Nyheter om Øygarden


Arendal raknet i sluttminuttene

Arendal ledet 1-0 og så ut til å ha full kontroll mot Øygarden. Men da hjemmelaget utlignet til 1-1 etter 80 minutter, endret kampbildet seg og de vant 3-1.
Les mer om:

Savnet kvinne trolig funnet omkommet i Øygarden

En kvinne på 80 år som var meldt savnet fra Landro i Øygarden kommune i Vestland, er trolig funnet omkommet.
Les mer om:

Savnet kvinne funnet omkommet

En kvinne på 80 år som var meldt savnet fra Landro i Øygarden kommune i Vestland, er trolig funnet omkommet fredag kveld.
Les mer om:

Mann døde etter å ha blitt truffet av egen bil

En mann i 70-årene ble torsdag erklært død etter en ulykke hvor han ble truffet av sin egen bil på Fjell i Øygarden kommune.
Les mer om:

Mann død etter ulykke i Øygarden

Politiet opplyser at en mann døde etter en ulykke på Fjell i Øygarden kommune. Den avdøde skal ha blitt truffet av et kjøretøy som han selv kjørte.
Les mer om:

Nok en gang har selskapet vokst seg ut av egne lokaler

SELJORD: I 2007 startet Tarjei Skræi og Arvid Øygarden opp Seljordvarme. Nok en gang har de vokst seg ut av egne lokaler, og pilene peker oppover.
Les mer om:

Ulykke i Lørenskog: bil på taket

Politiets innsatsleder Turid Øygarden forteller om ulykken onsdag ettermiddag.
Les mer om:

Steffen Landro er klar til å starte med en gang

35 år gamle Steffen Landro hadde suksess i Nest-Sotra (som nå heter Øygarden) med et poenggjennomsnitt på 1.70. – Etter sesongen 2019 gikk ferden videre til Sandnes Ulf hvor ting ikke gikk så bra. (Gjennomsnitt 1.24) OBOS-Ligaklubben Ull/Kisa har krasjet fullstendig og er i reel fare for nedrykk selv om det er tidlig i sesongen. – I går fikk hovedtrener Arild Sundgot sparken. Les: Arild Sundgot sparket etter sju strake tap Steffen Landro har fått kontrakt ut året.

Fløy spilte uavgjort for tiende gang

Fløy brente et straffespark i søndagens 0-0-kamp mot Øygarden på Flekkerøy.
Les mer om:

Flotve Myklebust matchvinner for fjerde kamp på rad

Sist gang noen andre enn Erling Flotve Myklebust scoret for Vard var i midten av august – for åtte kamper siden. Mot Odd 2 scoret sevlandsbuen kampens to eneste mål – akkurat som i forrige kamp mot Øygarden.
Les mer om:

Spis grønt-uka for tredje gang i Kristiansand

– Målet er å få Kristiansand til å bli Norges grønneste matby, sier Rolf T. Øygarden.
Les mer om:

Rykket ut til brann i båt

Det brøt lørdag morgen ut det politiet omtalte som en «eksplosjonsartet» brann i en arbeidsbåt som lå til kai i Øygarden.

Lettmotorsykkel havnet i sjøen – to 15-åringer til sykehus

To gutter på 15 er sendt til Haukeland sykehus etter en lettmotorsykkelulykke i Øygarden.
Les mer om:

Tok seg til rette på eiendomskongens tomt – nå ber synderen om hjelp

PORSGRUNN: Stian Svolsbru har fått beskjed om å rydde opp etter seg øyeblikkelig på tomta, som blant annet eies av Petter Øygarden. – Petter trenger sitt område fort. Jeg leter etter et nytt sted.
Les mer om:

Ny jobb som adm.dir: – Jeg tror jeg hadde glemt å fortelle det hjemme

PORSGRUNN: - Kona fikk høre det på jobben at jeg hadde bytta jobb. Jeg tror ikke jeg hadde fortalt det engang, sier Simon Stordalen som overtar som konserndirektør etter Petter Øygarden.
Les mer om:

Uavgjort for Øygarden og Egersund

Ojan Bijan: – Vi fikk med oss poeng fra en sjansefattig kamp
Les mer om:

Petter selger livsverket – går trolig for godt over 1,5 milliarder kroner

PORSGRUNN: Eiendomsselskapet Bratsberg AS er lagt ut for salg. Dermed er Petter Øygarden i ferd med å selge deler av livsverket sitt. Verdien av eiendommene ligger på rundt 1,7 milliarder kroner.

Lovet å fjerne tonnevis med dumpet kunstgress – så ble det stille: – Jeg sendte purring til han i dag

PORSGRUNN: Grunneier Petter Øygarden fikk lovnad om at det dumpede kunstgresset skulle fjernes rett etter sommerferien. Nå krever Øygarden fortgang.
Les mer om:

Astrid (32) reagerte på skepsisen hun ble møtt med da hun skulle ta vaksine: – Må si jeg ble ganske irritert

Astrid Øygarden Eikill (32) er glad det nå har kommet en avklaring rundt vaksinering av gravide, og håper hun ikke blir møtt med like mye skepsis når hun skal ta sin andre dose.
Les mer om:

Aksjonsgruppe ved Equinor-anlegg – har brutt sikkerhetssonen

Aksjonsgruppen Extinction Rebellion sperrer innkjørselen til oljeanlegget Stureterminalen i Øygarden i Hordaland. Politiet har vært på stedet, men sier det ikke er fare for liv og helse.

Festslagsmål i Øygarden – fem utsatt for vold

En fest i Klokkarvik natt til søndag endte med et slagsmål der fem personer ble utsatt for vold. Én person var bevisstløs, men er ikke alvorlig skadd.
Les mer om:

Storkamp i cupen

Viking – Rosenborg blir den store godbiten i 3. runde av fotball-NM for menn. Samtidig er det klart at Brann spiller bortekamp mot Harstad fra 4. divisjon. Trekningen av 3. runde ble foretatt i Norges Fotballforbunds lokaler torsdag ettermiddag. Trekningen ble slik: Harstad – Brann, Kongsvinger – Fløy-Flekkerøy, Start – Mjøndalen, Alta – Bodø/Glimt, Vålerenga – Odd, Øygarden – Sarpsborg, Nardo – Arendal, Ranheim – Aalesund, Viking – Rosenborg, Strømsgodset – Stabæk, Bryne – Molde, Sogndal – Åsane, KFUM Oslo – Kristiansund, Grorud – Lillestrøm, Moss – Sandnes Ulf, HamKam – Raufoss. 3.

Fire hus evakuert i gressbrann i Øygarden

Fire hus er så langt evakuert etter at de begynte å brenne i kratt og terreng i Øygarden onsdag ettermiddag. Det er fortsatt spredningsfare.
Les mer om:

Kontroll på brann i Øygarden

En brann i terrenget i Øygarden hadde spredningsfare onsdag ettermiddag. Kort tid etter meldte brannvesenet at de hadde kontroll.

Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.