi gjorde bra.

Slo tilbake etter kalddusj

Liverpool fikk seg en kalddusj rett før pause da AC Milan snudde kampen på fire minutter. Vertene skulle likevel slå tilbake da Jordan Henderson (31) ble den store helten.

Hellas Verona hadde ikke en vente og se holdning

Mandag kveld tapte Hellas Verona 1-0 mot Bologna, klubben har med det sanket null poeng på de tre første kampene i årets Serie A sesong, de sparket manager Eusebio Di Francesco og var raske med å hente inn en ny. – Hellas Verona ligger på 19 plass de slår Salernitana på målforskjell. Også Cagliari som ligger på 18 plass trenger en ny manager etter bare tre kamper i sesongen.

Kampen om Isco har allerede startet

Real Madrids spanske midtbanespiller Isco har de siste sesongene hatt variert spilletid og står i høst oppført for tre kamper i La Liga. – Isco har kontrakt med «Meringue» til neste sommer, men ble allerede i sommer rapportert å være relevant for et skifte til en ny klubb. Nå opplyser Calciomercato at 29 år gamle Isco kan dra til en ny klubb i januar. Både Juventus og AC Milan er tydelige på at de er interessert.

Sarri må sitte og dampe på tribunen de neste Serie A-kampene

Vi har ikke helt oppdatert oss på om Maurizio Sarri fortsatt røyker og om det i det hele tatt er tillatt på italienske tribuner, men historien er hvertfall at Lazio-manageren må holde seg langt unna gressmatta når laget hans skal spille. Det var i helgen at Lazio fikk første nedtur i Serie A denne sesongen. AC Milan senket Roma-klubben med 2-0, der Zlatan endelig var tilbake etter skade – med scoring (selvfølgelig).

Det er klart for Champions League!

Nest etter VM og EM i fotball, er det vel ingenting som tiltrekker seg mer interesse blant fotballsupporterne enn Champions League. For mange er kanskje den gjeveste fotballturneringen for klubblag enda viktigere enn de store fotballmesterskapene. Få er vel i tvil om at mange supportere har et mer lidenskapelig forhold til favorittklubben sin enn til landslaget. Tirsdag 14. september spilles de første kampene i gruppespillet. Deretter går det slag i slag gjennom høsten, vinteren og våren frem til det hele avgjøres i finalen i St. Petersburg den 28. mai 2022. Champions League for 30.

Hvem er favorittene til å vinne Champions League?

Trekningen av gruppene er unnagjort, nå er det bare å se fram til en rekke herlige kamper mellom Europas aller beste lag. Hvem er favorittene til å gå helt til topps denne sesongen? Ute etter bettingsidene med best oddsbonus? Finn en innskuddsbonus som passer deg best i tid til CL-gruppespillet. Sist sesong var det til slutt Chelsea som sto igjen som seierherre i Champions League, etter at de slo Manchester City 1-0 i en helengelsk affære i Porto.

Granovskaia har funnet den perfekte partneren for Kante

Chelsea direktør Marina Granovskai skal være svært fornøyd, naturlig nok, med manager Thomas Tuchel. – Ikke bare er resultatene gode de er også enige om strategi og spillerkjøp. De to er enige i at de har funnet den perfekte partneren for den 30 år gamle franske midtbanekjempen N’Golo Kanté.

«Jeg savner ikke Ballon d’Or, det er Ballon d’Or som savner meg»

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic er tilbake i AC Milan-troppen til søndagens kamp mot Lazio.

Lokker Franck Kessié med gigantlønn

Paris Saint-Germain er langt fra mette til tross for rekrutteringer som Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum og Sergio Ramos som hadde var på utgående kontrakter i sine respektive klubber. Franck Kessié som var en ren forsvarsspiller før han kom til AC Milan har gradvis blitt bedre og mer suksessrik etter hvert som han ble flyttet fremover på banen. – Nå som sentral midtbanespiller er han i ferd med å bli en av Europas mest ettertraktede spillere. Tottenham er på ballen og prøver seg med en bytteavtale mens Paris Saint-Germain er frempå med gigantlønn.

NÅ vil Tottenham bytte med AC Milan

Av en eller annen grunn valgte Tottenham å holde fast på franske Tanguy Ndombélé med begge hender i sommer, men nå har de tydeligvis endret oppfatning. – Årsaken til at den å har endret seg er Franck Kessié som har vokst til å bli en nøkkelspiller i AC Milan. Ivorianeren, som kom fra Atalanta i 2017, først på utlån, har fått mye tillit til AC Milan, men han har bare litt under et år igjen av sin avtale.

Franck Kessie fnyser av 70 millioner i året – sikter høyere

24-åringen regnes som en av av de største profilene hos AC Milan (godt bak Zlatan, selvfølgelig). Neste sommer løper kontrakten til den ivorianske landslagsspilleren ut, og Maldini og gjengen er god vei å miste spilleren. Ifølge La Gazzetta Dello Sport har det ikke stått på Milan. Den italienske avisen hevder Milan og Kessies agent har vært i forhandlinger i flere måneder om en forlengelse, der Milan har tilbudt solide 70 millioner-ish kroner i årslønn.

Den kroatiske spissen Mario Mandzukic sier farvel med et par slitte fotballsko

Det er en av de store som i en alder av 35 år legger fotballskoene på hylla. Mario Mandzukic gjør det på en litt original måte med et brev til seg selv om ung. Han gjorde seg først bemerket i Wolfsburg, før han gikk videre til Bayern München. I den tyske storklubben hadde han kanskje sin mest suksessfulle periode, hvor han blant annet vant Champions League. Videre gikk ferden til Atletico Madrid, før han spilte for Juventus i fire år.

Giroud har tatt over San Siro – selv Zlatan gadd å applaudere

Franskmannen er tildelt drakt nr. 9. Etter søndagens kamp mistenker vi at AC Milan visste at 34-åringen ville akklimatisere seg ekstremt raskt i Serie A. Van Basten, Papin, Inszaghi har alle båret Olivier Girouds draktnummer. Mot Cagliari gjorde den tidligere Chelsea-spilleren alt annet enn skam på draktnummeret. Les: Nuno Santo går tre ganger rundt Mourinho To nydelige scoringer i 4-1 seieren – den andre kampen på rad fra start etter overgangen i sommer.