Nyheter om Ære


Følelsesladet markering for Christian Eriksen: Kampen stoppet for å hylle ham

(Danmark - Belgia 1–2) Ti minutter ut i oppgjøret stoppet dommeren spillet og ballen ble sparket ut til ære for Christian Eriksen.
Les mer om:

Får sin sesongdebut i lag-EM

Spydkasteren Myron Weinberg (21) får sin sesongdebut i helgas lag-EM i Romania. Han er blant fire sørlendinger som skal forsvare Norges ære der.
Les mer om:

Silje skal lede historisk program: – Det er en stor ære

NRK med historisk direktesending fra Pride.
Les mer om:

Startet meme-konto til ære for Stavanger: – Alle byer har noe spesielt

Ufør mistet strømmen: NAV foreslo lån av grill

Kate Winslet nektet å la regissøren fjerne bulk på magen

Kate Winslet (45) ser sin ære i å fremstå ekte og uretusjert.
Les mer om:

Zucca kritisk til hockey-karantene

Mats Zuccarello er kritisk til at ishockeylandslaget må i karantene når dei kjem heim frå VM. Hockeylandslaget får ikkje unntak frå dei norske karantenereglane, slik fotballandslaget og OL-utøvarane får. «En ære å representere Norge, føler oss veldig satt pris på for innsatsen vi gjør for landet», skriv Mats Rosseli Olsen på twitter etter sigeren over Kasakhstan i siste VM-kamp for Norge. Det har Zuccarello kommentert. «Jaja blø for landet så rett hjem på karantenehotell. Skulle satsa på fotball, Rossi», er Minnesota-proffens noko syrlege svar.

- All ære til våre flinke ansatte

(FAUSKE) Det er svaret fra Geir Fyrvik (49) ved Bygger`n Fauske, når vi spør hvordan året med pandemi har påvirket butikkdriften.
Les mer om:

José «Pepe» Bordalás sjette manager på to år

Det er litt av en karakter som Valencia i går ansatte som deres nye manager, 57 åringen fra Alicante er dyktig, men også svært uortodoks. – Det passer egentlig perfekt, han kommer nå til en klubb som best kan beskrives med et ord.

Bayern kjøpte 23-åring fra Reading

Den tyske fotballstorheten Bayern München bekrefter at den har sikret seg Omar Richards fra engelske Reading. Den 23-årige venstrebacken har signert en fireårsavtale. – Overgangen min til Bayern er en stor ære. En drøm har gått i oppfyllelse. Jeg er stolt over å få bære drakten til en av verdens beste klubber, sier Richards i en uttalelse. Overgangen har lenge vært ansett for å være i boks, men først torsdag ble den bekreftet av partene. – Vi er begeistret over at Omar kommer til Bayern.
Les mer om:

Han som utførte ranet gikk fri. Meget slett politiarbeid

«Her blir 11 menn fra Sandnes fratatt både poeng, ære og rettferdighet og de to politibetjentene som var på stadion, sto bare passivt og så på.»
Les mer om:

Heine Totland er klar for «Farmen kjendis»

Heine Totland (50) er en av deltakerne som skal kjempe om heder og ære i neste utgave av «Farmen kjendis» på TV 2.
Les mer om:

«Alle» vil hente Chelsea-spiller Gael Kakuta tilbake fra Frankrike

Den angripende midtbanespilleren Gael Kakuta kan også benyttes som både høyre og venstre-ving, egenskaper han tilegnet seg ved å sette «verdensrekord» i utlåne i begynnelsen av sin karriere som Chelsea spiller. – Ny klubb, nye ideer og plasseringer. Den meget tekniske angrepsspilleren kom til Chelsea fra Lens i 2007, nå er han tilbake til Lens som ironisk nok som utlånt fra Amiens. – Nå har 29 åringen fått en ny vår i Ligue 1. Kakuta får mye skryt og en god del av æren for at Lens gjør det så bra. 6.

Cantona hedret av Premier League

Den tidligere Manchester United-stjernen Eric Cantona har fått plass i engelsk fotballs nyopprettede «Hall of Fame». Cantona er den tredje spilleren som gis æresbevisningen etter at Premier League opprettet sin egen «Hall of Fame» forrige måned. Målmaskinene Thierry Henry og Alan Shearer var først ute med å bli innvalgt. «Hall of Fame» skal anerkjenne og ære spillere som har utmerket seg i Premier League siden starten i 1992.

A-ha-hyllest til gitardoktor: - Til ære for Øivin

En alvorlig nakkeskade har fått Artist-Norge til å hjelpe sin «gitarguru».
Les mer om:

Rigget i stand egen 17. mai-feiring for de ansatte på Bryn teststasjon

Til og med på nasjonaldagen er helsearbeiderne på Oslos teststasjoner på jobb. Det ble de takket for da Tveita-familien Nikkhah Farzehsaeid rigget i stand en liten 17. mai-feiring utenfor teststasjonen til ære for de ansatte.
Les mer om:

Feirer utenlands: - En ære

- Fett, sier Andreas «Tix» Haukeland om 17. mai-feiring i Rotterdam.
Les mer om:

Gjenskaper 200 år gammel bunad: – En ære å ta del i dette

Jens Tønnesen (1799–1864) fra Søgne var ingen rikmann, men bunad, det hadde han. Denne 200 år gamle bunaden er nå hos Husfliden i Mandal, der den rekonstrueres. Ny pris: 120.000 kroner.

Han er Starts nye kaptein: – En stor ære

Kristoffer Tønnessen fikk se at Start snudde til seier i hans første kamp som kaptein.
Les mer om:

Russedåp: – I fyllas ære og Heggens navn døper jeg deg til …(pluss)

Heggen-russen arrangerte fredag kveld russedåp i hagen til russepresident Solveig Karlsen Vee.
Les mer om:

Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager

Jürgen Klopp er tvunget til å ta et hvileskjær denne sesongen. Etter to historiske sesonger er det de siste rundene i Premier League snakk om å redde ære – og inntekter fra spill i Europa. Selv om det ryktes at veien videre for Klopp i Liverpool ikke lenger er så forutsigbar, skal det mye til for at de røde slipper Mester Klopp på noen sesonger.

Lokalpolitikkens ære

Les mer om:

1. mai: – En ære å få holde appell

Leder av Kristiansand AUF, William Wathne (20), holdt 1. mai-appell ved 22. juli-minnesmerket i Kristiansand.
Les mer om:

Den store Gud til ære (pluss)

Over kordøra i Ørsta kyrkje heng eit epitafium, ei minnetavle frå den gamle stavkyrkja i bygda vår. Minnetavla markerer slutten på eit stort målar- og restaureringsarbeid på slutten av 1600-talet.
Les mer om:

Tuchel fikk på plass den siste brikken

Da Frank Lampard fikk peke på spillerne han trengte for å bygge opp trofé-grossisten de kommende årene, var Timo Werner en av de første som fikk telefon. Tyskeren var den skapte matchvinneren hos RB Leipzig i Bundesliga. 34 scoringer på 45 kamper. Overgangen til Premier League ble tøffere enn forventet. Werner fant aldri sin plass hos Lampard, og Big Frank fant aldri rytmen hos Chelsea. Les: Chelsea-spiller dønn ærlig om Frank Lampard Thomas Tuchel tok over tøylene, har ledet de blå til semifinale i Champions League og FA Cup-finale.

Kommunen vil bruke 2,8 millioner til å rehabilitere verneverdig bygg: – Vi setter vår ære i å bevare gamle Lillestrøm

Foreningen Gamle Lillestrøm har søkt om et lån til å utbedre Storgata 4, kommunen foreslår et lån på 2,8 millioner.
Les mer om: