Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


Skandaledommeren håper Zlatan driver med skuespill

Tony Chapron åpner opp om «marerittet» som gjorde at han la opp som fotballdommer – og hva han tenker om Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan-perle årets mål i USA

Zlatan Ibrahimovic debuterte med et brak for LA Galaxy. I lokalderbyet mot LAFC kom han inn på stillingen 1-3. Utligningen hans, en voldsom volley fra 40 meter, er nå kåret til årets mål i MLS. Ola Kamara hadde for øvrig målgivende pasning på målet.

– Med Zlatan på laget blir det litt mer løping på meg

Ola Kamara roser samarbeidet med spissmakker Zlatan Ibrahimovic, men avslører også en ting i det defensive arbeidet.

Zlatan med spesielt krav og kontroversiell kommentar

Først holdt Wolfsburg-stjerna Nilla Fischer en kraftig tale, så gikk hun i strupen på Zlatan Ibrahimovic under årets fotballgalla i Sverige.

Zlatan Ibrahimovic kritiseres etter fotballgalla: - Unødvendig

Sveriges store fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic (37) kom med en kommentar som skapte reaksjoner på den svenske fotballgallaen.

Zlatan årets angriper i Sverige

For 13. gang ble Zlatan Ibrahimovic kåret til årets angriper i svensk fotball.

Zlatan årets angriper i Sverige

For 13. gang ble Zlatan Ibrahimovic kåret til årets angriper i svensk fotball. 37-åringen fikk prisen på den svenske fotballgallaen mandag, men var ikke fornøyd med antallet priser han har skaffet seg.

Zlatan og Rooney blant de 11 utvalgte

Både svensken og engelskmannen har hatt en knallbra sesong i MLS. Da overrasker det få at de blir hyllet som seriens store spillere.  Wayne Rooney kom først i sommer, men har med sine 12 mål og 6 assist, vist at han holder topp nivå i MLS. Ingen tvil om Rooney-effekten. (foto: dc united, twitter) Zlatan bidro også sterkt med 22 mål på 25 kamper.

Ble solgt til Manchester United mot sin vilje

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic er meget dyktig til å skaffe seg oppmerksomhet også utenfor fotballbanen, og nå har han gjort det igjen. – I et intervju med den franske avisen L’Equipe kommer han med overraskende informasjon. Sommeren 2016 fant Paris Saint-Germain ut at de ikke trengte Zlatan lenger og han gikk gratis til Manchester United, en overgang som han ifølge Aftonbladet var imot hans vilje. – Nå forteller han at Paris Saint-Germain har lyst å hente han tilbake. Les: Er han god nok for topp 4? «PSG vil at jeg skal jobbe for dem.

- De kommer aldri til å godta det, ikke tale om

Zlatan Ibrahimovic til kona Helena Seger etter gigantisk krav til fransk storklubb. 20 minutter etterpå ringte telefonen.

Zlatan-spark mot Premier League: – Oppskrytt

Zlatan Ibrahimovic hevdar temposterke spelarar med mindre kvalitet hevdar seg betre i Premier League enn i andre toppligaer.

Zlatan optimistisk med tanke på mer USA-spill

Zlatan Ibrahimovic tror det ender med at han fortsetter i I Major Soccer League (MLS) og Los Angeles Galaxy også kommende sesong.

Ibrahimovic med stikk til Bendtner

LOS ANGELES/OSLO (NRK): Zlatan Ibrahimovic avslører at det er interesse fra flere klubber for å hente ham til Europa. Rosenborg er ikke på den listen, men spissen sender likevel et spøkefullt stikk til Nicklas Bendtner.

Ibrahimovic angriper svensk «snikrasisme» i NRK-intervju: – Dei er mislykka menneske

LOS ANGELES/OSLO (NRK): Zlatan Ibrahimovic meiner bestemt at han hadde fått fleire sjansar til å oppnå suksess dersom han hadde hatt eit tradisjonelt svensk etternamn.

Zlatan Ibrahimovic i ny bok: - Rasisme er det virkelige problemet

I den nylanserte biografien «Jeg er fotball», åpner Zlatan Ibrahimovic opp om marerittskaden i Manchester United, hvordan han ble tvunget til å flytte til Paris - og rasismen han opplevde som landslagsspiller.

Zlatan tar et oppgjør med snikrasisme

– Jeg er det nye Sverige, sier Zlatan Ibrahimovic i sin nye bok «Jag är fotball». Der tar han blant annet et oppgjør med det han kaller «snikrasisme».

USA-profil går ut mot Zlatan: – Tynn suppe

Alexi Lalas (48) er en av tidenes største fotballprofiler i USA. Nå kritiserer han Zlatan Ibrahimovic (37) og kaller den svenske superstjernens opptreden etter Los Angeles Galaxys sluttspill-exit for tynn suppe.

Kamara og Zlatan høyt oppe – så rett ned i kjelleren

Ola Kamara var Los Angeles Galaxys store stjerne – frem til pause. Med seier mot Houston Dynamo ville Galaxy vært klar for MLS-sluttspillet. Etter 45 minutter ledet klubben etter to scoringer av Kamara. Høyt oppe! (foto: galaxy, twitter) Så våknet Houston etter pausen, og gav seg ikke før de kunne feire seier 3-2. Dermed blir det ikke mer MLS-spill for Kamara eller spissmakker Zlatan Ibrahimovic i år. Twitter-meldingen nedenfor beskriver hvordan nordmannen følte seg etter denne kvelden. Empty and extremely disappointed. Really believed us getting into playoffs and going all the way.

Bytter ikke ut Romelu Lukaku med Zlatan Ibrahimovic

Romelu Lukaku er en kraftspiss som kan løpe igjennom en murvegg og som på barmark rager minst et hode over de aller fleste han møter. – Da Manchester United hentet han i fjor sommer fra Everton for tett opptil en milliard kroner var det ingen som syntes det var noe rart. – Det er akkurat det en toppscorer koster. Nå opplever han en måltørke som har var i over en måned, sist kan Romelu Lukaku scorte mål var 15.september borte mot Watford.

– I januar spiller Zlatan i Real Madrid

Real Madrid skal ha pekt ut Zlatan Ibrahimovic som løsning på spisskrisen.

Zlatan kan brøyte vei for Ola Kamara til Real Madrid

I vår søken etter å få bekreftet muligheten for en sensasjonell overgang til Real Madrid for den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic fra LA Galaxy har vi kommet over en enda større sensasjon sett med norske øyne. Radiokanalen Cadena Copes journalist Manolo Lama fortalte om nyheten i Tiempo de Juego-programmet i natt at Real Madrid er så desperate for å score mål at de bare må ha en spiss i januar.   – De ikke har et langsiktig fokus, men ønsker å redde resten av sesongen.

Vil ha Zlatan i januar!

Real Madrid er interessert i å hente Zlatan Ibrahimovic på lån fra USA i januar. Radiokanalen Cadena Copes profilerte journalist Manolo Lama fortalte om nyheten i Tiempo de Juego-programmet i natt. Real Madrid leter etter en spiss i januarvinduet på grunn av at målene uteblitt etter at CR7 forlot den spanske hovedstaden i sommer. Los Blancos’ hovedkandidat er Zlatan Ibrahimovic, skriver radiokanalen. Den siste tiden Zlatan har også blitt koblet til Milan og Manchester United. Madrid hadde kledd Zlatan. (foto: zlatan, twitter) Les: Zlatan kan brøyte vei for Ola Kamara til Real Madrid

Zlatan kan bli trippel prisvinner

Zlatan Ibrahimovic er nominert i tre forskjellige kategorier under MLS Awards. Han kan blant annet bli kåret til årets mest verdifulle spiller.

To mål for Zlatan i Galaxy-seier

Zlatan Ibrahimovic hadde to nettkjenninger i lørdagens kamp mot Whitecaps som endte 3–0 til hjemmelaget.

20 Ibrahimovic mål som sjokkerte verden

Innimellom all mediestøyen kan man glemme hvor spektakulær den svenske superstjernen kan være. – Målene kommer som regel når de trengs aller mest, enten når Zlatan Ibrahomivic skal bevise et poeng, bytter lag eller spiller en kamp som er særdeles viktig. Les på Popidol: Premier League-keeperen slenger tilbake etter hjelm-spøken Her se du 20 Zlatan mål som man ikke kan se for ofte. – Fantastisk.   Zlatan Ibrahimovic mener han burde vært nominert til den gjeve Puskas-prisen for årets vakreste mål under FIFA-gallaen nylig.