Nyheter om Øye


EM-helt Mikkel Damsgaard er sterkt ønsket i Premier League

Sampdorias danske spiss Mikkel Damsgaard (21) imponerte i sommer med Danmark i EM, men denne sesongen har startet dårlig med null mål på seks kamper i Italia. Til tross for den slappe startet en interessen fra England til å ta og føle på. I sommer var det flere som kontaktet Sampdoria for å få til en avtale, men Serie A klubben hadde et noe oppblåst selvbilde og ønsket seg 21 åringen inn i sesongen hvor de skulle kvalifisere seg til Premier League. – Selv om det bare er spilt seks runder i serien kan man med stor sikkerhet slå fast at det ikke kommer til å skje.

Ynskjer byste av rikskjend forfattar i heimbygda(pluss)

– Det bør setjast opp ei byste av Marie Takvam. Ho er ein av dei finaste lyrikarane Noreg har hatt. Bysten bør kome utanfor hotellet på Øye.
Les mer om:

– Vi fann ut at det ikkje er noko som kjem av seg sjølv

Sissel Irene Wangensteen, Øvre Dalen, Øye, fødd 1973
Les mer om:

Et varmere samfunn med fri skolemat og leksefri skole – nei, virkelig ikke!

Enkeltsaker kupper dessverre oftere og oftere valgkampen. Den smale politikken uten øye for helheten er i fokus og vi politikere hiver oss på.
Les mer om:

Da Terje fikk øye på denne skapningen i vannkanten, måtte han finne fram kameraet: – Storfint besøk

Nilanda er et sjeldent syn i Norge. Mandag ble den sett i Stokke.
Les mer om:

Ingen Mbappé på treningsfeltet, men Marcelo og Mendy har sluppet ut i solen

La liga er tre kamper inn i sesongen. Som forrige sesong, har Real Madrid slitt med sine skader. Selv om Mbappé glimret med sitt fravær, ble onsdag en gledens dag på treningsfeltet til Real. Det er Marca som holder øye med treningsfeltet til kongeklubben for å få med seg de siste endringene.

Martin kjøpte sin første traktor som 17-åring da fisket slo feil

Martin Julsen Holter fra Vesterøy trodde han skulle bli fisker som faren da han var gutt. Og begynte på Kalnes med det for øye. Men så ble det dårlige år for fiskerne. og han bestemte seg for å skifte fokus. Han kjøpte seg en liten traktor som 17-åring og startet firma som 18-åring. Siden har det bare ballet på seg. Nå som har fylt 34 år ser du hans knallgule maskiner over alt på Hvaler.

Ronaldo datt ned i fanget på Solskjær

Mens Solskjær venter på de siste signaturene på kontrakten som skal gjenforene United og Ronaldo, jobbes det med å rote rundt på planene for sesongen. For der mye virket planlagt at 36-åringen returnerer til Old Trafford, var ikke United-manageren forberedt på at det skulle skje nå. -Dette er fotball. Noen gang skjer det. Vi har alltid holdt øye med Cristiano. Vi visste at når han én dag skulle videre, så ville vi være interessert.

Får dispensasjon frå avstandskrav(pluss)

Hotel Union Øye får dispensasjon frå avstandskrav for å føre opp personalbustader på Øye.
Les mer om:

Leder: Langt fra «sagt» til «gjort»

Det er vanskelig å få på øye på gode grunner mot et lokk over E6 på Furuset. Og det er kanskje også grunnen til at man fikk et enstemmig ja fra samtlige partier da de ble spurt av en koalisjon av Furuset-krefter nå før valget. Det er nok også grunnen til at man i denne avis har sett representanter fra alle sider og fløyer i politikken stå på Furuset og si at lokket er en god idé.
Les mer om:

Kristian (25) fikk mange blikk: – De senker farten når de kjører forbi, ja

Langs Nedre Langgate i Tønsberg gikk det pent for seg trafikkmessig da bilistene fikk øye på Kristian Sandnes (25) i gul vest.
Les mer om:

Nagelsmann skal vise PSG, City og Chelsea hva fotball egentlig handler om

PSG og Manchester City har sugerøret dypt inn i hvert sitt oljefond. Det kryr også av amerikanske, russiske og asiatiske rikinger som har bestemt seg for å eie fotballklubber. Så når klubbene som ikke har sine filthy rich eiere skal inn og konkurrere om titler, blir det feige lag – på papiret. Dette skal Julian Nagelsmann gjøre noe med. Les: Liverpool vil gi Mohamed Salah en kontrakt som det lukter svidd av Det er ingen grunn til å synes synd på Bayern München, men Bundesliga-giganten stiller i en lavere finansiell divisjon enn PSG, City og Chelsea.

Skarstein jakter sitt første OL-gull: – Klaffer alt, kan det bli gull

Birgit Skarstein har ankommet Tokyo og har ett mål for øye – OL-gull. Hun er sikker på at det kan bli gull hvis hun har dagen og alt sitter.
Les mer om:

Nils Torstein satser på nytt konsept innen kortreist mat: – Du kan kjøpe din egen okse

Bonden fra Øye i Valdres, Nils Torstein Hermundstad, er i gang med et nytt konsept innen lokalmat. Dette går ut på at den enkelte nå kan kjøpe sin egen okse. – Det er opp til hver enkel hva produkter de vil lage, sier Hermundstad.
Les mer om:

Ny E18 østover: Dersom du skulle få øye på fjellklatrere i fjellsiden her - er dette grunnen

Arbeidet med å forberede byggingen av tvillingen til Grenlandsbrua begynner nå. Den nye brua skal gå parallelt med den eksisterende, og er en del av Nye Veiers firefelts vei mellom Langangen og Rugtvedt som skal stå ferdig i 2025.
Les mer om:

Nils Torstein satser på nytt konsept innen kortreist mat: – Du kan kjøpe din egen okse

Bonden fra Øye i Valdres, Nils Torstein Hermundstad, er i gang med et nytt konsept innen lokalmat. Dette går ut på at den enkelte nå kan kjøpe sin egen okse. – Det er opp til hver enkel hva produkter de vil lage, sier Hermundstad.
Les mer om:

Slik gikk det etter ørneangrepet

3. januar svevde en kongeørn over Fiskarberget vest for Lårdal i Tokke da den fikk øye på jaktterrieren Tara – og gikk til angrep.
Les mer om:

– Eg likar 400 meter – og hekk(pluss)

– Eg likar å springe 400 meter. Og eg likar å hoppe hekk, fortel Anton Øye, ein av dei unge deltakarane på friidrettsskulen til friidrettsgruppa i Ørsta IL denne veka.
Les mer om:

To nye smittetilfeller spores til det populære utestedet: - Det er flere som ikke har registrert seg

Nå ber kommunen de involverte om å holde nøye øye med helsa - og teste seg ved symptomer.
Les mer om:

Veg stenges i vang frem til fredag

Fv 2513 ved Øye stavkyrkje i Vang stenges noen dager fremover.
Les mer om:

Forbereder seg på et liv uten Harry Kane

Tottenham manager Nuno Espírito Santo tror fortsatt at klubbens superstjerne Harry Kane blir værende i klubben, men sier samtidig at de må forberede seg på en tilværelse uten han. Det gikk for øvrig svært bra i serieåpningen mot Manchester City hvor Son Heung-min sørget for 1 – 0.

Roman Abramovitsj vil avslutte overgangsvinduet med stil

Den russiske oligarken Roman Abramovitsj liker å slå på stortromma, noe som den nylige 110 millioner euro overgangen for Romelu Lukaku fra Inter Milan til gangs beviste. – Men det stopper ikke der Chelsea eieren har fortsatt et godt øye til Borussia Dortmund midtbanespiller Jude Bellingham. 18-åringen feiret bare bursdagen sin i slutten av juni, mens han var på tokt med England EM. – Det siste året etter han reiste til Tyskland har han hatt en fantastisk utvikling. En historie som minner kraftig om nå hjemvendte Jadon Sancho som også dro til Borussia Dortmund for å bli god.

Lars (22) fikk drømmejobben da det ringte fra skjult nummer

Lars Øye Brandsås hadde flyttet til Oslo uten bosted eller jobb da det ringte fra skjult nummer.
Les mer om: