Nyheter om Zlatan


Bild: Haalands agent innlagt på intensiven

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola er innlagt på intensiven med lungesykdom. Det skriver den tyske avisen Bild. Han skal ha gjennomført en planlagt operasjon for én uke siden, og den gangen så det ut til at ting gikk bra. Superagenten er innlagt på et sykehus i Milano. Han er agenten til stjernespillere som Paul Pogba, Gianluigi Donnarumma, Mathijs De Ligt og Zlatan Ibrahimovic.

Storscoreren Dušan Vlahović: – Jeg er Beograds svar på Zlatan

Han er, i likhet med Erling Braut Haaland, født i 2000, og er en del av den nye, fremadstormende generasjonen. Nå ligger europeiske storklubber langflate etter Serie A-toppscorer Dušan Vlahović (21).
Les mer om:

Sjokkovergang slår alle rekorder

Lorenzo Insignes overraskende overgang til Toronto i Major League Soccer ble bekreftet på lørdag, og han vil offisielt slutte seg til klubben denne sommeren ved utløpet av kontrakten med Napoli, og forlater amalfikysten for å dra til Canada i en alder av 30. Overgangen mangler sidestykke MLS-historien. Dette er en internasjonal spiller som fortsatt er på toppen av sin karriere og spiller på det høyeste nivået i Europa.

Zlatan tilbake i full trening

Zlatan Ibrahimovic (40) måtte stå over Milans siste kamp før jul med en kneskade, men svensken er nå tilbake på treningsfeltet.

Zlatan tilbake i full trening

Zlatan Ibrahimovic (40) måtte stå over Milans siste kamp før jul med en kneskade, men svensken er nå tilbake på treningsfeltet.

Zlatan tilbake i full trening

Zlatan Ibrahimovic (40) måtte stå over Milans siste kamp før jul med en kneskade, men svensken er nå tilbake på treningsfeltet.

Zlatan hyller Haaland: – Virker som han er besatt av å score mål

Den nye lønns­støtte­ordningen: – Jeg kan ikke for­stå at dette er en seier
Les mer om:

Zlatan hyller Haaland: – Virker som han er besatt av å score mål

Den svenske stjernespissen er full av lovord om Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé.
Les mer om:

Har skrevet langsiktig kontrakt med Tromsø-keeper

Molde og overraskende Viking viste seg utover i årets sesong å være de eneste reelle utfordrerne til Bodø/Glimt i kampen om seriegull. – Hovedtrener Erling Moe vet forsterkninger må gjennomføres hvis sølv skal byttes med gull neste år. Det er et mer akutt problem som nå løses med Tromsø Keeper Jacob Karlstrøm, Molde sin førstekeeper Andreas Kristoffer Linde ønsket ikke forlenge sin kontrakt. 24 åringen har hele sitt liv spilt for Tromsø og denne sesongen stått i mål i samtlige kamper i serien.

Zlatan Ibrahimovic møtte Pave Frans

I går kveld var den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic på plass i Vatikanet og møtte Pave Fans. – Han kom selvsagt ikke tomhendt. I følge La Gazzetta dello Sport ga Ibra paven et eksemplar av sin siste bok, kalt «Adrenaline» og en Milan-trøye, begge deler signert.

Zlatan hamret seg inn i en av verdens «most exclusive clubs»

Det har vært noe så uvanlig som ganske stille rundt Zlatan denne høsten. Skade har holdt fotball-løven ute av spill, men i kjent stil tar det ikke lang tid før verdensborgeren igjen preger overskriftene. På lørdag kveld dro Zlatan til med litt fotballakrobatikk og reddet poenget til Milan med 1-1 scoringen på overtid mot Udinese.

Zlatan reddet Milan med saksespark på overtid

Serie A-leder Milan styrte mot tap borte mot Udinese, men i tilleggstiden slo Zlatan Ibrahimovic (40) til med et akrobatisk kunstmål og utlignet til 1-1.

Britiske medier mener Alexander Isak vil bytte plass med Edinson Cavani

I Sverige snakker de nesten like mye om 22 år gamle Alexander Isak som Zlatan Ibrahimovic. – Og det med god grunn, han har en raffinert målteft som skaper spektakulære mål når han har rytmen. Det har skjedd i høyere tempo etter han byttet til Real Sociedad i i 2019. – Han ser også ut til å trives i angrepet sammen med Alexander Sørloth som er på utlån fra RB Leipzig. Stolleken er i gang En rekke britiske medier melder at sjefene på Old Trafford ser på Alexander Isak som en erstatter for Edinson Cavani som trolig er på vei til Barcelona.

– Jeg gjorde en klassisk feil da jeg trente Zlatan til å bli vant med bilkjøring. Syv tips til å sikre hunden i bil.

Togene står på Sørlandsbanen – politiet ber bilister holde seg unna E18 i Agder

Liverpool nekter å gi fra seg en seier de ikke trenger

Zlatan og AC Milan trengte seier mot Liverpool, og da Jürgen Klopp hvilte fler av de mest brukte spillerne lå muligheten der. Det er bare det at et redusert Liverpool ikke er redusert. Liverpool hadde fem seire bak seg og hadde cruiset behagelig videre fra gruppespillet, mens Milan, Porto og Atletico Madrid skulle kjempe om den siste plassen. Les: Lewandowski 27- Barcelona 25 Divock Origi, Minamino, Neco Williams og 18-åringen Tylor Morton var på banen for Liverpool, spillere som viste seg å bli for sterke for et presset Milan.

Seks av seks for Liverpool

Mohammed Salah og Divock Origi scoret Liverpools mål da laget vant 2-1 borte over AC Milan i siste kampen i gruppespillet. AC Milan, som spilte med Zlatan Ibrahimovic fra start, tok ledelsen ved Fikayo Tomori første omgang. Liverpool var gruppevinner allerede før kveldens kamp og gikk gjennom gruppespillet med seks seire på seks kamper. I den andre kampen i gruppen vant Atletico Madrid 3-1 over Porto. Atletico går dermed videre sammen med Liverpool, mens Porto skal spille i europaligaen.

Evertons styreleder Bill Kenwright har kalt inn til krisemøte

De tre siste kampene er god nok forklaring på hvorfor det er innkalt til krisemøte, når vi i tillegg til 4 – 1 tapet mot Liverpool, 1 – 0 tapet for Brentford og 3 – 0 tapet mot Manchester City vet at de åtte siste kampene har vært uten seier skjønner vi også at tiden for «vente og se er over». Everton holder krisemøte om fremtiden til manager Rafael Benítez. Les: Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter The Mirror melder at klubbens styreleder, Bill Kenwright, har kalt inn til krisemøte.

Vanskelig å gå i Zlatan sine fotspor hvis man sliter benken

Den svenske superstjernern Zlatan Ibrahimovic var tidlig i sin karriere Juventus spiller, nå når han nærmer seg slutten er han tilbake i Italia, men denne gangen for AC Milan. Som for de fleste svenske fotballspillere er Zlatan en helt for 21 år gamle Dejan Kulusevski som signerte for Juventus i januar 2020. Vel tilbake fra sitt andre utlån til Parma har det blitt svært lite å skryte av for Juventus.

United forbanna: - Ba om unnskyldning

Da Zlatan Ibrahimovic (40) var på nippet til å signere for Manchester United fikk svensken nok. Det skal ha kostet flere titalls millioner kroner for den engelske klubben.

Zlatan Ibrahimovic om Lukaku-bråket: – Jeg ble sjokkert

Det vakte oppsikt da Inter-stjernen Romelu Lukaku barket sammen med Zlatan Ibrahimovic under en kamp i januar. Nå forteller svensken nye detaljer om situasjonen.

Zlatan om bråk: - Ble sjokkert

Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku barket sammen i rivaloppgjør. Nå forteller svensken hva som skjedde.

Zlatan med frispark-scoring

Zlatan Ibrahimovic er i ferd med å finne formen igjen etter sine langvarige skadeproblemer. Han scoret direkte på frispark da Milan vant 3-0 over Genoa. Før det var spilt ti minutter av onsdagens bortekamp fikk den 40-årige svensken ta frispark fra 25 meter. Milan stilte opp flere spillere foran muren, og mens han var i tilløpet løp de til siden i håp om å lage et hull han kunne skyte i. Zlatan skrudde i stedet ballen på den andre siden av muren og så den forsvinne inn i hjørnet utenfor keeper Salvatore Sirigus rekkevidde.

Zlatans krav til Raiola: – Ring Napoli!

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic avslører i ny bok at han krevde å spille for Napoli i 2019. Svensken ville gjøre som Diego Maradona, og lede laget til Serie A-tittelen nærmest på egenhånd.

En av de to siste EM vinnere blir ikke med til VM i Qatar

For de som fortsatt lurer, nei Norge skal ikke til VM i Qatar. – Ikke på grunn av boikott, men på grunn av dårlig spill. Mens Danmark allerede er kvalifisert må Sverige akkurat som europamestrene Italia ut i en kvalifiseringsrunde. Dagens trekning viser enten Portugal eller Italia må bli hjemme når VM blåses i gang i desember. Les: Leonardo setter en stor propp i ryktene om Manchester United, Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane Italia vil møte Nord-Makedonia til å begynne med, noe som burde være forholdsvis enkelt, men Portugal mot tøffere motstand i Tyrkia.

Zlatan jakter 61 år gammel FFK-rekord(!)

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic (40) holder fortsatt koken. Nå jakter svensken på å bli den eldste spilleren til å score i en europacupkamp. I så fall tar han rekorden fra en gammel FFK-spiller.