Nyheter om Øverland


- Kjemperespons. Langt over det som er vanlig

Stine Øverland Bergan og Sigmund Bergan selger sitt ti år gamle hus. Boligannonsen har tatt fyr.
Les mer om:

Lars Kristian måtte reise til Sør-Afrika for å finne ut hva han ville jobbe med resten av livet

De siste sju årene har Lars Kristian Øverland jobbet med podkast. Før det klatret han i høyspentmaster, jobbet som politisk rådgiver og losset frossen fisk på kaien.

Kari solgte nesten alt på en dag: – Det har vært helt vilt her

PORSGRUNN: – Det ble litt kaotisk da så mange som ville handle på åpningsdagen, sier Torunn Johannessen. Kari Wandler Øverland har solgt for nærmere 100 000 kroner på få dager.

Kari sa opp jobben: – Lunta er kort og tennene lange

PORSGRUNN: Etter at Kari Wandler Øverland hadde vært alvorlig syk sluttet hun i jobben og begynte å blomstre.

Isabelle Pedersen vrakes

Hekkeløper Isabelle Pedersen er ikke tatt ut til landslaget kommende sesong. Det ble klart da landslaget i friidrett ble presentert mandag. Sportssjef i friidrettsforbundet, Erlend Slokvik, tok da ut friidrettslandslaget med utøvere som satser mot OL i Paris i 2024. Pedersen får altså ikke fortsette på landslaget.

Full gjenåpning av idretten

Fra og med lørdag blir det full gjenåpning av idretten. Det bekreftet statsminister Erna Solberg (H) på en pressekonferanse fredag. Dermed vil det igjen bli åpnet for fulle tribuner etter halvannet år med strenge begrensninger. – En full gjenåpning er en ekstremt viktig milepæl og noe vi har ventet på hele tiden. Jeg har stor tro på at dette kommer til å gå bra, og er fullstendig optimist på kulturen, idretten og frivillighetens vegne, sier kulturminister Abid Raja (V). Norsk Toppfotballsjef Lei Øverland er fornøyd: – Det er veldig gledelig, og dette gir full jubel ute blant supporterne.

Klubbene stiller VAR-krav

Klubbene i Eliteserien og 1.-divisjon diskuterte torsdag en mulig innføring av VAR (videodommere) i Norge. Administrerende direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball forteller til NRK at det kom tre hovedpunkter ut av møtet: 1. Norge må følge den europeiske utviklingen, og forbedre kompetansen på dommerne og de som skal sitte i VAR-rommet. 2. Et tydelig krav om at VAR må være en del av stadionopplevelsen – og forbedre den. 3. Ingen pilotprosjekt.

– Ropstad kjem aldri til å ha eit høgt verv igjen i KrF

KrF-politikar Marit Liland Øverland snakkar av erfaring når ho seier at Kjell Ingolf Ropstad ikkje kan fortsetja som topp-politikar.

Øverland ikke til 200-meterfinalen i Paralympics

Ida Louise Øverland kom på 5. plass i forsøksheatet på 200 meter i Paralympics og tok seg med det ikke til finalen.
Les mer om:

Skuffa Øverland: – Det var tungt

Ida-Louise Øverland (17) stod laurdag klar på den raude matta på Olympiastadion i Tokyo, klar til å kjempe om ein finaleplass på 200 meter. Det blei litt for tøft. Den unge jenta sprang inn på tida 27.36 og det haldt til ein femteplass. Dermed kvalifiserte ho seg ikkje til finalen. – Det var tungt. Eg kjente at syra kom på slutten, og da hadde eg ikkje meir å gå på. Det er ei tid eg ikkje er fornøgd med, og skulle absolutt ynskje at eg var nærare personleg rekord, seier Øverland skuffa til NRK etter løpet. Marina Lisbeli Andrade sprang først i mål på tida 24.53.
Les mer om:

Ida-Louise Øverland hadde gitt opp Tokyo-drømmen. Så ringte telefonen.

TOKYO (Aftenposten): Ida-Louise Øverland (17) har kommet langt på kort tid.
Les mer om:

Skuffet Øverland ikke til 100-meterfinale i Paralympics

17-årige Ida Louise Øverland havnet ble slått ut i forsøksheatet da hun løp 100 meter på 13.20 i Paralympics i Tokyo tirsdag.
Les mer om:

Øverland på 6.-plass: – Skuffende

Ida-Louise Øverland (17) fekk sin paralympiske debut tirsdag morgon. Ho skulle springe forsøksheatet på 100 meter, og etter løpet var ho ganske skuffa over seg sjøv. – Eg hadde ikkje forventa finale, men eg hadde håpa på ei litt betre tid. Det var ei skuffande tid. No må eg heim og øve på å bli raskare, seier Øverland til NRK etter løpet. Den unge jenta sprang inn på tida 13.20. Det haldt til ein sjetteplass. Amerikanaren Brittni Mason sprang først over streken med tida 12.07. Neste sjanse for Øverland er på 200 meter laurdag.
Les mer om:

Dokkan og Øverland blir flaggbærere i Paralympics

Rytter Jens Lasse Dokkan og friidrettsutøver Ida Louse Øverland blir Norges flaggbærere under åpningsseremonien for Paralympics i Tokyo tirsdag.
Les mer om:

Disse blir norske flaggbærere

Rytter Jens Lasse Dokkan og friidrettsutøver Ida Louise Øverland skal være Norges flaggbærere under åpningsseremonien for Paralympics i Tokyo. Dokkan har, som eneste i verden, deltatt på samtlige Paralympics siden dressurridning ble en offisiell gren. 17 år gamle Øverland deltar for første gang, etter at hun ble tatt ut i troppen for bare tre uker siden. Hun skal løpe 100 og 200 meter. Åpningsseremonien for Paralympics går i gang tirsdag kl. 12.50 norsk tid og vises på NRK1.
Les mer om:

Anne og Merethe starter opp et unikt tilbud: – Passer for alle

SKIEN: Nedstengingen av landet har vært tøft for mange, og har ført til at flere har kjent på ensomhet. I Skien åpner Anne Follaug og Merethe Hestvik Øverland nå gårdene sine med håp om å skape en sosial arena for ensomme mennesker.
Les mer om:

Forventer rift om småbruk med strandlinje: Interessenter tikket inn allerede første timen

Småbruket har en tomt på 177 mål og flere hundre meters strandlinje. Eiendomsmekler Per Øverland Heia sier at det er ikke hver dag en slik eiendom blir lagt ut for salg.
Les mer om:

Flomekspert: – Kunne ikke vært forberedt på dette

Flere personer er bekreftet omkommet og flere titalls er savnet etter et kraftig uvær sørvest i Tyskland. Nå advarer flomekspert Halvor Øverland om at det kan bli flere dramatiske flommer i årene som kommer.
Les mer om:

Mordbrannen på Mostuen i 1647

Denne gangen skal vi se nærmere på en drapssak som skjedde for mer enn 370 år siden. Historikeren Ole Andreas Øverland (1855-1911) har skrevet om denne kriminalsaken.
Les mer om:

Anne (31) har jobbet på pub i 11 år: - Nå vil jeg hjelpe rusmisbrukere

PORSGRUNN: I seks år har Anne Øverland vært daglig leder på Karjolen pub. - Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har sett mye trist i jobben min, sier den 31 år gamle studenten. Som ferdig utdannet vernepleier vil hun jobbe innen rus og psykiatri.
Les mer om:

Bortesupportere kan gå på kamp

Klubbene i Eliteserien i fotball for menn og Toppserien for kvinner kan igjen ønske supportere fra tilreisende lag velkommen på kamp. Det bekrefter administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland, overfor VG tirsdag. Klubbene i toppfotballen kunne i forrige serierunde slippe inn flere tilskuere enn på svært lenge på sine kamper. Det har sammenheng med at norske myndigheter nylig gikk til trinn tre i sin gjenåpningsplan. Foreløpig har det imidlertid ikke vært gitt klarsignal for å ta imot tilreisende fans. Den muligheten er nå på plass.

Norsk Toppfotball-sjefen overlykkelig over gjenåpning

– Dette er kinderegg-dagen for norsk idrett, jubler direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball etter regjeringens siste gjenåpninger for idretten.
Les mer om:

Norsk Toppfotball-sjefen overlykkelig over gjenåpning

– Dette er kinderegg-dagen for norsk idrett, jubler direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball etter regjeringens siste gjenåpninger for idretten.
Les mer om:

Om du merker denne oppførselen fra en eks-kjæreste, er det fare på ferde

Det finnes flere typer personforfølgere, eller stalkere. Den vanligste er også den aller farligste, sier psykolog Svein Øverland.
Les mer om:

Smaker du baksten til Ingrid, er du solgt(pluss)

Øverland Gårdsbakeri i Gjemnes er nesten for godt til å være sant. Trebarnsmor Ingrid Bolli Harstad lager himmelsk god bakst som får folk fra både fjern og nær til å ta turen hver lørdag.
Les mer om: