Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


Zlatan kan få trenerrolle

Manchester United ønsker å tilby Zlatan Ibrahimovic en trenerrolle på Old Trafford når svenskens aktive karriere er over, skriver engelske aviser. Mer på TV2.no.

Man Utd i samtaler med Zlatan

- Manchester United er i samtaler med Zlatan Ibrahimovic om å hente ham tilbake til klubben. Det bekrefter United-manager Jose Mourinho, ifølge Sky Sports. Ibrahimovic kan trolig ikke spille fotball igjen før til neste år på grunn av en korsbåndskade, men svensken føler han har mer han vil oppnå i Premier League, så derfor ser de nå på muligheten for at 35-åringen spille for dem i den andre halvdelen av sesongen.

Bekrefter Zlatan-samtaler

Manchester United-manager José Mourinho bekrefter at Zlatan Ibrahimovic kan få ny kontrakt når 35-åringen er tilbake fra sin kneskade i andre halvdel av sesongen.

FourFourTwo kårer tidenes 100 beste spillere: Her er plassene 100-91

Zlatan Ibrahimovic og Neymar får plass blant disse utvalgte.

Zlatan til Tobias: – Det er du som bør lære meg å spille

Tobias Brandal Busæt (25) er blant verdens beste fotballtriksere. Her lokker han frem applaus fra Zlatan Ibrahimovic i Stockholm.

Pogba: –Zlatan er fortsatt en del av laget

Manchester Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba hevder at Zlatan Ibrahimovic fremdeles er en viktig del av laget, til tross for at han ikke lenger formelt er United-spiller.

Mourinho åpner for ny Zlatan-kontrakt

Det er ikke sikkert at Zlatan Ibrahimovic er ferdigspilt i Manchester United likevel. Manager José Mourinho vurderer å tilby svensken ny avtale med storklubben.

Mourinho åpner for ny Zlatan-kontrakt

Zlatan Ibrahimovic er trolig ikke ferdig som Manchester United-spiller likevel.

Er Zlatan virkelig ferdig i United?

Det er ikke sikkert at Zlatan Ibrahimovic er ferdigspilt i Manchester United likevel. Manager José Mourinho vurderer å tilby svensken ny avtale med storklubben.

Mourinho åpner døren for ny Zlatan-kontrakt

Zlatan Ibrahimovic (35) ble frigitt av Manchester United, men nå kan José Mourinho (54) ha gjort en helomvending.

Zlatan lover stor nyhet

Fremtiden te Zlatan Ibrahimovic er uviss etter at han ble skadet i kneet og ikke fikk ny kontrakt med Manchester United. Nå letter han allikevel litt på sløret, melder Daily Mail. For etter et rastaurantbesøk med agent Mino Raiola fortalte han de fremmøtte at det kommer en veldig stor nyhet snart, og at det vil bli stort.

Lukaku: - Jeg er ingen Zlatan. Jeg skal fylle spissposisjonen på min måte

Manchester Uniteds nyervervelse Romelu Lukaku er klar på at han ser opp til Zlatan Ibrahimovic, men belgieren vil ikke prøve å kopiere svensken.

Disse Premier League-stjernene kan signeres gratis

Zlatan Ibrahimovic og John Terry er på listen over Premier League-profiler med utløpt kontrakt.

- Atlético ønsker seg Zlatan

Atlético Madrid skal være interessert i å hente Zlatan Ibrahimovic. Den spanske storklubben får ikke lov til å hente nye spillere før til neste år, men ifølge avisa Sport skal de ha tilbudt Zlatan å trene seg opp igjen hos dem, for å så signere ham i januar.

Bildebeviset: – Zlatan har ikke forlatt Manchester

Zlatan Ibrahimovic avbildet på Manchester Uniteds treningsfelt Carrington.

Zlatan tilbake i United

Zlatan Ibrahimovic er tilbake på Manchester Uniteds treningsanlegg. Men fremtiden er fortsatt usikker. Etter å ha dukket opp først i Newcastle, så i Norge, er svensken nå på plass på treningsanlegget Carrington. Det ble avslørt da United-talentet Adrian Alvarez la ut et instagram-bilde i går kveld. Bildet er tatt inne i et treningsrom, noe som tyder på at Zlatan i hvert fall har tenkt å ta opptreningen av kneet i Manchester.

Zlatan tilbake i United

Zlatan Ibrahimovic (35) er tilbake på Manchester Uniteds treningsanlegg. Men fremtiden er fortsatt usikker.

Zlatan til VG om skaden: – Det går veldig bra

SLEPENDEN (VG) Etter mange timer med møter om sitt eget klesmerke, tok Zlatan Ibrahimovic (35) seg tid til både bilder med fans og spørsmål fra VG.

Lindelöf vil spørre Zlatan om råd

Svenske Victor Lindelöf vil be landsmannen Zlatan Ibrahimovic om råd for å finne seg til rette i Manchester United så raskt som mulig. Zlatan er løst fra kontrakten med United, men skal trene seg opp igjen etter kneskaden på klubbens treningssenter. Og Lindelöf sier Manchester Uniteds egen TV-kanal at han er veldig glad for å ha Ibrahimovic til stede nå i starten.

Lagerbäck om Sverige uten Zlatan: – Ikke bra med for mye fokus på én spiller

SANDVIKA (VG) Landslagssjef Lars Lagerbäck hyller Zlatan Ibrahimovic (35), men advarer mot for mye fokus på kun én spiller.

Bekreftet: Zlatan ferdig i United

Zlatan Ibrahimovic får ikke forlenget kontrakten med Manchester United etter den alvorlige kneskaden.

Zlatan ferdig i United

Zlatan Ibrahimovic er frigitt av Manchester United. Supersvensken Zlatan Ibrahimovic fikk ikke forlenget kontrakten Old Trafford, bekrefter Premier League. Mer på TV2.no.

- Zlatan ferdig i United

Ifølge kilder til både Sky Sports og BBC vil ikke Manchester United gi Zlatan Ibrahimovic tilbud om ny kontrakt.

- Ibrahimovic ferdig i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic skal være ferdig i Manchester United. Ifølge Sky Sports får ikke den svenske stjernespissen fornyet kontrakten sin med den engelske storklubben. 35 år gamle Ibrahimovic ble toppscoreren til Manchester United denne sesongen med 28 mål i alle turneringer. Men etter at han skadet korsbåndet i april vil han ikke kunne spille fotball igjen på en god stund.

Lagerbäck nekter spillerne familiebesøk

SANDVIKA (NRK): Lars Lagerbäck innfører nå de samme reglene hos Norge som førte til at Zlatan Ibrahimovic ble sendt hjem fra landslagssamling i 2006.