Nyheter om Zlatan


Jakten etter «The President» har for alvor startet!

AC Milan ligger for øyeblikket på andreplass i Serie A, med Juventus like bak og stadionkamerat Inter Milan et godt stykke over. – Den 24 år gamle midtbanespilleren Franck Kessie har hatt en meget god sesong for AC Milan noe som har vekket interessen fra klubber over hele Europa og press fra manager Stefano Pioli om å forlenge hans avtale som løper ut sommeren 2022. Franck Kessie som har fått kallenavnet «The President» på grunn av hvordan han regjerer midtbanen til AC Milan har spilt hele 29 Serie A kamper denne sesongen og satt inn ti mål og fem assist.

Zlatan utvist

Zlatan Ibrahimovic ble utvist for munnbruk i AC Milans 3-1-seier over Parma i Serie A lørdag.

Mourinho sender Alex Ferguson som skyts mot Solskjær

Manchester United gjør det sterkt i Premier League, og for Solskjær er dette målestokken som teller mest. José Mourinho bruker Sir Alex-navnet for å vise hvor feil Solskjær tar. Egentlig en liten fillesak, men det er alltid interessant når det bygger seg opp til kamp mellom United og Tottenham, Solskjær og Mourinho. Les: ESPN: Også Pau Torres er klar for overgang I oktober latterliggjorde Mourinho de røde med 6-1 seier til Spurs, men likevel er det United som fem måneder senere cruiser til Champions League-kvalifisering til neste sesong.

Zlatan Ibrahimovic får sin skuespillerdebut i Asterix og Obelix

Zlatan Ibrahimovic gjør sitt beste for å prøve potensielle fremtidige karrierer i år.

Satser på Kylian Mbappé og dropper både Haaland og Alaba!

At Paris Saint-Germain har styrket seg etter Mauricio Pochettino overtok managerstolen er det liten tvil om, vi så det tydelig da de slo Bayern München i første runde av kvartfinalene i Champions League.

Zlatan klar for Asterix og Obelix-film

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (39) satser på nye utfordringer. Han skal ha en rolle i en film om Asterix og Obelix.

Har kommet opp med genial løsning som skiller to gode venner

Etter siste serierunde har West Ham klatret forbi Chelsea opp på fjerdeplassen i Premier League. – Begynner å bli vant til å skriver at David Moyes er en stor suksess og har nå vasket bort fiaskoen følelsen fra tiden som manager for Manchester United. Sist måned ble West Ham Uniteds Declan Rice og Jesse Lingard er hentet opp til til Englands til VM-kvalifiseringskamper. – Det Jesse Lingard har levert etter han i vinter tok turen til London har imponert alle og fått eksperter som har sagt «han er ferdig» til å bite i seg de ordene.

Zlatan klar for Asterix og Obelix-film

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (39) satser på nye utfordringer. Han skal ha en rolle i en film om Asterix og Obelix.

Zlatan klar for Asterix og Obelix-film

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (39) satser på nye utfordringer. Han skal ha en rolle i en film om Asterix og Obelix.

Har ingen problemer med å bla opp milliard beløp for å hente tilbake Lukaku!

En ting er helt klart, Chelsea skal, koste hva det koste vil vinne pokaler igjen. Eier Roman Abramovitsj synes det er alt for lenge siden sist de vant Premier League (2016/2017 sesongen) og enda lenger siden de kunne løfte Champions League trofeet (2011/2012). – Dette ønsket er årsaken til at de fortsatt tygger på det vanvittige tilbudet til Team Haaland, men nå ser de ut til å dreie interessen bort fra Norges målmaskin og heller hente inn Inter Milan sin toppscorer Romelu Lukaku.

Zlatan får rolle i storfilm

Den svenske superspissen prøver seg som skuespiller.
Les mer om:

90min: Martin Ødegaard er «Heartbroken»

Martin Ødegaard har begynt å vise frem hvorfor Real Madrid i sin tid satset på han i så ung alder etter han ankom London og Arsenal. – Men det er bare et utlån som varer noen få uker til. Nå har Ødegaard ha lettet litt på sløret om fremtiden. Les: Kan ikke slippe James Rodriguez nå Arsenal er interessert i å gjøre oppholdet til Ødegaard permanent og den norske 22 åringen øsker seg å spille mye fotball. – Fortsetter han å levere slik han faktisk gjorde før landslagspausen mot Arsenal og Tottenham vil han trolig få sitt ønske oppfylt.

Dortmunds wunderkind fikk debut i november – nå er sesongen over

Dagen etter at Youssoufa Moukoko rundet 16 i november, benyttet Dortmund muligheten til å sette inn tenåringen i Bundesliga-kamp. Fotballeksperter jublet, men ikke alle er like fornøyd med at yngre og yngre spillere sendes inn i fotballens colosseum. Nå kan kritikerne ha fått vann på mølla. Skader oppstår uavhengig om du spiller på knøttelag eller på seniornivå. Likevel, intensiteten og trøkket på seniornivået blant verdens beste er så ekstremt at kroppen bør være utviklet nok til å takle all julinga.

Sky Sports: Atletico Madrid styrer inn mot benken til Tottenham

25-åringen Harry Winks tok sine første spark i Tottenham-drakt da han begynte på barneskolen. Styreleder Daniel Levy liker sine homegrown players og vil aller helst skryte av å ha Winks i troppen også neste sesong. Utfordringen blir når manageren ikke helt deler den samme fascinasjonen for Spurs-produktet når det nærmer seg kampdag. Med bare 10 Premier League-kamper på banen, har Winks ikke kommet gjennom nåløyet hos Gareth Southgate. Veid for lett hos Spurs, veid for lett hos de Tre Løvene.

Aguero kan bare glemme å banke på hos Solskjær

For kort tid siden ble det bekreftet at Sergio Aguero blir ledig på markedet til sommeren etter å ha levert Manchester City minst 257 scoringer. Selv om argentineren har vært delvis ute av gamet denne sesongen med skader, er det liten tvil om at 32-åringen fortsatt har noen virkelig gode sesonger igjen i beina. Få andre i Premier League er i nærheten av målteften til Aguero, så da argentineren forrige uke ble linket til Man United, begynte diskusjonene å gå på sosiale medier.

Italiensk media: Zlatan har allerede signert

Ingen har trodd at den svenske verdensborger og løve kommer til å gi seg med toppfotballen før… Ja, før hva? Da Zlatan igjen dro på seg den blågule drakten i en alder av 39 (er dette en: noen kjøper seg motorsykkel, andre returnerer til landslaget-greie?), skjønte vi hvor det bærer. Les: Chelsea har satt inn et ekstra gir i jakten på Timo Werner erstatter Når Zlatan i tillegg har fått Paulo Maldini og gjengen til å smile med sine 17 scoringer på 24 kamper, da lukter det mye vil ha mer.

Olivier Giroud vasser i tilbud

Det er litt vanskelig å helt forstå forholdet mellom Chelsea og den franske 34 år gamle spissen Olivier Giroud. – Det har i vekslet mellom dårlige periode på benken og scoring av viktige mål og hyllest. Denne sesongen har det blitt elleve mål på 24 kamper. Kontrakten med Chelsea går ut i sommer og så langt ser det ikke ut til å komme en forlengelse. – Det har mange klubber fått med seg, spesielt i Italia hvor de ikke er så aldersfiendtlige som i Spania og England.

Erling Braut Haaland krever en latterlig høy lønn

TEAMtalk har plukket opp informasjon om hva Erling Braut Haaland sin agent Mino Raiola krever i lønn ved en overgang til Manchester City i sommer. – De skriver ikke om tilsvarende krav er fremlagt ovenfor Real Madrid, men det er viden kjent at Manchester City manager Pep Guardiola og Mino Raiola ikke er glade i hverandre. Uvennskapet mellom de to stammer helt tilbake til da Pep Guardiola var manager for Barcelona og hadde ansvaret for Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan imponerte igjen

Zlatan Ibrahimovic (39) har vært involvert i tre av Sveriges fire mål i årets VM-kvalifisering. Mot Kosovo regisserte han to av svenskenes må i det som endte med 3-0-seier.

Haaland gjør som Zlatan: – En veldig riktig avtale

Sponsorekspert mener at Erling Braut Haalands (20) gjør lurt i å følge i fotsporene til Zlatan Ibrahimović (39).
Les mer om:

Slik er Zlatan bak kulissene

Zlatan Ibrahimovic - mannen og myten som er hyllet og utskjelt. Nå er han tilbake på det svenske landslaget.

Norge kan lære av Zlatans sirkus og Messis tårer

MARBELLA: Slik Zlatan ble altoverskyggende for Sverige, kan Erling Braut Haaland (20) bli det for Norge. Bak lurer muligheter og feller.

Sier nei takk til ny Brann-avtale

Hva den 26 år gamle angrepsspilleren Daouda Bamba fra Elfenbenskysten planlegger for fremtiden sier ikke Bergensavisen noe om, men det er klart den ikke befinner seg i Bergensklubben Brann. – Bamba kom til Norge og Kongsvinger i 2013 og gikk videre til Kristiansund året etter hvor han etablerte seg som en solid Eliteseriespiller. Brann som signerte han i 2018 og var frempå med ønske om en forlengelse, noe Branns hovedtrener Kåre Ingebrigtsen fortalte Bergensavisen. «Vi ønsket en avklaring, og det har vi nå fått.

Er det nå Frankrike bør bli bekymret?

I sommer skal Didier Deschamps lede gjengen med superduperstjerner fra de største ligaen til EM-tittel. Denne uken startet EM-sluttspillet for neste generasjon landslagsspillere. For Frankrike ble dette en historisk nedtur. U-landslagene gir et solid pekepin på hva landslagssjefene har i vente de neste fem, ti årene. De engelske U-landslagene med Jandon Sancho og gjengen har de siste årene fått engelskmennene til å ha en realistisk forventning om at VM -og EM-titlene faktisk skal bli sendt «hjem».

Tårene var tørket bort – nå ble det historieskriving på Zlatan

Vi trodde vi ikke skullle få se en Løve og verdensborger gråte, men fikk en peak av hva som foregår bak fasaden hos Zlatan da han skulle fortelle hva det betyr å være tilbake i gulblått. På torsdag var det slutt på snørr og tårer, da skulle det leveres for Sverige – og det ble levert. Sverige skulle opp mot Georgia i VM-kvalikkamp. Zlatan skapte historie på så mange området bare ved å gå ut på banen, men nøyde seg ikke med å delta.