Nyheter om Aalesund


FFK håpet på hjelp - det fikk de ikke

FFK spiller først i morgen mot Aalesund, men håpet lørdag på hjelp i opprykkskampen.. Simen Rafn og Aalesund ble truet, men vant 3-2 mot Strømmen lørdag.
Les mer om:

Aalesund opp på opprykksplass

Aalesund vant 3-2 mot Strømmen i 1. divisjon. De er dermed på opprykksplass, mens KFUM er på siste kvalifiseringsplass etter 2-0 mot Grorud. 4.-plasserte Fredrikstad møter Start, mens 5.-plasserte Sogndal spilte 0-0 mot Bryne lørdag.

Følg Åsane mot Aalesund direkte

Møter Lars Arne Nilsen og Kristoffer Barmen på Myrdal. Kampstart klokken 15.00.

Storseirer for alle topplagene

HamKam, Jerv og Aalesund vant alle med god margin i toppen av Obos-ligaen onsdag og seiler videre i opprykkskampen.
Les mer om:

Fredrik Ulvestad går gratis til Sivasspor

Tidligere i sommer fant den norske midtbanespilleren Fredrik Ulvestad ut av Kina ikke var for han og valgte å bryte med sin klubb Qingdao. Nå har 29 åringen inngått en toårsavtale med Sivasspor i tyrkisk toppfotball. Midtbanespilleren fikk sitt gjennombrudd i Aalesund. Han dro til Burnley i 2015, men oppholdet i den engelske klubben ble aldri noe å skrive hjem om. Les: ESPN: Manchester United har en plan for Rice og Haaland Demir Grup Sivasspor’umuz, Fredrik Ulvestad ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Ulvestad til tyrkisk eliteklubb

Fredrik Ulvestad (29) har inngått en toårsavtale med Sivasspor i tyrkisk toppfotball. Sunnmøringen kommer til klubben vederlagsfritt. Overgangen ble bekreftet av Sivasspor mandag kveld. Ulvestad var kontraktsløs etter at han i sommer valgte å bryte med kinesiske Qingdao. Midtbanespilleren fikk sitt gjennombrudd i Aalesund. Han dro til Burnley i 2015, men oppholdet i den engelske klubben ble aldri vellykket. Ulvestad dro senere til Djurgården i Sverige, og der ble han seriemester i 2019. Han står med fire A-lagskamper for Norge.

Nå skal Molde slå tilbake - Rbnett sender kampen(pluss)

MFK-spillerne får en ekstra sjanse til å reise seg etter tapet mot KBK: Molde møter Aalesund til treningskamp på Aker stadion kommende tirsdag.
Les mer om:

Vil lande Per Joar Hansen avtale før de sparker Amir Azrafshan

Allsvenskan klubben Östersund som ble løftet opp fra skyggenes dal av Graham Potter (nå manager for Brighton) og tvilsom finansiering er redd for å ta den tunge turen ned igjen. – Og det med god grunn de ligger aller nederst på tabellen, etter 17 kamper har de bare 9 poeng. Laget er inne i svært negativ trend med ni strake kamper uten seier. Den siste trepoengeren kom 22. mai mot Sirius. Ifølge Expressen skal hovedtrener Amir Azrafshan naturlig nok være på vei ut døra, men først vil de ha på plass en erstatter. – Den erstatteren ser ut til å være Perry!.

- Har hatt mye på hjertet

Kristoffer Barmen skal spille for Aalesund i 1. divisjon ut sesongen. I et intervju med BA forteller han at ikke skal snakke noe om skandalenachspielet.
Les mer om:

Barmen om støtten fra Nilsen: – Én av dem som har tatt vare på meg

ÅLESUND (VG) Kristoffer Barmen (28) gjenforenes med Lars Arne Nilsen (57) i Aalesund. For Barmen har Nilsen vært en viktig samtalepartner gjennom de siste ukene.

– Aalesund har fått seg en veldig god fotballspiller

Eirik Horneland var opptatt av èn ting i timene før overgangsvinduet stengte; At floken med Kristoffer Barmen skulle løse seg.
Les mer om:

Nilsen om Barmen: – Så vidt jeg vet har han ikke tatt livet av noen

Lars Arne Nilsen tror Kristoffer Barmen vil finne seg til rette i Aalesund.
Les mer om:

Flaks for Brann Aalesund henter Kristoffer Barmen

I dag var planen til Kristoffer Barmen å møte opp på Brann sine treninger og stå i stillingen i tre måneder. Bergensklubben hadde like få poeng i sin oppsigelsessak som de har på tabellen, derfor er det en lykke for klubben Aalesund kom på banen og ønsket å signere sønnen til en av klubbens største sponsorer Fjordkraft. Brann skriver i en pressemelding at de har kommet til enighet med Kristoffer Barmen. Les: Tidligere Everton-spiller skal få West Ham-supporterne til å glemme Jesse Lingard Midtbanespilleren ble sparket av klubben for halvannen uke siden.

Barmen på plass i Ålesund: – Håper ting ordner seg

Kristoffer Barmen og Brann er nær ved å bli enige om en sluttavtale, melder flere medier. Tirsdag kveld forhandler han med Aalesund om en overgang.

Barmen enig med Brann om sluttavtale – skrev under for AaFK

Kristoffer Barmen skal spille for Aalesund i 1. divisjon ut sesongen. Overgangen gikk gjennom etter at han formelt skilte lag med Brann.
Les mer om:

Kristoffer Barmen har signert for Aalesund ut 2021-sesongen

E39: Bil står på veiskulderen ved Kvadrat
Les mer om:

Barmen klar for AaFK

Kristoffer Barmen sin skandalenatt i Brann har ikkje vore tema for Lars Arne Nilsen i Aalesund.
Les mer om:

Her er Barmen på plass ved Aalesund sin stadion

Kristoffer Barmen vil signera for Aalesund før overgangsvindauget stenger midnatt. Det er gamletrenaren som dreg han nordover på Vestlandet. Overgangen er ikkje i boks enno.
Les mer om:

Barmen klar for Aalesund: – Klar til å krige igjen

Halvannen uke etter at han fikk sparken i Brann, har Kristoffer Barmen (28) signert en kontrakt med Aalesund ut 2021-sesongen.
Les mer om:

TV 2: Barmen nær enighet med Brann – på vei til ny klubb

Kristoffer Barmens konflikt med Brann er i ferd med å bli løst, erfarer TV 2. Ifølge kanalen ligger Aalesund an til å bli hans neste stoppested.
Les mer om:

Barmen på plass i Ålesund: – Håper ting ordner seg

Kristoffer Barmen og Brann er nær ved å bli enige om en sluttavtale, melder flere medier. Tirsdag kveld forhandler han med Aalesund om en overgang.

TV 2: Barmen nær enighet med Brann

Kristoffer Barmens konflikt med Brann er i ferd med å bli løst, erfarer TV 2. Ifølge kanalen ligger Aalesund an til å bli hans neste stoppested. Midtbanespilleren fikk nylig sparken av Brann for sin rolle i det mye omtalte nachspielet i klubbens stadionlokaler. Siden har det vært stor avstand i sluttforhandlingene, men tirsdag kveld går det mot en løsning. Med en sluttavtale på plass kan Barmen få seg en ny arbeidsgiver i timene før overgangsmarkedet stenger.