Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


Tror Zlatan kan være tilbake før nyttår

José Mourinho tror Zlatan Ibrahimovic kan være tilbake på banen for Manchester United før nyttår. På en pressekonferanse i dag sa Mourinho at Zlatan jobber veldig hardt med å komme tilbake fra kneskaden han pådro seg før sommeren. Og portugiseren har en følelse av at den svenske superspissen spiller fotball igjen i 2017, og ikke på nyåret som først antatt.

Forventer tidligere Zlatan-retur

Manchester United-manager José Mourinho har «en følelse» av at Zlatan Ibrahimovic er tilbake på fotballbanen før 2017 er omme.

Kaotiske scener da "norske" Malmö sikret seriegull

Bortefansen stormet banen da «norske» Malmö sikret seg sitt 20. svenske seriegull etter at kampen mellom IDK Norrköping og Malmö endte 1-3 i går kveld. Jo Inge Berget spilte hele kampen, mens Andreas Vindheim og Magnus Wolff Eikrem kom begge inn fra benken da Malmö tok gullet, skriver VG. Malmö kan feire tre runder før slutt. Ned til AIK på 2. plass er det nemlig ti poeng. Zlatan Ibrahimovic, som startet sin proffkarriere i klubben, tok raskt til Instagram for å hylle gamleklubben, og skrev: – Hvem ellers... Gratulerer, Malmö FF.

Tidligere Premier League-manager: – Forhandlet om å kjøpe Zlatan – gikk for Tore André Flo

Zlatan Ibrahimovic kunne endt opp i engelske Sunderland. Men manager Peter Reid valgte nordmannen Tore André Flo.

Kirurgen: – Zlatan har knær som en 15-åring

Legen som opererte kneet til Zlatan Ibrahimovic (35) tror superspissen blir helt frisk, men kommer med en advarsel.

Zlatans løfte til United-fansen: – Kommer tilbake som en bedre versjon

Zlatan Ibrahimovic (35) hevder han vil komme tilbake på banen og være bedre enn noensinne.

Ibrahimovic: – Jeg blir enda sterkere i comebacket

Manchester United-spissen Zlatan Ibrahimovic lover å være bedre enn før når han er tilbake på banen etter sin alvorlige kneskade.

Mourinho ber Zlatan ta det rolig

Manchester United-manager José Mourinho ber Zlatan Ibrahimovic om ikke å presse seg for å komme raskere tilbake i spill for klubben han nylig re-signerte med. I følge Mourinho er ikke svensken klar for spill før etter nyttår, men Zlatan legger stadig ut nye bilder på Instagram der han forteller omframgangen etter skaden. Men Mourinho sier at har må være rolig og ta det med ro, og at de trenger ham, men at de trenger ham frisk.

Zlatan i CL-troppen til United

Zlatan Ibrahimovic er inkludert i 24-mannstroppen til Manchester United i Champions League denne sesongen. 35-åringen er ikke forventet å være tilbake fra skade før i januar, men er altså likevel gjort tilgjengelig for spill i den gjeveste europacupen i høst, melder ESPN.

Costa vraket fra CL-troppen

Diego Costa er utelatt fra Chelseas Champions League-tropp, men både Zlatan Ibrahimovic og Philippe Coutinho er med for sine lag. Se troppene på TV2.no.

Lukaku om Zlatan: – Jeg holdt det hemmelig

Romelu Lukaku røper hva han mener om at Zlatan Ibrahimovic har re-signert for Manchester United.

Punget ut over 100 millioner – se bildene av Zlatans nye luksusyacht

Forrige uke re-signerte Zlatan Ibrahimovic med Manchester United. Denne uken åpnet svensken lommeboken på vidt gap for å sikre seg en italiensk luksusbåt.

Zlatan før boksekampen: – McGregor er MMA-sportens Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic (35) kjenner seg igjen i Conor McGregors mentalitet, og mener iren kan slå Floyd Mayweather.

- Vet ikke når Zlatan er tilbake

Manager Jose Mourinho vet ikke når Zlatan Ibrahimovic kan spille for Manchester United igjen. I går ble det klart at den svenske spissen er tilbake i klubben og har skrevet under på en kontrakt ut sesongen. Men da Mourinho ble spurt på en pressekonferanse fredag om når Zlatan er spilleklar etter kneskaden han sliter med, så hadde ikke portugiseren noe godt svar.

Mourinho lei av Zlatan-spørsmål

José Mourinho vet ikke når Zlatan Ibrahimovic er tilbake.

– Dette er et Manchester United som Zlatan vil spille for

TV 2s Premier League-ekspert forventer at Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku må kjempe om samme spissplass.

Ibrahimovic tilbake i Man Utd

Zlatan Ibrahimovic er tilbake i Manchester United. På sine egne nettsider bekrefter klubben at den svenske spissen i dag har signert på en ettårskontrakt. I en uttalelse sier Zlatan at han er tilbake for å avslutte det han begynte på, og at han skal jobbe beinhardt for å være i best mulig form når han er kvitt skaden i kneet.

Zlatan Ibrahimovic tilbake i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic (35) har signert en ny kontrakt med Manchester United.

Zlatan tilbake i United

Zlatan Ibrahimovic (35) har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Manchester United. Svensken pådro seg en alvorlig kneskade i april og er ventet å returnere etter nyttår.

Dette bildet kan ha avslørt Zlatans fremtid

Zlatan Ibrahimovic signerer trolig for Manchester United denne uken.

– Zlatan presenteres til uken

Zlatan Ibrahimovic har bestemt seg for å fortsette karrieren i Manchester United. Han vil bli presentert allerede til uken, hevder sentrale klubbkilder. Mer på TV2.no.

Zlatan kan få trenerrolle

Manchester United ønsker å tilby Zlatan Ibrahimovic en trenerrolle på Old Trafford når svenskens aktive karriere er over, skriver engelske aviser. Mer på TV2.no.

Man Utd i samtaler med Zlatan

- Manchester United er i samtaler med Zlatan Ibrahimovic om å hente ham tilbake til klubben. Det bekrefter United-manager Jose Mourinho, ifølge Sky Sports. Ibrahimovic kan trolig ikke spille fotball igjen før til neste år på grunn av en korsbåndskade, men svensken føler han har mer han vil oppnå i Premier League, så derfor ser de nå på muligheten for at 35-åringen spille for dem i den andre halvdelen av sesongen.

Bekrefter Zlatan-samtaler

Manchester United-manager José Mourinho bekrefter at Zlatan Ibrahimovic kan få ny kontrakt når 35-åringen er tilbake fra sin kneskade i andre halvdel av sesongen.

FourFourTwo kårer tidenes 100 beste spillere: Her er plassene 100-91

Zlatan Ibrahimovic og Neymar får plass blant disse utvalgte.