Nyheter om Zlatan


Skandaledommeren håper Zlatan driver med skuespill

Tony Chapron åpner opp om «marerittet» som gjorde at han la opp som fotballdommer – og hva han tenker om Zlatan Ibrahimovic.

Zlatans første spark blir historisk

Zlatan elsker å vinne, trenger å vinne – og til tider fortjener å vinne. LA Galaxy-spilleren kom til kort i kampen om svenske Gullballen, men får nå litt plaster på såret fra MLS. Det var ikke helt den første touchen, men den første scoringen til Zlatan for LA Galaxy som varslet svenskens scoringsevne på amerikansk ord – og som nå fikk status som årets scoring i MLS. Vi tåler å se den en gang til. The goal heard 'round the world. The 2018 @MLS Goal of the Year belongs to @Ibra_official.

Zlatan-perle årets mål i USA

Zlatan Ibrahimovic debuterte med et brak for LA Galaxy. I lokalderbyet mot LAFC kom han inn på stillingen 1-3. Utligningen hans, en voldsom volley fra 40 meter, er nå kåret til årets mål i MLS. Ola Kamara hadde for øvrig målgivende pasning på målet.

Kamara om Zlatan: – Har blitt sterkere mentalt av å spille med ham

Ola Kamara mener Zlatan Ibrahimovics vinnermentalitet smitter over på lagkameratene i LA Galaxy.
Les mer om:

– Med Zlatan på laget blir det litt mer løping på meg

Ola Kamara roser samarbeidet med spissmakker Zlatan Ibrahimovic, men avslører også en ting i det defensive arbeidet.

– Virkelig unødvendig

Nilla Fischer lot seg irritere av superstjernens oppførsel. – Det handler ikke om Zlatan denne gangen.
Les mer om:

Zlatan med spesielt krav og kontroversiell kommentar

Først holdt Wolfsburg-stjerna Nilla Fischer en kraftig tale, så gikk hun i strupen på Zlatan Ibrahimovic under årets fotballgalla i Sverige.

Zlatan Ibrahimovic kritiseres etter fotballgalla: - Unødvendig

Sveriges store fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic (37) kom med en kommentar som skapte reaksjoner på den svenske fotballgallaen.

Zlatan årets angriper i Sverige

For 13. gang ble Zlatan Ibrahimovic kåret til årets angriper i svensk fotball.

Zlatan årets angriper i Sverige

For 13. gang ble Zlatan Ibrahimovic kåret til årets angriper i svensk fotball. 37-åringen fikk prisen på den svenske fotballgallaen mandag, men var ikke fornøyd med antallet priser han har skaffet seg.

Zlatan og Rooney blant de 11 utvalgte

Både svensken og engelskmannen har hatt en knallbra sesong i MLS. Da overrasker det få at de blir hyllet som seriens store spillere.  Wayne Rooney kom først i sommer, men har med sine 12 mål og 6 assist, vist at han holder topp nivå i MLS. Ingen tvil om Rooney-effekten. (foto: dc united, twitter) Zlatan bidro også sterkt med 22 mål på 25 kamper.

Ble solgt til Manchester United mot sin vilje

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic er meget dyktig til å skaffe seg oppmerksomhet også utenfor fotballbanen, og nå har han gjort det igjen. – I et intervju med den franske avisen L’Equipe kommer han med overraskende informasjon. Sommeren 2016 fant Paris Saint-Germain ut at de ikke trengte Zlatan lenger og han gikk gratis til Manchester United, en overgang som han ifølge Aftonbladet var imot hans vilje. – Nå forteller han at Paris Saint-Germain har lyst å hente han tilbake. Les: Er han god nok for topp 4? «PSG vil at jeg skal jobbe for dem.

- De kommer aldri til å godta det, ikke tale om

Zlatan Ibrahimovic til kona Helena Seger etter gigantisk krav til fransk storklubb. 20 minutter etterpå ringte telefonen.

Zlatan-spark mot Premier League: – Oppskrytt

Zlatan Ibrahimovic hevdar temposterke spelarar med mindre kvalitet hevdar seg betre i Premier League enn i andre toppligaer.

Zlatan får det som han vil

Pressen har løpt hodeløse rundt de siste ukene på jakt etter siste Zlatan nyheten om fremtidig overgang til europeisk toppfotball. Vi lurer fælt på om det ikke var svensken selv som satte igang ryktene. For noen dager siden var det snakk om at Zlatan var på vei inn i en 6-måneders-avtale med gamleklubben AC Milan. For Zlatan kom dette beleilig, midt i forhandlingsprosessen med sin MLS-klubb. -Det er interesse i Europa, men min prioritet er her hos Galaxy. Jeg har noen helt enkle ønsker og krav til klubben. Hvis jeg tilhører Galaxy, da er jeg Galaxy-spiller.

Zlatan optimistisk med tanke på mer USA-spill

Zlatan Ibrahimovic tror det ender med at han fortsetter i I Major Soccer League (MLS) og Los Angeles Galaxy også kommende sesong.

Ibrahimovic med stikk til Bendtner

LOS ANGELES/OSLO (NRK): Zlatan Ibrahimovic avslører at det er interesse fra flere klubber for å hente ham til Europa. Rosenborg er ikke på den listen, men spissen sender likevel et spøkefullt stikk til Nicklas Bendtner.

Ibrahimovic angriper svensk «snikrasisme» i NRK-intervju: – Dei er mislykka menneske

LOS ANGELES/OSLO (NRK): Zlatan Ibrahimovic meiner bestemt at han hadde fått fleire sjansar til å oppnå suksess dersom han hadde hatt eit tradisjonelt svensk etternamn.

Zlatan Ibrahimovic i ny bok: - Rasisme er det virkelige problemet

I den nylanserte biografien «Jeg er fotball», åpner Zlatan Ibrahimovic opp om marerittskaden i Manchester United, hvordan han ble tvunget til å flytte til Paris - og rasismen han opplevde som landslagsspiller.

Zlatan tar et oppgjør med snikrasisme

– Jeg er det nye Sverige, sier Zlatan Ibrahimovic i sin nye bok «Jag är fotball». Der tar han blant annet et oppgjør med det han kaller «snikrasisme».

Zlatan bløffet om landslagscomeback

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovics sier et intervju med TV4 Play at han med vilje holdt interessen rundt sitt landslagscomeback oppe i sommer.
Les mer om:

Zlatan mot 6-måneders avtale

Vi har ventet på det siden Zlatan reiste til USA. Der andre så supersvensken på vei inn i pensjonisttilværelsen, så vi verdensborgeren som neppe ville akseptere at moroa var over før fylte 40. Derfor tar vi med alt av rykter når det gjelder Zlatans retur til europeisk fotball. Denne gangen er det Tuttosport som hevder at den svenske superspissen kan være på vei tilbake til den italienske klubben AC Milan på en seks måneders avtale. Kledde også rødt. Zlatan spilte for Serie A-klubben for seks år siden, så hvorfor ikke?

USA-profil går ut mot Zlatan: – Tynn suppe

Alexi Lalas (48) er en av tidenes største fotballprofiler i USA. Nå kritiserer han Zlatan Ibrahimovic (37) og kaller den svenske superstjernens opptreden etter Los Angeles Galaxys sluttspill-exit for tynn suppe.

Mushaga Bakenga reiser til Oslo for operasjon

Tromsø sin reise til Skien i helgen var dobbelt ille, ikke bare tapte de 1 – 0 mot Odd, deres spiss Mushaga Bakenga røk akillesen og måtte bæres av banen.  «Det viser seg at akillesen til Bakenga har røket» sier manuellterapeut Einar Hauglid i en pressemelding fra TIL. Les: Kamara og Zlatan høyt oppe – så rett ned i kjelleren Triste nyheter for alle med hjertet i TIL. Mushaga Bakenga ble alvorlig skadet i går og i dag er det klart at akillesen i høyrefoten er røket. Han blir operert i morgen. God bedring Mush og vi ser frem til at du kommer tilbake på banen!

Zlatan rasende etter kollaps. Nektet å prate

Skal ha kastet vannflasker og skreket i sinne, melder amerikanske journalister.
Les mer om: