Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


Gigantisk lønnskrav øker sannsynligheten for Manchester United

Lønnskravet til den svenske superstjernen Zlatn Ibrahimovic er av en slik at at de aller fleste klubber, til tross for gratis overgang, vil slite med å hoste opp nok penger.  Zlatan Ibrahimovic er ferdig i LA Galaxy om noen få dager, Ifølge La Repubblica har den 38 år gamle svensken mange beilere i Italia, men lønnskravet hans er en utfordring. Les: Van Dijk: «Vi er tilbake der vi hører hjemme» Zlatan krever rundt 9 millioner kroner i måneden. Møtes hans krav vil veteranen ligge på andreplass over de best betalte Serie A-spillerne etter superstjernen Cristiano Ronaldo, som tjener rundt 260 mil

Zlatan Ibrahimovic krever en million euro

Italienske medier tror at den svenske superstjernen vil velge å komme tilbake til Serie A, mens engelsk presse er rimelig enig med seg selv at valget vil falle på Manchester United.  La Repubbliva melder at AC Milan, Bologna, Roma, Napoli og Fiorentina er interesserte og at de alle er villige til å møte Zlatan sitt lønnskrav på 1 million euro i måneden.

Stadfesta: Zlatan ferdig i Galaxy

Zlatan Ibrahimovic (38) stadfestar at han er ferdig i LA Galaxy. Det melder også klubben onsdag kveld. – Eg kom, eg såg og eg erobra, skriv svensken på instagram. Før han kjem med eit stikk til fansen og ligaen: – De ville ha Zlatan, eg gav dykk Zlatan. Eventyret held fram. No kan de gå tilbake og sjå på baseball. Zlatan scora 52 mål og starta 53 kampar i to sesongar for Galaxy. Det er ikkje stadfesta kvar vegen går vidare for Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic forlater LA Galaxy

Den svenske stjernen kobles nå til italiensk fotball.

Zlatan Ibrahimovic forlater LA Galaxy

Den svenske stjernen kobles nå til italiensk fotball.

Zlatan med perfekt hilsen til amerikanerne

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic han sin historie og siterer Gaius Julius Cæsar «Veni, vidi, vici» eller som vi ville sagt det på norsk «jeg kom, jeg så og jeg vant» i sin avskjed med LA Galaxy.  Zlatan er dypt takknemlig for hvordan han har blitt mottatt av klubben og fansen og takker dem for at han er føler seg i live igjen. Samtidig er det et lite stikk til amerikanere som ikke enda forstår at fotball er verdens største, viktigste sport. Les: «Du kan si at Milan tvang meg til å slutte» I came, I saw, I conquered. Thank you @lagalaxy for making me feel alive again.

Zlatans arrogante melding: – Nå kan dere se baseball

Zlatan Ibrahimovic forlater Los Angeles Galaxy.

Lagerbäck sammenligner Braut Haaland med svensk fotballegende

ULLEVAAL (VG) Han har tidligere vært åpen om at han beundrer Zlatan Ibrahimovic (38), men Lars Lagerbäck (71) bruker en helt annen svensk spiss når han skal beskrive Norges nye vidunderbarn, Erling Braut Haaland (19).

«Svennis» fikk årets hederspris

I går kveld var det svensk fotballs festkveld i Stockholm.  – På fotballgallaen ble Zlatan Ibrahimovic kåret årets spiss på herresiden, mens Kosovare Asllani vant for kvinnene. Sven-Göran “Svennis” Eriksson ble tildelt “Årets hederspris”, når man ser på hva han har fått til så langt er ikke det veldig rart. Svennis har vært landslagssjef for både England og Mexico, men aldri Sverge, han har etter han forlot IFK Göteborg i 1982 kun trent lag utenfor Sveriges grenser. 71-åringen passet på å takke kollega Tord Grip under prisutdelingen. «Det var Tord Grip som kom hjem til meg da jeg var 27 år.

Andersson slår tilbake mot Zlatan-kritikken: – Urettferdig, feil og stygt

I oktober langet Zlatan Ibrahimovic ut mot Janne Andersson. Nå slår den svenske landslagssjefen tilbake mot superstjernen.

MLS-sjef: – Zlatan til Milan

Ifølge sjefen for Major League Soccer skal Zlatan Ibrahimovic (38) spille for Milan i Serie A fra årsskiftet.

MLS-sjef: – Zlatan til Milan

Ifølge sjefen for Major League Soccer skal Zlatan Ibrahimovic (38) spille for Milan i Serie A fra årsskiftet.

MLS sjefen forteller innboksen hans er full på grunn av Zlatan

MLS-kommisjonær Don Garber hevder LA Galaxy-spissen Zlatan Ibrahimovic “blir rekruttert av AC Milan” for en retur til Serie A. Svenskenes kontrakt med LA Galaxy går ut i desember, og han har allerede antydet at han er interessert i et comeback til Italia, der han har erfaring fra Juventus, Inter Milan og AC Milan. Les: Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig Bologna bekreftet at de er i forhandlinger med Ibra, men i en overraskende utvikling sa MLS-kommisjonær Garber til ESPN at han også er i samtaler med Zlatan gamle klubb. “Zlatan er en så interessant fyr.

Klubb bekrefter: Zlatan vil hjelpe kreftsyk kamerat

Zlatan Ibrahimovic (38) skal ønske seg til Serie A-klubb.

Zlatan på årets lag i MLS

Zlatan Ibrahimovic (38) havnet ikke uventet på årets i den amerikanske fotballigaen MLS.

Zlatans kryptiske beskjed: – Jeg kommer tilbake

Zlatan Ibrahimovic kan ha spilt sin siste kamp i USA og antyder at Spania blir neste stopp. 

Zlatan med kryptisk Spania-melding: – Jeg kommer tilbake

Zlatan Ibrahimovic kommer med en klar antydning om at han skal tilbake til Spania, på sin instagram-profil. Nå stilles spørsmålet om han varsler retur til spansk klubbfotball igjen eller om det er snakk om et nytt reklamestunt.

Zlatan med kryptisk Spania-melding

Zlatan Ibrahimovic (38) kommer med en antydning om at han skal tilbake til Spania på sin Instagram-profil. Der skriver han: – Hola Espana! Gjett hva? Jeg kommer tilbake. Det er imidlertid ikke klart om det er et reklamestunt det dreier seg om eller en retur til spansk klubbfotball. Zlatan kom nylig på årets lag i den amerikanske fotballigaen MLS. Den aldrende spissveteranen er fortsatt noe av det best trente du finner innen fotballen, og i årets sesong bidro han med 30 mål og sju assists på 29 kamper. Zlatans toårskontrakt med LA Galaxy utløper i desember.

Zlatan: – Uten meg kommer ingen til å vite hva MLS er

Zlatan Ibrahimovic kan ha spilt sin siste kamp for LA Galaxy da laget hans røk 3-5 mot Los Angeles FC, med Adama Diomande i hovedrollen.

Diomande ble matchvinner

MLS-proff Adama Diomande har vært ute fire fire uker, men i sluttspillkampen mot byrival LA Galaxy slo han tilbake. Nordmannen scoret to ganger, og sikret 5-3-seier og kvartfinale for Los Angeles FC. – Det var en følelsesladd kamp. Jeg har vært borte en stund av personlige årsaker, så det var deilig å komme tilbake foran fansen. Det var en fantastisk atmosfære, sier Diomande til Nettavisen. Zlatan Ibrahimovic scoret for Galaxy, det i som kan ha vært hans siste kamp for klubben.

Nordmann spolerte festen i det som kan ha vært Zlatans siste kamp

Zlatan Ibrahimovic vet ikke om han spiller fotball neste sesong.

Nordmann spolerte festen i det som kan ha vært Zlatans siste kamp

Zlatan Ibrahimovic vet ikke om han spiller fotball neste sesong.

Zlatans gave til seg selv: Ferrari til 10 mill.

Zlatan Ibrahimovic har beskrevet seg selv som «en Ferrari blant Fiat’er». Nå har han kjøpt en Ferrari. Verdt 10 mill. kroner.

Kalla knuser Zlatan i Sverige

Zlatan Ibrahimovic må gi seg for langrennsprofilen Charlotte Kalla i kampen om omtaletoppen i Sverige.

Charlotte Kalla større enn Zlatan i Sverige

Sveriges langrennsdronning Charlotte Kalla (32) er større enn Zlatan Ibrahimovic (38) – målt etter antall omtaler i svensk presse.