Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


Jose Mourinho redd enda en alvorlig skade er et faktum

På onsdag var Manchester United i Sevilla og spilte uavgjort 0- 0 i en kamp som de lett kunne tapt hvis ikke det var for en rekke fantastiske redninger av det som må være verdens beste keeper for øyeblikket David de Gea. Et hæspark var nok til at Herrera måtte hinke ut Etter bare 17 minutter måtte Ander Herrera ut i sit comeback etter et skadeopphold, nå er Manchester United manageren redd for at han kan ha pådratt seg en alvorlig skade. Les: “Sevilla var best” Det medisinske apparatet har nok å henge fingrene i med Phil Jones, Marcos Rojo, Marouane Fellaini og Zlatan Ibrahimovic ute med skade

LA Galaxy ønsker Zlatan velkommen, men vil USA gjøre det samme?

Da Zlatan Ibrahimovic skrev under for Paris Saint-Germain i 2012, skapte han oppmerksomhet i fransk presse med å si at han ikke kjente mange spillere i den franske ligaen, men at de kjenner han.  Med en kristen mor og en muslimsk far har Zlatan Ibrahimovic alltid vært forsiktig med å fortelle om sitt livssyn. På spørsmål om sitt eget livssyn svarte han den gangen: «Jeg har vokst opp i Sverige.. La oss si at jeg følger meg selv.

Mourinho: – Om Zlatan vil dra, er vi her for å hjelpe

José Mourinho vil ikke stå i veien for Zlatan Ibrahimovic om svensken vil forlate Manchester United.

– Det er rasisme

Zlatan Ibrahimovic (36) mener han aldri har fått den respekten han fortjener, og mener forklaringen på det er rasisme.

– De kan ikke spille sammen nå

Både Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic må være i toppslag for at José Moruinho skal velge duoen sammen fra start igjen.

Zlatan slaktes: – Han vandret rundt som en avdanket bokser

Zlatan Ibrahimovic får slakt etter comebacket fra start i Premier League.

«Det Zlatan kan gjøre med en fotball, kan John Carew...»

Zlatan Ibrahimovic blåser liv i gammel feide i ny kampanje.

- Zlatan vil ikke til VM med Sverige

Zlatan Ibrahimovic skal ikke være særlig lysten på et landslagscomeback for å spille VM for Sverige i sommer. Lagkompis i Manchester United, Marco Rojo, skal ha fortalt svensken at han burde komme seg til VM, men Zlatan skal ha sagt nei, skriver Aftonbladet. Ibrahimovic har ikke spilt for Sverige siden EM i 2016.

Basel straffet Manchester United

Zlatan Ibrahimovic skapte Champions League-historie da han kom innpå i kampen mellom Manchester United og Basel i går kveld. Han er nemlig den første spilleren til å spille for syv ulike klubber i Champions League. Manchester United så suverene ut i første omgang, og det meste tydet på at de var på vei mot sin femte strake seier i gruppespillet. Men i det 89.

Zlatan uten Guldbollen for første gang på 10 år

Manchester United-spiss Zlatan Ibrahimovic fikk pris under den svenske Fotbollsgalan mandag, men for første gang på ti år fikk han ikke den gjeve Guldbollen.

– Hadde dere visst alt, ville dere vært i sjokk

Zlatan Ibrahimovic (36) sier at det aldri var et alternativ å gi seg etter den alvorlige kneskaden.

Zlatan trente som en gal

Zlatan Ibrahimovic trente opp mot seks timer om dagen for å komme tilbake på banen for Manchester United etter kneskaden han pådro seg i april. Til klubbens hjemmeside avslører også svensken at han hadde flere skader i kneet, skriver Aftonbladet. Det er vanlig med minst ett år ute etter korsbåndskade, men Zlatan gjorde comeback på lørdag etter syv måneder på sidelinjen.

Man. United banket Newcastle

Paul Pogba viste at han er spillesugen, Romelu Lukaku endte måltørken og Zlatan Ibrahimovic var tilbake på banen i en nærmest perfekt kveld for Manchester United. Mer på TV2.no.

Ibrahimovic klar for comeback

Zlatan Ibrahimovic er å troppen til Manchester United som møter Newcastle i morgen. Det forteller manager José Mourinho til klubbens egen TV-kanal i ettermiddag. Ibrahimovic har vært skadet siden han ødelag korsbåndet i april, men kan nå gjøre comeback tidligere en først antatt.

– Zlatan er tilbake

På fredagens pressekonferanse avslørte José Mourinho at Zlatan Ibrahimovic er skadefri og kan spille allerede mot Newcastle på lørdag. Marcos Rojo og Paul Pogba er også tilbake.

Zlatan om nedturen: – Jeg ble paralysert

Men Zlatan Ibrahimovic hevder han aldri har hatt vondt, selv ikke da han pådro seg kneskaden.

Sveriges suksesstrener irritert etter Zlatan-spørsmål

Zlatan Ibrahimovic og et mulig Sverige-comeback ble et umiddelbart tema etter bragden mot Italia. Det likte svenskenes landslagssjef Janne Andersson dårlig.

Spekuleres i Zlatan-retur: – Jeg skal levere ham personlig, sier agenten

Agenten ønsker å se Zlatan Ibrahimovic (36) tilbake for Sverige i neste års VM-sluttspill.

Lukaku: – Zlatan kan hjelpe oss til å ta igjen Manchester City

Romelu Lukaku frykter ikke for plassen på laget når Zlatan Ibrahimovic gjør comeback for Manchester United.

Zlatan: – Sverige hadde vært bedre med meg på banen

Sveriges sjanser med å slå Italia og ta seg til VM-sluttspillet hadde vært større med Zlatan Ibrahimovic på laget. Det sier fotballstjernen selv.

– Jeg ville ikke møtt Zlatan, selv om han var 40 år og spilte med brukne bein

Italia-stjernen Daniele De Rossi er mildt sagt glad for at han slipper å møte det svenske ikonet Zlatan Ibrahimovic i fredagens playoffkamp.

Zlatan tvilte på fremtiden - ble motivert av kneskaden

Zlatan Ibrahimovic (36) hadde begynt å lure på hvor lenge han kunne fortsette. Så ble han skadet. Da forandret det seg.

Zlatan sikker på å vinne tittelen med Manchester United

Zlatan Ibrahimovic holder fortsatt på med rehabilitering, men har klare mål for resten av sesongen.

Tror Zlatan kan være tilbake før nyttår

José Mourinho tror Zlatan Ibrahimovic kan være tilbake på banen for Manchester United før nyttår. På en pressekonferanse i dag sa Mourinho at Zlatan jobber veldig hardt med å komme tilbake fra kneskaden han pådro seg før sommeren. Og portugiseren har en følelse av at den svenske superspissen spiller fotball igjen i 2017, og ikke på nyåret som først antatt.

Forventer tidligere Zlatan-retur

Manchester United-manager José Mourinho har «en følelse» av at Zlatan Ibrahimovic er tilbake på fotballbanen før 2017 er omme.