Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


- Atlético ønsker seg Zlatan

Atlético Madrid skal være interessert i å hente Zlatan Ibrahimovic. Den spanske storklubben får ikke lov til å hente nye spillere før til neste år, men ifølge avisa Sport skal de ha tilbudt Zlatan å trene seg opp igjen hos dem, for å så signere ham i januar.

Bildebeviset: – Zlatan har ikke forlatt Manchester

Zlatan Ibrahimovic avbildet på Manchester Uniteds treningsfelt Carrington.

Zlatan tilbake i United

Zlatan Ibrahimovic er tilbake på Manchester Uniteds treningsanlegg. Men fremtiden er fortsatt usikker. Etter å ha dukket opp først i Newcastle, så i Norge, er svensken nå på plass på treningsanlegget Carrington. Det ble avslørt da United-talentet Adrian Alvarez la ut et instagram-bilde i går kveld. Bildet er tatt inne i et treningsrom, noe som tyder på at Zlatan i hvert fall har tenkt å ta opptreningen av kneet i Manchester.

Zlatan tilbake i United

Zlatan Ibrahimovic (35) er tilbake på Manchester Uniteds treningsanlegg. Men fremtiden er fortsatt usikker.

Zlatan til VG om skaden: – Det går veldig bra

SLEPENDEN (VG) Etter mange timer med møter om sitt eget klesmerke, tok Zlatan Ibrahimovic (35) seg tid til både bilder med fans og spørsmål fra VG.

Lindelöf vil spørre Zlatan om råd

Svenske Victor Lindelöf vil be landsmannen Zlatan Ibrahimovic om råd for å finne seg til rette i Manchester United så raskt som mulig. Zlatan er løst fra kontrakten med United, men skal trene seg opp igjen etter kneskaden på klubbens treningssenter. Og Lindelöf sier Manchester Uniteds egen TV-kanal at han er veldig glad for å ha Ibrahimovic til stede nå i starten.

Lagerbäck om Sverige uten Zlatan: – Ikke bra med for mye fokus på én spiller

SANDVIKA (VG) Landslagssjef Lars Lagerbäck hyller Zlatan Ibrahimovic (35), men advarer mot for mye fokus på kun én spiller.

Bekreftet: Zlatan ferdig i United

Zlatan Ibrahimovic får ikke forlenget kontrakten med Manchester United etter den alvorlige kneskaden.

Zlatan ferdig i United

Zlatan Ibrahimovic er frigitt av Manchester United. Supersvensken Zlatan Ibrahimovic fikk ikke forlenget kontrakten Old Trafford, bekrefter Premier League. Mer på TV2.no.

- Zlatan ferdig i United

Ifølge kilder til både Sky Sports og BBC vil ikke Manchester United gi Zlatan Ibrahimovic tilbud om ny kontrakt.

- Ibrahimovic ferdig i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic skal være ferdig i Manchester United. Ifølge Sky Sports får ikke den svenske stjernespissen fornyet kontrakten sin med den engelske storklubben. 35 år gamle Ibrahimovic ble toppscoreren til Manchester United denne sesongen med 28 mål i alle turneringer. Men etter at han skadet korsbåndet i april vil han ikke kunne spille fotball igjen på en god stund.

Lagerbäck nekter spillerne familiebesøk

SANDVIKA (NRK): Lars Lagerbäck innfører nå de samme reglene hos Norge som førte til at Zlatan Ibrahimovic ble sendt hjem fra landslagssamling i 2006.

Daily Express: - Zlatan ferdig i United

Zlatan Ibrahimovic har fått beskjed om at Manchester United ikke vil tilby ham ny kontrakt når hans avtale løper ut ved månedsskiftet, skriver Daily Express.

Skadet Zlatan la ut video: Trener allerede med ball

Zlatan Ibrahimovic har lagt ut en film på Instagram som gir håp om at han kan være tilbake på fotballbanen raskere enn noen trodde etter kneoperasjonen.

Hevder Zlatan blir i Manchester United

Hvis Zlatan Ibrahimovic selv får velge, blir han i Manchester United. I alle fall hvis man skal tro svenskens agent, Mino Raiola.

Zlatan stjal showet: «Bli og du kan ha sex med kona mi»

Zlatan Ibrahimovic kastet krykkene og feiret triumfen på «Zlatan Arena».

Lege slår tilbake mot uttalelser om Zlatans kne: - Dette er søkt

Agent Mino Raiola hevdet at spesialister var så imponert at de ønsket å forske på kneet til Zlatan Ibrahimovic.

- Det blir en kamp om Lukaku

Det ligger an til å bli en kamp mellom Manchester United og Chelsea om å sikre seg Everton-spiss Romelu Lukaku i sommer. Det skriver avisa The Guardian i dag. Lukaku er toppscorer i Premier League denne sesongen med 24 mål, og i United skal de se på ham som en perfekt erstatter for Zlatan Ibrahimovic, mens i Chelsea må de trolig ertsatte Diego Costa.

- Zlatan har flere år igjen på fotballbanen

- Zlatan Ibrahimovic har kan fortsette på toppnivå i flere år til. Det sier legen som opererte kneet hans, Freddie Fu, til South China Morning Post. Han er svært imponerte over fysikken til den svenske superspissen, og sier alt ser veldig bra ut. Men det er fortsatt uvisst når Zlatan vil være tilbake på fotballbanen.

Sjekk Zlatans spinnville United-bonus

Zlatan Ibrahimovic (35) skal ha tjent i overkant av 32 millioner kroner i målbonuser i løpet av sin første Manchester United-sesong.

Hevder Zlatan tjener fire millioner i uken

Zlatan Ibrahimovic tjener over fire millioner kroner i uken, og er den best betalte spilleren i Premier Leagues historie. Det skriver Daily Mail. I tillegg til dette sikret 35-åringen seg en bonus på 31,2 millioner kroner for å ha scoret totalt 28 mål i England. Manchester United-spissen, som ute av spill etter en alvorlig kneskade signerte en kontrakt på ett år med muligheter til forlengelse da han kom fra PSG i fjor.

Avslører Zlatans monsterlønn – agent Raiola sikret seg 458 millioner kroner for Pogba-overgangen

Zlatan Ibrahimovic er Premier League-historiens best betalte spiller. Det kommer frem i en ny bok som avslører oppsiktsvekkende detaljer om Manchester Uniteds pengebruk.

– Legene skal forske på Zlatans superkne

Agenten hevder legene som opererte Zlatan Ibrahimovic ble forbløffet da de opererte den svenske stjernespissen.

Zlatan nærmest formel 1-stjerne på pengeliste

Formel 1-stjernen Lewis Hamilton topper igjen listen over Storbritannias rikeste idrettsutøvere. Zlatan Ibrahimovic følger nærmest.

Owen mener United-spillerne foretrekker Rashford foran Zlatan

Marcus Rashford (19) leverte storspill og scoring i gårsdagens seier. Nå mener Michael Owen at United er bedre uten Zlatan Ibrahimovic (35).

Mest lest siste uke