Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


Jakten etter «The President» har for alvor startet!

AC Milan ligger for øyeblikket på andreplass i Serie A, med Juventus like bak og stadionkamerat Inter Milan et godt stykke over. – Den 24 år gamle midtbanespilleren Franck Kessie har hatt en meget god sesong for AC Milan noe som har vekket interessen fra klubber over hele Europa og press fra manager Stefano Pioli om å forlenge hans avtale som løper ut sommeren 2022. Franck Kessie som har fått kallenavnet «The President» på grunn av hvordan han regjerer midtbanen til AC Milan har spilt hele 29 Serie A kamper denne sesongen og satt inn ti mål og fem assist.

Zlatan utvist

Zlatan Ibrahimovic ble utvist for munnbruk i AC Milans 3-1-seier over Parma i Serie A lørdag.

Mourinho sender Alex Ferguson som skyts mot Solskjær

Manchester United gjør det sterkt i Premier League, og for Solskjær er dette målestokken som teller mest. José Mourinho bruker Sir Alex-navnet for å vise hvor feil Solskjær tar. Egentlig en liten fillesak, men det er alltid interessant når det bygger seg opp til kamp mellom United og Tottenham, Solskjær og Mourinho. Les: ESPN: Også Pau Torres er klar for overgang I oktober latterliggjorde Mourinho de røde med 6-1 seier til Spurs, men likevel er det United som fem måneder senere cruiser til Champions League-kvalifisering til neste sesong.

Zlatan Ibrahimovic får sin skuespillerdebut i Asterix og Obelix

Zlatan Ibrahimovic gjør sitt beste for å prøve potensielle fremtidige karrierer i år.

Satser på Kylian Mbappé og dropper både Haaland og Alaba!

At Paris Saint-Germain har styrket seg etter Mauricio Pochettino overtok managerstolen er det liten tvil om, vi så det tydelig da de slo Bayern München i første runde av kvartfinalene i Champions League.

Zlatan klar for Asterix og Obelix-film

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (39) satser på nye utfordringer. Han skal ha en rolle i en film om Asterix og Obelix.

Har kommet opp med genial løsning som skiller to gode venner

Etter siste serierunde har West Ham klatret forbi Chelsea opp på fjerdeplassen i Premier League. – Begynner å bli vant til å skriver at David Moyes er en stor suksess og har nå vasket bort fiaskoen følelsen fra tiden som manager for Manchester United. Sist måned ble West Ham Uniteds Declan Rice og Jesse Lingard er hentet opp til til Englands til VM-kvalifiseringskamper. – Det Jesse Lingard har levert etter han i vinter tok turen til London har imponert alle og fått eksperter som har sagt «han er ferdig» til å bite i seg de ordene.

Zlatan klar for Asterix og Obelix-film

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (39) satser på nye utfordringer. Han skal ha en rolle i en film om Asterix og Obelix.

Zlatan klar for Asterix og Obelix-film

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (39) satser på nye utfordringer. Han skal ha en rolle i en film om Asterix og Obelix.

Har ingen problemer med å bla opp milliard beløp for å hente tilbake Lukaku!

En ting er helt klart, Chelsea skal, koste hva det koste vil vinne pokaler igjen. Eier Roman Abramovitsj synes det er alt for lenge siden sist de vant Premier League (2016/2017 sesongen) og enda lenger siden de kunne løfte Champions League trofeet (2011/2012). – Dette ønsket er årsaken til at de fortsatt tygger på det vanvittige tilbudet til Team Haaland, men nå ser de ut til å dreie interessen bort fra Norges målmaskin og heller hente inn Inter Milan sin toppscorer Romelu Lukaku.

Italiensk media: Zlatan har allerede signert

Ingen har trodd at den svenske verdensborger og løve kommer til å gi seg med toppfotballen før… Ja, før hva? Da Zlatan igjen dro på seg den blågule drakten i en alder av 39 (er dette en: noen kjøper seg motorsykkel, andre returnerer til landslaget-greie?), skjønte vi hvor det bærer. Les: Chelsea har satt inn et ekstra gir i jakten på Timo Werner erstatter Når Zlatan i tillegg har fått Paulo Maldini og gjengen til å smile med sine 17 scoringer på 24 kamper, da lukter det mye vil ha mer.

Olivier Giroud vasser i tilbud

Det er litt vanskelig å helt forstå forholdet mellom Chelsea og den franske 34 år gamle spissen Olivier Giroud. – Det har i vekslet mellom dårlige periode på benken og scoring av viktige mål og hyllest. Denne sesongen har det blitt elleve mål på 24 kamper. Kontrakten med Chelsea går ut i sommer og så langt ser det ikke ut til å komme en forlengelse. – Det har mange klubber fått med seg, spesielt i Italia hvor de ikke er så aldersfiendtlige som i Spania og England.

Erling Braut Haaland krever en latterlig høy lønn

TEAMtalk har plukket opp informasjon om hva Erling Braut Haaland sin agent Mino Raiola krever i lønn ved en overgang til Manchester City i sommer. – De skriver ikke om tilsvarende krav er fremlagt ovenfor Real Madrid, men det er viden kjent at Manchester City manager Pep Guardiola og Mino Raiola ikke er glade i hverandre. Uvennskapet mellom de to stammer helt tilbake til da Pep Guardiola var manager for Barcelona og hadde ansvaret for Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan imponerte igjen

Zlatan Ibrahimovic (39) har vært involvert i tre av Sveriges fire mål i årets VM-kvalifisering. Mot Kosovo regisserte han to av svenskenes må i det som endte med 3-0-seier.

Slik er Zlatan bak kulissene

Zlatan Ibrahimovic - mannen og myten som er hyllet og utskjelt. Nå er han tilbake på det svenske landslaget.

Zlatan-målgivende

Zlatan Ibrahimovic leverte målgivende til Viktor Classon i sin første landskamp for Sverige på 1737 dager. Svenskene slo Georgia 1-0 og fikk en drømmestart på VM-kvalifiseringen.

Zlatan ledet Sverige til seier i svak kamp

(Sverige-Georgia 1–0) Zlatan Ibrahimovic (39) gjorde comeback som seg hør og bør en selvutnevnt gud, med målgivende pasning til Sveriges eneste scoring og gult kort for pratsomhet - før han ble byttet ut rett før slutt i en svak kamp.

Zlatan i comeback-humør: De burde døpe om stadion etter meg

Zlatan Ibrahimovic (39) påstår at det ville være helt greit å sitte på benken – men ifølge Aftonbladet kommer Sveriges desidert største fotballstjerne til å starte mot Georgia torsdag.

Bak Zlatans tårer ligger det en besettelse

VM-KVALIK FRA HJEMMEKONTORET: Spørsmålet er ikke om Zlatan Ibrahimovic (39) er tidenes største svenske fotballspiller, men om Sverige blir bedre med Zlatan på laget.

Forklarer tårene: - Ikke lett

Zlatan Ibrahimovic (39) tok til tårene under mandagens pressekonferanse. Nå forklarer han hvorfor.

Rørt Zlatan Ibrahimovic tørket tårer foran landslagscomebacket

Zlatan Ibrahimovic er tilbake i Sveriges landslag etter nesten fem års opphold. På mandagens pressetreff ble 39-åringen rørt til tårer.

Utelukker ikke Qatar-VM

Zlatan Ibrahimovic er tilbake i Sveriges landslag etter nesten fem års opphold. Mandag stilte Ibrahimovic til pressekonferanse som Sverige-spiller for første gang siden 2016. I en times lang sekvens med landslagssjef Janne Andersson, gjorde Zlatan det klart at han ikke er med på grunn av tidligere meritter, men fordi han føler seg god nok til å bidra. – Jeg sa til «Janne» at han skal spørre meg når tiden er inne. Jeg kommer ikke hit fordi jeg er Zlatan eller Ibrahimovic. Skal jeg være med, skal jeg ha vist at jeg fortjener å være med.

I tårer etter spørsmål

Zlatan Ibrahimovic (39) tok til tårene under en pressekonferanse mandag.

Zlatan tok til tårene på pressekonferanse

Zlatan Ibrahimovic (39) tørket tårer på sin første pressekonferanse tilbake på det svenske landslaget.

Cavani ute – Ibrahimovic er med

Manchester United-spiss Edinson Cavani blir ikke med til Milano for å kjempe om plass i kvartfinalen av Europaligaen. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Uruguayaneren fikk det som omtales som en reaksjon under siste trening før avreise. Samtidig melder Milan at deres superspiss Zlatan Ibrahimovic er spilleklar etter å ha slitt med skade. Dermed får svensken mulighet til å møte sin gamle arbeidsgiver.