With


Spansk media: 3 giganter kan utestenges fra Champions League

UEFA lovet at Super League-stuntet ville få etterspill. Aleksandar Ceferin viser nå at de ikke fyrer med løskrutt. På fredag kom det frem at UEFA har blitt enige med 9 av 12 klubber om en kontrakt som holder Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Inter, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham unna en lignende utbryterliga i fremtiden.

Mourinho klar for ny managerjobb – sender en takk til Manchester United

Noen dager etter at Mourinho fikk fyken hos Tottenham fikk han spørsmålet fra engelsk presse om han trengte pause før neste managerjobb. No!, var svaret. Men da det ble kjent at portugiseren dukker opp som ekspertkommentator hos TalkSPORT under sommerens EM-sluttspill, trodde vi at dette kommer til å ta tid. Så viste det seg at det bare var en portugisisk finte. På tirsdag ble de klart at Paulo Fonseca ikke overlever i jobben etter å ha latt seg kjøre over av Solskjær og gjengen.

Quiz: Kva kan du om Star Wars?

I dag er det Star Wars-dagen! Test kunnskapane dine her. May the fourth be with you.

Fortsatt ingen i verden som slår oppvarmingen til Diego Maradona

I september 2019 sto spillerne i den argentinske klubben Gimnasia og ventet på det store øyeblikket. For på søndagen hadde fotballgud og ny Gimnasia-trener Diego Maradona fortalt verden at han gledet seg til første trening på mandag. Og her sto de forventningsfulle spillerne og småtrippet mens de skuet bort mot parkeringsplassen. Ingen Maradona.

Sander Berge er tilbake

Det er alt for sent til å redde plassen i Premier League, men det er et slags poeng å gå ut med stil. Sheffield United manager Paul Heckingbottom kan fortelle at klubbens dyreste kjøp Sander Berge er tilbake i troppen. Han er med andre ord med i troppen som møter Tottenham i London på søndag. Tottenham som har kvittet seg med Jose Mourinho har fortsatt noe å kjempe for. Midlertidig manager Ryan Mason som er tidenes yngste Premier League manager med sine 29 år vil få en stor fjær i hatten hvis kan klarer å klatre opp til europaligaplass og enda bedre topp fire.

Pogba lover å trene på å bli mer engelsk

Etter 6-2 festen på Old Trafford er det ikke en kjeft i verden som tør komme med kritikk av Manchester United, Solskjær eller spillerne. Bortsett fra Paul Pogba. Franskmannen sto for én av scoringene i den helt ville målorgien i andre omgang, men tar seg tid til å riste på hodet over seg selv. Les: Ikke akkurat United-takter over Arsenal og Ødegaard For når franskmannen beveger seg inn i egen 16-meter er det bare å holde pusten. På torsdag ga håndballstuntet til Pogba straffe til Roma og mulighet til å redusere til 1-1 etter femten minutter. Roma equalise straight away!

Bekreftet: Mourinho tar frem mikrofonen i ny jobb

Tottenham har ikke underholdt oss så mye på banen denne sesongen, men på pressekonferansene har det derimot aldri blitt kjedelig når Jose Mourinho tvinges til å omgås engelske journalister. Så når vi får høre at den tidligere Tottenham-manageren blir satt foran mikrofonen igjen, vet vi at vi kan glede oss. Les: Dropper Haaland, men blar likevel opp milliarden for spiss Da Mourinho dukket opp som ekspertkommentator etter å ha fått fyken som United-manager, trodde vi det ikke var sant.

Slik blir Vesterålens største hotell

Peab Bjørn Bygg skal bygge Quality Hotel Richard With, som får beliggenhet rett ved Hurtigrutemuseet på Stokmarknes i Vesterålen.

Messi smiler, Dembelé holder seg nesten skadefri – og nå har også Griezmann skjønt greia

Da det var som mørkest for Barcelona var Lionel Messi forbanna, Ousmane Dembelé fomlete og Antoine Griezmann hadde fortsatt ikke skjønt sin egen rolle i Barca-spillet. Når Messi nå smiler og scorer, Dembelé både spiller og scorer, da har Koeman kommet langt. Og når utskjelte Griezmann i tillegg dundrer på med to scoringer og tre Barca-poeng på søndag, da stråler den spanske solen over Koeman og gjengen. Les: Martin Samuelsen vil ha mer Søndagens kamp mot Villareal var et være-med-på-moroa eller å slippe taket på Atletico og Real.

Det er meldt om Elg-fare i kinosalen på lørdag

Frontvokalisten i Dance With a Stranger, Øivind "Elg" Elgenes spiller opp til konsert i Fauske kino. - Fare for mektig god stemning, advarer kinosjefen.
Les mer om:

Brendan Rodgers villig til å gå til London hvis han får tilbudet

Mourinho er gone with the wind, Ryan Mason fikk to dager på seg til å forberede troppen til Southampton-kamp og seks dager før ligacupfinalen mot City. Vi stiller oss spørsmålet som alle andre: Hva nå, Spurs? Ifølge Football Insider er det to managere som Daniel Levy er spesielt tilhenger av. Den ene 33, den andre femten år eldre. Les: Henter opp Ryan Mason til å lede Tottenham Julian Nagelsmann og Brendan Rodgers.

Liverpool-spillerne tapte to poeng, men fikk med seg en t-skjorte hver

Jürgen Klopp har det ikke lett om dagen. Mesteren visste allerede i oktober, da Virgil van Dijk ble måkt opp på operasjonsbordet av Pickford, at sesongen var spolert. Så kom den ene etter andre utfordringen som har ført regjerende mester Liverpool til å klamre seg fast til håpet om at de hvertfall klarer Champions League-kvalik. Så kom Super League-bomben. Samme dag som Liverpool-eierne glisende kunne skryte av Gutteklubb Grei-ligaen, skulle Klopp og Liverpool opp mot Leeds for tre fotball-livsviktige poeng.

Kjersti With vil leie ut Bydelshuset – kafeen kan forsvinne

«Hus med muligheter» søker folk som kan fylle det med ny og spennende aktivitet.
Les mer om:

Bekreftet: Skal fortsette å pushe Schmeichel

Danny Ward ble oppdaget hos Wrexham av Liverpool i 2012. Etter tre utleieopphold og 3 A-lagskamper for de røde, ble oppholdet hos Liverpool avsluttet. I 2018 så Leicester potensialet i waliseren og hentet keeperen til King Power Stadium. Her fortsatte han et fotball-liv i skyggen av de store, men likefullt i en viktig rolle for en tropp som skal holde gjennom en lang sesong. Kasper Scheichel har vært, er, og kommer til å være førstevalget så lenge han blir i klubben. Og skal vi tolke dansken, avsluttes Premier League-karrieren hos London-klubben.

ESPN: Özil inn som klubbeier

Mesut Özil, fotballgeniet som på høyden var en av Premier Leagues største stjerner – og på slutten en av de mest utskjelte – nøyer seg ikke med å trappe ned karrieren i Süper Lig i Tyrkia. Forretningsmannen Özil viser ambisjoner om å engasjere seg i fotballens verden i lang tid etter at beina sier stopp. Det har vært rimelig stille rundt Özil etter at han forlot balløya. 418 spilleminutter for Fenerbahce og fortsatt uten scoringer, skaper ikke akkurat de store overskriftene utenfor Tyrkia. Men dette betyr ikke at tyskeren er helt ute av spill.

Havertz kan takke bråkebøtta Diego Costa for mye av elendigheten

Chelsea-supporterne digget Diego Costa da han var på høyden. 58 scoringer på 120 kamper – og alltid i bråk med motstanderne. Denne spillertypen går rett hjem i verdens tøffeste liga. Så ta småsjenerte Kai Havertz entret Stamford Bridge, var Costa målestokken. Ikke overraskende kom kritikken mot tyskeren allerede etter noen uker på balløya. For pinglete, vil ikke nok, for puslete.

Kjersti slutter, men kafeene fortsetter: – Det er ikke noe tvil om

Da Kjersti With delte at hun skal skifte beite, rant det inn masse lykkønskninger. Men en del kunder ble bekymret for at kafeene skulle forsvinne. Det skal de ikke, forsikrer With.
Les mer om:

Kjersti With gir seg: – Det kjennes ut som en slags kjærlighetssorg

Kafégründer Kjersti With gir seg i kafébransjen etter ti år.
Les mer om:

Belgisk media: Sander Berge kandidat til å erstatte en av Premier Leagues beste

Belgisk presse har ikke glemt «sin» Sander Berge. I løpet av 113 kamper for Genk jobbet Føykas store fotballsønn seg til en solid posisjon i belgisk liga. Dette bragte den defensive midtbanespilleren til verdens tøffeste liga. Nå hevder Voetbal24 at det er stooore planer for Berge i Premier League. Pep Guardiola har alltid hatt Fernandinho i City-troppen. Siden 2016 har den brasilianske landslagsspilleren spilt en ekstrem viktig rolle for Citys seiersgang på balløya. Til sommeren kan det være slutt.

Dortmunds wunderkind fikk debut i november – nå er sesongen over

Dagen etter at Youssoufa Moukoko rundet 16 i november, benyttet Dortmund muligheten til å sette inn tenåringen i Bundesliga-kamp. Fotballeksperter jublet, men ikke alle er like fornøyd med at yngre og yngre spillere sendes inn i fotballens colosseum. Nå kan kritikerne ha fått vann på mølla. Skader oppstår uavhengig om du spiller på knøttelag eller på seniornivå. Likevel, intensiteten og trøkket på seniornivået blant verdens beste er så ekstremt at kroppen bør være utviklet nok til å takle all julinga.

Aguero kan bare glemme å banke på hos Solskjær

For kort tid siden ble det bekreftet at Sergio Aguero blir ledig på markedet til sommeren etter å ha levert Manchester City minst 257 scoringer. Selv om argentineren har vært delvis ute av gamet denne sesongen med skader, er det liten tvil om at 32-åringen fortsatt har noen virkelig gode sesonger igjen i beina. Få andre i Premier League er i nærheten av målteften til Aguero, så da argentineren forrige uke ble linket til Man United, begynte diskusjonene å gå på sosiale medier.

Solskjær garanterer for at en spektakulær free agent-overgang ALDRI kommer til å skje

Etter at Manchester City bekreftet at klubbhistoriens største scoringsprodusent skifter drakt til sommeren har spekulasjonene selvfølgelig vært til hvilken? Da Aguero ble linket til en ikke-til-å-tro-det overgang til byrivalen, mente Solskjær det var på tide å tørke støv av den uskrevne lovboka på Old Trafford. Før søndagens Brighton-kamp kom et kontant svar på Aguero-ryktene. Les: Dybala sier igjen nei til Premier League-klubb -Lojalitet er en av de verdien jeg virkelig, virkelig setter høyt.

Harry Kane delte skjebne med Erling Haaland

Tyvende mars gikk en illsint Erling Haaland av banen etter Bundesliga-kamp. Da hadde han dratt til med to scoringer og gjort jobben mot bunnlaget FC Köln. Likevel kom Dortmund seg nesten ikke av flekken oppover mot den nødvendige 4. plassen på tabellen og kvalik til Champions League. For det endte 2-2 og poengdeling. 4. april var det Harry Kanes tur.

Premier Leagues beste signerer for mer

Kelechi Iheanacho har vært en solid del av suksessen til Leicester denne sesongen. Forrige måned ble den nigerianske landslagsspilleren kåret til Premier Leagues ypperste. Nå har 24-åringen bestemt seg for hvor partyet arrangeres de kommende årene. På lørdag kom bekreftelsen om forlengelse med London-klubben. Les: Gledelig Grealish-varsel Happy with this morning’s news, Foxes fans? #Kelechi2024 pic.twitter.com/wShfBQVp4W — Leicester City (@LCFC) April 3, 2021 -Jeg kan ikke uttrykke hvordan jeg føler det. Jeg er spent, jeg er glad og jeg er overveldet.
Les mer om:

Pengegriske idioter på tur vil komme tomhendte hjem

Det vi har sett i går og i dag representerer med all tydelighet det man misliker mest med businessen rundt fotballen. 20 år gamle Erling Braut Haaland har sammen med sin far Alfie gjort et bevisst valg da de valgte Mino Raiola som sin agent. I fjor var agenten nær å bli kastet ut og suspendert i flere måneder på grunn av umoralsk forretningsførsel, både det Italienske forbundet og UEFA valgte å utestenge Raiola, men de ble overprøve av FIFA som ikke akkurat er kjent for å ha rent mel i posen.