Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


Du kan bare glemme å se sport i fremtiden, med mindre du har Apple TV

Apple som har en strategi at de skal eie absolutt alt og Major League Soccer (MLS) har avtalt at Apple TV-appen vil tilby streaming av hver eneste MLS-kamp de neste 10 årene. Apple hevder at seere «over hele verden» kan «se alle MLS, Leagues Cup og velge MLS NEXT Pro og MLS NEXT-kamper på ett sted – uten noen form for reklameavbrudd i lokale sendinger eller behov for en tradisjonell pakke med betal-TV». Allerede er en rekke sporter, spesielt i USA kjøpt, noe som betyr at alle andre kanaler stenges ute.

Zlatan Ibrahimovic har forhandlet ned sin egen lønn

Det er tydelig den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimivic ønsker å fortsette å spille fotball så snart han kan gå igjen uten å hinke. Zlatan er enig med AC Milan om et betydelig lønnskutt Zlatan Ibrahimovic har nylig gjennomgått en kneoperasjon og forventes å være ute av fotballen i sju til åtte måneder. Men til tross for det skal svensken ønske å fortsette karrieren og forlenge med Milan i ett år. Les: Fábio Vieira timer unna Premier League Ifølge Tuttomercatoweb er partene enige om en fortsettelse.

Sykkelstjerner hardt ut mot Nadal: – Ville blitt stemplet som dopet

Cofidis' Guillaume Martin (28) mener syklistene aldri kunne gjort som Rafael Nadal (36) og Zlatan Ibrahimovic (40).

Avis: Zlatan får landslagsrolle

Når Zlatan Ibrahimovic (40) legger opp er han ventet en rolle på det svenske landslaget. Det skriver italienske Gazzetta dello Sport. 40-åringen sliter for tiden med en kneskade og er ikke ventet tilbake i spill før om syv måneder. Den italienske avisen skriver at Ibrahimovic ikke skal delta i det daglige arbeidet rundt landslaget, men ha en representativ rolle. – Jeg blir ikke overrasket om noen allerede har tatt dette opp.

Hold kjeft, Sverige!

Sverige har Zlatan Ibrahimovic. Norge har Erling Braut Haaland. I kveld var ingen større på Friends Arena. Haaland får ni på Dagbladets spillerbørs etter bragdkvelden i Stockholm.

Du merker frykten, frykten for «Norges Zlatan»

SOLNA (VG) Alt handlet om Zlatan Ibrahimovic (40). Nå handler alt om Erling Braut Haaland (21).

Etter 15 år og 25 titler velger Marcelo klubben som har torpedert karrieren til Özil

Den tyske ballmagikeren Mesut Özil som på mange måter minner om vår pensjonerte fotballbohem Erik «Myggen» Mykland (og min favoritt ingeniør Enzo Ferrari) var så uklok i å rette forsiktig kritikk mot sin manager i Fenerbahce İsmail Kartal. – Den tyrkiske storklubben fra Istanbul blir nå neste stopp for en av Real Madrid sine legender brasilianske Marcelo. Marcelo forventes å gå til Fenerbahce 15 år og 25 titler ble Marcelos resultat i Real Madrid. I juni i fjor går kontrakten hans ut og det er offisielt at han forlater klubben.

Ingen Lindelöf mot Norge

Midtstopper og lagkaptein Victor Lindelöf (27) har trukket fra Sveriges nasjonsligasamling i fotball. Det betyr at Manchester United-spilleren mister fire kamper, inkludert både hjemme- og bortekamp mot Norge. Det blir heller ikke spill mot Slovenia og Serbia. – Victor har meldt avbud grunnet vedvarende skadeproblematikk for klubblaget. Han trenger restitusjon. I det siste har problemene hans vært store, sier Sveriges landslagssjef Janne Andersson. Fra før er det kjent at Sverige må klare seg uten Zlatan Ibrahimovic i samling. Veteranen er ute med knetrøbbel i flere måneder. (NTB)

Zlatan-beskjed: - Gal

Erling Braut Haaland (21) går glipp av møte med idolet Zlatan Ibrahimovic. Slik reagerer han på at den 40 år gamle svensken nekter å legge opp.

Zlatan Ibrahimovic: – Aldri lidd så mye på og utenfor banen

Fotballhverdagen har vært ekstra tøff for Zlatan Ibrahimovic det siste halvåret. Smerter i kneet har skapt problemer for den svenske Milan-stjernen.

Zlatan: – Aldri lidd så mye på og utenfor banen

Fotballhverdagen har vært ekstra tøff for Zlatan Ibrahimovic det siste halvåret. Smerter i kneet har skapt problemer for den svenske Milan-stjernen. – I seks måneder har jeg knapt sovet på grunn av smertene. Jeg har aldri lidd så mye på og utenfor banen, skriver Ibrahimovic åpenhjertig på Instagram. 40-åringen har slitt med kneet i lengre tid og har ikke spilt fra start siden 17. januar. – I de siste seks månedene har jeg spilt uten et korsbånd i mitt venstre kne. Et hovent kne i seks måneder.

Zlatan ute med skade i sju-åtte måneder

Zlatan Ibrahimovic er kneoperert og blir borte fra fotballbanen i sju-åtte måneder, melder Milan på sitt nettsted.

Zlatan Ibrahimovics perfekte farvel

40 år gammel, med med mer enn 20 år på topp og med hele 14.ligatitler i sin karriere er det ikke mer å bevise for Sveriges største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic. – På søndag fikk vi trolig se avslutningen på en fantastisk karriere da AC Milan vant Scudetto.

Slik feiret Zlatan ligatittelen

AC Milan sikret sin første ligatittel på 11 år da Sassuolo ble slått 3-0 på bortebane. Zlatan Ibrahimovic, som var i AC Milan også i 2011, ble byttet inn knappe 20 minutter før slutt. Svensken tok samtidig sin 12. ligatittel i karrieren. Det er foreløpig uvisst om – og eventuelt hvor – 41-åringen fortsetter til høsten.

Ibrahimovic markerte Milan-bragd med sigar

SAN SIRO (VG) (Inter - Sampdoria 3–0, Sassuolo 0–3 Milan) Milan-spiss Olivier Giroud (35) fjernet raskt nerven fra gull-thrilleren søndag. Titteltørken er over for Milan etter elleve år - mye takket være Zlatan Ibrahimovic (40) som feiret med en sigar.

Bekreftet: Sverige uten Zlatan mot Norge

Den svenske veteranspissen Zlatan Ibrahimovic er ikke med i landslagstroppen som skal møte Norge to ganger på kort tid i Nations League i juni. Det er skadeproblematikk som stopper 40-åringen, som i fjor gjorde comeback på landslaget etter nesten fem år utenfor. I tillegg til dobbeltmøtet med Norge 5. og 12. juni skal Sverige spille mot Slovenia (2/6) og Serbia (9/6).

Aftonbladet: Zlatan-forfall til kamper mot Norge

Zlatan Ibrahimovic (40) står over Sveriges landslagssamling i juni, erfarer Aftonbladet. Veteranspissen blir ikke å se på banen i oppgjør mot Norge.

Aftonbladet: Ingen Zlatan mot Norge

Sveriges store stjerne Zlatan Ibrahimovic (40) melder forfall til Nations League-kampene mot Norge, ifølge Aftonbladet.

Aftonbladet: Zlatan-forfall til kamper mot Norge

Zlatan Ibrahimovic (40) står over Sveriges landslagssamling i juni, erfarer Aftonbladet. Veteranspissen blir ikke å se på banen i oppgjør mot Norge. Sverige har fire kamper i nasjonsligaen på kort tid neste måned, og to av dem er mot Norge (hjemme 5/6 og borte 12/6). Ibrahimovic blir ikke involvert i noen av dem. Milan-spissen har gjort seg uaktuell, melder Aftonbladet. Ifølge avisen kan han ha spilt sin siste landskamp. Forfallet er koblet til Ibrahimovics skadeproblemer den siste tiden. (NTB)

Paul Pogba er nede på 8.plass på listen over de dyreste overgangene i fotballhistorien

Det gikk et gisp gjennom fotballpressen da Manchester United hentet tilbake Romelu Lukaku de fire år tidligere hadde sendt gratis til Juventus for rekordhøye 115 millioner euro. – ekspertene var enige i at dette var et engangstilfelle og at aldri, ville noen selges for mer! – Så feil kan man ta!.

Sjansen til å spille i Premier League og 300 millioner i lønn sementerte valget til Haaland

Manchester City manager Pep Guardiola var forberedt på å gå tilbake på sitt løfte om å aldri hente en spiller som Mino Railola hadde i stallen sin for å sikre seg Erling Braut Haaland. – Tilbake mens han var manager i Barcelona oppstod det en ufin konflikt i forbindelse med den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic. Manchester City har vært i konkurranse med andre klubber som har ekstremt mye penger og i følge Tuttomercatoweb-journalist Marco Conterio har de trukket det lengste strået.

Haaland og Ibrahimovic tok et siste farvel med Raiola

Erling Braut Haaland (21) og Zlatan Ibrahimovic (40) var blant stjernene til stede da superagenten Mino Raiola ble bisatt i Monaco torsdag.

Tomori lovpriser Milans veteraner: – Hjelper oss åpenbart

MILANO (VG) (Milan - Fiorentina 1–0) Milan-stjernen Fikayo Tomori (25) vil ikke undervurdere betydningen Zlatan Ibrahimovic (40) og de andre veteranene har på den titteljagende spillergruppa.

Hva nå? Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Paul Pogba og Gianluigi Donnarumma

Den 54 år gamle agenten Mino Raiola etterlater seg et imperium etter han for et par dager siden døde. Han har et spillerrepresentasjonsbyrå som forvalter skjebnen til noen av de største stjernene i fotballverdenen, som inkluderer slike som Zlatan Ibrahimovic, Erling Braut Haaland, Paul Pogba og Gianluigi Donnarumma. Spørsmålene skjer nå som Raiola ikke lenger er med oss ​: Hvem skal bli hos byrået? Blir spillerne i selskapet? Eller vil de bytte agent? Les: Talksport: Christian Eriksen dropper Brentford Ifølge Forbes hadde Raiola en estimert nettoformue på 84,7 millioner dollar.

Sen scoring trygget tabelltoppen for Milan

Titteljagende Milan sløste med sjansene hjemme mot Fiorentina søndag, men ti minutter før slutt ble Rafael Leão redningsmannen da han fikset 1-0-seier. Milan jakter sin første Serie A-tittel på 11 år, den gang med Zlatan Ibrahimovic som lagets store stjerne. «Rossoneri» ligger på tabelltopp med 77 poeng når det gjenstår tre runder av sesongen. Milans argeste konkurrent om ligatittelen er byrivalen Inter, som møter Udinese senere søndag.