Nyheter om Zlatan


AC Milan og Maldini er enige på overtid

For en del sesonger siden kokte det i den rød/sort-stripete delen av Milano. Paulo Maldini ble hentet inn i 2019 av de nye eiere for å rydde opp. Den tidligere storklubben klarte ikke å holde følge med Juventus og de andre største rivalene. Zlatan vil sikkert si at det var hans retur til klubben som gjorde den store endringen, vi vil gi en stor del av æren for forrige sesongs Serie A-tittel til Maldini. Det italienske fotballikonet har tålmodig jobbet som sporting strategy and development director med å bygge opp troppen til å holde hele sesongen og tiltrekke seg de beste spillerne.

Blir en stor uke i Milano: To Premier League-spisser presenteres

Den ene tidligere superlegendarisk innbytter hos Jürgen Klopps, den andre som 2 x flopp på Stamford Bridge. De to belgierne skal nå få nok av muligheter til å vise hvem som skal regjere på toppscorerlista i Serie A neste sesong. Dette er ikke noe nytt, men ifølge Football-Italia skal signering skje denne uken for de to spissene. Regjerende Serie A-mester Milan sender free agent Origi til medisinsk test på tirsdag. Med Atne Rebic fortsatt i troppen og Zlatan på vei inn i en ettrårskontrakt, blir dermed Milan godt dekket på topp.

Sky Sports: Der kom tilbudet til Jesse Lingard

Jesse Lingard har sine siste dager som United-spiller. Med VM-sluttspillet noen få måneder unna, men plassen i VM-troppen godt utenfor rekkevidde, har spilleren en solid jobb foran seg hvis han ikke skal se sluttspillet fra pub krakken. Dermed blir klubbvalget avgjørende for Lingard. Velger 29-åringen en klubb som betaler best og kan friste med tittelsjanser, men som henviser Lingard til benken, er dette løpet kjørt. Denne uken kom tilbudet Lingard bør si ja til.

Fyrer løs mot Zlatan: – Ville ikke gjort noe sånt på hans alder

Zlatan Ibrahimović (40) får høre det av tidligere lagkamerat Hakan Calhanoğlu (28).
Les mer om:

Du kan bare glemme å se sport i fremtiden, med mindre du har Apple TV

Apple som har en strategi at de skal eie absolutt alt og Major League Soccer (MLS) har avtalt at Apple TV-appen vil tilby streaming av hver eneste MLS-kamp de neste 10 årene. Apple hevder at seere «over hele verden» kan «se alle MLS, Leagues Cup og velge MLS NEXT Pro og MLS NEXT-kamper på ett sted – uten noen form for reklameavbrudd i lokale sendinger eller behov for en tradisjonell pakke med betal-TV». Allerede er en rekke sporter, spesielt i USA kjøpt, noe som betyr at alle andre kanaler stenges ute.

Zlatan Ibrahimovic har forhandlet ned sin egen lønn

Det er tydelig den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimivic ønsker å fortsette å spille fotball så snart han kan gå igjen uten å hinke. Zlatan er enig med AC Milan om et betydelig lønnskutt Zlatan Ibrahimovic har nylig gjennomgått en kneoperasjon og forventes å være ute av fotballen i sju til åtte måneder. Men til tross for det skal svensken ønske å fortsette karrieren og forlenge med Milan i ett år. Les: Fábio Vieira timer unna Premier League Ifølge Tuttomercatoweb er partene enige om en fortsettelse.

Sammenlignes med Zlatan: – Der er de nådeløse

Den svenske landslagsleiren har latt seg begeistre av Erling Braut Haaland.
Les mer om:

Sykkelstjerner hardt ut mot Nadal: – Ville blitt stemplet som dopet

Cofidis' Guillaume Martin (28) mener syklistene aldri kunne gjort som Rafael Nadal (36) og Zlatan Ibrahimovic (40).

The Athletic: Kontrakt med Tchouameni er på plass!

Kylian Mbappé ble overtalt av PSG (og Frankrikes president!) om ikke å følge tittel-strømmen til Real Madrid. Ganske raskt rettet kongeklubben overgangsskytsen mot en annen ung franskmann. Monacos defensive midtbanespiller Aurelien Tchouameni har vært outstanding i Ligue 1 denne sesongen, ikke overraskende har Premier League-klubbene stått i kø for å sikre seg 22-åringen.

Avis: Zlatan får landslagsrolle

Når Zlatan Ibrahimovic (40) legger opp er han ventet en rolle på det svenske landslaget. Det skriver italienske Gazzetta dello Sport. 40-åringen sliter for tiden med en kneskade og er ikke ventet tilbake i spill før om syv måneder. Den italienske avisen skriver at Ibrahimovic ikke skal delta i det daglige arbeidet rundt landslaget, men ha en representativ rolle. – Jeg blir ikke overrasket om noen allerede har tatt dette opp.

Raste i natt: - Sjokkert

Svenske medier rystet over at Erling Braut Haaland (21) ikke dukket opp i intervjusonen: - Zlatan har alltid gjort det. Hadde det samme skjedd i Sverige, ville det blitt et jævlig bråk, sier Aftonbladet-profil.
Les mer om:

Hold kjeft, Sverige!

Sverige har Zlatan Ibrahimovic. Norge har Erling Braut Haaland. I kveld var ingen større på Friends Arena. Haaland får ni på Dagbladets spillerbørs etter bragdkvelden i Stockholm.

Tror Haaland kan oppnå noe Zlatan aldri klarte

Tidligere landslagssjef melder om Haaland-feber i Zlatans hjemland før Norge møter Sverige.
Les mer om:

Du merker frykten, frykten for «Norges Zlatan»

SOLNA (VG) Alt handlet om Zlatan Ibrahimovic (40). Nå handler alt om Erling Braut Haaland (21).

Etter 15 år og 25 titler velger Marcelo klubben som har torpedert karrieren til Özil

Den tyske ballmagikeren Mesut Özil som på mange måter minner om vår pensjonerte fotballbohem Erik «Myggen» Mykland (og min favoritt ingeniør Enzo Ferrari) var så uklok i å rette forsiktig kritikk mot sin manager i Fenerbahce İsmail Kartal. – Den tyrkiske storklubben fra Istanbul blir nå neste stopp for en av Real Madrid sine legender brasilianske Marcelo. Marcelo forventes å gå til Fenerbahce 15 år og 25 titler ble Marcelos resultat i Real Madrid. I juni i fjor går kontrakten hans ut og det er offisielt at han forlater klubben.

Ingen Lindelöf mot Norge

Midtstopper og lagkaptein Victor Lindelöf (27) har trukket fra Sveriges nasjonsligasamling i fotball. Det betyr at Manchester United-spilleren mister fire kamper, inkludert både hjemme- og bortekamp mot Norge. Det blir heller ikke spill mot Slovenia og Serbia. – Victor har meldt avbud grunnet vedvarende skadeproblematikk for klubblaget. Han trenger restitusjon. I det siste har problemene hans vært store, sier Sveriges landslagssjef Janne Andersson. Fra før er det kjent at Sverige må klare seg uten Zlatan Ibrahimovic i samling. Veteranen er ute med knetrøbbel i flere måneder. (NTB)

Zlatan-beskjed: - Gal

Erling Braut Haaland (21) går glipp av møte med idolet Zlatan Ibrahimovic. Slik reagerer han på at den 40 år gamle svensken nekter å legge opp.

Zlatan Ibrahimovic: – Aldri lidd så mye på og utenfor banen

Fotballhverdagen har vært ekstra tøff for Zlatan Ibrahimovic det siste halvåret. Smerter i kneet har skapt problemer for den svenske Milan-stjernen.

Zlatan: – Aldri lidd så mye på og utenfor banen

Fotballhverdagen har vært ekstra tøff for Zlatan Ibrahimovic det siste halvåret. Smerter i kneet har skapt problemer for den svenske Milan-stjernen. – I seks måneder har jeg knapt sovet på grunn av smertene. Jeg har aldri lidd så mye på og utenfor banen, skriver Ibrahimovic åpenhjertig på Instagram. 40-åringen har slitt med kneet i lengre tid og har ikke spilt fra start siden 17. januar. – I de siste seks månedene har jeg spilt uten et korsbånd i mitt venstre kne. Et hovent kne i seks måneder.

Åpenhjertig Zlatan: – Jeg har aldri lidd så mye

Zlatan Ibrahimović (40) røper nye detaljer om skademarerittet.
Les mer om:

Zlatan ute med skade i sju-åtte måneder

Zlatan Ibrahimovic er kneoperert og blir borte fra fotballbanen i sju-åtte måneder, melder Milan på sitt nettsted.

Zlatan Ibrahimovics perfekte farvel

40 år gammel, med med mer enn 20 år på topp og med hele 14.ligatitler i sin karriere er det ikke mer å bevise for Sveriges største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic. – På søndag fikk vi trolig se avslutningen på en fantastisk karriere da AC Milan vant Scudetto.

Danilo Lervolino: «Cavani ville vært en utrolig gave til byen»

Etter min mening er den uruguayanske fotballspilleren Edinson Cavani ikke bare en gave til klubben og byen han spiller i, men til fotballen generelt. – Den 35 år gamle spissen er en fantastisk energibunt som i motsetning til mange andre superstjerner selv i motgang viser fotballglede. Alle gode ting går mot slutten, men som han sa i et intervju hjemme i Uruguay, når Zlatan kan spille til han er over 40 kan jeg også. Det er bare noen dager igjen av Cavani sin kontrakt med Manchester United.

Lingard endelig i forhandlinger med den perfekte klubben

Jesse Lingard. Tidligere up and coming fra akademiet, løftet for alvor frem av Jose Mourinho, matchvinner i FA Cupfinalen 2016. De siste sesongene har det vært alt annet enn en naturlig fortsettelse av de første sesongen hos United. Ute av den engelske landslagstroppen, 548 minutter på banen denne sesongen der spillerne han konkurrer med om spilletid ofte har underlevert. Fratatt muligheten av Rangnick til å ta avskjed med supporterne i siste hjemmekamp, selv da United ledet 3-0 over Brentford med 18 minutter igjen av kampen.

Slik feiret Zlatan ligatittelen

AC Milan sikret sin første ligatittel på 11 år da Sassuolo ble slått 3-0 på bortebane. Zlatan Ibrahimovic, som var i AC Milan også i 2011, ble byttet inn knappe 20 minutter før slutt. Svensken tok samtidig sin 12. ligatittel i karrieren. Det er foreløpig uvisst om – og eventuelt hvor – 41-åringen fortsetter til høsten.