Nyheter om Zlatan Ibrahimovic


Nytt tap for Zlatan og Galaxy

Etter drømmedebuten har det vært opp og ned for Zlatan Ibrahimovic i Los Angeles Galaxy. Søndag ble det 0-2-tap hjemme mot Atlanta United.

Zlatan ikke i VM-planene

Zlatan Ibrahimovic snakker stadig om mulighetene for VM-spill for Sverige i sommer, men landslagsledelsen sier at «Zlatan absolutt ikke er med i VM-planene».

Zlatan er ikke den eneste som har problemer med sin landslagssjef

Janne Anderson tok over det svenske landslaget etter den mye mer avslappede og velkledde Erik Hamrén. For et par år siden sjokkerte Zlatan Ibrahimovic Sverige med å fortelle han gir seg på landslaget. – Nå vil han tilbake, men Janne Anderson er ikke imponert. Les: «Sjansen for å se meg i VM er skyhøy» «De store blir alltid kritisert fordi det selger aviser» Karim Benzema som er en av Frankrikes største stjerner og en av verdens beste angrepsspillere har også et trøblete forhold til sin landslagssjef Didier Deschamps.

Zlatan i natt: – Jeg skal til VM

Zlatan Ibrahimovic gjestet talkshowet Jimmy Kimmel Live i natt. Da fortsatte han sine utspill om VM i Russland. – VM uten meg er ikke VM, sa svensken.

Zlatan på Jimmy Kimmel

Zlatan Ibrahimovic er i ferd med å bygge opp stjernestatus i USA etter han ble LA Galaxy spiller. Jimmy Kimmel er USA tredje største «latenight talkshow» med 2.35 millioner seere, rett  bak Jimmy Fallon som har 2,76 millioner. Størst er Stephen Colbert med 4,2 millioner. Det har gått over to uker siden Zlatan flyttet til Los Angeles. Tre kamper senere er han oppe i tre mål på totalt 127 minutter spilt. Les: Nå er amerikanerne plutselig opptatt av fotball «Jeg kommer til VM. En World Cup uten meg er det ikke World Cup»   …………………………….. Bestill Blålinker.

Zlatan med mystisk beskjed: - Jeg skal til VM

Zlatan Ibrahimovic hintet om VM-deltakelse da han gjestet talkshowet Jimmy Kimmel Live!

Svensk minister skuffet over Zlatan: – Han tar den enkle veien ut

Zlatan Ibrahimovic (36) er i hardt vær på grunn av deleierskapet han har i et spillselskap. Nå får han kritikk fra Sveriges sosialminister Ardalan Shekarabi (39).

Lurte alle: – Zlatan skyr ingen midler

Zlatan Ibrahimovic (37) fikk svenskene til å tro at han var så godt som klar for sommerenes VM. Det var bare et PR-stunt.

«Sjansen for å se meg i VM er skyhøy»

Flytte til Los Angeles har tydeligvis gjort Zlatan godt, ikke bare scorer han mål, han har fått tilbake smilet og selvtilliten.

Ringte Lagerbäck for Zlatan-råd før Galaxy-overgangen

LOS ANGELES/OSLO (VG) Los Angeles Galaxy-trener Siegfried Schmid (65) ville forsikre seg om at Zlatan Ibrahimovic (36) var rett mann. Bekreftelsen fikk han av Norges landslagstrener Lars Lagerback (69).

Zlatan: – Sjansen for at jeg spiller i VM er skyhøy

Zlatan Ibrahimovic med stort VM-hint på Twitter.

Zlatan Ibrahimovic: – Sjansen for å se meg i VM er skyhøy

Los Angeles Galaxy-stjernen Zlatan Ibrahimovic (36) tar sikte på VM-spill for Sverige etter en god start på USA-karrieren.

Her gjør Zlatan det igjen - matchvinner mot Chicago Fire

(Chicago Fire - LA Galaxy 0−1) Det er Chicago som har «Fire» i navnet, men det var Zlatan Ibrahimovic som var i fyr og flamme lørdag kveld.

Nå er amerikanerne plutselig opptatt av fotball

Da David Beckham meldte overgang fra Real Madrid til LA Galaxy i 2007 var det noen få som viste hvem han var og de som gjorde det kjente han som mannen til en av de i Space girls. Nå litt over 10 år senere er fotball mer populært, men langt unna de store idrettene som amerikansk fotball, basketball, baseball og hockey.

Voldsom nedtur for Galaxy og Zlatan: - Ikke bra!

LOS ANGELES (VG) (LA Galaxy - Sporting Kansas City 0–2) Zlatan Ibrahimovic (36) fikk en halvtime på banen etter at LA Galaxy nok en gang hadde rotet det til, men en uke etter drømmedebuten klarte ikke den svenske stjernen å frelse sine lagkamerater.

Zlatan: – Mourinho hadde bare ett problem med meg

Zlatan Ibrahimovic mener at en klubb som Manchester United er nødt til å vinne titler.

Zlatan bryter kontrakten hvis ikke god nok

Zlatan Ibrahimovic kommer til å bryte kontrakten med Los Angeles Galaxy hvis MLS-klubben er misfornøyd med hvordan han presterer framover. I et intervju med sportskanalen ESPN sier Zlatan at han ikke dro til USA for å være på ferie, så leverer han ikke på banen, er han villig til å tilbakebetale pengene han har fått i lønn.

Zlatan: – Jeg bryter kontrakten om jeg ikke presterer bra nok

Zlatan Ibrahimovic hevder han bryter kontrakten med LA Galaxy dersom klubben er misfornøyd.

Alle jubler over Ronaldos brassespark – Zlatan svarte på typisk vis

Cristiano Ronaldos spinnville brassespark-scoring blir hyllet over hele verden. Zlatan Ibrahimovic, derimot, svarer på typisk Zlatan-vis.

Kamara: – Zlatan løftet hele laget

Zlatan Ibrahimovic hylles av lagkamerater, og resten av verden, for sin utrolige LA Galaxy-debut.

Zlatan scorer «alltid» i sin debut: – Jeg ventet bare på å komme inn

Zlatan Ibrahimovic (36) kom inn de siste 20 minuttene og gjorde to mål i sin LA Galaxy-debut lørdag. Han scorer faktisk «alltid» i sin første kamp for en ny klubb.

11 touch på ballen, 2 skudd og 2 mål

Zlatan Ibrahimovic hylles verden over etter sin drømmedebut som La Galaxy i går mot byrival Los Angeles. Zlatan viste fort frem hvem han var, med noen få minutter på banen skulle sørge for 2 skudd og 2 mål- et av dem et langskudd det luktet krutt av. Les: 27 grunner til at Zlatan aldri glemmes i Manchester United MLS har fått en superstjerne. De som i går ikke viste hvem Zlatan var i USA, vet det idag. Zlatan scorer «alltid» i sin debut: – Jeg ventet bare på å komme inn Let. Him. EAT.

- Fansen krevde noe spesielt, og jeg ga dem Zlatan

20 minutter. Det var alt Zlatan Ibrahimovic trengte på å score to mål og sikre Los Angeles Galaxy tre poeng.

Spinnvill Zlatan-debut ga derbyseier

Zlatan Ibrahimovic fikk en magisk MLS-debut og ble matchvinner etter to mål som innbytter da Los Angeles Galaxy vendte 0-3 til 4-3 i byderbyet lørdag.

– De ropte «vi vil ha Zlatan», så jeg ga dem Zlatan

Kun seks minutter etter innbyttet, scoret Zlatan Ibrahimovic med strak vrist på halv volley fra 35 meter. Så vant han kampen mot Los Angeles FC på overtid.