Nyheter om Zlatan


Manchester United årvåkne etter at Barcelona-spiller tømte skapet på Camp Nou

En helt spesiell hendelse har satt flere Premier League-klubber i beredskap. En Barcelona-spiller skal nemlig ha tømt skapet og levert tilbake garderobenøkkelen. André Gomes. Den portugisiske midtbanespilleren har holdt til på Camp Nou siden 2016 uten å få det helt store gjennombruddet.

Erfaring pluss et utrolig potensiale – lukter spiller Klopp bare må ha

Den italienske 19-åringen har spilt over 100 kamper for Serie A- klubben AC Milan. Dette betyr et hav av erfaring samtidig som potensialet så vidt er i gang med å bli utnyttet. Ikke rart Jürgen Klopp liker disse utsiktene. Gianluigi Donnarumma. Det har blåst kraftig rundt det unge supertalentet, og Milans supportere har til tider gitt keeperen vanskelige arbeidsforhold da det var snakk om at han ikke ville forlenge kontrakt med klubben. Passer inn i både Klopps og Tuchels planer.

Belgisk reporter sier Chelsea stjernen har ønsket ny klubb lenge

Det er forsåvidt ikke en stor nyhet at Eden Hazard ønsker seg bort fra Chelsa, men nå kommer det fra nok en kilde. Årsaken slik vi har sett det er ønsket om å vinne gullballen og Champions League. – Da er spansk fotball svaret.  Den belgiske reporteren Kristof Terreur skriver at Eden Hazard ønsker en overgang til Real Madrid fra Chelsea.- Dette er ikke noe som har dukket opp etter det ble klart at Chelsea ikke havner i Champions League neste år.

Du skal ikke tråkke Zlatan Ibrahimovic på foten

Endelig etter en tapsrekke på fire kamper snudde det i natt.  Det begynte å bli pinlig for det som presumptivt skal være MLS sitt beste lag LA Galaxy.  LA Galaxy var på besøk hos Montreal Impact. De siste tre kampene har oppskriften vært som følger, Ola Kamara har sørget for et mål, Zlatan Ibrahimovic har ikke fått til noe og LA Galaxy har tapt. Forskjellen nå var at de møtte et Montreal Impact som hadde mer en nok med å forsvare seg og var langt unna å kunne få til noe. Zlatan som virker mer og mer frustrert over egne prestasjoner og blir gående mye i ring.

Zlatan refses etter bisarr ørefik: - Tror han kan gjøre som han vil

Zlatan Ibrahimovic har hatt en tøff start i LA Galaxy. Mandag ble han utvist etter å ha fiket til en motspiller.

Kamara helt etter Zlatans røde

LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic fikk rødt kort for en ørefik på Montreal Impacts Michael Petrasso i førsteomgang av MLS-oppgjøret. I andreomgang ble norske Ola Kamara matchvinner.

Zlatan utvist etter slag

Den svenske spissen ble utvist midtveis i kampen mellom Los Angeles Galaxy og Montreal Impact.
Les mer om:

Zlatan fikk rødt kort - Kamara ble matchvinner

(Montreal Impact-LA Galaxy 0–1) Zlatan Ibrahimovic (36) så rødt etter 41 minutter av kampen mot Montreal. Men takket være norske Ola Kamara (28) vant LA Galaxy med ti mann.

Gammel helt kommer hjem

Forsvarsspilleren Amund Skiri startet i Aalesund før det ble en drøy sesong i Vålerenga før han igjen ble Aalesundspiller.

Neymars største mareritt kommer til Paris

Den tidligere Borussia Dortmund-treneren Thomas Tuchel ble denne uken presentert som ny trener hos PSG. For en stjerne som Neymar som er vant til å få det på sin måte, kan nå marerittet ha kommet til Paris.  Tuchel ble sendt bort fra Dortmund etter stor suksess som trener.

Kamara kan bli større enn Zlatan

Starten til Zlatan Ibrahimovic i MLS og LA Galaxy var intet mindre enn fantastisk, men så har det ikke vært så imponerende. Mens laget har gått på en rekke med tap og vært ganske uorganisert har Ola Kamara puttet inn mål i hver eneste kamp.  Nå sist scoret Ola Kama for LA Galaxy i søndagens tap mot Dallas FC og vi kan heller ikke glemme Norges forrige privatlandskamp, mot Australia, da scoret 28-åringen hat trick.

Den engelske landslagskeeperen har fått beskjeden

Joe Hart står notert med 75 landskamper, og var det udiskutable keepervalget i VM 2014. Etter at 31-åringen ikke fikk tillit av Manchester City-treneren, har det vært en naturlig vei mot beskjeden han skal ha fått av Englands landslagssjef. På onsdag offentliggjøres Englands 23-mannssterke VM-tropp.

Hevder Zlatan-statuen skal reises i Malmö

Svenskene har brukt lang tid på å debattere hvor de skal reise statuen av Zlatan Ibrahimovic. Nå ser det ut til at det blir i Malmö - og ikke i Stockholm, som opprinnelig planlagt.

Zlatan langt fra best betalt i MLS - Skjelvik håver inn åtte mill.

Jørgen Skjelvik (26) får til salt i maten i MLS. En fersk lønnsoversikt viser at han har høyest lønn av samtlige forsvarsspillere i den amerikanske proffligaen. Han er heller ikke langt unna klubbkompis og storstjerne Zlatan Ibrahimovic (36) på lønnsoversikten.

Dette tjener nordmennene i MLS: Han er ligaens best betalte forsvarer

Mens Zlatan Ibrahimovic ikke er i nærheten av lønnstoppen.

Landslagssjef Janne Andersson «Ingen tror meg»

Da Sverige kvalifiserte seg til fotball VM i Russland ved å slå ut Italia tok det ikke mange sekunder før noen stilte spørsmålet: «Hva med Zlatan? Da Sveriges landslagssjef Janne Andersson fikk spørsmålet uten å komme med noe klart svar ble han øyeblikkelig en av Sveriges minst populære personer.  Zlatan Ibrahimovic som har en viss erfaring med å spille på media, kom med hint om at han ville, og håpte på plass.

Landslagsspiller om Zlatan-farsen: – Sørgelig

Landslagsspiller Gustav Svensson er alt annet fornøyd med vårens farse rundt Zlatan Ibrahimovic og Sveriges VM-tropp.

Fotballryktene: – Ny Premier League-klubb kaster seg inn i kampen om Elyounoussi

Mens Wayne Rooney gjør som Zlatan Ibrahimovic. Få dagens rykter her!

Galaxy-ekspert stiller spørsmål ved Zlatan

Etter drømmedebuten har Zlatan Ibrahimovic (37) tapt fire av fem kamper. Nå antyder LA Galaxy-ekspert Kevin Baxter at det ulmer rundt svensken i den amerikanske klubben.

«Hver eneste gang, de jævla franske dommerne»

Frankrike er et liberalt land som synes det er helt ok at kvinner røyer og drikker vin mens de ammer. Men fotballdommere skal du være forsiktig med å kritisere. – Vi vet alle de er ufeilbarlige i sin natur. Zlatan Ibrahimovic er som kjent frittalende og noen ganger lønner ikke det seg, mens han spilte for Pars Saint-Germain fikk han 4 kampers karantene for å ha slengt med leppa. Ligue 1 kampen mellom Nice og Marseille satte Mario Balotelli allerede etter 5 minutter et nydelig mål.

Sommerrevolusjon: Everton virker drittlei

Det gikk ikke som ønsket da Everton hentet inn manager Ronald Koeman i 2016. Hans oppgave var å lede klubben tilbake til gamle høyder og forbi.

Kamara-mål etter Zlatan-assist

Zlatan Ibrahimovic slo pasningen da Ola Kamara reduserte til 1-2, men til slutt endte det med 2-3-tap for Los Angeles Galaxy mot New York Red Bulls.

Superpasning fra Zlatan da Kamara scoret hjalp ikke

Zlatan Ibrahimovic slo pasningen da Ola Kamara reduserte til 1-2, men til slutt endte det med 2-3-tap for Los Angeles Galaxy mot New York Red Bulls.

«Folk tror jeg er som Zlatan. Det er jeg ikke»

LYON (NRK): Men Ada Stolsmo Hegerberg (22) trigges av å bli sammenlignet med Cristiano Ronaldo (33).

«Folk tror jeg er som Zlatan. Det er jeg ikke»

LYON (NRK): Men Ada Stolsmo Hegerberg (22) trigges av å bli sammenlignet med Cristiano Ronaldo (33).