Nyheter om Abu


IS-lederen i Sahel er drept

Lederen for IS i Sahel-regionen, Adnan Abu Walid al-Sahrawi, er drept av franske styrker, opplyser Frankrikes president Emmanuel Macron.
Les mer om:

Macron: IS-lederen i Sahel er drept av franske styrker

Lederen for IS i Sahel-regionen, Adnan Abu Walid al-Sahrawi, er drept av franske styrker, opplyser Frankrikes president Emmanuel Macron.
Les mer om:

En bombe falt nær huset deres. Risikoen ble for stor. Familien flyktet til Norge

Laila Abu Qatma (39) er en av førstegangsvelgerne med innvandrerbakgrunn i Norge. I år stemmer hun for første gang i sitt liv. – En ære, sier hun til TV 2.
Les mer om:

Verdens 10 rikeste fotballklubbeiere! Roman Abramovitsj er bare nummer fem

Det er alltid like spennende når det kommer ut oversiktikter om hvem som er rike. – Denne gangen er det Daily Star som har funnet ut av hvem som er de 10 rikeste eierne av fotballklubber i verden. Manchester City -eieren Sheikh Mansour er den rikeste eieren av fotballklubber i verden foran Arsenals Stan Kroenke og Chelseas Roman Abramovisj. Les: David Alaba håver inn ufattelige 1,5 milliarder Den 50 år gamle milliardæren Abu Dhabi United Group fullførte sin oppsiktsvekkende overtakelse på 210 millioner pund av Premier League-mesterne i 2008.

Abu Dhabi innfører portforbud om natten

Myndighetene i Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater, innfører neste uke portforbud om natten for å bremse smittespredning.
Les mer om:

Mohammed mistet ti familiemedlemmer i et luftangrep i Gaza

Ti medlemmer i Mohammed Abu Hatabs familie ble drept i et israelsk luftangrep natt til lørdag. – Det var en smertefull natt. Den verste natten i mitt liv. Jeg mistet alt, sier han til VG.
Les mer om:

Sami var 200 meter unna da det smalt: – Vi er livredde

Minst 50 personer har hittil mistet livet i angrepene mellom Israel og Gaza. Journalist Sami Abu Salem frykter at det vil bli mange flere.
Les mer om:

Tyrkia hevder å ha pågrepet IS-topp

Tyrkia hevder å ha pågrepet en nær medarbeider av den tidligere IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Hentet i ambulanse: - Verste jeg har gjort

En Youtube-challenge gikk ikke helt som planlagt for komikeren Abu, som skulle gjeste «Nytt på nytt» samme dag.
Les mer om:

TV-profilen Abu (33) veide 208 kilo og var nær døden: – Jeg klarte nesten ikke reise meg opp av sofaen

Etter mange år med usunn livsstil sa det stopp. Til slutt måtte Abubakar Hussain legge seg under kniven.
Les mer om:

IS-leder skal være drept i Irak

Islamistgruppa IS' øverste leder i Irak, Abu Yasir al-Issawi, er drept i et flyangrep, ifølge den USA-ledede koalisjonen i landet.
Les mer om:

Indonesia løslot islamistleder

Den 82 år gamle islamistlederen Abu Bakar Bashir, som kobles til bombeangrepene som drepte 202 personer på Bali i 2002, er løslatt fra fengsel i Indonesia.
Les mer om:

Abu avslutter VIF-kontrakten

Mohammed Abu kommer ikke tilbake til Vålerenga etter utlånet i USA. Klubb og spiller er enige om å avbryte avtalen. Ghaneseren hadde egentlig kontrakt med VIF ut 2022-sesongen.
Les mer om:

Verstappen vant avslutningen

Max Verstappen ledet fra start til mål og sikret sesongens annen seier da Formel 1-sirkuset avsluttet sesongen i Abu Dhabi søndag. De to Mercedes-førerne Valtteri Bottas og verdensmester Lewis Hamilton startet i sporene bak og ble også andre- og tredjemann i søndagens løp. Verstappen ble nummer tre i VM-sammendraget, kun slått av nevnte Hamilton og Bottas.
Les mer om:

Verstappen sikret pole i Abu Dhabi

Max Verstappen vant og sikret seg beste startposisjon i Abu Dhabi søndag. Kvalifiseringen var den andre i årets sesong som ikke ble vunnet av Mercedes-laget. Kun Lance Stroll blant ikke-Mercedes-førere har greid samme bragd denne sesongen. Verstappen sørget imidlertid for at det første gang denne sesongen ikke er en Mercedes-motor som starter først i et løp, ettersom Red Bull benytter seg av Honda. Mercedes-førerne Valtteri Bottas og Lewis Hamilton endte 25 og 86 tusendels sekund bak på andre- og tredjeplass. – Det er en lang sesong for alle, med mange løp på rad.
Les mer om:

Spanske kongelige feier jul med tidligere kong Juan Carlos i Abu Dhabi

Enkelte medlemmer av det spanske kongehuset vil feire jul med tidligere kong Juan Carlos i Abu Dhabi, der han har oppholdt seg siden august, melder El Pais.
Les mer om:

Grosjean vil kjøre siste VM-runde

Den franske formel 1-føreren Romain Grosjean håper fremdeles å kunne kjøre sesongfinalen i Abu Dhabi til tross for den stygge krasjen i Bahrain forrige helg. Grosjeans bil delte seg i to og tok fyr etter krasjen, som skjedde i første runde av VM-løpet. Han stiller ikke VM-runden samme sted kommende helg, men håper altså å være på plass igjen når sesongen avsluttes 11. til 13.
Les mer om:

New York Times: Al-Qaida-topp drept i Iran

Al-Qaida-topp Abu Muhammad al-Masri ble drept i Iran av israelske agenter for tre måneder siden, opplyser etterretningskilder til New York Times.
Les mer om:

New York Times: Al-Qaida-topp drept i Iran

Al-Qaida-topp Abu Muhammad al-Masri ble drept i Iran av israelske agenter for tre måneder siden, opplyser etterretningskilder til New York Times.
Les mer om:

Al-Qaidas nestleder drept i hemmelig attentat

På ordre fra USA drepte israelske agenter Abu Muhammad al-Masri på åpen gate. Ingen har så langt tatt på seg skylden for attentatet, skriver New York Times.
Les mer om:

Al-Qaida-leder drept i Afghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept den høytstående al-Qaida-lederen Abu Muhsin al-Masri i Ghazni-provinsen øst i landet, opplyser afghansk etterretning.
Les mer om:

Al-Qaida-topp drept av afghanske sikkerhetsstyrker

Abu Mushin al-Masri var al-Qaidas antatte nestleder og på listen over FBIs mest ettersøkte.
Les mer om:

Tror ikke på MMA-stjernens slankekur

Etter en omstridt innveiing er det sådd tvil om MMA-stjernen Khabib Nurmagomedov (32) virkelig har klart å slanke ni kilo i løpet av noen dager foran UFC-tittelkampen i lettvekt mot Justin Gaethje (31) i Abu Dhabi lørdag kveld.
Les mer om:

Mann fra Skien knyttes til en av 80-tallets verste terrorgrupper

Familiefaren fra Skien har bodd i Norge siden 1991. Nå er han siktet for et av terrorangrepene til Abu Nidal-gruppen. Organisasjonen sto bak angrep i 20 land, og har drept rundt 900 mennesker.
Les mer om: