Nyheter om Aas


SE VIDEO: Camilla får besøk av denne anda i stua hver dag: – Hun trasker rett inn døra

Hvert år kommer det et stokkandepar på besøk i leiligheten til Camilla Hartmark Aas.
Les mer om:

Tre poeng fra kampen

KRISTIANSUND: Høydepunktene var få, men debuten til Syver Aas lyste opp.
Les mer om:

Se Kristians fantastiske video fra solformørkelsen

SKIEN: Flere steder, særlig på Østlandet, ble effekten av torsdagens solformørkelse noe redusert, men Kristian Leonard Aas fikk denne vakre videoen fra Skien.
Les mer om:

De vurderte å legge ned, men gjorde det stikk motsatte. Og det med stor suksess

SKIEN/DRAMMEN: Aas bryggeri meldte i 2020 at de vurderte å legge ned produksjonen av Lundetangen Pils. De endret i stedet strategien og det med stor suksess.
Les mer om:

– Vi har hatt det beste året noen gang og er klar for en travel sommer

– Jeg kan ikke huske at vi har hatt et så bra år så lenge Shabby Records har eksistert, sier Vidar W. Aas.
Les mer om:

Premiere nå, millioner av fans har ventet: Margrethe (19) har hovedrolle i Alan Walker-film - Men mor og far tar det med ro

Hovedrolleinnehaver Margrethe Håland Aas (19) fra Holt i Tvedestrand er i dag i Oslo når første del av den 50 minutter lange konsertfilmen slippes.

Skøyteløperen fra Høybråten blir ny generalsekretær i idrettsforbundet

Han vokste opp i Skanseveien og kan alle versene av Høybråten-marsjen på rams. Nå er Nils Einar Aas (54) er ansatt som generalsekretær i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité.
Les mer om:

Aas blir ny generalsekretær i NIF

Nils Einar Aas (54) erstatter Karen Kvalevåg som generalsekretær i Norges idrettsforbund. Han tiltrer stillingen 15. september. – Idretten har betydd enormt mye for meg i oppveksten. Idrettens rolle i samfunnet er utrolig viktig, og jeg kan ikke tenke meg noe som er mer meningsfylt enn denne jobben. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på de oppgavene som ligger foran oss, sier Aas. Fra 2010 til 2014 var Aas generalsekretær i Norges Skøyteforbund.
Les mer om:

Quiz: Hva vet du om Bob Dylan?

En av rockhistoriens aller største artister fyller 80 år mandag. I den anledning har NRKs Dagsnytt 18-programleder og uhelbredelige Dylan-nerd Espen Aas satt sammen denne quizen om «His Bobness». Lykke til!
Les mer om:

Nytt styre

Fra øverst til venstre: Terje Wold fortsetter som styreleder, og styremedlemmer er Ingvild Berlin Kalleberg, Gisle Faukanger, Fiona Ring Østensvig, Lars Kalfoss, Terje Storvik, Eirik Kristiansen, Tanja Milicevic, David Aas Correia og Leon Eriksen Helgeland. Les mer om styrets arbeid og representantene her The post Nytt styre appeared first on Dataforeningen.

Hestekortesje skapte stemning i Søndre Nordstrand på 17. mai

Søndre Aas gård bidro til liv og glede på en regnfull 17. mai.
Les mer om:

Hestekortesje i Søndre Nordstrand på 17. mai

Søndre Aas gård vartet opp med en flott hestekortesje for å skape stemning i Søndre Nordstrand på 17. mai. Video: Nina Schyberg Olsen
Les mer om:

To personer til legevakta etter ulykke

– Den ene bilen overholdt ikke vikeplikten, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt.
Les mer om:

Hyttekosen har nådd nye høyder i koronaåret. – Her oppe glemmer vi at korona finnes.

I april i fjor var hytta til familien Aas frå Sandnes ferdig bygd. Kunne dei dra til Suldal på ein dagstur for å overta henne, midt i hytteforbodet?
Les mer om:

«Urovekkende»?

INNLEGG: Ness utviser en manglende vilje eller evne til å anerkjenne Borealis-kunstnerne som først og fremst kunstnere, skriver komponistene Astrid Solberg og Elias Nurmi Schomers og utøverne Inga Margrete Aas og Jennifer Torrence i dette svaret til komponist Jon Øivind Ness. Innlegget «Urovekkende»? dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Suksess med båtdesign og lokalt samarbeid(pluss)

Reidar Aas og nevøen Jan Ståle Aas jobbet begge på Solstrand verft da de bestemte seg for å starte eget firma med design av båter til havbruksnæringen som satsingsområde.
Les mer om:

Valgte Beiarn foran bylivet: - Vi har ikke opplevd noen andre steder at folk er så engasjerte som her

Naturen, folket og en imøtekommende kommune som tilbød mye hjelp gjorde flyttevalget enkelt for Linda og Bjørn Tore Aas.
Les mer om:

Passerte en milliard i omsetning i 2020(pluss)

Verftsindustrien er hjørnesteinen i næringslivet i Vestnes. Vard Langsten er størst, Aas Mek.Verksted er nest eldst. For Aas passerte omsetningen for første gang en milliard kroner i fjor, ordrereserven er på tre milliarder.
Les mer om:

Kompisen har blitt et fenomen. Nå vil Syver (17) gjøre det samme

SKIEN: Når landets største talenter rangeres, dukker nesten alltid Syver Aas (17) sitt navn opp. Nå håper unggutten å gjøre som kompisen Andreas Schjelderup (16) i Danmark. Å gi fotballkjennere hakeslepp.

Båtmarkedet: – Folk er gærne. Én vippset meg 20.000 for å sikre seg bruktbåt – usett

– Sånt skjer når jeg legger ut bruktbåter på finn.no. Jeg vippset pengene tilbake. Båtene selges lokalt – uten problemer, forteller Bjarne Aas i Kjøkøysund Marina.
Les mer om:

Tviler på at voksenfotballen er i gang før i juni

Frank Aas i Nordland fotballkrets håper på voksenfotball i juni, og tror ikke man kommer i gang før det.
Les mer om:

Aas Mek. Verksted har levert nok en brønnbåt(pluss)

Aas Mek. Verksted AS har levert brønnbåten MS «Grotanger» til Brønnbåt Nord AS i Troms.
Les mer om:

Gjennom ti år har de hjulpet nesten 160 småbarnsfamilier

– De neste 10 årene skal vi fortsatt støtte og avlaste småbarnsfamilier som bor i bydelen, og satse på et jevnt tilsig av frivillige, sier Matilde Aas Hansen, koordinator ved Home-Start i Frelsesarmeen.

Innspillingen var strengt hemmelig: - Nå er Margrethe (19) å se i superstjernen Alan Walkers nyeste musikkvideo

I dag slippes Alan Walkers nye video "Fake a smile" til millioner av fans over hele verden. I videoen har modellen Margrethe Håland Aas fra Tvedestrand en viktig rolle.
Les mer om:

Kanskje kristen skole her i august

- Vi søker etter elever allerede neste uke, sier forretningsmann og huseier på Mauråsen, Olav Aas. Han er optimist, men styreleder i morselskapet legger til at det ikke er et styrevedtak på skolestarten ennå.
Les mer om: