Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


«Det Zlatan kan gjøre med en fotball, kan John Carew...»

Zlatan Ibrahimovic blåser liv i gammel feide i ny kampanje.

- Zlatan vil ikke til VM med Sverige

Zlatan Ibrahimovic skal ikke være særlig lysten på et landslagscomeback for å spille VM for Sverige i sommer. Lagkompis i Manchester United, Marco Rojo, skal ha fortalt svensken at han burde komme seg til VM, men Zlatan skal ha sagt nei, skriver Aftonbladet. Ibrahimovic har ikke spilt for Sverige siden EM i 2016.

Basel straffet Manchester United

Zlatan Ibrahimovic skapte Champions League-historie da han kom innpå i kampen mellom Manchester United og Basel i går kveld. Han er nemlig den første spilleren til å spille for syv ulike klubber i Champions League. Manchester United så suverene ut i første omgang, og det meste tydet på at de var på vei mot sin femte strake seier i gruppespillet. Men i det 89.

Zlatan uten Guldbollen for første gang på 10 år

Manchester United-spiss Zlatan Ibrahimovic fikk pris under den svenske Fotbollsgalan mandag, men for første gang på ti år fikk han ikke den gjeve Guldbollen.

– Hadde dere visst alt, ville dere vært i sjokk

Zlatan Ibrahimovic (36) sier at det aldri var et alternativ å gi seg etter den alvorlige kneskaden.

Zlatan trente som en gal

Zlatan Ibrahimovic trente opp mot seks timer om dagen for å komme tilbake på banen for Manchester United etter kneskaden han pådro seg i april. Til klubbens hjemmeside avslører også svensken at han hadde flere skader i kneet, skriver Aftonbladet. Det er vanlig med minst ett år ute etter korsbåndskade, men Zlatan gjorde comeback på lørdag etter syv måneder på sidelinjen.

Man. United banket Newcastle

Paul Pogba viste at han er spillesugen, Romelu Lukaku endte måltørken og Zlatan Ibrahimovic var tilbake på banen i en nærmest perfekt kveld for Manchester United. Mer på TV2.no.

Ibrahimovic klar for comeback

Zlatan Ibrahimovic er å troppen til Manchester United som møter Newcastle i morgen. Det forteller manager José Mourinho til klubbens egen TV-kanal i ettermiddag. Ibrahimovic har vært skadet siden han ødelag korsbåndet i april, men kan nå gjøre comeback tidligere en først antatt.

– Zlatan er tilbake

På fredagens pressekonferanse avslørte José Mourinho at Zlatan Ibrahimovic er skadefri og kan spille allerede mot Newcastle på lørdag. Marcos Rojo og Paul Pogba er også tilbake.

Zlatan om nedturen: – Jeg ble paralysert

Men Zlatan Ibrahimovic hevder han aldri har hatt vondt, selv ikke da han pådro seg kneskaden.

Sveriges suksesstrener irritert etter Zlatan-spørsmål

Zlatan Ibrahimovic og et mulig Sverige-comeback ble et umiddelbart tema etter bragden mot Italia. Det likte svenskenes landslagssjef Janne Andersson dårlig.

Spekuleres i Zlatan-retur: – Jeg skal levere ham personlig, sier agenten

Agenten ønsker å se Zlatan Ibrahimovic (36) tilbake for Sverige i neste års VM-sluttspill.

Lukaku: – Zlatan kan hjelpe oss til å ta igjen Manchester City

Romelu Lukaku frykter ikke for plassen på laget når Zlatan Ibrahimovic gjør comeback for Manchester United.

Zlatan: – Sverige hadde vært bedre med meg på banen

Sveriges sjanser med å slå Italia og ta seg til VM-sluttspillet hadde vært større med Zlatan Ibrahimovic på laget. Det sier fotballstjernen selv.

– Jeg ville ikke møtt Zlatan, selv om han var 40 år og spilte med brukne bein

Italia-stjernen Daniele De Rossi er mildt sagt glad for at han slipper å møte det svenske ikonet Zlatan Ibrahimovic i fredagens playoffkamp.

Zlatan tvilte på fremtiden - ble motivert av kneskaden

Zlatan Ibrahimovic (36) hadde begynt å lure på hvor lenge han kunne fortsette. Så ble han skadet. Da forandret det seg.

Zlatan sikker på å vinne tittelen med Manchester United

Zlatan Ibrahimovic holder fortsatt på med rehabilitering, men har klare mål for resten av sesongen.

Tror Zlatan kan være tilbake før nyttår

José Mourinho tror Zlatan Ibrahimovic kan være tilbake på banen for Manchester United før nyttår. På en pressekonferanse i dag sa Mourinho at Zlatan jobber veldig hardt med å komme tilbake fra kneskaden han pådro seg før sommeren. Og portugiseren har en følelse av at den svenske superspissen spiller fotball igjen i 2017, og ikke på nyåret som først antatt.

Forventer tidligere Zlatan-retur

Manchester United-manager José Mourinho har «en følelse» av at Zlatan Ibrahimovic er tilbake på fotballbanen før 2017 er omme.

Kaotiske scener da "norske" Malmö sikret seriegull

Bortefansen stormet banen da «norske» Malmö sikret seg sitt 20. svenske seriegull etter at kampen mellom IDK Norrköping og Malmö endte 1-3 i går kveld. Jo Inge Berget spilte hele kampen, mens Andreas Vindheim og Magnus Wolff Eikrem kom begge inn fra benken da Malmö tok gullet, skriver VG. Malmö kan feire tre runder før slutt. Ned til AIK på 2. plass er det nemlig ti poeng. Zlatan Ibrahimovic, som startet sin proffkarriere i klubben, tok raskt til Instagram for å hylle gamleklubben, og skrev: – Hvem ellers... Gratulerer, Malmö FF.

Tidligere Premier League-manager: – Forhandlet om å kjøpe Zlatan – gikk for Tore André Flo

Zlatan Ibrahimovic kunne endt opp i engelske Sunderland. Men manager Peter Reid valgte nordmannen Tore André Flo.

Kirurgen: – Zlatan har knær som en 15-åring

Legen som opererte kneet til Zlatan Ibrahimovic (35) tror superspissen blir helt frisk, men kommer med en advarsel.

Zlatans løfte til United-fansen: – Kommer tilbake som en bedre versjon

Zlatan Ibrahimovic (35) hevder han vil komme tilbake på banen og være bedre enn noensinne.

Ibrahimovic: – Jeg blir enda sterkere i comebacket

Manchester United-spissen Zlatan Ibrahimovic lover å være bedre enn før når han er tilbake på banen etter sin alvorlige kneskade.

Mourinho ber Zlatan ta det rolig

Manchester United-manager José Mourinho ber Zlatan Ibrahimovic om ikke å presse seg for å komme raskere tilbake i spill for klubben han nylig re-signerte med. I følge Mourinho er ikke svensken klar for spill før etter nyttår, men Zlatan legger stadig ut nye bilder på Instagram der han forteller omframgangen etter skaden. Men Mourinho sier at har må være rolig og ta det med ro, og at de trenger ham, men at de trenger ham frisk.