Nyheter om Zlatan


Avviser Manchester City, vil heller til Real Madrid eller Barcelona

David Alaba har avvist Manchester City til tross for at hans agent og far ønsker det, han vil heller følge sin drøm og reise til Spania.

Husker du tiden etter oljekrisen? Velkommen til fotballens nye verden

Etter hvert eneste overgangsvindu stiller vi det samme spørsmålet: Hvor mye skal pris og fremforhandlede spillerlønninger stige? Bayerns tidligere president har kikket inn i glasskula og satt dato for vendepunktet. Denne sommeren. Vi vet fortsatt ikke om det i det hele tatt blir et overgangsvindu denne sommeren, men Uli Hoeness hevder at tiden før coronaviruset er og blir historie. Les: Leeds ønsker å ta med seg Zlatan Ibrahimovic opp i Premier League -Man kan ikke forutse med sikkerhet, men jeg kan ikke forestille meg at det kommer noen milliard-kroners overgang i nær fremtid.

Leeds ønsker å ta med seg Zlatan Ibrahimovic opp i Premier League

De fem siste kampene før caronapausen var trepoengere noe som brakte Leeds til toppen av championship. Det setter dem naturlig nok i en sterk posisjon for å endelig komme tilbake til Premier League etter 16 års fravær. Før den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic gikk til AC Milan i vinter var det samtaler om en overgang til Elland Road. Les: Allerede funnet erstatter for Liverpool-mål Styreleder Andrea Radrizzani forteller de var på jakt etter en angriper som kunne gi konkurranse til Patrick Bamford etter Eddie Nketiahs meldte overgang til Arsenal.

Antonio Conte kan få sin favoritt, men må gi opp sin stjernespiss

Barcelona har skjønt de trenger å tilby noe veldig bra for at Inter Milan skal tenkte på å la sin stjernespiss Lautaro Martinez. I konkurranse med det som finnes av klubber har Barcelona fortalt sine italienske kolleger de kan tenke seg en deal som inkluderer Arturo Vidal. Italienske Calciomercato og spanske Sport skrev om saken i går, som er dårlig nytt for Manchester United som er villig til å bla opp en milliard eller mer. Les: Zlatan Ibrahimovic tenker så det knaker I følge ryktene er Juventus også interessert, men Arturo Vidal vil gjerne trene under Antonio Conte.

Barcelona annonserer midtbaneveteran til salgs

Den kroatiske midtbanespilleren Ivan Rakitic er ikke lenger det han var på FC Barcelona, nå skal de være klare til å selge han i sommer. Goal.com skriver at Barca krever 20 millioner euro, noe som akkurat nå er ca 240 millioner kroner for 32 år gamle Rakitic. Les: Zlatan Ibrahimovic tenker så det knaker Nylig har Manchester United, Inter og Juventus blitt koblet med Rakitic, det er også hans gamle klubb Sevilla som gjør sitt ytterste for å hente han tilbake.

17 åring har tatt Ligue 1 med storm, kan velge blant storklubber

I følge spanske Sport er Liverpool en av klubbene som prøver seg på Rennes talent Eduardo Camavinga. Den 17 år gamle midtbanespilleren har tatt Ligue 1 med storm til tross for sin unge alder, og det har fått Real Madrid, Barcelona og Tottenham til å følge tett med. Les: Zlatan Ibrahimovic tenker så det knaker Real Madrid var frempå allerede i fjor, men syntes da at 300 millioner var litt i overkant, en pris som fremstår som billig nå.

Zlatan Ibrahimovic tenker så det knaker

Den svenske superstjernen fortsetter å levere på banen, mens de fleste av hans jevnaldrende har funnet på noe annet å gjøre for lenge siden. – Zlatan Ibrahimovic er 38 år og har uansett hva han tenker på nå ikke spesielt lenge igjen av sin karrière som aktiv fotballspiller. I vinter meldte Zlatan overgang fra LA Galaxy til AC Milan på spektakulært vis, men alt var ikke som han ønsket det skulle være. Klubben er i kaos og selv om han selv gjør det bra på banen er alt utenfor feil.

Slik hjelper idrettssjernene til i coronakrisen

Zlatan starter innsamlingsaksjon, Maren Lundby tilbyr seg å hente dagligvarer og amerikanske idrettstjerner donerer millioner med måltider til hjemløse. Idrettsverden går nå sammen for å hjelpe til i coronakrisen.
Les mer om:

Zlatan startet innsamlingsaksjon med å donere millionbeløp: – Sammen kan vi hjelpe

Zlatan Ibrahimovic har startet en innsamlingsaksjon for å bekjempe koronaviruset. Nå oppfordrer han andre idrettsstjerner til å bidra.

Zlatan startet innsamlingsaksjon med å donere millionbeløp: – Sammen kan vi hjelpe

Zlatan Ibrahimovic har startet en innsamlingsaksjon for å bekjempe koronaviruset. Nå oppfordrer han andre idrettsstjerner til å bidra.

Koster milliarder å utsette EM

Det europeiske fotballforbundet, UEFA, har denne uken valgt å innstille klubbturneringene deres, Europa League og Champions League. Tirsdag handler det om sommerens EM sluttspill. Den franske sportsavisen L’Equipe, skriver at det kan være snakk om å flytte turneringen til 2021. Dette skyldes at for eksempel de nasjonale ligaene ikke kan komme i mål før finalerunden. Les: Zlatan Ibrahimovic har allerede fått nok Den samme franske avisen påpeker nå at prisen for å flytte siste runde kan være mellom 2 og 3 milliarder kroner. Dette er penger som blant annet skal dekke leie av hoteller.

Hva skjer nå med Timo Werner-overgangen?

Liverpool bestemte seg på fredag for å sende spillere hjem til familiene sine på ubestemt tid. Usikkerheten råder og ingen aner om fotballkamper kommer på programmet de neste månedene. Samtidig må klubben planlegge løpet mot sommerens overgangsvindu, som om det blir business as usual. For Liverpool betyr dette avgjørelsen om Timo Werner. 24-åringen har dundret gjennom sesongen hos RB Leipzig, helt frem til vi rundet 2020.

Liverpool skjønner alvoret – gjør fotball til en individuell idrett

På fredag formiddag bestemte selv Premier League at nok er nok. Kampene er stanset i første omgang frem til 4. april. Så hva gjør verdens (tidligere) beste klubb med arbeidshverdagen? Tar det hele på alvor, stenger treningsanlegget på Melwood og sender samtlige spillere hjem for egentrening på ubestemt tid. #LFC can confirm the first-team squad and staff will, voluntarily, temporarily suspend activity at Melwood training ground from today. https://t.co/K8AtHEw8cl — Liverpool FC (@LFC) March 13, 2020 Les: Paul Pogba kommer med virusråd Smart og nødvendig tiltak.

Zlatan Ibrahimovic har allerede fått nok

Da den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic kom til Milan i vinter fikk han en velkomst en helt verdig. – Mens det har gått bra på banen har klubben og livet rundt vært et totalt kaos. Zlatan Ibrahimovic har allerede fått nok av Milan. Calciomercato skriver at Zlatan Ibrahimovic forlater AC Milan når kontrakten hans går ut 30. juni.

Dick Advocaat har ansatt Robin van Persie

Det er bare noen måneder siden den tidligere Arsenal og Manchester United spissen, nederlandske Robin van Persie bestemte seg for å slutte som profesjonell fotballspiller. – Nå er han tilbake der det hele startet og sluttet Feyenoord. Klubben hentet han som 15 åring fra Excelsior og nå henter manager Dick Advocaat han tilbake for å lære bort kunsten å score mål.

Steve Bruce hadde en virkelig god nyhet på tirsdag

Federico Fernandez kom fra Swansea i 2018 og har gjennom 23 kamper for Newcastle vist at han har blitt en del av lagmaskineriet til Bruce. Det blir det fotballekteskap av. Den argentinske forsvarsspilleren har fått forlengelse til sommeren 2021, og har Newcastle-managerens fulle tillit. Les: I samtaler med David Silva -Det er virkelig en god nyhet at vi har bundet Federico. Han har hatt en god sesong og fortjener anerkjennelse. Han er profesjonell, trener hardt og arbeider utrolig hardt for laget.

I samtaler med David Silva

Ryktene om alle stjernene som skal kaste glans over David Beckhams klubb er mange. Når MLS-sesongen startet uten noen stjerner å snakke om har vi delvis gitt opp Beckhams overtalelsesevner. Men denne gangen kan noe skje. David Silva forlater Manchester City etter lang og tro tjeneste og skal allerede ha vurdert overgang til Citys søsterklubb i New York. Ifølge Daily Star jobber Beckham nå hardt for at turen over atlanteren ender i Miami. Det ryktes om at samtaler allerede er i gang med Silva.

Real svekket før City-kampen

Mest verden lukker dørene for et visst virus, later vi som alt går som normalt i fotballens verden og planlegger neste ukes Champions League-kamper. Pep Guardiola og City må slite hele uken med at Manchester ble farget rødt, men kan se frem til å få det litt lettere på San Bernabeu når Real skal jage 2-1 ledelsen til Premier League-klubben. Les: Zlatan har kalt inn til krisemøte For det første blir det neppe ville Real Madrid-supportere på tribunen, og blekkspruten Thibaut Courtois om Marcelo må oppholde seg på de tomme tribunene.

Zlatan har kalt inn til krisemøte

Supersvensken ble hentet til den falmede toppklubben AC Milan for å skape litt optimisme og ro i angrepsrekkene. På banen har det vært lyspunkter, men den siste uken har det raknet totalt for den italienske Serie A-klubben. Sportsdirektøren fikk sparken forrige uke og truer med søksmål, fremtiden til klubblegenden og teknisk direktør Paolo Maldini er uviss, og forutsetningene som fikk Zlatan til å velge Milano er borte. Ifølge La Gazetta dello Sport har Zlatan nå kalt inn direktør og «diktator» Gazidis til møte denne uken.

Zlatan scoret til ingen nytte

Zlatan Ibrahimovic scoret, men Milan tapte 1-2 for Genoa i Serie A lørdag.

Zlatan scoret til ingen nytte

Zlatan Ibrahimovic scoret, men Milan tapte 1-2 for Genoa i Serie A lørdag.

Serie A-giganten får Nord-Korea til å virke som «en sommerleir»

På lørdag fikk sportsdirektør Zvonimir Boban sparken hos AC Milan. Under tjuefire timer senere beskriver han direktør Ivan Gazadis regime i klubben som et reinspikka diktatur. -Jeg var ikke klar over at vi var i et diktatur som i Nord-Korea, sier Boban til Il Giornale. Boban hadde fått med seg at direktør Gazidis bak ryggen hans hadde inngått en avtale i desember med Ralf Rangnick fra RB Leipzig, som skulle inn og rydde opp i klubben. Da Boban gikk ut og kritiserte opplegget til Gazidis, endte det med en Trumpsk avskjed: «Jeg liker deg så lenge det passer meg å like deg».

Må snu fort ellers blir oppholdet i USA kort for Ronny Deila

Den tidligere Vålerenga og Celtic treneren Ronny Daila ble for noen uker siden hentet til New York City FC fordi klubben har ambisjoner om å stabilt befinne seg helt i toppen av den amerikanske toppserien MLS. Så langt har det ikke fungert og laget begynner å ligne på fjorårets utgave av Vålerenga og det er definitivt ikke bra. – Starten for Ronny Deila i MLS har ikke vært bra, i går ble det 0 – 1 tap borte mot Toronto, dermed er det to tap på to kamper. Les: Leeds tilbake på topp Marcelo Bielsa forteller hvorfor «Vi startet kampen ok, men 1.-omgangen var ikke bra.

Carlos Tevez matchvinner og seriemester bare timer før oppgjøret i Manchester

Dagen før det braker løs på Old Trafford der United skal «male Manchester rød», var det en tidligere United -og City stjerne som viste hvordan det skal gjøres. Som vi husker Carlos Tevez fra tiden i Manchester.

Leeds tilbake på topp Marcelo Bielsa forteller hvorfor

Leeds manager Marcelo Bielsa avslørte grunnen til at Leeds nok en gang har funnet frem til formen som vil bringe den tidligere storklubben tilbake til Premier League. Med fire seiere på rad møtte de i går sine lokale rivaler Huddersfield, en kamp de vant uten å anstrenge seg spesielt mye 2 – 0. Samtidig tapte West Brom mot Swansea og måtte dermed gi fra seg førsteplassen i Championship. For bare et par uker siden hadde de en komfortabel ledelse som få trodde Leeds skulle ta igjen. Etter kampen sa Bielsa: “Det var en kamp der vi forsvarte godt.