Nyheter om Abdullah


Israels president besøkte Jordans konge

Israels president Isaac Herzog har besøkt Jordans kong Abdullah for å diskutere politikk, økonomi, energi og bærekraft.
Les mer om:

Biden med skryt av kong Abdullah

President Joe Biden skrøt av Jordans kong Abdullah da de to møttes mandag. Besøket fant sted mens de begge har betydelige utfordringer i Midtøsten.

Kong Abdullah til Biden med tunge Midtøsten-problemer som bakteppe

President Joe Biden tar mandag imot Jordans Kong Abdullah, et besøk som holdes mens de begge har betydelige utfordringer i Midtøsten.

Abdullah (21) og Esaw (20) stortrives på kjøkkenet: – Før var vi bare hjemme og brukte mobilen, og det var ganske kjedelig

PORSGRUNN: Abdullah Khan (21) og Esaw Yosief Kiflemariam (20) er to av seks ungdommer som deltar i Henrys Lønsj – et opplegg der ungdommer i språk- og arbeidstrening, lager og leverer mat på bestilling rundt i Porsgrunn sentrum.

Jordans prins Hamzah viste seg med kongen for første gang etter familiefeiden

Jordans kong Abdullah og tidligere kronprins Hamzah har vist seg sammen for første gang siden den familiefeiden i kongehuset ble kjent.
Les mer om:

Jordan forbyr omtale av konflikten i kongehuset

Pressen i Jordan forbys å omtale konflikten mellom kong Abdullah og den tidligere kronprinsen Hamzah. Ex-kronprinsen, som i går sa han skulle trosse ordren om husarrest, skal i dag ha lovet å støtte kongen for alltid.
Les mer om:

Jordans konge vil mekle, prinsen lover lojalitet

Jordans prins Hamzah lovte mandag å være lojal mot kong Abdullah, samtidig som kongen godtar mekling i konflikten som sendte prinsen i husarrest.
Les mer om:

Jordans konge vil mekle – prinsen lover lojalitet

Jordans prins Hamzah lovte mandag å være lojal mot kong Abdullah, samtidig som kongen godtar mekling i konflikten som sendte prinsen i husarrest.
Les mer om:

Jordansk prins vil ikke adlyde ordre

Jordans prins Hamzah sier han vil trosse ordre i husarrest etter at myndighetene anklaget ham for å ha deltatt i et komplott mot halvbroren kong Abdullah.
Les mer om:

Ap om MDGs nei i Grefsenkleiva: – Altfor tidlig å konkludere

– Markagrensen er hellig. Men vi er også opptatt av idrett, understreker Abdullah Alsabeehg (Ap).
Les mer om:

Den rikeste Premier League eieren er over dobbelt så rik som Nr.2

Det at Premier League-eiere er verdt vanvittig mye penger bør ikke komme som noen overraskelse på noen. – Man skjønner de har dype lommer når de til tross for en global pandemi handler spillere for over en milliard pund i sommer.

Sander Berge midtbanekollega John Lundstram vil ikke lengre

Guttedrømmen til Sander Berge om å spille i Premier League ligner trolig litt mer som et mareritt om dagen. Han ble hyllet som en helt da han i sommer kom fra Gent, siden det har det gått bratt nedover for både laget og den defensive midtbanespilleren fra Asker. Sheffield United sin manager siden 2016 Chris Wilder har virkelig ikke fått det til å svinge denne sesongen. Lusne et poeng etter fem kamper har fått fans og prins og eier Abdullah bin Musa’ad bin Abdulaziz Al Saud til å lure på om han er rette man for jobben fremover.

Gründer-besøk på Bjerke

Kameratene Paulo Andrasz, Abdullah Elsabi og Yousef Salameh er hjernene bak Norges eneste utleietjeneste av el-sykler. Stovner-trioen hentet inspirasjon fra Nederland - tirsdag var de på Bjerke for å inspirere elevene på business-linja.
Les mer om:

Mener redde leger «ødelegger»

Sverre Eika og Hayder Abdullah er to av legene som står i førstelinja mot coronapandemien på feberpoliklinikken på Hasle. Her får de inn pasienter med alt fra blindtarmsbetennelser til hjerteinfarkt.
Les mer om:

Shawan (48) sin spesielle pizza er populær i Fredrikstad

For Shawan Mzuri Abdullah (48) har åpningen av Kebab House Grill i Storgata gått over all forventning. – På lørdag var det helt fullt her, forteller han.
Les mer om:

Kosovos statsminister smittet

Kosovos statsminister Abdullah Hoti bekrefter at han har testet positivt på en koronatest, men sier han kun har en mild hoste.
Les mer om:

Kosovos statsminister koronasmittet

Kosovos statsminister Abdullah Hoti bekrefter at han har testet positivt på en koronatest, men sier han kun har en mild hoste.
Les mer om:

Chris Wilder har blitt en fantastisk god manager

Chris Wilder har gjort et navn for seg selv denne sesongen som manager for Sheffield United. – Denne sesongen har laget levert langt over evne og æren for det tilskrives den hardt arbeidene manageren. I går satte Wilder kronen på verket og sørget for nok en sterk seier, denne gangen over Chelsea som tapte tre meget viktige poeng i kampen om Champions League.

– Vi er like mye mennesker som dere(pluss)

Skuffelsen er stor etter at Senja-politikerne sa nei til bosetting.– Greit, jeg har utenlandsk bakgrunn, men vil bare minne dere på at vi er like mye mennesker som dere, sier Majeed Hasan Abdullah.
Les mer om:

Fredag skal formannskapet diskutere bosetting: Oppfordrer om å lytte til hjertet(pluss)

Mandag møttes venner og bekjente av den kurdiske familien Majeed Hasan Abdullah og Khalida Abdulqader på Lenvik Frivilligsentral.
Les mer om:

Professor: – Kommunen skulle informert familien(pluss)

Senja kommune har ikke informert eller involvert familien Majeed Hasan Abdullah og Khalida Abdulqader om prosessen rundt bosetting. – Som part i saken skal de ha anledning til å uttale seg, slår professor Jan Fridthjof Bernt fast.
Les mer om:

Listen over de rikeste Premier League eiere endrer seg etter Newcastle salg

Newcastle vil plutselig ha den rikeste eieren i Premier League dersom Saudi-Arabia kronprins Mohammed bin Salman fullfører sin kontroversielle overtakelse. Mike Ashley-epoken på Magpies kommer etter hvert til slutt da det offentlige investeringsfondet i Saudi-Arabia ligger nærmer avtale på 300 millioner pund. Les på F7: Sheik med blod på hendene kjøper Premier League klubb De rike eierne av alle 20 Premier League-klubber Det offentlige investeringsfondets 260 milliarder pund verdi er milievis over Manchester City-eier Sheikh Mansour, som er nummer to i rangeringen med 23,3 millia

USA kutter støtte til Afghanistan etter mislykket møte

USA kutter støtten til Afghanistan med 1 milliard dollar etter et mislykket møte med president Ashraf Ghani og hans erkerival Abdullah Abdullah mandag.

Skyting på politikersamling i Kabul

18 mennesker er såret i et angrep mot minneseremonien for en politiker i Kabul. Afghanistans regjeringssjef Abdullah Abdullah var til stede, men er uskadd.
Les mer om:

Lokalene har stått tomme i to år, men nå gjenoppstår butikken Shallaw (57) åpnet i 2007

Sima Dagligvare har gjenoppstått i Holmegata. Ti år etter at han forlot lokalene til fordel for butikkåpning i Strømstad er Shallaw Ahmed Abdullah (57) tilbake – og nå satser han for fullt.
Les mer om: