Sport


MMA-Hamlet tapte millionkampen

Marthin Hamlet (29) tapte nattens oppgjør mot brasilianske Antonio Carlos Jr (31) i Florida, og gikk dermed glipp av førstepremien på én million dollar.
Les mer om:

Ronald Koeman ferdig som Barcelona-trener

Barcelona-ledelsens tålmodighet med Ronald Koeman tok slutt med 0-1-tapet for Rayo Vallecano. Han fikk sparken onsdag kveld.

Koeman sparket som Barcelona-trener

Barcelona-ledelsens tålmodighet med Ronald Koeman tok slutt med 0-1-tapet for Rayo Vallecano. Han fikk sparken onsdag kveld. Det kunngjorde klubbpresident Joan Laporta da Barcelona-laget kom hjem fra hovedstaden, melder klubben på sitt nettsted. Der står det at klubben takker ham for hans arbeid og ønsker ham lykke til videre i karrieren. Etter ti serierunder ligger Barcelona helt nede på en niendeplass i La Liga, og det var ingen bombe at klubben valgte å kvitte seg med sin nederlandske trener.
Les mer om:

Koeman sparket i Barcelona

Ronald Koeman (58) har fått sparken i Barcelona.
Les mer om:

Barcelona sparket Koeman

Barcelona bekrefter kort tid etter onsdagens 0-1-tapet for Rayo Vallecano onsdag kveld at de har sparket Ronald Koeman som trener. Nederlenderen forlater Barcelona på niendeplass.
Les mer om:

Citys ligacuprekke ble brutt mot West Ham

Manchester City har herjet i ligacupen, men gikk på sitt første tap på fem år mot West Ham i den fjerde runden onsdag kveld.

Stjernesmell for Bayern München i cupen – Gladbach vant 5-0

Bayern München har feid all motstand til side høst, men onsdag gikk klubbens stjerner på en stygg smell i cupen da Borussia Mönchengladbach vant 5-0.

Ny tung smell for Barcelona – Sevilla ny serieleder

Radamel Falcao ble matchvinner da Rayo Vallecano påførte Barcelona en nytt tungt tap i spansk fotball onsdag. Kampen endte 1-0.
Les mer om:

Citys utrolige ligacuprekke ble brutt mot West Ham

Manchester City har herjet i ligacupen, men gikk på sitt første tap på fem år mot West Ham i den fjerde runden onsdag kveld.

Brennhete Botheims innrømmelse overfor kameraten: – Har hatt dårlig samvittighet

MOLDE (VG) (Molde - Bodø/Glimt 0–2) Midt i sin egen drømmesesong har Bodø/Glimt-spiss Erik Botheim (21) kjent på sprikende følelser. For romkameraten Hugo Vetlesen (21) har slitt tungt.
Les mer om:

Ajer og Brentford videre i ligacupen etter seier i norsk duell

Kristoffer Ajer og Brentford er klar for kvartfinale i den engelske ligacupen etter 2-1-seier borte mot Stoke. Han vant den norske duellen mot Leo Østigård.
Les mer om:

City med cupsmell etter straffekonk

West Ham vant straffesparkkonkurransen mot City 5-3 i den engelske ligacupen onsdag kveld. Kampen hadde endt 0-0 før det måtte avgjøres fra krittmerket. Phil Foden bommet for City, mens West Ham scoret på alle sine straffer. City har vunnet ligacupen fire ganger på rad, men nå får de altså ikke muligheten til å ta sin femte cuptittel på rad i turneringen. Kristoffer Ajer og Brentford er klar for kvartfinale i den engelske ligacupen etter 2-1-seier borte mot Stoke.

Stjernesmell for Bayern i cupen

Bayern München har feid all motstand til side høst, men onsdag gikk klubbens stjerner på en stygg smell i cupen da Borussia Mönchengladbach vant 5-0.

Liverpool-reservene med cupseier

Et B-preget Liverpool tok seg videre fra den fjerde runden i den engelske ligacupen da Preston ble slått 2-0 onsdag. Takumi Minamino og Divock Origi scoret målene for de rødkledde, som startet med blant annet Harvey Blair (18) og Tyler Morton (18) på banen. Mer etablerte spillere som Diogo Jota og Roberto Firmino så hele kampen fra benken og forbereder seg til Premier League-kampen mot Brighton til lørdag. Sadio Mané og Mohamed Salah var ikke med til Preston. Lucas Moura sørget for at Tottenham avanserte mot Burnley.

Liverpool videre - City ute

Et B-preget Liverpool tok seg videre fra den fjerde runden i den engelske ligacupen da Preston ble slått 2-0 onsdag. Manchester City røk ut etter straffekonk mot West Ham.

Bayern-flause i den tyske cupen

Et toppet Bayern München gikk onsdag kveld på en skikkelig smell i andre runde av den tyske cupen. Borte mot Borussia Mönchengladbach endte det med et utrolig 0-5-tap på Borussia-Park. To mål av Ramy Bensebaini, to mål av Breel Embolo og ett av Kouadio Koné sørget for seieren. Bayerns prestasjon vekker oppsikt verden over. Bayern stilte med sitt tilnærmet beste lag, men den tyske serielederen kollapset totalt foran øynene på lamslåtte tilskuere.
Les mer om:

Minamino og kunstscoring sendte Liverpool til kvartfinalen i ligacupen

(Preston North End – Liverpool 0–2) Takumi Minamino (26) leverer alltid i ligacupen. Sammen med en Zlatan-esq scoring fra Divock Origi sikret japaneren avansement for Jürgen Klopps menn.
Les mer om:

Ola Solbakken skinte igjen da Bodø/Glimt festet grep om gullet – slo Molde 2-0

Bodø/Glimt har fått en poengluke i Eliteserien etter den sterke 2-0-seieren over Molde onsdag kveld. Formspilleren Ola Solbakken (23) viste seg fram igjen.

Skaug Mathisen får kjørt seg i Sverige.

Den norske langløperen Runar Skaug Mathisen forbereder seg til sin første sesong i svenske Lager 157 Ski Team. Vi tok en prat med den trivelige nordmannen i forbindelse med teamets samling på Hallandsåsen i Sverige forrige uke og spurte blant annet om forskjellene ved å være på et svensk langløpslag og et norsk. - Det her er den femte samlingen, og den andre jeg klarer å fullføre, sier Skaug Mathisen til Längd.se.
Les mer om:

Glimt-sjefens beskjed til Ståle Solbakken: Ola (23) hører hjemme på landslaget

Bodø/Glimt og Ola Solbakken (23) fortsetter å imponere. Glimt-trener Kjetil Knutsen mener formspilleren nå bør få sjansen med flagget på brystet.

Glimt vant «seriefinalen» – ekspert vil ha 23-åring på landslaget

Bodø/Glimt og Ola Solbakken (23) fortsetter å imponere. Nå ber ekspert navnebror Ståle ta grep.

Glimt vant gullkampen:

Bodø/Glimt økte ledelsen på tabelltoppen med en råsterk 2-0-seier borte mot Molde onsdag. Glimt er nå fire poeng foran Molde med seks kamper igjen.
Les mer om:

Første stikk i gullkampen til Bodø/Glimt: - Kan ikke snakke om gullet

MOLDE (VG) (Molde - Bodø/Glimt 0–2) En mesterlig borteseier av Bodø/Glimt gir et godt grep om et nytt seriegull, men det får de ikke lov til å snakke om nå.
Les mer om:

- Vært mye nerver

Forrige uke herjet Ola Solbakken (23) med Jose Mourinhos Roma. Onsdag kveld var det Molde sin tur.
Les mer om:

Carlo Ancelotti gjør det eneste rette med Hazard

Zidane støttet Eden Hazard gjennom perioder med dårlig form, gjentatte skader og fraværende prestasjoner på kamparenaen. Real Madrid hadde investert godt over milliarden for å bygge opp angrepet rundt en av Premier Leagues største stjerner, og utdelte Hazard VIP-kortet. Noe av det første Carlo Ancelotti gjorde var å inndra dette. 382 minutter på banen, det er status for Hazard under Carlo Ancelottis ledelse. Tyve poeng på ni La Liga kamper viser likevel at Real klarer seg fint uten den belgiske fotballartisten på banen.