Nyheter om Øvrebø


Politiet om utforkjøringen på riksvei 4: – Vi undersøker hendelsesforløpet

Politibetjent Per Erik Øvrebø om utforkjøringen ved Elvetangen fredag ettermiddag.
Les mer om:

Para-krisen er ille for Øvrebø: Olympiabunnen!

Toppidrettssjef Tore Øvrebø & co. foretok et helt bevisst valg da funksjonsfriske utøvere fikk alle de statlige millionene som skulle avhjelpe at Tokyo-lekene ble utsatt. Det bør få konsekvenser.
Les mer om:

Kræsjlanding for store boligplaner: – Håper fortsatt vi kan få til noe

PORSGRUNN: Opsjonsavtalen Viktoria Hus hadde om å bygge ut Solheim-feltet i Langangen har opphørt. Men døra holdes fortsatt på gløtt for å få til noe, sier Vegard Øvrebø i Viktoria hus.
Les mer om:

- Sett vekk fra det normale

- Hadde det vært et normalt år, hadde han ikke blitt nominert i den kategorien, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø.
Les mer om:

Ungdommer med dysleksi: – Føler meg ikke lenger alene

– Alt stresset forsvant da jeg begynte her. Nå blir jeg sett, sier Vilde Johansen (16). Hun har dysleksi, og er elev ved Øvrebø videregående skole som nylig ble sertifisert som dysleksivennlig skole.
Les mer om:

«Det er lenge siden nå jeg hørte hjemmefra, men jeg går ut fra dere alle er i live»

Det tok over sju år før Olav Sigurd Øvrebø fra Tittelsnes kom hjem igjen da han reiste ut i mai 1938. Dette brevet skrev han fra England til familien på fredsdagen 8. mai 1945.
Les mer om:

Kjørte i fjellvegg – fører slapp med skrekken

En ung mann kjørte av veien og inn i en fjellvegg i Øvrebø natt til lørdag. Bilen ble totalskadet mens mannen trolig slapp unna med små skader.
Les mer om:

Pelsdyrbønder har satt livet på vent i påvente av erstatning

Over et år etter at det ble vedtatt på Stortinget at pelsdyrnæringen skulle legges ned, vet bøndene fortsatt ikke hvor mye de får i erstatning. Pelsdyrbonde Terje Øvrebø vil begynne med kylling, men kommer ikke i gang. Imens hoper kostnadene seg opp.
Les mer om:

Foreslår særtilskudd til St. Olavs – mener sykehuset taper i kampen om pengene

Over et år etter at det ble vedtatt på Stortinget at pelsdyrnæringen skulle legges ned, vet bøndene fortsatt ikke hvor mye de får i erstatning. Pelsdyrbonde Terje Øvrebø vil begynne med kylling, men kommer ikke i gang. Imens hoper kostnadene seg opp.

Full rulle på Sandripheia

Gjengen fra Øvrebø IL har gitt privatlaget Holmenkollen Biathlon god pes på treningssamlingen denne uka.
Les mer om:

Advarer om glatte veier: - Minusgradene kan holde seg til langt utpå formiddagen

Onsdag morgen rykket nødetatene ut på flere trafikkulykker i Øvrebø, og det ble meldt om svært glatte veier. Meteorologen mener bilistene bør vurdere vinterdekk.
Les mer om:

Ny ulykke på riksvei 9 - svært glatte veier

Klokka 09.05 er det meldt om en ny trafikkulykke i Øvrebø, denne gangen ved Skarpengland.
Les mer om:

To biler front­kolli­derte på riksvei 9

Nødetatene har rykket ut etter melding om trafikkulykke i Øvrebø. Riksvei 9 ble i en periode stengt som følge av ulykka.
Les mer om:

To biler har front­kolli­dert - riksvei 9 stengt

Nødetatene har rykket ut etter melding om trafikkulykke i Øvrebø. Riksvei 9 er stengt i begge retninger på ulykkesstedet.
Les mer om:

To biler har front­kolli­dert på riksvei 9

Nødetatene har rykket ut etter melding om trafikkulykke i Øvrebø. Riksvei 9 er stengt på ulykkesstedet.
Les mer om:

Gikk fra Øvrebø til Hovden på fire døgn

Jeg fikk en utfordring, tok den – og brukte dobbelt så lang tid som jeg hadde sett for meg.
Les mer om:

Fisket ut gjedda i Stølsvannet: – Ser mørkt på å gjøre det samme i Gillsvann

Stølsvannet på Øvrebø skal nå være tømt for gjedde, etter iherdig innsats fra flere ildsjeler. Det samme skal ikke være mulig i Gillsvann tror Frode Kroglund, som er fiskeforvalter hos Fylkesmannen i Agder.
Les mer om:

OL-utsetting kostar 39 millionar

Idretten har rekna seg fram til at utsettinga av OL og Paralympics i vil gi ein ekstrakostnad på 39 millionar kroner. – Eg skal i eit møte med Kulturdepartementet i morgon og trur det blir eit positivt svar, sa Toppidrettssjef Tore Øvrebø under ein konferanse på Noregs idrettshøgskole måndag. Idrettspresident Berit Kjøll har tidlegare bede kulturministeren om 50 millionar kroner i støtte, utan at det har ført fram. Øvrebø seier til NRK at avviket skuldast at dei har betre oversikt over kostnaden no enn i mars og april.
Les mer om:

Toppidrettssjefen: Olympiatoppen betaler ikke Northugs behandling

Petter Northug får medisinsk hjelp og oppfølging av Olympiatoppen (OLT) etter at han sto frem med et rusproblem. Men toppidrettssjef Tore Øvrebø gjør det klart at norsk idrett ikke betaler for dette.

Holder døren åpen for Northug: – Vi håper vi kan hjelpe ham

– Vi ønsker å formidle at det er en åpen dør hos oss også etter karrieren, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø, som opplever et ansvar for Northugs helse.
Les mer om:

Tenke sammen, skape sammen, jobbe sammen!

Det moderne Vennesla, Øvrebø og Hægeland er fundert på at folk kommer fra forskjellige steder og bakgrunner og samhandler for å få fram et resultat.
Les mer om:

Seks personer involvert i trafikkulykke

To biler har vært involvert i en ulykke på Fjellestad i Øvrebø. De involverte fremstår ikke som skadet.

Planer for nytt toppidrettssenter

Dersom de nødvendige tillatelsene gis og finansieringen kommer på plass, kan det nye, nasjonale toppidrettssenteret i Oslo stå klart i 2023. Det nye senteret på Sognsvann vil bli på 11.600 kvadratmeter og omfatte nye utendørsanlegg. – Får vi finansieringen på plass, kan senteret stå ferdig i 2023, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø i en pressemelding. Ifølge toppidrettssjefen vil selve senteret koste omtrent 460 til 525 millioner. I august skal styret i Norges idrettsforbund (NIF) behandle planene som nå er lagt fram.

Har drevet plassen i 15 år - håper på rekordsommer

PORSGRUNN/BERGSBYGDA: Hanne Grønvold Øvrebø har drevet Røra kafé og badeplass i 15 år. Nå håper hun på rekordsommer for å gjøre opp for de tapte inntektene etter flere avlyste arrangementer.

Advarer før seriestart: - Ekstremt viktig

Stabæk-stopper Yaw Ihle Amankwah og idrettspsykolog Tom Henning Øvrebø advarer om at årets sesong kan bli tøff mentalt for enkelte spillere.
Les mer om: