Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


De mest verdifulle fra 16 til 40 år

Det er vanvittige penger i fotball, drevet frem av ca 3,5 milliarder fans. Vi leser ofte om spillere som selges for millioner av kroner og i noen tilfelle milliarder. Lovende talenter som Ansu Fati, som bare er 17 år gammel er verdt 400 millioner og Cristinao Ronaldo som har vært på topp lenge har fortsatt meget høy verdi til tross for at karrièren nærmer seg slutten. Les: Star Wars: Rogue One «forløper» TV-serie begynner å filme snart Hver spiller har en pris – uansett hvilken alder de er.

Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

Nå sist stappet Mino Raiola minst 100 millioner kroner rett i foret i forbindelse med overgangen til det norske fenomenet Erling Braut Haaland til Borussia Dortmund. Agenten benytter seg av alle midler for å tjene penger og har ofte en agenda som går ut på å berike seg selv på bekostning av karrièrene til spillerne han representerer. På veien til rikdom tråkker han på klubber, sprer usanne historier i media og fyrer opp under egoet til unge gutter som ender opp som primadonnaer.

– Motstanderne ser redde ut

Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo og Giampaolo Pazzini er noen av spillerne som herjer i Serie A. Fellesnevneren? De er alle over 35 år.

Lagerbäck kaller Haaland unik - men savner én ting

ULLEVAAL (NRK): Glem Zlatan Ibrahimovic. Lars Lagerbäck er mer imponert over gjennombruddet til Erling Braut Haaland, men mener fotballkometen mangler verdifull landslagstid.

Lagerbäck kaller Haaland unik - men savner én ting

ULLEVAAL (NRK): Glem Zlatan Ibrahimovic. Lars Lagerbäck er mer imponert over gjennombruddet til Erling Braut Haaland, men mener fotballkometen mangler verdifull landslagstid.

Inter tok over tabelltoppen etter ellevill snuoperasjon i Milano-derbyet

Zlatan Ibrahimovic scoret og hadde målgivende i derbyet mot Inter søndag kveld, men svensken klarte ikke hindre en enorm snuoperasjon av Inter, som vant 4-2.

Zlatan med scoring og målgivende

Zlatan Ibrahimovic både scoret og hadde målgivende i derbyet mot Inter søndag kveld, men svensken klarte ikke hindre en enorm snuoperasjon av Inter, som til slutt vant 4-2. Inter leder nå Serie A på bedre målforskjell enn Juventus.

Ellevill snuoperasjon mot erkerivalen sendte Inter på tabelltopp

Zlatan Ibrahimovic herjet med Inter før pause, men i annenomgang raknet det for AC Milan.

Ellevill snuoperasjon mot erkerivalen sendte Inter på tabelltopp

Zlatan Ibrahimovic herjet med Inter før pause, men i annenomgang raknet det for AC Milan.

AC Milan kollapset mot Inter

Zlatan Ibrahimovic (38) scoret og hadde målgivende for AC Milan i byderbyet mot Inter, men 2-0 til pause ble til 2-4 etter 90 minutter. Inter vant kampen og topper nå Serie A.

Zlatans elleville derbyretur: – Vi kollapset

(Inter – Milan 4-2) 2835 dager etter sitt forrige Milano-derby, inntok Zlatan Ibrahimovic (38) igjen hovedrollen i et Derby della Madonnina. Det endte med mål og assist, men også med Milans første tap siden svenskens retur.

Haaland-agent letter på sløret

Erling Braut Haalands høyprofilerte agent Mino Raiola sier han jobbet med å finne en ny klubb til nordmannen i nærmere ett år før overgangen til Dortmund. Det røper 52-åringen i et intervju med det belgiske fotballmagasinet Sport/Voetbalmagazine, gjengitt av den tyske storavisen Bild. Agenten, som blant annet har Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic i sin stall, har bistått Erling Braut Haaland i overgangssagaen som endte med at rogalendingen gikk til Borussia Dortmund. – Jeg jobbet med Erling Haaland i nesten et år.

Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Manchester United har vært ute å kjøre denne sesongen, men så langt har ikke de manglende resultatene ført til at klubben har sparket manager Ole Gunnar Solskjær. De er nemlig fullt klar over at situasjonen egentlig over mange år skyldes en rekke andre ting en manageren. – Nå frem mot vintervinduet ble situasjonen prekær, med spillere som var skadet, spillere som ikke ble erstattet og for stor slitasje ovenfor unge talenter.

Her er de største januar-overgangene

Hva har Erling Braut Haaland, Bruno Fernandes og Zlatan Ibrahimovic til felles? De har alle byttet klubb i januar 2020.

Klar beskjed, vil dere ha spiss Krysztof Piatek må dere bla opp

Premier League klubber står i kø for å hente AC Milan spiss polske Krysztof Piatek. Men de klubbene som så langt har meldt til interesse er viden kjent for å være veldig forsiktige og ønsker seg en leieavtale først. Tottenham, Crystal Palace og Newcastle har alle kontaktet AC Milan med det formålet. – Ifølge Calciomercato ha fått beskjed om at han ikke er tilgjengelig for lån. Kun for salg. Les: VM-legende Rob Rensenbrink er død 72 år gammel 24 åringen kom for et år siden til AC Milan fra Genoa for for 38 millioner euro som trolig var for mye.

Zlatan-effekten fortsetter for Milan

Zlatan Ibrahimovic var svært involvert da Milan slo Brescia fredag. Innbytter Ante Rebic ble nok en gang matchvinner.

Zlatan-effekten fortsetter for Milan

Zlatan Ibrahimovic var svært involvert da Milan slo Brescia fredag. Innbytter Ante Rebic ble nok en gang matchvinner.

Har funnet Zlatan erstatter

LA Galaxy har hatt glede av den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic som i tillegg til å sørge for spektakulære mål har fungert som et fluepapir på publikum og medier. – Erstatteren er en helt annen type som egentlig kun snakker med føttene. Zlatan Ibrahimovic erstatter heter Javier «Chicharito» Hernández og er hentet fra spanske Sevilla. I likhet med svensken han erstatter har Chicharito en fortid i Manchester United så vel som Real Madrid, Leverkusen og West Ham. Les: Bayern München overbevist de kan dra nytte av Real Madrid flopp The most prolific Mexican goalscorer ever.

Overtidsdrama

Ante Rebic scoret på overtid for Milan som vant 3-2 mot Udinese søndag. Med Zlatan Ibrahimovic på banen har Milan nå tatt sju av ni mulige poeng.

Simon Kjær trener allerede med sine nye lagkamerater

Det ble klart mandag klokka 12.00 da Sevilla, eieren av Simon Kjær, bekreftet leieavtalen med AC Milan. Den italienske klubben har i ettertid også bekreftet avtalen. Simon Kjær ble leid ut til Atalanta på slutten av overføringsvinduet i sommer. Men at ekteskapet var langt fra lykken for den 30 år gamle dansken. Les: Manchester United gikk glipp av den neste Lewandowski Nå begynner Simon Kjær å spille fotball igjen hos den sovende giganten AC Milan. Han er tenkt som forsvarsgeneral på mannskapet.

Denne scoringen gjør Zlatan unik

Zlatan Ibrahimovic (38) fastsatte sluttresultatet Milan slo Cagliari 2–0 på bortebane i Serie A lørdag. Nå har svensken scoret i fire tiår.

Denne scoringen gjør Zlatan unik

Zlatan Ibrahimovic (38) fastsatte sluttresultatet da Milan slo Cagliari 2–0 på bortebane i Serie A lørdag. Nå har svensken scoret i fire tiår.

Zlatan scoret sitt første Milan-mål på åtte år

Zlatan Ibrahimovic fastsatte sluttresultatet Milan slo Cagliari 2-0 på bortebane i Serie A lørdag.

Zlatan scoret sitt første Milan-mål på åtte år

Zlatan Ibrahimovic fastsatte sluttresultatet Milan slo Cagliari 2-0 på bortebane i Serie A lørdag.

Zlatans første scoring for Milan

Zlatan Ibrahimovic fastsatte sluttresultatet da Milan slo Cagliari 2-0.