Nyheter om Åge Hareide


Viking sendte Rosenborg ut av cupen

Scoringer av Kristoffer Løkberg og Yann-Erik de Lanlay ga Viking en 2-0-ledelse i 3.-rundekampen mot Rosenborg onsdag kveld. Carlo Holse reduserte til 1-2 i 2. omgang, men Viking sikret 3-1-seier etter scoring av Zlatko Tripic (bildet). – Det smaker fryktelig deilig, sier Vikings Kristoffer Løkberg. – Det er ikke bra, vi blir kjempet ut av stilen, sier RBK-trener Åge Hareide. Rosenborg er det femte eliteserielaget som ryker ut av cupen onsdag. Tidligere på dagen røk Kristiansund, Mjøndalen, Vålerenga og Stabæk ut.

Hareide legger opp – og følger drømmen om Argentina

TRONDHEIM (VG) Åge Hareide (snart 68) vil bruke friheten sin fra treneryrket til å følge drømmen – reise til Argentina for å se River Plate mot Boca Juniors. Det er den eneste planen han, foreløpig, har for 2022.

Rosenborg røk ut av serieligaen

For trønderne ble det et lite hyggelig gjensyn med Birger Meling og hans Rennes på Lerkendal. I det andre oppgjøret lagene imellom endte det med nok et tap og 1–5 sammenlagt. Det betyr at Rosenborg er ute av serieligaen for denne gang. – Spillerne skal ha honnør for at de prøvde hele veien, sa trener Åge Hareide etter kampen. Etter det første oppgjøret stod det 2–0 til det franske laget, som også fikk hull på byllen først i det andre. Rennes-spiller Romain Del Castillo så først ut til å være i offside, men reprisene viste at Even Hovland opphevde den.

Lettere irritert Noah Holm velger Norge

Vi kjenner godt til pappa dans David Nielsen som etter å ha gjort furore i FC København via omveier til England og tilbake i Danmark avsluttet sin karriere i Norge. – Som vi fikk se på søndag har han produsert noen meget gode fotballgener. 20 år gamle Noah Holm startet for første gang i Eliteserien og det tok bare ti minutter før han hadde scoret for Rosenborg. David Nielsens sønn, Noah Holm, har valgt å spille for det norske A -landslaget, selv om han har danske foreldre. Han føler seg mer norsk enn dansk.

Samanliknar talentet med RBK-legender

Noah Jean Holm (20) leverte ei strålande scoring mot Odd. Åge Hareide sparar ikkje på krutet når han skal beskrive spisstalentet.
Les mer om:

Sammenlignes med Carew og Ivers: – Jeg tror Noah blir bedre

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Odd 5–0) Drømmescoringene stod i kø for Rosenborg – anført av en 20-åring Åge Hareide mener kan bli bedre enn John Carew.

Hareide med ni strake seirer: – Ingen vei tilbake for meg

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen-Rosenborg 1–2) Siden Åge Hareide (67) annonserte sin egen avgang, har Rosenborg knapt gjort annet enn å vinne fotballkamper.
Les mer om:

Rosenborg herjet etter Hareides mesterplan – vant 6–1 i Europa-kvalifiseringen

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Domžale 6–1) Før kampen sa Åge Hareide at Rosenborg måtte frem i banen for å stresse motstanderen. Spillerne forstod tydeligvis beskjeden, og ga seg ikke før sifrene på resultattavla var knusende.

Hareide er på spillerjakt: – Vi har vært helt på tannkjøttet

TRONDHEIM (VG) Rosenborg-trener Åge Hareide jakter ikke bare på gruppespillet i Conference league. Han jakter også nye spillere.
Les mer om:

Reddet Hareide

Et Rosenborg som har slitt de siste ukene tok en viktig seier borte mot Tromsø. Edvard Tagseth sikret seieren for Åge Hareide.

Etter fem kamper uten seier, sendte Islamovic RBK til himmels

Dino Islamovics måltørke er over, og mot Kristiansund greide RBK omsider å ta tre poeng. Men trener Åge Hareide kan ikke annet enn å medgi at laget har en del å jobbe med.

RBK sikret første seier på 41 dager, men Hareide innrømmer at han er langt fra fornøyd

Dino Islamovics måltørke er over, og mot Kristiansund greide RBK omsider å ta tre poeng. Men trener Åge Hareide kan ikke annet enn å medgi at laget har en del å jobbe med.

Hareide: – Bragden vil være enorm

SKIEN (TV 2): Åge Hareide mener få prestasjoner gjennom fotballhistorien vil trumfe dansk finaledeltakelse i fotball-EM.
Les mer om:

Hareide: – Noen ganger er du i himmelen, andre ganger er det tyngre

SKIEN (VG) Han var uten tap på sine 34 siste landskamper som sjef for Danmark. Med Rosenborg har ikke Åge Hareide (67) vunnet en kamp siden 30. mai.

Disse kan ta over for Hareide: – Han har den rette tilnærmingen

Hovedtrener Åge Hareide informerte torsdag om at han ikke forlenger kontrakten med Rosenborg. Disse mener ekspertene kan være aktuelle.
Les mer om:

Hareide om semifinalene: – Det beste Danmark kunne håpet på

Åge Hareide la grunnlaget for mye av suksessen danskene nå nyter i EM da han ledet dem til sluttspillet. Da hans tidligere elever ble klar for semifinale, var RBK-treneren i ekstase.

Ikke snakket sammen på tre år

Åge Hareide (67) forteller i et intervju med BT om hvordan han opplevde Nicklas Bendtners (33) voldsepisode. Han avslører også at de to ikke har snakket sammen på flere år.
Les mer om:

Knutsen står øverst på ønskelista: Dette sier Koteng om Glimt-sjefen

Ivar Koteng og Rosenborg må på trenerjakt, etter at Åge Hareide signaliserte at han ikke vil forlenge kontrakten.

Åge Hareide forlenger ikke med Rosenborg: – Det er synd, men ikke overraskende

Åge Hareide forlenger ikke med Rosenborg, men gir seg etter sesongen. – Etter 50 år i fotballens tjeneste følte jeg det var nok.
Les mer om:

Pensjonerer seg

Åge Hareide (67) forlenger ikke kontrakten med Rosenborg, det melder klubben på sin nettside. Nå pensjonerer han seg som fotballtrener.
Les mer om:

Åge Hareide sier nei til ny Rosenborg-sesong

I dag kom svaret fotballinteresserte har ventet på. Åge Hareide sier nei til ny Rosenborg-sesong. – Følte at nå var det nok.
Les mer om:

Åge Hareide sier nei til ny Rosenborg-sesong

I dag kom svaret fotballinteresserte har ventet på. Åge Hareide sier nei til ny Rosenborg-sesong. Det bekrefter klubben på sine nettsider.
Les mer om:

Hareide: – Jeg har bestemt meg for å pensjonere meg som fotballtrener

I dag kom svaret fotballinteresserte har ventet på. Åge Hareide sier nei til ny Rosenborg-sesong. – Følte at nå var det nok.
Les mer om:

Hareide forlenger ikke med RBK

Åge Hareide har gitt beskjed til Rosenborg at han ikke forlenger kontrakten med klubben. Det bekrefter klubben torsdag. – Jeg har bestemt meg for å pensjonere meg som fotballtrener fra årsskiftet. Hensikten da vi skrev kontrakten ut 2021 var nettopp usikkerheten på hvor lenge jeg ville holde på. Vi hadde 1. juli som dato slik at Rosenborg kan finne erstatter, sier Hareide i pressemeldingen. 2021-sesongen blir dermed hans siste. – Motivasjonen min frem til nyttår er stor.

Hareide forlenger ikke med RBK: – Nå skal jeg prioritere andre ting

Åge Hareide (67) forlenger ikke kontrakten sin med Rosenborg BK. Det informerer klubben om på sin nettside.
Les mer om: