Nyheter om Aass


Selv om isen ligger på elva bader Jeanette (52) og Hege (51): – Det er deilig

Når isen legger seg på elva hogger Jeanette Skullerud og Hege Aass et hull bak badstua. For bade gjør det året rundt.
Les mer om:

Vil merke norsk øl: – Forbrukerne har krav på å få vite hvor det de drikker faktisk er produsert

Aass Bryggeri vil gjøre det lettere å velge norskbrygget øl og foreslår at alle bokser blir merket med hvor varen er brygget og tappet.
Les mer om:

Knallår for industribryggeriene - mikrobryggeriene bremser opp

Industribryggeriene Hansa Borg, Aass og Ringnes økte lønnsomheten i fjor, mens småskalabryggeriene Nøgne Ø, Ægir og Kinn så svakere resultater. – Bekymrende at mindre bryggerier ikke får lønnsom drift, sier Bryggeriforeningen.
Les mer om:

Rigmor takker ambulansepersonell for livet – nå svinger hun golfkølla sammen med Tom-Roy etter det sterke hjerteinfarktet

Rigmor Aass (73) og ektemannen Tom-Roy Aass (74) var på hytta på Vaset da Rigmor plutselig kjente at hun ble dårlig. Nå ønsker hun å takke lokalt ambulansepersonell for god behandling, som kan ha reddet livet hennes.
Les mer om:

-Joda, det er fortsatt liv i oss

Det har vært stille rundt den nye Bokbyen, etter oppstarten i vinter. I følge styreleder Marit Aass lever den i beste velgående, men er preget av koronasituasjonen.
Les mer om:

Gir deg fysioterapi på laptopen din

Siri Aass, Silje Frich Thuland og Tone-Lin Hansen hjelper pasientene sine i korona-pausen selv om de ikke kan treffe dem i virkeligheten eller ta på dem.
Les mer om:

Håper midtbanetalent skal bidra til en bedre sesong neste år

Drammensklubben Strømsgodset var så nære nedrykk til OBOS-ligaen som det går å komme, med tap i siste kamp ville de byttet plass med Tromsø. – Nå forlenger de med U21-landslagsspiller Johan Hove i håp om at han skal være med å bidra til en bedre sesong neste år. Midtbanetalentet har funnet seg godt til rette i klubben og byen etter overgangen fra Sogndal for halvannet år siden.

Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

Ønsker alle velkommen til stiftelsesmøte: - Vi ønsker å appellere til flere

Onsdag kveld denne uken er det stiftelsesmøte for den nye foreningen Bokbyen Tvedestrand. En av initiativtakerne, Marit Aass, beroliger interesserte med at de allerede har aktuelle styremedlemmer som kan velges. Men de håper på mange støttespillere og godt fremmøte.
Les mer om:

Solveig Røvik tilbakeviser beskyldningene fra Marit Aass

Revisorrapporten kom på bordet, og lønnsutbetalinger skal alltid prioriteres først. Det er Solveig Røviks svar til Marit Aass.
Les mer om:

Full splittelse etter bokbykonkursen

Onsdag ettermiddag kunngjorde Solveig og Jarmo Røvik at de overtar driften av Litteraturhuset Tvedestrand. Tidligere styreleder i Bokbyen, og en av initiativtakerne bak gjenreisingen, Marit Aass, reagerer med vantro.
Les mer om:

- Det er itte peeng, og det har det itte vøri på ei stund

Marit Aass (69) er kvinnen som endrer Bokbyen i Tvedestrand. Enten blir den borte, eller så gjenoppstår den på nytt i en annen form. Marit håper på det siste.
Les mer om:

Mener trønderne er vant til spel i regnet(pluss)

Med et nyskrevet spel skal Ane Aass og Rasmus Rohde fortelle en historie om kvinner med handling opp mot vår tid. Handlinga foregår på Hovde Husmorskole. – Alle spel om kvinner trenger ikke å ha handling som ligger tusen år tilbake i tid, sier Rasmus Rohde.
Les mer om:

Mener trønderne er vant til spel i regnet(pluss)

Med et nyskrevet spel skal Ane Aass og Rasmus Rohde fortelle en historie om kvinner med handling opp mot vår tidsalder. Handlinga foregår på Hovde Husmorskole. – Alle spel om kvinner trenger ikke å ha handling som ligger tusen år tilbake i tid, sier Rasmus Rohde.
Les mer om:

Mener trønderne er vant til spel i regnet(pluss)

Med et nyskrevet spel skal Ane Aass og Rasmus Rohde fortelle en historie om kvinner med handling opp mot vår tidsalder. Handlinga foregår på Hovde Husmorskole. – Alle spel om kvinner trenger ikke å ha handling som ligger tusen år tilbake i tid, sier Rasmus Rohde.
Les mer om:

Lundetangen-ølet kan bli borte fra hyllene

DRAMMEN/SKIEN: 26 ansatte hos Aass Bryggeri, som brygger Lundetangen pilsnerøl, står i fare for å bli tatt ut i en eventuell streik neste uke. Blir konflikten langvarig kan det få store konsekvenser.
Les mer om:

Kastet ut av Rema 1000: Nå knuser Aass Bryggeri alle rekorder

I 2017 ble Aass Bryggeri kastet ut av Rema 1000. Siden den gang har kundene strømmet til.
Les mer om:

– Jeg drikker kun øl fra Aass – fem uåpnede øl beviser at jeg kun drakk én øl

KVITESEID: En 47 år gammel oslomann som sto tiltalt for fyllekjøring på motorsykkel, sa i retten at kun én øl var tatt ut fra en sixpack han hadde kjøpt inn, noe han mente beviser at han bare drakk én øl før ulykka.
Les mer om:

Drømmen om toppleilighet ble oppfylt, men Bibbi måtte flytte inn alene

Stokke-legen Per Oddvar Aass solgte barndomshjemmet i Stokke sentrum til utbyggeren i 2015, mot at han og kona Bibbi (68) fikk toppleiligheten i nybygget. En måned senere tok ALS-sykdommen overhånd.
Les mer om:

Rema-kundene har glemt bommertene

Rema 1000 har tatt Aass og Hansa inn i varmen igjen. Da strømmer også kundene tilbake, viser ferske markedstall.
Les mer om:

Ein-to-fem: Når det offentlige svikter

Journalist Hans-Petter Aass snakker i denne podkasten om hvordan det er å drive journalistikk fra samfunnets skyggesider.
Les mer om:

Den vondeste saken

BAKGRUNN: Som ung journalist skrev Hans Petter Aass om drapet på 17 år gamle Birgitte Tengs på Karmøy. De siste ukene har han vært en sentral kilde i TV2-serien «Hvem drepte Birgitte?». Denne uken var han tilbake på Karmøy, tilbake i saken han omtaler som den vondeste han har vært borti.
Les mer om:

– Vi merket at det gikk fra ti bryggerier til 200

Christian Aass tror Rema 1000 endrer strategi og henter Aass tilbake til hyllene. Men først må han få mer CO2 til Drammen.
Les mer om:

Leverandør: Skip med CO₂ på vei

Praxair Norge sier de kan levere nok CO₂ i slutten av uken til at det ikke blir en langvarig produksjonsstopp. Aass bryggeri sier de kan produsere for fullt fra mandag.
Les mer om: