Nyheter om Zlatan


Gigantisk lønnskrav øker sannsynligheten for Manchester United

Lønnskravet til den svenske superstjernen Zlatn Ibrahimovic er av en slik at at de aller fleste klubber, til tross for gratis overgang, vil slite med å hoste opp nok penger.  Zlatan Ibrahimovic er ferdig i LA Galaxy om noen få dager, Ifølge La Repubblica har den 38 år gamle svensken mange beilere i Italia, men lønnskravet hans er en utfordring. Les: Van Dijk: «Vi er tilbake der vi hører hjemme» Zlatan krever rundt 9 millioner kroner i måneden. Møtes hans krav vil veteranen ligge på andreplass over de best betalte Serie A-spillerne etter superstjernen Cristiano Ronaldo, som tjener rundt 260 mil

For første gang på 109 år

Med seieren over Bosnia fredag ​​kveld vant Italia sin tiende kamp på rad. Det har aldri skjedd i landets 109-årige fotballhistorie. Italia har virkelig skjerpet seg etter det skuffende fraværet ved verdensmesterskapet i 2018 i Russland, og på fredag ​​satte de deretter sin tiende seier på rad da de slo Bosnia 3-0 borte. Les: Sportsdirektør: «Vi er klare for Zlatan!» De ti seirene på rad er første gang noensinne at det har skjedd i italiensk fotballhistorie, i det 109.

Sky Sports: Bayerns Kingsley Coman på vei til Premier League

Ingen ting er avgjort, men når Bayern München har bestemt seg for å hente Leroy Sané fra City til sommeren, høres dette nokså realistisk ut. Det er Sky Sports som hevder at City vurderer et kjøp av vingen Coman som erstatter for Sané som mer eller mindre er tapt til Bayern. Les: Liverpool hadde vurdert Zlatan-overgang Bundesliga-klubben har noe de ønsker hos City og omvendt. Dette høres ut som en gjennomførbar deal. Guardiola trente den franske landslagsspilleren i én sesong i løpet av tiden på Allianz Arena.

Liverpool hadde vurdert Zlatan-overgang

Det høres egentlig helt feil ut, samtidig som det kunne ha vært en spektakulær kombinasjon. Vi prøver å forestille oss Zlatan på Anfield – med tilholdssted i hjemmegarderoben. For Jürgen Klopp ble også dette litt for kontroversielt. -Hvis han ikke hadde spilt for Manchester United, da hadde vi kunnet vurdert ham.

Sportsdirektør: «Vi er klare for Zlatan!»

Når nyttårsfyrverkeriet sendes opp i USA er Zlatan på vei til ny klubb. Vi krysser fingrene for comeback til Old Trafford, kriserammede AC Milan trenger supersvensken, mens de i Bologna er de overbevist om at Zlatan velger dem. Javel? Vi lar Serie A-klubbens sportsdirektør Riccardo Bigon fortelle: -Det er kun halvannen måned til transfervinduet åpner. Ibrahimovic og manageren vår, Sinisa Mihaljovic, har et virkelig sterkt personlig forhold.

Zlatan Ibrahimovic krever en million euro

Italienske medier tror at den svenske superstjernen vil velge å komme tilbake til Serie A, mens engelsk presse er rimelig enig med seg selv at valget vil falle på Manchester United.  La Repubbliva melder at AC Milan, Bologna, Roma, Napoli og Fiorentina er interesserte og at de alle er villige til å møte Zlatan sitt lønnskrav på 1 million euro i måneden.

Klopp gir Liverpool-spiller på utlån et stort boost

Liverpool-spilleren Harry Wilson har vært på utlån de siste fire årene. Betyr dette at han er glemt av Liverpool-manageren? Ikke på Anfield. Her tar de tydeligvis vare på sine egne – også de som er et stykke unna spilletid på klubbens førstelag. Les: Yaya Touré vil til Premier League 22-åringen hadde et spesielt vellykket leieopphold hos Derby, som har blitt avsløst med en god start hos Bournemouth denne sesongen. Fast plass på laget og fire scoringer vitner om at Wilson heller ikke har problemer med tempoet i øverste divisjon. -Jeg er i kontakt med Liverpool hele tiden.

Stadfesta: Zlatan ferdig i Galaxy

Zlatan Ibrahimovic (38) stadfestar at han er ferdig i LA Galaxy. Det melder også klubben onsdag kveld. – Eg kom, eg såg og eg erobra, skriv svensken på instagram. Før han kjem med eit stikk til fansen og ligaen: – De ville ha Zlatan, eg gav dykk Zlatan. Eventyret held fram. No kan de gå tilbake og sjå på baseball. Zlatan scora 52 mål og starta 53 kampar i to sesongar for Galaxy. Det er ikkje stadfesta kvar vegen går vidare for Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic forlater LA Galaxy

Den svenske stjernen kobles nå til italiensk fotball.

Zlatan Ibrahimovic forlater LA Galaxy

Den svenske stjernen kobles nå til italiensk fotball.

Zlatan med perfekt hilsen til amerikanerne

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic han sin historie og siterer Gaius Julius Cæsar «Veni, vidi, vici» eller som vi ville sagt det på norsk «jeg kom, jeg så og jeg vant» i sin avskjed med LA Galaxy.  Zlatan er dypt takknemlig for hvordan han har blitt mottatt av klubben og fansen og takker dem for at han er føler seg i live igjen. Samtidig er det et lite stikk til amerikanere som ikke enda forstår at fotball er verdens største, viktigste sport. Les: «Du kan si at Milan tvang meg til å slutte» I came, I saw, I conquered. Thank you @lagalaxy for making me feel alive again.

Zlatans arrogante melding: – Nå kan dere se baseball

Zlatan Ibrahimovic forlater Los Angeles Galaxy.

Lagerbäck sammenligner Braut Haaland med svensk fotballegende

ULLEVAAL (VG) Han har tidligere vært åpen om at han beundrer Zlatan Ibrahimovic (38), men Lars Lagerbäck (71) bruker en helt annen svensk spiss når han skal beskrive Norges nye vidunderbarn, Erling Braut Haaland (19).

«Svennis» fikk årets hederspris

I går kveld var det svensk fotballs festkveld i Stockholm.  – På fotballgallaen ble Zlatan Ibrahimovic kåret årets spiss på herresiden, mens Kosovare Asllani vant for kvinnene. Sven-Göran “Svennis” Eriksson ble tildelt “Årets hederspris”, når man ser på hva han har fått til så langt er ikke det veldig rart. Svennis har vært landslagssjef for både England og Mexico, men aldri Sverge, han har etter han forlot IFK Göteborg i 1982 kun trent lag utenfor Sveriges grenser. 71-åringen passet på å takke kollega Tord Grip under prisutdelingen. «Det var Tord Grip som kom hjem til meg da jeg var 27 år.

Svensk fotball feiret seg selv: Pris til Zlatan, Solskjær-elev og Svennis

Trenerveteranen Sven-Göran Eriksson ble mandag tildelt hedersprisen under den svenske fotballgallaen i Stockholm.

Svensk fotball feiret seg selv: Pris til Zlatan, Solskjær-elev og Svennis

Trenerveteranen Sven-Göran Eriksson ble mandag tildelt hedersprisen under den svenske fotballgallaen i Stockholm.

Daily Mail: Det kommer en spektakulær United-overgang i januar

Zlatan nærmer seg «young», free and single og trakter etter et comeback i Europa. Så langt er det ingen tvil. Men til hvor, det er det store spørsmålet som stilles. Da Zlatan måtte forlate Old Trafford uten den helt store avskjedsscenen, varslet vi at Supersvensken kommer tilbake. Les: Zidane ber Deschamps våkne opp Etter å ha spilt seg både skadefri og i form i MLS med scoringer i bøtter og spann, ble ikke påstanden vår noe svekket.
Les mer om:

Andersson slår tilbake mot Zlatan-kritikken: – Urettferdig, feil og stygt

I oktober langet Zlatan Ibrahimovic ut mot Janne Andersson. Nå slår den svenske landslagssjefen tilbake mot superstjernen.

Alexander Tettey hadde en dårlig dag på jobben

Vi er ikke i midten av november enda og det er bare spilt 12 kamper i Premier League, likevel etter gårsdagens bunnoppgjør ser ikke Norwich ut som et lag det er mulig å redde. Norwich-kaptein Alexander Tettey og hans lagkamerater fikk en kalddusj allerede etter to minutter på hjemmebane mot Watford.  Emil Buendia mistet ballen til Gerard Deulofeu på egen banehalvdel.

MLS-sjef: – Zlatan til Milan

Ifølge sjefen for Major League Soccer skal Zlatan Ibrahimovic (38) spille for Milan i Serie A fra årsskiftet.

MLS-sjef: – Zlatan til Milan

Ifølge sjefen for Major League Soccer skal Zlatan Ibrahimovic (38) spille for Milan i Serie A fra årsskiftet.

MLS sjefen forteller innboksen hans er full på grunn av Zlatan

MLS-kommisjonær Don Garber hevder LA Galaxy-spissen Zlatan Ibrahimovic “blir rekruttert av AC Milan” for en retur til Serie A. Svenskenes kontrakt med LA Galaxy går ut i desember, og han har allerede antydet at han er interessert i et comeback til Italia, der han har erfaring fra Juventus, Inter Milan og AC Milan. Les: Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig Bologna bekreftet at de er i forhandlinger med Ibra, men i en overraskende utvikling sa MLS-kommisjonær Garber til ESPN at han også er i samtaler med Zlatan gamle klubb. “Zlatan er en så interessant fyr.

Klubb bekrefter: Zlatan vil hjelpe kreftsyk kamerat

Zlatan Ibrahimovic (38) skal ønske seg til Serie A-klubb.

Zlatan hinter om fremtiden

I en Instagram-video lagt ut av svensken selv, sier han: "Hei Spania. Gjett hva? Jeg kommer tilbake".
Les mer om:

Zlatan på årets lag i MLS

Zlatan Ibrahimovic (38) havnet ikke uventet på årets i den amerikanske fotballigaen MLS.