Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


– Du får gratis kjøttboller hos oss resten av livet

Zlatan Ibrahimovic avslørte under en pressekonferanse sitt lidenskapelige forhold til Ikea, og da ikke minst Ikeas signaturrett svenske kjøttboller. Nå tilbyr Ikea han gratis kjøttboller resten av livet.

Zlatans kyniske Lindelöf-råd: - Du er ikke her for å være venner med alle

Den svenske midtstopperen har hatt en voldsom oppsving under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Kanskje takket være råd fra Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan: – Harry Kane bør forlate Tottenham

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic oppfordrer Harry Kane til å bytte klubb for å unngå å havne i glemmeboken når Tottenham-stjernen legger opp.

Zlatan legger lista høyt etter heftig lønnsøkning

Kraftig lønnsøkning for Zlatan Ibrahimovic i LA Galaxy. Nå krever han nærmest av seg selv å vinne MLS.

Ibrahimovic ser «ny» Pogba under Solskjær: – Trenger å være fri

Zlatan Ibrahimovic (37) mener det skar seg mellom Paul Pogba (25) og José Mourinho (55) i Manchester United. Nå ser han franskmannen blomstre under Ole Gunnar Solskjær (45).

Ashley Cole tilbake i England

Den tidligere engelske landslagsbacken Ashley Cole spilte i fjor sammen med Ola Kamara og Zlatan Ibrahimovic i Los Angeles Galaxy. Nå er 38-åringen klar for Derby, og blir dermed spiller under sin tidligere lagkaptein Frank Lampard.

Zlatan får superlønn

Zlatan Ibrahimovic blir den best betalte spilleren i MLS' historie etter å ha signert ny kontrakt med LA Galaxy. Svensken får 64 mill. kroner i grunnlønn.

Toppscoreren ble tatt for råkjøring: – Jeg hadde bilen full av TIL-spillere, jeg tror jeg slapp unna bot på grunn av det

Zdenek Ondrasek (30) mener han hadde sluttet med fotball for lenge siden om han ikke hadde havnet i TIL. Nå skal han spille mot legender som Zlatan Ibrahimovic og Wayne Rooney.

Kamara har fått ny trener

Los Angeles Galaxy, klubben til Ola Kamara og Zlatan Ibrahimovic, har ansatt Guillermo Barros Schelotto som sin nye trener. Schelotto kommer fra Boca Juniors, som han ledet til finalen i årets Copa Libertadores. Der tapte de mot byrival River Plate.

Dette er Sveriges yngste milliardærer

Spotify-grunnlegger, H&M-arvinger og Zlatan Ibrahimovic er blant de 11 yngste svenske milliardærene.

Zlatan forlenget med LA Galaxy

Zlatan Ibrahimovic har signert en ny kontrakt med Los Angeles Galaxy og spiller for klubben i Major League Soccer også neste år.

Zlatan forlenget med LA Galaxy

Zlatan Ibrahimovic har signert en ny kontrakt med Los Angeles Galaxy og spiller for klubben i Major League Soccer også neste år. Den svenske 37-åringen signerte for Galaxy i mars etter å ha blitt fristilt av Manchester United.

ESPN: Zlatan klar for signering

Når det gjelder Zlatan Ibrahimovic vet vi aldri noe sikkert før det står der sort på hvitt.

Milan gir opp: - Zlatan blir i Galaxy

Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles.

– Zlatan blir værende i USA

Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken. Det bekrefter Milans sportsdirektør Leonardo. – Han hadde gitt Galaxy sitt ord på at han ville bli dersom klubben imøtekom hans krav.

Milans sportsdirektør: – Zlatan blir i Galaxy

Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken.

Zlatan har bestemt seg

Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken.

Expressen: Zlatan har bestemt seg

Når du er fotball slik som Sveriges store sønn Zlatan Ibrahimovic er er det du som bestemmer. – Da Zlatan sin nåværende klubb LA Galaxy ikke kvalifiserte seg til sluttspillet i MLS var det mange som mente det ville bli for kjedelig for superstjernen og ryktene om klubbytte begynte å svirre.  Zlatan som er 37 år mener han fortsatt har noen gode år igjen og har vært tydelig på at han skal og vil fortsette. Zlatan har regjert i en imponerende rekke klubber, det hele startet i Malmö FF, så gikk det videre til Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain og Manchester United.

Cole er ferdig i LA Galaxy

MLS-klubben Los Angeles Galaxy forlenger ikke kontrakten med backveteranen Ashley Cole (37). Dermed står den tidligere storspilleren uten kontrakt. Zlatan Ibrahimovic og Ola Kamara er fortsatt i stallen til Galaxy. Det er også Jørgen Skjelvik.

Åtte LA Galaxy spillere ferdig, inkludert kapteinen

Det var en solid nedtur for det som skulle være den «store» sesongen til LA Galaxy at de ikke klarte å nå MLS Sluttspillet. Ashley Cole med 107 landskamper kom for nesten tre år siden til LA Galaxy, da kom 37-åringen fra et lite suksessfylt opphold i Serie A og Roma. Kaptein Ashley Cole  er én av åtte spillere som nå er ferdig i Major League-klubben LA Galaxy. Klubbledelsen takket nei til en opsjon på kontrakt med den engelske venstrebacken for 2019-sesongen.

Kobler Zlatan Ibrahimovic til AC Milan: – Ekstremt kult

Flere italienske medier melder at Zlatan Ibrahimovic (37) vil signere for AC Milan. Det tas godt imot.

Mener Paul Pogba trenger veiledning

Zlatan Ibrahimovic fikk et spesielt forhold til Paul Pogba i Manchester United.

Skandaledommeren håper Zlatan driver med skuespill

Tony Chapron åpner opp om «marerittet» som gjorde at han la opp som fotballdommer – og hva han tenker om Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan-perle årets mål i USA

Zlatan Ibrahimovic debuterte med et brak for LA Galaxy. I lokalderbyet mot LAFC kom han inn på stillingen 1-3. Utligningen hans, en voldsom volley fra 40 meter, er nå kåret til årets mål i MLS. Ola Kamara hadde for øvrig målgivende pasning på målet.

– Med Zlatan på laget blir det litt mer løping på meg

Ola Kamara roser samarbeidet med spissmakker Zlatan Ibrahimovic, men avslører også en ting i det defensive arbeidet.