Nyheter om Åsane


Fotballmagasinet har talt: – Dette blir elleveren mot Åsane

Tre seiere av tre mulige gir selvfølgelig grunn til optimisme blant herrene i Fotballmagasinet. Men for én gangs skyld er det ingen som tar helt av – ennå.
Les mer om:

FKH pangåpnet, men sovnet for tidlig

Med peis-på og alle mann i angrep åpnet FKH friskt i årets første treningskamp. Men like før slutt sovnet de og lot Åsane trille inn utligningen.
Les mer om:

To til sykehus etter kollisjon på E39 i Bergen

En voksen og ett barn er fraktet til Haukeland sykehus etter en kollisjon på E39 mellom Bergen og Åsane. Tilstanden til de to er foreløpig ikke kjent.
Les mer om:

Overraskende keepervalg hos FKH

FKH starter med disse elleve mot Åsane søndag.
Les mer om:

Se FKH – Åsane, mer fotball, MMA og rekordforsøk i friidrett direkte på h-avis.no i helga

Søndag kan du se FKH – Åsane direkte på h-avis.no. Pluss flere med andre kamper.
Les mer om:

FKH skal selge billetter til årets første treningskamp

600 heldige tilskuere får se FKHs treningskamp mot Åsane i helga.
Les mer om:

Viking kaster ukjent 16-åring i mål mot Åsane

Raymond Johansen: Ja, jeg er skuffa
Les mer om:

Viking-trenerne: - Spillerne strutter

Keepertrøbbel, to trenere som får sin debut og en Viking-tropp som nærmest bobler over. Det er forutsetningene foran lørdagens Aftenblad-sendte treningskamp mot Åsane.
Les mer om:

Regjeringen og NFF sier begge ja: Lørdag spiller Viking årets første treningskamp

Politikerne ga grønt lys og NFF svarte med tommel opp. Dermed blir det tillatt med treningskamper igjen fra lørdag. Viking møter Åsane hjemme i Jåttåvågen.

Mann truet bilfører i Bergen med kniv

En bilfører kom uskadd fra det etter at en mann truet ham til å kjøre fra Møhlenpris til Åsane i Bergen.
Les mer om:

«Vi orker ikke mer enn én sesong i strekk med Åsane, Grorud, Ull/Kisa, Raufoss, Strømmen»

Paul Richardsen blogger om Start en drøy måned før seriestart.
Les mer om:

«Vi orker ikke mer enn én sesong i strekk med Åsane, Grorud, Ull/Kisa, Raufoss, Strømmen»

Glatte veier i Sirdal - tre biler involvert i ulykke
Les mer om:

Henter tilbake Tomas Kristoffersen fra Sogndal

Sportssjef i Sogndal Håvard Flo er ikke glad for å ta farvel med midtbanespiller Tomas Kristoffersen. Det ble totalt 41 kamper for Sogndal og to mål siden han kom fra Tromsdalen i august 2019. Kristoffersen gjennomførte medisinsk test i Bergen i formiddag. Deretter signerte han en avtale frem til sommeren 2022 fPremier Leagues beste signerer for merør han stakk direkte på Åsane-trening. – 27-åringen startet 27 seriekamper da han spilte for Åsane i 2018-sesongen.

Henter dødballekspert Kristoffer Larsen

Det var en meget fornøyd gjeng som inviterte til pressekonferanse på onsdag. – Badet i sol og «lykke» kunne Odd presentere sin nye signering, Kristoffer Larsen. – En midtbanespiller som med sine 29 år har blitt en gammel traver i norsk fotball. Nå sist spilte larsen for Åsane. – Se velkomtsintervjuet på Odd sine sider. Larsen, som kommer fra Askøy utenfor Bergen, var på plass i Skien og hadde sin første trening med klubben tirsdag. I etterkant ble han presentert etter å ha skrevet under kontrakt ut kommende sesong.

Glimt forsterker med to spillere

Både Vegard Kongsro og Sigurd Kvile er klar for regjerende seriemester Bodø/Glimt foran 2021-sesongen. Bodø/Glimt bekrefter signeringene på sine nettsider torsdag. Begge spillerne kommer fra 1. divisjon, der de har spilt for henholdsvis Ull/Kisa og Åsane. Kongsro har spilt to sesonger for Ullensaker-laget, mens Kvile spilte den siste halvdelen av fjorårssesongen for Åsane.
Les mer om:

Vurderer å utsette FFK-starten til mai

FFK skal etter planen serieåpne mot Åsane i Bergen 6. april. Nå diskuterer Norges Fotballforbund 2. mai som en mulig startdato.
Les mer om:

Denne bergenseren er på vei til Bodø/Glimt

Etter bare 14 kamper for Åsane selges Sigurd Kvile til Norges beste lag.
Les mer om:

Møter FFK i seriepremièren: – Definitivt en av overgangsvinnerne

Åtte spillere inn, like mange ut. Slik er status for Åsane, FFKs motstander i seriepremièren, fem uker før avspark i OBOS-ligaen.
Les mer om:

Han var forberedt på å legge opp. Nå blir det ett år med måljakt i Åsane.

Geir André Herrem fortsetter karrieren.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Deler av gigant­anlegget i Åsane har åpnet dørene. Se bildene!

Ti nye smittetilfeller i Stavanger
Les mer om:

Flere av hallene i Åsane Arena har åpnet dørene: – Ser ut til å gå i riktig retning

Forsinkelsene fortsetter, men denne uken har deler av gigantanlegget åpnet dørene. Se bildene fra innsiden her.
Les mer om:

Toppscorer tilbake i Oslo

Spissen Henrik Udahl er tilbake i Vålerenga fem år etter han forlot Oslo til fordel for Follo, det etter en sesong på andrelaget. – Det har blitt en ørkenvandring i noen år før han for alvor slo igjennom sist sesong for Åsane. Henrik Udahl banket inn 19 mål og ble toppscorer i OBOS-Ligaen. – Det var nok til å vekke interessen fra hans gamle klubb, som desperat trenger spillere som vet hvor målet står.

Vålerenga signerte måltyv fra Åsane

Henrik Udahl ble toppscorer i 1. divisjon forrige sesong. Nå er han klar for en retur til gamleklubben Vålerenga. Det bekrefter både Oslo-klubben og Åsane på sine nettsider mandag. Udahl returnerer til Vålerenga fem år etter at han forlot klubben. 24-åringen fra Askim har signert en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen. – Dette er et stolt øyeblikk for meg. Det ligger mye arbeid bak å komme meg tilbake til Vålerenga, og da er det ekstra deilig når det går i boks, sier han.